Asusin uudet GPU-yksiköt otetaan käyttöön kaivostoiminnassa

Salausvaluuttojen verkkotunnus, ainakin suurimmalle osalle yleisöä ja jopa monille kehittäjien, sijoittajien ja kauppiaiden joukosta, on ensisijaisesti ohjelmistoyritys. Tämä tarkoittaa, että he ovat kiinnostuneita digitaalisista sovelluksista, joita voidaan käyttää bitcoiniin, ethereumiin tai johonkin muuhun digitaalisen blockchain-valuutan verkkoon liittyen. Kaikille näille henkilöille taustalaitteisto, joka mahdollistaa kokonaiset verkot, ei pidä niin suurta merkitystä. Vaikka on turvallista olettaa, että kukaan ei unohda sen olemassaoloa, ei-kaivostyöläisten kaivoslaitteistolle tarjoama mielenkiintoaste on vähäinen kaikkien verkkojen kaikilla tileillä.

Mutta viime aikoina valtava tietokonelaitteisto-yritys teki mielenkiintoisen ilmoituksen, joka liittyi juuri tähän aiheeseen, tukahduttamalla monia digitaalisen valuutan verkkotunnuksessa. Kyseinen yritys, jos taiwanilainen Asus ja niiden uudet graafiset prosessointiyksiköt, jotka myydään joukolla ominaisuuksia, jotka tekevät niistä erittäin tehokkaita hajautusprosessissa, joka tunnetaan myös nimellä kolikoiden louhinta.

Asus Mining -sarja

Uutiset tulivat, kun yritys paljasti Mining P106- ja Mining RX 470 -grafiikkakorttinsa. Molemmat näistä on suunniteltu erityisesti käsittelemään sekä kaivosprosessin lämpöä että energiaa. Koska hajautuslaskelmat ovat erittäin intensiivisiä, kaivoslaitteiden, jotka yleensä tehdään GPU-yksiköistä, on oltava erittäin kestäviä ja keskityttävä myös ensisijaiseen tehtäväänsä. Koska käytännössä ei ole käyttöliittymää tai muita tavallisen tietokoneen elementtejä, lautat asetetaan verkkoon, ja tässä he ovat heidän tehtävänsä käyttämällä verkon koodinpaloja.

Samalla on mielenkiintoista huomata, että Asus ei merkinnyt näitä grafiikkakortteja tulevaisuuden kaivoslaitteiden osiksi. Ihmiset eivät kuitenkaan kesti kauan selvittää, lähinnä tuotteiden esittelystä ja niiden teknisistä tiedoista, että ne luotiin keskittyen kaivos ethereumiin. Suurin digitaalista valuuttaa tukeva verkko, bitcoin, on ylittänyt yksittäisen kaivostoiminnan tason.

Nykyisessä vaiheessa bitcoin-kaivokset käyttävät ASIC-nimisiä eli sovelluskohtaisia ​​integroituja piirejä. BTC on laajalle levinnyt ja sitä käytetään mihin tahansa online-pokeri Bitcoinin käyttämiseen investointeihin. Tämän vuoksi verkon tukemiseen käytettävät kaivokset ovat valtavia kaivoslautastojärjestelmiä, jotka ovat valovuosien päässä kaikesta kotikaivostoiminnasta.

Mutta nyt näyttää siltä, ​​että Asuksella on mielenkiintoinen tarjous kaikille, jotka käyttävät digitaalisia valuuttoja, mutta eivät nimenomaan bitcoinia. Ethereumin louhintamahdollisuuksien myötä Asus uskoo selvästi, että tarjoamalla näille markkinoille voittoa voidaan saavuttaa.

Ethereumin kaivostoiminta

Asus merkitsee grafiikkakorttinsa laitteiksi, jotka on suunniteltu kolikoiden louhintaa varten, minkä vuoksi ne pystyvät tarjoamaan suurimmat hajautusnopeudet, kun ne toimivat alhaisin kustannuksin. Tämän ansiosta on selvää, että Asus tekee kaikkensa lukuun ottamatta korttiensa kutsumista kaivoselementeiksi.

