De bedste kryptohandlere, der skal følges i 2020

En af de nemmeste måder at lære og tjene penge på i den nuværende hurtige tempo kryptovalutamarked er at udnytte viden og færdigheder hos erfarne forhandlere. Kendt for sin ekstreme volatilitet er et kryptovalutamarked et godt sted for erfarne handlende at udnytte markedsbevægelser. Hvis du er på udkig efter “handlingsbar indsigt” for at hjælpe dig med at træffe bedre beslutninger, så er det en god metode at få bolden til at rulle ved at følge de bedste kryptovalutahandlere..

Baseret på dybden og nøjagtigheden af ​​indsigt og analyser vedrørende kryptokurver har vi samlet en liste over de bedste kryptohandlere, der skal følges i 2020.

  1. En afbalanceret sindstilstand med Crypto Monk

Startende fra listen er “The Crypto Monk”, en erhvervsdrivende, der udstråler zen og disciplin. Sammenstillingen af ​​en afbalanceret sindstilstand med et højintensivt kryptokurrencymarked er afgørende. Crypto Monk gør dette ubesværet med sin regelmæssige indsigt i kryptovalutamarkedet med et generelt fokus på Bitcoin og en respektabel følge af tæt på 70.000 mennesker. Med en masse nyttige ressourcer centreret omkring den tekniske analyse og generelle markedsudsigter er Crypto Monk en populær ressource at følge, især hvis du er ny inden for branchen. Ikke kun det, indsigt i markedet for ædle metaller og råvarer har også en fremtrædende plads i hans strøm og viser hans evne til en lang række områder. Derudover er Crypto Monk vært for en gavnlig blog om teknisk analyse for begyndere såvel som for avancerede forhandlere.

  1. Shadow Trades med Crypto101

En stigende stjerne i det største sociale kryptokurrency-netværk, eToro, er USA-baseret forhandler, Crypto101_Kevin. Kevin har bevist sig selv som en kløgtig erhvervsdrivende med en god mængde vindende handler, som let kan replikeres af enhver ny forhandler på eToro. eToro giver dig mulighed for at skygge og automatisk kopiere de mest effektive kryptovalutahandlere med eToros unikke CopyTrader-platform. Kevin har været aktiv siden starten af ​​2020 og har formået at skaffe en prisværdig 55% gevinst på rentable uger. Temmelig imponerende er Kevins rentabilitet på Bitcoin, hvor han har formået at opnå en perfekt 100% succesrate på alle Bitcoin-relaterede handler. Det er vigtigt at bemærke, at kun amerikanske borgere er i stand til at kopiere Kevins handel, da han er amerikansk statsborger.

  1. Superwoman Insights af NicTrades

I en verden, der er domineret af mænd, er det forfriskende at høre tankerne hos en kvinde, der tæller som en af ​​de bedste forhandlere at følge i kryptokurrencyrummet. Med over et årti med erfaring inden for hendes bælte – finpudsning af sine tekniske analysefærdigheder, besidder NicTrades et stort antal på tæt på 120.000 mennesker på tværs af sine sociale mediekanaler. Et unikt tilbud fra NicTrades er, at hun ofte er vært for en live handelssession, der kan streames på hendes Youtube-kanal. I Livestream leverer Nictrades sin analyse af en række kryptokurver i rummet på en rationel og objektiv måde.

  1. Social-investor på eToro

Med millioner af brugere, der spænder over 140 lande, har eToro været hjemmet for flere fremtrædende forhandlere, der dabber i kryptokurrencyområdet. En af verdens mest fremtrædende forhandlere førende socialt handelsnetværk er Social-Investor (eller JS Media GmbH). Tæt på 3.000 personer har replikeret Social-Investors handelsstrategier med en kumulativ værdi på over $ 2 millioner, hvor flere tusinde flere følger hans feed på eToro. Ud af 403 handler på tværs af aktier og kryptokurver har han formået at sikre en overordnet 71% rentabilitet i løbet af et år. Social-Investor er et godt udgangspunkt for kryptovalutahandlere, der ønsker at diversificere, da hans allokeringer er fokuseret på to hovedklasser: aktier og digitale aktiver. Social-Investor er klassificeret som en global forhandler, og derfor kan enhver i verden – undtagen beboere i USA – kopiere sine handler på eToro.

  1. Professionel indsigt af veteranhandleren Peter Brandt

Fundamentalerne for handel kan anvendes på alle offentlige markeder på tværs af forskellige aktivklasser, herunder kryptokurrencymarkedet. Med over fire årtiers erfaring inden for handel er Peter Brandt en berømt erhvervsdrivende, der har handlet siden de tidlige dage af futureshandel på Chicago Mercantile Exchange (CME). Han udgav også en bestseller kaldet Dagbog for en professionel handelsvare. Brandt er derfor en meget troværdig ressource til at lære mere om traditionelle handelsmekanismer. Brandt har troet på Bitcoin og har foresat sit langsigtede potentiale og har oprettet flere kryptokurrency-specifikke videoer om Bitcoin-handel og generelle markedsbevægelser.

Kopier handel for at automatisere din portefølje

Et endnu lettere alternativ til at udnytte de bedste kryptohandlere er at tilmelde sig at kopiere handelsplatforme, der giver nye handlende mulighed for at generere overskud uden at skulle udføre handler, der er baseret på deres relative uerfarenhed. Copy-trading giver brugerne mulighed for at se erfarne og kyndige erhvervsdrivendes handlinger i realtid og udføre handelsstrategier automatisk baseret på hvem de følger. Udnyttelse af ekspertisen hos dygtige forhandlere giver brugerne mulighed for at blive udsat for meget komplekse strategier, som de normalt skulle have at gøre med alene, og derved forbedre deres sandsynlighed for at høste økonomisk gevinst.

En af de mest populære platforme til handel med kryptokurrency er eToros CopyTrader, som giver brugerne mulighed for automatisk at replikere porteføljen af ​​dygtige forhandlere efter eget valg. Uden administrationsgebyrer eller skjulte omkostninger involveret i processen er CopyTrader en fantastisk måde at starte din kryptokurrencyrejse ved at udnytte autoritative forhandlere, der har en dokumenteret rekord for at tjene penge..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me