ABCC Exchange Review

Udvekslinger er nødvendigheden og en integreret del af kryptovalutaverdenen. I dag, med over hundreder af krypto-udvekslinger til stede i kryptorummet, stiger konkurrencen kun. Men ikke alle disse udvekslinger er ens. Faktisk adskiller de sig og tilbyder en række unikke funktioner. Så hvad har ABCC krypto-udveksling yderligere at tilbyde dig? For at vide alt om denne relativt nye udveksling i kryptogaden, dyk lige i ABCC Exchange-gennemgang!

ABCC – “Sikker og gennemsigtig udvekslingsplatform”

“ABCC Digital Asset Exchange (ABCC) er en verdensklasse-børs, der tilbyder digitale aktiver investerings- og handelsløsninger til brugere globalt.”

Ved at målrette smertepunkterne som mangel på forsigtige rammer for digital aktiverevaluering, mangel på variation for digitale aktiver og sikkerhedsproblemer, ABCC fokuserer på at tilbyde en kvalitet og sikker handelsplatform til kryptovalutaer.  

Forretningsmodellen efterfulgt af udvekslingen er en blanding af den proprietære multidimensionelle evalueringsramme, digital aktivinnovation og tidlige stadie blockchain-projektinvesteringer og inkubation.

Native token: AT-token

Det native token for ABCC-udveksling er ABCC Token (AT Token) med en samlet forsyning på 210 millioner. Åbningsprisen på AT-token har været $ 0,5, som inden for få timer efter lanceringen steg.

Styrende politikker

ABCC har et simpelt, nøjagtigt og let at manøvrere websted med alle de detaljer, der gives til sine brugere, som også er tilgængelige på Android og iOS. Deres app i Google Store fik stor påskønnelse, da brugerne har lavet over tusind kommentarer.

For at registrere og bekræfte kontoen skal brugeren blot klikke på knappen Registrer på sit websted, angive deres e-mail-id og acceptere kundeaftalen.

Udvekslingen følger også KYC, der kræver et gyldigt pas, et billede af pasomslag og ID-side, nationalt ID eller kørekortarbejde, et billede af brugeren, der holder pas og papir med håndskrevet ABCC, dato og underskrift.

Med hensyn til færdiggørelse af KYC sker det tidligst, selvom man kan følge op med administratoren for deres Telegram-gruppe. Man kan dog trække op til 2 BTC uden KYC og kan også handle til minen.

ABCC nævner specifikt, at KYC-brugere i USA, Kina og Singapore ikke er tilladt i AT-handler på grund af, at de er begrænset i henhold til politikken.

Funktioner og gebyrstruktur

ABCC exchange tilbyder og planlægger i fremtiden at tilbyde en række funktioner til sine kunder i form af:

Crypto-handel – Der er et betydeligt antal kryptokurver opført på platformen, der giver dig mulighed for at handle, når det passer dig

Marginhandel – Med Marginhandel tilbyder ABCC dig gearingen til at opnå en mere effektiv og fleksibel aktivallokering

Kontrakthandel – Futures, optioner, investeringsporteføljer og andre aktiver-backede værdipapirer baseret på kryptovalutaer er også en del af denne børs serviceplan

OTC-tjenester (OTC) – Det leverer blokhandelstjenester over disken, mens det har handelspartnere, herunder enkeltpersoner med høj nettoværdi, familiekontorer, mineselskaber, hedgefonde og andre traditionelle finansielle institutioner.

Tjen & dobbelt fordele:

For at tjene AT kan man udvinde tokenet via handelsaktiviteter med ethvert par. Under handelsaktiviteterne genererer tilsyneladende 0,1% af transaktionsgebyret. Derefter får minearbejdere hver sjette time forslag til AT, der er baseret på deres handelsgebyrer ud af de samlede gebyrer, der opkræves af ABCC. En anden måde at tjene og fordoble belønningerne på er via Mining Referral Program.

Betaling:

ABCC opkræver 0,1% af handelsgebyrer for hver transaktion, der involverer den ene side. Desuden er BTC, ETH og USDT basisvalutaen, mens AT vil blive inkluderet i fremtiden. Dette handelsgebyr, der er 0,1% af handelsvolumen, opkræves kun i basisvaluta.

I henhold til Coinmarketcap-dataene har ABCC tæt på 45 kryptokurver noteret på sin platform og over hundrede markeder. Desuden er dets daglige handelsvolumen mere end $ 100 millioner.

Pålidelighed

På kort tid har ABCC skabt en tilstedeværelse på markedet. For at sikre pålidelighed bruger den Shard-stand Trading Server Cluster, der gør det muligt for udvekslingen at håndtere og behandle en enorm mængde info og data.

Gennem flerlags dataarkitektur er det “proprietært clearing system har gjort næsten realtid clearing til en realitet.” Platformen håndterer også matchninger for millioner af brugere samtidigt.

Desuden for at beskytte brugernes interesse og sikre stabil og problemfri drift af platformen implementerede ABCC som måling af anti-wash-handel og anti-spoofing.

Sikkerhed

For ABCC er sikkerhed en “største bekymring”, derfor er dens sikkerhedsarkitektur tofaktorautentificering, sikkerhed med flere signaturer og adskillelse af varme tegnebøger og kolde tegnebøger.

Med big data og samarbejde med branchens førende cybersikkerhedsfirmaer sikres og vedligeholdes kapitalsikkerhed, kontosikkerhed, tilbagetrækningstjenester og sikkerhedsrevision.

Kunde support

ABCC leverer al information klart og præcist til sine brugere via sit websted og apps. Fra data om minedrift, belønninger, nødvendige meddelelser, kryptokurrencypriser til nye noteringer og handelsanbefalinger servicerer det sine kunder meget godt.

Udvekslingen henvender sig til et bredt og diversificeret publikum ved at tilbyde fem sprogmuligheder. Dets nyhedssektion giver detaljeret information om kommende begivenheder, vigtige meddelelser, fordeling af belønninger og udstedelse af forbedringsvoucher blandt andre.

En note til investorer

Lanceret i april 2018 har børsen gradvist bevæget sig fremad ved at tilbyde sine kunder kvalitetsfunktioner som flere handelsmuligheder, belønningsprogrammer og meget mere. Med fokus på sikkerhed, et integreret element i en udveksling sammen med kundeoplevelse og support, markerer platformen en voksende liste over funktioner. desuden, ABCC‘S native token AT token vokser også i et godt tempo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me