Uutiset tulevat, kun maailmanlaajuinen grafiikkapula puuttuu useimmilla alueilla maailmassa. Harrastuskaivostyöläiset ovat ilmoittaneet, että monissa paikallisissa myymälöissä on vähissä näitä tuotteita, kun taas valtavat verkkokaupat, kuten eBay tai Amazon, myös kuluttavat varastojaan.

Joillekin tämä sisältää kaikki vuonna 2014 tapahtuneen GPU Rushin tunnusmerkit. Tänä aikana altcoineja, kuten litecoinia ja dogecoinia, alkoi kaivaa kasvava joukko ihmisiä ostamalla kaikki saatavilla olevat grafiikkakorttivarastot. Tällä kertaa näyttää siltä, ​​että eetteri on monien uusien kaivostyöläisten kolikko.

Mutta kaikki ne, jotka päättävät päästä tähän verkkotunnukseen, kohtaavat kasvavan ongelman uudessa toiminnassaan. Vaikka Asuksen julkaisemat grafiikkakortit saattavat olla tehokkaampia, vaikeudet kasvavat jatkuvasti, koska perusverkkoprotokolla määrää.

Ethereumin kohdalla trendi osoittaa kolminkertaisen vaikeustason, joka tapahtui tämän vuoden huhtikuun lopun ja kesäkuun lopun välisenä aikana. Pitkällä aikavälillä samat vaikeudet kasvavat edelleen, ja on vain ajan kysymys, ennen kuin verkon on vaihdettava samanlaiseen asetukseen kuin BTC-kaivostyöläiset käyttivät pitkään.

Sijoittaminen Ethereumiin?

Kesäkuu 2017 oli ajanjakso, jolloin monet uskoivat ns. Flippeningin tapahtuvan, jolloin ethereum siirtyy bitcoinista johtajana markkinoiden ylärajan suhteen. Viime päivinä ei kuitenkaan tapahtunut mitään aloituksista, kun ETH alkoi liukua hinnassa.

Nyt se on noin 250 dollaria, ja merkit verkon palautumisesta lyhyessä ajassa ovat parhaimmillaan epäilyttäviä. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi niin paljon ETH: ta myytiin, on se, että useat ICO alkoivat ottaa varoja, Sijoittajien toivomana saavuttaa suurempia voittoja lyhyemmässä ajassa.

Mutta jokaisen, joka haluaa aloittaa ETH-kaivostoiminnan, tulisi olla valmis käyttämään itseään pitkän aikavälin investointeihin. Jos ei, heillä on oltava hyvät kaupankäynnin vaistot jatkuvan voittovirran saamiseksi. Samaa ongelmaa ei ole, kun on kyse pitkäaikaisesta ethereum-sijoituksesta, ja tämä ei muutu yhden tai jopa useamman hinnanlaskun kanssa globaaleilla markkinoilla.

Verkon piilevä vahvuus

Pudotuksesta huolimatta monet asiantuntijat ovat jälleen korostaneet mielipiteitään siitä, että tämä digitaalinen valuutta pysyy erittäin merkityksellisenä, mutta tuottaa myös suuren läpimurron jossain tulevaisuudessa. Kun näin tapahtuu, saadaan suuria voittoja, varsinkin kun on kyse kaivostyöläisistä, jotka ovat tallentaneet kolikonsa.

Kääntäminen ei välttämättä tule niin intensiivisessä muodossa kuin nimestään käy ilmi – juuri nyt älykäs raha kertoo sen tapahtuvan, mutta kukaan ei voi kertoa varmasti milloin. Mutta yksimielisyys on, että ethereum-verkko saa arvonsa ja markkina-asemansa. Tämän takia kuka tahansa, joka on aloittanut ETH: n louhinnan, säilyttää kolikot ja odottaa epäilemättä tulevaa hinnankorotusta.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me