Lainsäätäjät Australiassa tutkivat mahdollisuutta tunnistaa Bitcoin

Maapallon pienimmältä mantereelta ja sen lainsäätäjistä on viime aikoina tullut erittäin merkittäviä lohkoketjun kehitysvaiheessa. Hieman yllättäen muu maailma saavutti uutisen, joka ehdotti, että samat lainsäätäjät vaativat BTC: n täyttä tunnustamista virallisena valuuttana kaikissa Australian osavaltioissa.

Monet bitcoinin kanssa työskentelevät kehittäjät ja sijoittajat ovat ottaneet tämän tapahtumien tyytyväisenä vastaan, mutta toiset ovat kuitenkin skeptisiä. Loppujen lopuksi samanlaisia ​​uutisia on ilmestynyt jo jonkin aikaa, ja useimmiten ne ovat osoittautuneet joko täysin vääriä tai harhaanjohtaviksi todellisessa lainsäädännön tai sääntelyn kehityksessä.

Silti yhtenä maailman suurimmista kehittyneistä maista ja sen laajemman alueen johtajana laillisen tunnustuksen saaminen Australiassa olisi valtava voitto bitcoinille. Tässä on analyysi uutisista ja siitä, mitä se voi tarkoittaa sekä maalle että kryptovaluutalle, joka voi saavuttaa täyden laillisen aseman.

Laaja koalitio

Tämän kehityksen paljasti Australian kansallinen uutislähde Sydney Morning Herald. Sen mukaan sekä vasemmisto- että keskuspuolueiden edustajat ovat aloittaneet kollektiivisen aloitteen, joka pyrkii tarjoamaan bitcoinille täyden oikeudellisen tunnustuksen, joka ei eroa mistään muusta Australiassa käytetystä fiat-valuutasta. Sama aloite on osa vieläkin suurempaa kehotusta Australian hallitukselle keskittää enemmän resurssejaan blockchain-sovellukseen ja auttaa sen evankelisteja korkeammalla tuella.

Senaattori Sam Dastyari ja senaattori Jane Hume, jotka kuuluvat liberaalipuolueeseen ja työväenpuolueeseen, ovat aloitteen johtajia. Heidän väitteensä keskittyvät käsitykseen siitä, että Australia on paljon ennakoivampi, kun on kyse salausvaluutan käytöstä, mutta myös koko blockchainin teknologia-alue. Pari on tämän vuoksi luonut ryhmän nimeltä Blockchainin parlamentaariset ystävät. Heidän mukaansa niiden tarkoituksena on edistää digitaalisen valuutan ja lohkoketjun yleistä tilaa.

Nämä kumppanuudet eivät ole mitään uutta, ja ne löytyvät käytännössä lähes kaikista kehittyneistä planeetan alikehittyneitä kansakuntia. Saman aloitteen sisällä on kuitenkin ehdotus, joka on herättänyt muun maailman huomion

Australian keskuspankki

Ehdotuksen sisällä Blockchainin parlamentaariset ystävät kutsuvat suoraan maan keskuspankin käynnistämään oman kryptovaluuttansa. Luonnollisesti tämä näkyy myös muualla maailmassa, kuten esimerkiksi Norja, mutta Australian vaikutus on paljon suurempi sen ympäristössä.

Senaattorit uskovat, että tämä voisi olla todella mullistava askel kaikille Australian rahoituslaitoksille, myös Reserve Bankille, ja näkevät heidän roolinsa poliittisina avustajina samalle vaiheelle.

Samaan aikaan varantopankki on jo aiemmin paljastanut aiemmin vuonna 2017, että se teki sisäisen ryhmän, jonka tehtävänä oli tutkia tekniikkaa ja sen potentiaalia. Tästä syystä on turvallista olettaa, että nämä kaksi yhteisöä ovat jonkinlaisessa viestinnässä, mikä antaa aloitteelle jopa lisäarvoa.

Pankki on varmasti kaukana mahdollisista ratkaisuista talon sisäiseen digitaalivaluuttaan, mutta poliittisella tuella kaikki projektit voidaan sijoittaa korkeammalle vaihteelle. Lisäksi sama poliittinen tuki voisi vakuuttaa pankin johdon siitä, että hallitus ei tee 180 asteen käännöstä asiaan ja hylkää ne mahdollisten kustannusten kanssa, jotka ovat saattaneet olla siihen asti saakka.

Australia digitaalisena valuutanjohtajana

Monin tavoin Australia on ihanteellinen ehdokas maalle, joka tulee digitaalisen valuutan verkkotunnukseen täydellä lainsäädännöllisellä tuella. Vaikka monille tämä käsitys saattaa tuntua täysin loogiselta, todellisuus ei ole saavuttanut sitä – tänään Japani on todennäköisesti maa, joka on edistynyt eniten oikeudellisella rintamalla muutama kuukausi sitten tapahtuneella bitcoin-tunnustuksellaan..

Silti läheisellä Australialla (suhteellisen ottaen) on suuri yhdistelmä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sen, että se on melkein ihanteellinen ehdokas kaikkiin kansallisiin digitaalisen valuutan aloitteisiin. Ensinnäkin, kuten monet muutkin länsimaat, monet Australian kansalaiset käyttävät BTC pelaamaan verkossa, ostaa tavaroita ja palveluita ja tehdä muita asioita digitaalisella valuutallaan.

Joten on olemassa selkeä perusta potentiaalisille käyttäjille, jotka ovat jo perehtyneet digitaalisen valuutan kauppaan ja menettelyihin. Tämän lisäksi maalla on mielenkiintoinen geopoliittinen asema ja kotimainen järjestely. Australia ei ole väestön kannalta suuri, mikä tarkoittaa, että se voisi testata uutta digitaalista valuuttansa tehokkaammin ja sallia myös bitcoinin käytön tunnustettuna kryptovaluuttana.

Jopa odottamattomien ongelmien tapauksessa se olisi enemmän kuin varustettu ratkaisemaan ongelmat tai jopa lopettamaan testaus kärsimättä liikaa vahinkoja. Sama pätee sen väestöön, mikä olisi paljon helpompaa, kun on kyse kaikenlaisista vakuutuksista testauksen yhteydessä.

Mutta samalla Australia on G20-ryhmän ja monien muiden poliittisten ja rahoitusjärjestelmien jäsen ja sijoittaa sen samaan ryhmään kuin muutkin pohjoisen pallonpuoliskon kehittyneet kansakunnat. Näin kaikki tulevat digitaaliset valuutat aktivoituvat maassa, joka on jo tekemisissä monien muiden kehittyneiden maiden kanssa. Kaikista kokeista saadut tiedot voivat olla korvaamattomia tuleville aloitteille sekä kotimaassa että ulkomailla.

Esteet Blockchainin parlamentaarisille ystäville

Vaikka heidän näkemyksensä on selvä, varsinainen tie sen toteuttamiseen ei ole niin paljon. Jotkut Australian parlamentin jäsenet, mukaan lukien Blockchainin parlamentaariset ystävät -aloitteen osapuolista, eivät tue kryptovaluutan laajennusprosessia.

Jotkut heistä ovat viime aikoina vaatineet vielä tiukempaa valvontaa ja valvontaa BTC: n käytöstä Australiassa. Tämän vuoksi Blockchainin jäsenten parlamentaarisilla ystävillä on ensinnäkin vaikea tie, jolla heidän on vakuutettava poliittiset ikäisensä, että sekä blockchain että digitaaliset valuutat ovat arvokas mahdollisuus maallensa.

Lähde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me