Goldman Sachsin kritiikki Bitcoinista on todella Bullish News

Jokainen uusi ja kehittyvä keksintö tarvitsee antagonistia. Ja bitcoinin vuoden 2020 antagonisti on saattanut juuri ilmoittautua. Vuotamassa PowerPoint-diassa Goldman Sachs kritisoi, että bitcoin ei ole omaisuusluokka ja että asiakkaiden, jotka eivät ole vauhdikkaita kauppiaita, tulisi harkita uudelleen sijoittamista siihen. 

Vaikka tällainen ankaraa kritiikkiä rahoitusjätti Goldman Sachsilta näyttää lannistavalta signaalilta, krypto-uskovat ovat edelleen positiivisia bitcoinin tai yleensä kryptovaluuttojen suhteen. Mukaan Santiment Insights, Goldmanin raportti on herättänyt laajan keskustelun salausyhteisön keskuudessa, ja suurin osa viestistä nauraa tai jättää vain huomiotta sen kritiikin. Toisin kuin valtava paniikkimyynti, jonka todennäköisesti aiheutti Satoshi Nakamoto, näyttää siltä, ​​että tällä kertaa monet ihmiset eivät osta Goldmanin puhetta ja tyhjentävät bitcoinejaan. 

Ennen Goldman Sachsia bitcoinin suurin antagonisti oli JP Morgan, jonka toimitusjohtaja Jamie Dimon piti bitcoinia ”petoksena” ja että ”Se on pahempaa kuin tulppaanisipulit. Se ei pääty hyvin. Joku tapetaan. ” Mutta nyt maan suurin pankki aikoo tarjota pankkipalveluja bitcoin-pörsseille Gemini ja Coinbase. Tämän muutoksen vuoksi kriitikot uskovat, että JP Morgan pystyy saamaan vakavan edun suurimman kilpailijansa Goldmanin yli. 

JP Morgan ei ole yksin, koska se on avoimempi bitcoinille. Bloombergin vanhempi hyödykestrategi Mike McGlone allekirjoitti myös nousun bitcoinille sanomalla, että se on parempi suostumus kuin kulta: “Toisin kuin melkein valuuttaveli kulta, korkeammat hinnat eivät kannusta lisäämään tarjontaa.”

Tavallaan Goldmanin kanta bitcoinia kohtaan ei ole täysin huono asia, koska se osoitti, että bitcoin on saanut enemmän huomiota institutionaalisten sijoittajien keskuudessa. Tällaisen ainutlaatuisen omaisuuden, kuten bitcoinin, huomio ja tunnustaminen pitävät sitä vahvana. 

Bitcoin on saamassa vauhtia!

Institutionaaliset sijoittajat parveilevat bitcoiniin. Harmaasävy on nopeuttanut liikkumistaan ​​bitcoinin keräämiseksi ostamalla yli puolitoista kertaa puolittamisen jälkeen louhittu BTC. Hedge-rahastonhoitaja Paul Tudor Jones tukee suoranaisesti bitcoinia sanomalla “Se on hieno spekulaatio” ja “hieman yli 1% varoistani bitcoinissa. Ehkä se on melkein 2. Se näyttää olevan oikea numero juuri nyt. “

Silloinkin kun bitcoin irtoaa 9% arvostaan ​​2. kesäkuuta, institutionaaliset sijoittajat ovat edelleen nousussa pitkän aikavälin kehityksessään. Cane Island Alternative Advisors -yhtiön varainhoitaja Timothy Peterson kommentoi Twitterissä, että “Jos alin hinta jatkuu, elokuu 2020 on viimeinen kerta, kun #bitcoin on alle 10000 dollaria.”

Mene trendin kanssa 

Bexplus on johtava salausjohdannaisalusta, joka tarjoaa 100-kertaisen vipuvaikutuksen BTC-, ETH-, EOS-, LTC- ja XRP-futuurisopimuksissa. Ei KYC: tä, ei talletusmaksua, kauppiaat voivat saada tarkkaavaisimmat palvelut, mukaan lukien 24/7 asiakastuki. Bexplus tarjoaa palveluja maailmanlaajuisesti, kuten Yhdysvallat, Japani, Iran, Singapore ja Sudan. 

  • Tee enemmän BTC: tä volatiliteetilla

Volatiliteetti on hyvä asia, kenties paras bitcoinin asia useimmille futuurikauppiaille. Spekuloimalla markkinoiden liikkeitä ja käyttämällä vipuvaikutusta kauppiaat voivat ansaita komean rahasumman pienellä alkupääomalla. 

Esimerkiksi Bexplusin tarjoama 100-kertainen vipuvaikutus antaa sinun avata sijainti 100 kertaa enemmän kuin alkuinvestointisi. BTC / USD: n vähimmäisvaihtovolyymi Bexplusilla on 0,1 BTC, mikä tarkoittaa, että sinun on vain sijoitettava 0,001 BTC: ksi marginaalina. Jos ansaitset 10% voiton, ansaitset 0,01 BTC, mikä tekee sijoitetun pääoman tuottoprosentista 1000% vain 0,001 BTC-sijoituksella.

  • Lunasta 100% bonuksesi

Kaksinkertaiset talletukset, kaksinkertaiset voitot. Käyttäjät voivat saada a 100% talletusbonus jokaisesta Bexplus-talletuksesta. Jos talletat yhden BTC: n, 2 BTC: tä hyvitetään tilillesi, ja bonuksella saadut voitot ovat nostettavissa. Jokainen käyttäjä voi liittyä kampanjaan ja saada jopa 10 BTC-bonusta. Nyt aktiiviset käyttäjät voivat saada 10% alennuksen transaktiomaksustaan.  

  • Opi kauppaa ottamatta riskiä

Vaikka olet aloittelija, voit silti ansaita voittoa kuten muutkin veteraanit! Auttaa aloittelijoita paremmin totuttamaan vipuvaikutteiseen kauppaan Bexplus tarjoaa jokaiselle käyttäjälle a demotili rekisteröinnin yhteydessä. Demotilillä on 10 täydennettävää BTC: tä, jotta kauppiaat voivat harjoitella niin paljon kuin haluavat. Voit myös oppia analysoimaan markkinoita ja käyttämään työkalupakettia demotilin kanssa. 

bexplus

  • Tarkista markkinat milloin tahansa ja missä tahansa

Bexplus mobiilisovellusten sijoitus Bitcoin-kaupankäyntiin liittyvien avainsanahakutulosten kärjessä 56 maassa App Anniessa. Tämä monipuolinen sovellus tarjoaa sinulle saman kokemuksen tietokoneen käytössä, vain paljon helpommin. 

Voit tarkistaa markkinat, kirjoittaa kaupan tai sulkea sen tai tallettaa rahasi korolliseen lompakkoon missä haluat. Bexplus-mobiilisovelluksella on 24/7 markkina-ilmoitus, joka pitää sinut ajan tasalla kaikista valtavista markkinoiden liikkeistä.  

Kaikkiin tietoihin ja resursseihin pääsee kaikenlaisilla laitteilla, mukaan lukien Windows, Macbook, Android-puhelimet, iPhone ja tablet-laitteet. Bexplus-sovellus on saatavilla osoitteessa Apple App Store ja Google Play.

Seuraa Bexplusta:

Verkkosivusto: https://www.bexplus.com/

Sähke: https://t.me/bexplusexchange

Apple App Store: https://itunes.apple.com/app/id1442189260?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lingxi.bexplus

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me