Kryptoindustrien kræver regulatorer en klar, fast og imødekommende politik, der understøtter kryptoer

En af de vigtigste forhindringer, der holder de amerikanske investorer væk fra kryptoindustrien, er den uklare lovgivningsmæssige ramme. Forståelse for behovet for et passende og gunstigt reguleringsmiljø for kryptos overlevelse i USA ses mange industrieksperter og analytikere i landet give udtryk for deres synspunkter og forslag til lovgivere og lovgivere. I et sådant seneste forsøg. lederne af den amerikanske kryptoindustri har mødt lovgivere på Capitol Hill til en rundbordsdiskussion, primært med fokus på regulering af ICO’er og digitale valutaer.

Kongresmedlem inviterer ledere til traditionel finans- og blockchain-industri

Samlingen blev organiseret af den republikanske kongresmedlem Warren Davidson, der allerede er meget respekteret i det digitale aktivsamfund på grund af hans kryptovennlige udsigter. Mere end 50 ledere af virksomheder i både traditionel finans- og blockchain-industri deltog i rundbordet med repræsentation fra blandt andet kryptogiganter som Coinbase, Kraken, ConsenSys, Nasdaq, Circle og Fidelity. Årsagen til, at dette møde skiller sig ud, er Hr. Davidson, værten er i øjeblikket ved at udarbejde et lovforslag om kryptoregulering, der vil blive introduceret i Repræsentanternes Hus senere i efteråret.

Diskussionen fandt sted i den sidste session før valget, hvilket gav en god chance for kryptoentusiaster til at give udtryk for deres bekymringer over reguleringen af ​​kryptosfæren. Hovedbudskabet til lovgiveren var klar: Tilsynsmyndigheder skal vedtage en klar og fast politik over for krypto, ellers vil blockchain-virksomhederne blive tvunget til at lede efter nye græsgange.

Efter fire timers diskussioner mindede kongresmedlem Davidson om, at hans krypto-lovforslag stadig ikke er færdig, og panelet var en fantastisk måde at lytte til industrien og beslutte, hvad de skulle medtage, før det endelige udkast blev introduceret til lovgiverne..

Han sagde, at ”Legitime aktører i branchen har et ønske om en vis sikkerhed, så vi kan forhindre og retsforfølge bedrageri. Jeg er overbevist om, at vi kan komme videre og gøre dette til et blomstrende marked i USA. Det er bydende nødvendigt for os at gøre, vi klarede det godt med internettet. “

Mike Lempres, Chief Policy Officer hos Coinbase, bekræftede behovet for en ændring og sagde det,

”Vi ønsker alle et retfærdigt og velordnet marked, vi vil have alle de samme ting, som regulatorer gør. Det behøver ikke at blive gjort på samme måde som det blev gjort tidligere, og vi skal være åbne over for det. “

Carla Carriveau, en senior officer i Circle og en tidligere SEC-embedsmand svarede, at selv hvis SEC præciserer eksisterende love, er det op til kongressen at træde op. Ifølge hende,

“Kongressen er nødt til at handle, fordi SEC har sagt, hvad de mente var rigtigt, og allerede gjorde, hvad de troede, de havde brug for at gøre.”

ConsenSys-advokat Joyce Lai mindede lovgiverne om, at da kryptokurver ikke er bundet til nogen regering, har deres grundlæggere ringe eller ingen begrænsninger for placeringen af ​​deres virksomhed. Mindst halvdelen af ​​deltagerne advarede om, at amerikanske regulatorer skal give klarhed uden at slå ned på kryptovirksomheder, ellers vil projekterne flytte til kryptokyndige områder som Malta eller Schweiz.

Læs også: Current Regulatory Framework passer ikke til Enterprise Adoption of Cryptos: Veterans Tell SEC

Crypto-eksperter kræver drift af en lovgivningsmæssig ramme, der passer til kryptovalutaer

Tidligere på ugen bestod en gruppe industrieksperter og veteraner bestående af Bitcoin kerneudvikler Bryan Bishop, tidligere Morgan Stanley administrerende direktør Caitlin Long, e-handel kodende pioner Chris Allen, grundlægger af Ernst & Youngs blockchain-team Angus Champion de Crespigny og fondsforvalteradvokat Gavin Fearey fremsatte i et brev til SEC deres hensigt om at hjælpe SEC ved at afsløre, hvad de mener er kritiske overvejelser for håndtering af kryptovaluta-regulering, der ikke blev behandlet i andre kommentarbrev, der tidligere er lavet offentlig af SEC.

Brevet anførte, at de digitale aktiver er en unik aktivklasse med unikke styrker og evner, og hvis de monteres i eksisterende markedsinfrastruktur, vil der være introduktion af risici for investorer, som ellers ikke ville eksistere. Gruppen foreslog, at SEC skulle prøve at muligvis opdatere markedsinfrastrukturen, hvis den rent faktisk vil udnytte Bitcoin og anden teknologi og yderligere styrke det finansielle system.

Med kryptoindustrieksperter, der udtrykker deres meninger om regler, kan man mærke, at regulatorerne også bliver aktive og prøver at forstå, hvad kryptoindustrien har brug for. For at levere en gunstig politisk ramme er denne kommunikationsbro nødvendig.

Vil de amerikanske lovgivere og regulatorer overveje industriens efterspørgsel og komme med en omfattende politik til fordel for kryptokurver? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me