McAfee har til hensigt at være både amerikansk præsident og britisk premierminister, Greenlights for endnu en bullmarked?

reklame Phemex

  • McAfee bliver fængslet to gange på en uge og afslører derefter intentioner om at blive britisk premierminister og den amerikanske præsident samtidigt
  • 90% af respondenterne på McAfees præsidentielle ambitionsmålinger stemte “ja” på Twitter
  • McAfee i samtaler med cubanske regeringer for at hjælpe nationen med at opbygge en national kryptokurrency
  • Når McAfee bliver den amerikanske præsident i 2020 og også får premierministerens plads, hvad mere kan kryptosamfundet bede om?

John McAfee forbliver stadig en af ​​drivkræfterne i kryptorummet, og hans indflydelse går næppe ubemærket hen, især af regeringerne, der synes enten ønsker krypto Messias ekspertudtalelser eller nogle andre har et stort problem med hans relevans.

De sidste par uger har været særligt dramatiske for den populære kryptokurrencyentusiast, John McAfee. For et par uger tilbage blev John set ved kysten af ​​Cuba, hvor rapporten havde det, at han hjalp den cubanske regering med hensyn til at opbygge en national kryptokurrency.

Dette var efter, at en række begivenheder i forbindelse med enten skatteunddragelse eller hans mangeårige mordsag i USA resulterede i, at agenturer var på jagt efter den dybe kryptokurrencyfan, og McAfee måtte være på flugt for at flygte mulig frygt.

CIA har forsøgt at samle os. Vi er til søs nu og rapporterer mere snart. Jeg vil fortsat være mørk de næste par dage. pic.twitter.com/o79zsbxISl

– John McAfee (@officialmcafee) 19. juli 2019

Frihedsbåd afsløret

Oplysninger om mødet med den cubanske regering er endnu ikke offentliggjort. Mens han handlede med sin Yacht (Freedom boat) sammen med sin kone, Janice og et par andre besætningsmedlemmer og tunge våben, John frigivne fotos fra havet, hvor han hævdede på det tidspunkt, at alle medlemmer ombord på “Freedom boat” var et par meter væk fra hinanden for at undgå stanken ved ikke at have taget et bad på 5 dage.

Axel. Han kan næppe vente, indtil vi når havnen, og han kan gå af denne gudforladte båd, der mistede aircondition og vand 18 timer efter turen. Ingen af ​​os har badet i 5 dage. Vi holder os hver ti meter fra hinanden, når vi snakker. pic.twitter.com/IX8UbylS9P

– John McAfee (@officialmcafee) 22. juli 2019

McAfee tilbageholdt uden anholdelse

Nyheder om en anholdelse senere kom ind gennem McAfees embedsmand Twitter konto, hvor der blev frigivet fotos, der viser McAfee i et lukket rum (formodet politicelle), hvor han hævdede at have smuglet telefoner ind. Årsagerne til anholdelsen, som senere anført af McAfee, var baseret på besiddelse af våben, der ikke var direkte stødende. En af tweets, der kom senere, bekræftede, at McAfee, hans kone, Jenice og hans besætning blev tilbageholdt uden en anholdelse. Hans hunde blev også sat i separat tilbageholdelse.

Min anden anholdelse på en uge – en rekord synes jeg. pic.twitter.com/wOQ99nWGYC

– John McAfee (@officialmcafee) 25. juli 2019

McAfee frigivet fra tilbageholdelse

For mere end 24 timer siden erklærede McAfee sig selv frigivet fra tilbageholdelse i Den Dominikanske Republik, hvor han hævdede, at hans hunde stadig blev pågrebet, fordi John, hans kone og besætningen blev deporteret.

Forlader tilbageholdelse (bedøm ikke mit udseende – fire dages indespærring). Jeg blev behandlet godt. Mine overordnede var venlige og hjælpsomme. På trods af de nyttige omstændigheder har vi besluttet at gå videre. Mere senere. pic.twitter.com/V4539uYCHR

– John McAfee (@officialmcafee) 24. juli 2019

Johns “Dinkle” At Stake!

I mellemtiden har John været en die-hard bitcoin-fan og mener, at den digitale valuta ville røre en pris på 1 million dollars inden udgangen af ​​2020 og lovede at spiser sin egen dinkle hvis begivenhederne viser sig anderledes. Ved beregning kan Johns manddom muligvis ikke efterlades ustraffet, hvis bitcoin ikke i dagligdagens pris med omkring $ 2000 hver dag indtil udgangen af ​​2020.

Vejen til dobbelt ledelse

Da alle ting begyndte at tage form, fremmede John Twitter igen, mens han var annonceret hans intentioner om at blive USAs præsident. Som dette er ikke flere nyheder, den interessante del afslører også hans ambition om samtidig at blive den britiske premierminister. Ifølge John er han borger i begge regioner og opfyldte også kravene til at lede begge nationer.

Til dette formål organiserede McAfee en mini online afstemning på Twitter og prøve offentlighedens mening. Utroligt har omkring 90% af respondenterne gjort det stemte “Ja” til Johns dobbelte lederskab.

I betragtning af at der ikke er nogen love i begge lande, der udtrykkeligt angiver, at landets leder ikke også kan være leder af et andet land, og i betragtning af at dette koncept ikke er mere absurd end det eksisterende topartssystem, der deler begge lande i midten, bør jeg gå efter det?

– John McAfee (@officialmcafee) 26. juli 2019

På begge pladser, hvad der sker derefter?

At tro, at John nogensinde ville blive både USAs præsident og britiske premierminister samtidigt, er latterligt, men mindst en position ad gangen er en mulig situation.

En Jonh McAfee som USAs præsident staver altid “Bull” for kryptomarkederne. Dette ville i det mindste mange amerikanere sætte pris på, og hvilken sag de gerne ville samle om.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me