Sijoitusturvan löytäminen haarautumalla digitaalisiin valuuttoihin

Sijoitusprosessi on aina tasapainottava toimenpide voittojen saavuttamisen ja liiallisen riskin välillä. Jos tämän saldon asteikko nousee kohti turvallisuutta, sijoittajalle jää jotain samanlaista kuin pankkitili, joka maksaa hyvin vähän ajan myötä. Jos asteikot menevät enemmän riskinottoon, sijoittaja voi löytää kasvavia tuloja, mutta myös kasvavan mahdollisuuden menettää paljon enemmän.

Tämä prosessi on yhtä vanha kuin taloudellinen infrastruktuuri, joka antoi sijoittajille mahdollisuuden sijoittaa rahaa yrityksiin, jotka voivat lopulta maksaa jotenkin takaisin. Nykyaikaisessa maailmassa on kuitenkin ensimmäistä kertaa historiassa uusi arvomuoto, johon voidaan sijoittaa – digitaaliset valuutat. Sen avulla kuka tahansa alalla saavutti jotain aivan uutta ja mahdollisesti erittäin tuottoisaa, mutta samalla epävarmuuden taso ja laaja ymmärryksen puute pitivät monia muuten kiinnostuneita ihmisiä poissa siitä..

Mutta nyt tämän mentaliteetin nykytila ​​näyttää muuttuvan, kun yhä useammat ihmiset löytävät jotain pyhäkköä tällaisessa sijoitusmuodossa. Riippumatta siitä, etsitkö bitcoin-sijoituksia, ethereum-mahdollisuuksia tai jotain muuta, on selvää, että raha siirtyy digitaalisen valuutan verkkotunnukseen, joten monet ihmettelevät, mikä on tämän sijoitustrendin tulevaisuus.

Michael Novogratzin tapaus

Michael Novogratz on hedge-rahastonhoitaja, joka työskenteli päämiehenä Fortress Investment Groupissa. Hänen omaisuutensa on nyt yli miljardi ja äskettäin hän teki joitain aaltoiluja rahoitusmaailmassa, kun hän ilmoitti sijoittaneensa 10% koko nettovarallisuudestaan ​​kryptovaluuttoihin. Tämä ilmoitus tuli hänen puhuessaan Harvardin kauppakorkeakoulun foorumilla, jossa hän keskusteli myös näkemyksestään blockchain-pohjaisista digitaalisista valuutoista.

Novogratz totesi, että hänen sijoituksensa kattoi sekä bitcoinin että eetterin, ja lisäsi, että sijoitus edustaa ainakin toistaiseksi joitain hänen elämänsä parhaista. CNN: n haastattelussa hän selitti, kuinka hän osti eetteriä, kun sen hinta oli vain 1 dollari, ja että hän teki ostopäätöksen sen jälkeen, kun tämän digitaalisen digitaalisen yrityksen perustaja Vitalik Buterin oli tehnyt siihen vaikutuksen. Heidän tapaamisensa oli rento, illallisen yhteydessä, mutta Buterin onnistui kuitenkin suostuttelemaan Novogratzin sijoittamaan rahaa uuteen hankkeeseensa..

Eetterin hinta on nyt yli 40 dollaria, mikä tarkoittaa, että Novogratz investoi 40-kertaisesti. Samalla tämä ei ole poikkeama hänen työelämässään. Hänen aikanaan Fortress Investment Groupissa 150 miljoonan dollarin sijoitus tehtiin hedera-rahastoon nimeltä Pantera Capital, joka on blockchain-sijoituspalveluyritys.

Tämä tapahtui Novogratzin ollessa ruorissaan vuonna 2014, vain vähän aikaa epäonnistuneen Mt. Gox vuonna 2013. Tämä osoittaa, että miehellä oli sekä halua riskoida digitaalisiin valuuttoihin että ennakointia nähdä silloiset ongelmat.

