Tron som “En af de mest rentable mønter i fremtiden”, mens han tilføjede likviditet med seriel notering

reklame Phemex

Tron-prisen bliver grøn, mens den går på en børsnotering og et nyt handelspar tilføjelsestur. I mellemtiden deler en TradingView pro-bruger sit fradrag for Tron som en af ​​de mest rentable mønter i den nærmeste fremtid.

Tron [TRX] -prisen ser handling

I den sidste uge har Tron lavet en masse udvikling. Verdens 13. største kryptokurrency så også meget, når det kommer til pris. I skrivende stund har TRX siddet på $ 0,0200 med gevinster på over 1 procent. Med en markedsværdi på 1,3 mia. $ Styrer den i øjeblikket den daglige handelsvolumen på 105 mio. $.

tronTron 1-dages diagram, Kilde: TradingView

Dagens prisinterval for TRX har været mellem $ 0,0197 og $ 0,200. Imidlertid er Tron over 93 procent lavere end dets højeste tid, da prisen steg 0,300 dollars.

Tilføjelse af likviditet med nye lister & parring

Bare to dage tilbage lancerede Bittrex officielt fiat-handelsmuligheden for TRX og andre mønter. Nu kan folk i USA købe TRX direkte til USD direkte.

En af de førende udvekslingsplatforme med over 200 tilgængelige kryptopar, tjenesterne er kun tilladt i få stater. Desuden er disse USD-markeder i Bittrex tilgængelige for personlige og virksomhedskonti.

Bare i går annoncerede Binance et nyt handelspar for Tron mod sin egen oprindelige valuta, TRX / BNB.

Endnu et nyt handelspar #TRX/#BNB blev tilføjet den @binance, glad handel. #TRON $ TRX pic.twitter.com/vvBvUHJkxt

– Justin Sun (@justinsuntron) 19. september 2018

Binance fortsætter med at støtte Tron, da det var den første, der annoncerede støtte til token swap efter mainnet og endda for nylig havde en million TRX-konkurrence. Nu med TRX / BNB-handelspar kan brugeren have lettere tid med at handle på børsen med BNB som base.

Også BitBay, der kontrollerer 70% af kryptohandelsmarkedet i Polen, angav Tron-angivelse,

”TRON er et ambitiøst projekt. Vi er ikke i tvivl om, at dens protokol er et af de største operativsystemer i verden baseret på blockchain-netværket. Vi er meget stolte af at liste TRX på BitBay og præsentere den for vores brugere. Vi håber, at vores konkurrence om forhandlere vil føre endnu mere opmærksomhed til TRON. ”

På denne notering delte Justin Sun, grundlægger og administrerende direktør for Tron:

”Noteringen af ​​TRX på BitBay er endnu en milepæl for os og repræsenterer endnu et vigtigt skridt fra Tron ind på det europæiske marked. Vi mener, at samarbejdet mellem de to parter vil give brugerne flere indkøbskanaler, der er sikrere og mere bekvemme. ”

BitBay annoncerede også 400.000 TRX-konkurrence, der løber fra 20. september til 4. oktober.

?I dag har vi tilføjet TRON (TRX) på BitBay!?

Nu kan du handle TRX til #BTC, #USD, #EUR, og #PLN?.

Det er ikke alt.? Vi har en 400 000 TRX-gave! ? Deltag i Top 100 TRX Traders konkurrence!?https://t.co/zI4kGLJxem @Cointelegraph @coindesk @CoinIdol @forretningsinsider @ForbesCrypto pic.twitter.com/jcDJMFc98X

– BitBay (@BitBay) 19. september 2018

KuCoin tilføjede også mere likviditet for Tron gennem TRX / USDT-par.

TRX / USDT er tilgængelig på @kucoincom, glad handel. #TRON #TRX $ TRX https://t.co/GOcpzZJXOM pic.twitter.com/7XQFuoIrz3

– Justin Sun (@justinsuntron) 20. september 2018

Læs også: Tron [TRX] i aktion med prisstabilitet, Exodus Support, møntforbrænding & Flere Juicy Deets

SEEDGerminator og 18 millioner Tron-tip milepæl

Tron Foundation annoncerede lanceringen af ​​SEEDGerminator af Sesamessed, som er et Crowdsourced venturekapitalprogram. Ifølge Sun,

“SEEDGerminator er en accelerator, der er designet til udviklere, der sigter mod at skabe forskellige produkter, herunder: DApps, tokens og teknologi på #TRON-netværket.”

Desuden når Tron hver dag en ny milepæl for TRX-tip, der har nået over 18 millioner.

?@GoSeedit Opnår en ny milepæl med over 18 millioner in #TRON (#TRX) Tipset til dato. $ TRX https://t.co/U69x4yYnOL pic.twitter.com/AtTh8AzxbV

– Justin Sun (@justinsuntron) 17. september 2018

Der er mere, Tron frigiver et nyt udviklingsværktøj med den officielle meddelelse,

”I dag frigiver vi TRONWEB, en front-end javascript API, der forbinder dit projekt med #TRON blockchain svarende til Ethereum Web3.js. ”

Nyt udviklingsværktøj til rådighed! Flere værktøjer til understøttelse af oprettelse af dApps på #TRON netværk i værkerne ? $ TRX https://t.co/irPmtySqRF

– Justin Sun (@justinsuntron) 19. september 2018

Den mest rentable mønt?

Forsknings- og bloggingplatformen for de finansielle markeder, Trading View, gik på Twitter og delte, hvordan en af ​​dens pro-bruger ser Tron som de mest rentable mønter.

”Fordi de vigtigste tendenser normalt er korreleret, har vi sandsynligvis fundet en bund her og vil begynde at trække op med en lignende hastighed som det, vi så i december. Det betyder, at Tron let kunne være en af ​​de mest rentable mønter i løbet af det næste år, ”

delte brugeren i hans fradrag.

Ifølge #tradingview pro bruger @Intuit_Trading og hans Elliott #bølge analyse @Tronfoundation $ TRX #TRON kunne være en af ​​de mest rentable #cryptos i den nærmeste fremtid. Tjek hans ræsonnement i dette #trading ide:https://t.co/pLKjCYymdL

– TradingView (@tradingview) 19. september 2018

Tron ser ud til at have et godt tempo i både udviklings- og prisafdelingen.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me