Slå “Crypto Exchange Blues” ved at besvare disse 5 vigtige spørgsmål

Hvis du lige er begyndt med kryptokurrency eller kommer dybere ind, vater du ind i et økosystem, der har en vis kompleksitet. De fleste begyndere ved, at der er forskellige udvekslingsmuligheder, men færre af dem forstår, hvordan disse udvekslinger sammenlignes med hinanden. Lige nu er nogle af de største spørgsmål, som handlende kan have, om børsernes og deres operatørers legitimitet og troværdighed. Men der er også andre spørgsmål, der skal besvares. Vær opmærksom på disse store almindelige bekymringer, som folk har, når de tager springet i krypto. Du bliver mere informeret om, hvad der er derude, og bedre i stand til at administrere din egen aktivportefølje.

Her er fem af de spørgsmål, som handlende ofte stiller sig selv, midt i et kryptokøb:

1. “Hvem står bag dette?”

I øjeblikket er handel med og handel med kryptokurrency lidt under pistolen på nogle måder.

Et af de mest fremtrædende eksempler er BitMex-udvekslingen. For bare måneder siden var dette et almindeligt sted at drive forretning med at udveksle et krypto- eller fiat-aktiv til et andet.

Nu er administrerende direktør Arthur Hayes i forvaring, og andre topledere forfølges af statslige efterforskere, der hævder, at BitMex-operatører ikke i tilstrækkelig grad har slået ned på hvidvaskning af penge eller har brug for de rigtige former for verifikationer og legitimationsoplysninger for interessenter. Dette har ikke tendens til at inspirere tillid!

BitMex er heller ikke det eneste eksempel. OKEx-leder Star Xu blev også arresteret for nylig, og forskellige andre operatører er nu i det varme sæde, da føderale regulatorer i lande som USA og Kina bliver seriøse med at slå ned på uregistrerede og ulicenserede kryptokurrencyaktiviteter..

Med det i tankerne er et af de erhvervsdrivendes største indledende spørgsmål – hvem står bag denne platform? Fungerer de efter reglerne, eller bare vinger det?

2. “Er denne udveksling kompatibel?”

Efterhånden af ​​det første spørgsmål har du handlende, der spekulerer på, om en bestemt børs har overtrådt de standarder, som regulatorer har sat.

Generelt kræver mange lande, at en operatør har en bestemt licens (eller leverer gennemsigtige regulatoriske rapporter) for at sikre, at børsen drives på en bestemt måde. Ellers er potentialet for forskellige former for hvidvaskning af penge og bedrageri ret udbredt.

I mange tilfælde er det relativt let at finde ud af din børs bonafides så vidt regulering. Men før bureauer begyndte at blive aggressive med børser, gjorde handlende ikke altid denne undersøgelse. Derefter fandt de sig blindsided, da deres yndlingsudvekslinger væltede! Selv populære børser som Binance, der syntes at gøre alt rigtigt og sandsynligvis skulle se igen på deres KYC-regler i lyset af den nuværende lovgivningsmæssige aktivitet.

3. “Hvad hvis jeg mister?”

Nogle kryptovalutahandlere er ret fortrolige med terminologien, og hvordan man handler fiat for krypto, eller omvendt. De har en eller anden form for strategi med hensyn til at erhverve aktiver, finde ud af omkostningsgrundlag og i sidste ende fortjeneste, når deres mønter er taget af.

Deres bekymringer handler mere om volatiliteten på kryptokurrencymarkedet. Og det er ustabilt. Der kan ikke benægtes det. Alt hvad du skal gøre er at se på Bitcoin-værdier mellem den tidligere top på $ 20.000 og den nuværende værdi omkring $ 16.500. Det tager næsten intet for Bitcoin at miste eller vinde halvdelen af ​​sin værdi eller mere, og så kan handlende forståeligt nok være bekymrede.

På børser som Currency.com kan handlende drage fordel af realtidsprisalarmer og låse garanterede stop-loss ordrer til at hjælpe med at forhindre problemer med flashnedbrud eller anden spontan forbrænding af et bestemt kryptomarked. Der er også værktøjer til opbevaring af tegnebogen og en række ressourcer til begyndere for at gøre alt mere gennemsigtigt.

4. “Hvad i helvede er margenhandel?”

Currency.com tilbyder også større gearing end nogle andre børser. I nogle tilfælde kan handlende bruge flere hundrede gange værdien af ​​deres oprindelige investering til at spille på en kryptokurrency.

Nøglen her er dog at forstå din risiko. Handel på margen betyder, at hvis du taber, er du på krogen for meget større tilbagebetalinger end det, du oprindeligt bragte på markedet.

Et andet godt tip er at drage fordel af kryptoderivater som futures og optioner, hvor du muligvis kan udnytte mere uden at ende med at skylde bjerge af penge, hvis din spilplan ikke fuldt ud går ud. Den unikke strategi for optionshandel giver kryptovaluta-fans flere alternativer. De kan jage belønning uden at hæve risikoen på den traditionelle måde, du gør, hvis du køber en aktie eller et aktiv på margen.

5. “Hvad er mine valg?”

Det er også vigtigt for en børs at have mange forskellige aktivklasser i spil. Finansjournaler taler ofte om kryptokurrency “on-ramper”, hvor fiatvalutaholdere let kan bytte til et digitalt aktiv. Handlende vurderer også kryptokurrencypar, der giver mulighed for at dreje eller diversificere i en kryptokurrencystrategi. Med over 1500+ aktiver og muligheden for at handle på aktiver tokenization muligheder kombinerer Currency.com omhyggelig overholdelse af lovgivningen og etableret handelslegitimitet med en bred ny menu med muligheder for afdækning, diversificering og i sidste ende innovation inden for krypto- og defi-investering. Det er virkelig en helt ny verden, og en som handlende kan være sikre på at flytte ind, hvis de ved, at børserne spiller bold med regulerende organer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me