Nyt Novogratz osoitti julkisesti uskovansa digitaalisten valuuttojen käsitteeseen niin paljon, että suuri osa hänen varallisuudestaan, yli 100 miljoonaa dollaria, on jonkinlaisen kryptovaluutan muodossa. Kun on kyse sinkuista talousyhteisöön, tätä on vaikea hukata.

Osta digitaalisia valuuttoja?

Novogratz ei oikeastaan ​​ehdottanut kenellekään mennä ostamaan digitaalista valuuttaa, mutta hänen henkilökohtainen tapauksensa on selkeä lausunto tästä asiasta. Samalla hän ei ole eristetty ääni digitaalisen valuutan sijoittamisen ja omistajuuden edistämisessä, etenkin bitcoinissa. Tämän ryhmän suurimpana edustajana bitcoin on säännöllisesti tavallisten kansalaisten palveluksessa ympäri maailmaa esimerkiksi säännöllisten ostosten, vierailujen yhteydessä online-kasinot, lainojen ottaminen ja paljon muuta.

Siksi monet varakkaat ihmiset alkoivat ostaa bitcoinia jo vuonna 2015, jolloin synkät ennusteet sen kuolemasta eivät toteutuneet. Luonnollisesti näiden investointien laajuutta on vaikea mitata, koska monet eivät ole yhtä suoria kuin Novogratz. Silti julkistetut tiedot osoittivat, että suuntaus kasvaa.

Yksi suurimmista lisäyksistä oli Kiinan yuanin devalvoituminen, joka painosti paikallisia sijoittajia. Tämän paniikin alkaessa alkaneessa paniikissa monet löysivät ainakin osittaisen turvapaikan BTC: ssä. Monet näistä sijoituksista olivat yksinkertaisesti keinoja välttää Kiinan valuutanvaihtorajoituksia, mutta monet muut pitivät BTC: tä hallussaan myös myrskyn ohi.

Itsesyöttöjakso

Kahden vuoden kuluttua ei ole suuntauksia, jotka viittaavat siihen, että tämä olisi voinut olla kenenkään kielteinen päätös. Vaikka on varmasti yksittäisiä tarinoita joistakin kohdatuista ongelmista, yleinen BTC näyttää olevan pätevä vaihtoehto sijoittajien hajauttamista etsiville sijoittajille. Kiinnostavaa kyllä, se on myös yksi tärkeimmistä asioista, joita bitcoin-verkko tai mikä tahansa muu digitaalinen valuuttajärjestelmä vaatii käyttäjien hankkimiseksi.

Vaikka monet ryhmät ovat jo perehtyneet digitaalisiin valuuttoihin ja käyttävät niitä esimerkiksi säännöllisesti, online-eSports yhteisöt ja niin edelleen, useimmilla on vain matala tieto samasta alueesta. Mutta tämä voi muuttua radikaalisti, jos Novogratzin kaltaiset ihmiset astuvat pois ja antavat lukuja omista investoinneistaan ​​bitcoiniin ja ethereumiin.

Tämä ei ole hieno yhteisölle, koska se vain vahvistaa, vaan koska se tarjoaa selkeitä esimerkkejä siitä, miten henkilö voisi investoida tälle alalle. Luonnollisesti tämä on vähemmän merkitystä loppukäyttäjille, koska viestin painopiste on niillä, jotka voivat sijoittaa suuria summia näihin verkkoihin, mutta ne ovat välttämättömiä minkä tahansa digitaalisen valuutan tulevaisuuden kannalta.

Kun digitaalisen valuutan verkkotunnukseen sijoitettavan fiat-rahan määrä kasvaa, myös sen kehitysmahdollisuudet kasvavat. Samaan aikaan sijoittajille tarjotaan ehdottomasti turvasatama osalle salkkuaan, joka ei heilahda ja heilahda muiden perinteisten vaihdettavissa olevien arvojen mukana.

Monissa tilanteissa tämäntyyppinen monipuolistaminen voi tarkoittaa eroa katastrofaalisen menetyksen ja sellaisten välillä, jotka ovat enemmän kuin hallittavissa.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me