Bitcoin blev officielt indført i “Price Discovery Mode”, hvorfor BTC-pris måske aldrig vil besøge $ 20k $

reklame Phemex

I øjeblikket er $ 30.000 + Bitcoin (BTC) allerede gået ind i meget efterlengtet prisopdagelsestilstand. Dette Bitcoin-prisrally understøttes af større institutionel deltagelse med nogle store aktører i det økonomiske rum, der hælder millioner af dollars i dette digitale guld.

Med den stigende institutionelle deltagelse er finansielle giganter begyndt at udarbejde Bitcoin-investeringsinstrumenter, der imødekommer de institutionelle krav. Nogle af de regulerede finansielle giganter som CME og Bakkt tilbyder allerede at handle for Bitcoin-futures. På den anden side er der nok arbejde omkring at introducere Bitcoin ETF’er på markedet.

Men for at alle disse investeringsprodukter skal eksistere på markedet, er det vigtigt at forstå prisopdagelsesmekanismen for aktivklassen. Lad os se på, hvad Bitcoin Price Discovery betyder i virkeligheden.

Faktorer, der spiller en nøglerolle i Bitcoin Price Discovery

Som vi alle ved, fungerer Bitcoin fuldstændigt på et decentraliseret blockchain-netværk, og der er ingen regulerende organ, der styrer det, i modsætning til andre aktivklasser. Bitcoin og kryptokurver generelt er et meget volatilt aktiv og har tidligere været genstand for store prismanipulationer.

Bitcoin Price Discovery har været en hård opgave i lang tid. Men da flere regulerede børser og markedspladser kommer ind i billedet, forbedres scenariet. Den institutionelle deltagelse i BTC vil sandsynligvis skubbe yderligere efterspørgslen efter investeringskøretøjer som Bitcoin ETF’er og andre.

Stigningen i investoraktivitet er allerede en bekræftelse på, at Bitcoin-ret er i sit eget område, og vi kan muligvis ikke se stor korrektion set under 2017 prisnedbrud.

Kilde: Twitter, Bitcoin-investoraktivitetsdiagram

Da sådanne produkter kun fungerer gennem regulerede platforme, vil det hjælpe med at begrænse BTCs prisvolatilitet og uforudsigelige adfærd. Under en paneldiskussion sidste år hos Invest: ASIA i Singapore, Lennix Lai, finansmarkedsdirektør hos OKEx fortalte Coindesk:

“Hvis du kun kan købe eller sælge bestemte underliggende tokens af bitcoin, og du ikke har mulighed for at kortslutte, grundlæggende spekulere i en anden retning, ville markedet være meget mere ustabilt, fordi det ville være helt drevet af stemning.”

“For eksempel kan du se bitcoin som meget mere ustabil inden CME Futures blev introduceret … så vi skulle have flere finansielle instrumenter som muligheder for at hjælpe yderligere i prisopdagelsesprocessen i forhold til volatilitet.”

Den nylige deltagelse fra hedgefonde, veteraninvestorer, institutioner og andre store aktører vil bringe mere klarhed over dette begreb Bitcoin Price Discovery, når markedet modnes.

Hvorfor BTC-prisen måske aldrig kommer tilbage på $ 20.000?

Som påpeget af kryptoanalytiker Willy Woo, vil Bitcoin Price måske aldrig revidere $ 20.000. Efter hans opfattelse har høj spotkøb kombineret med stigende investoraktivitet gjort, at dette rally adskiller sig fra tidligere. Efter hans opfattelse er $ 24.000 prisniveau det samme som blev observeret for $ 12- $ 14k BTC-prisinterval, og det vil kræve et massivt markedskrasj for at bryde dette niveau.

Vi ser aldrig $ 20k BTC igen.

Support på $ 24.000 ville have brug for en sort svanehændelse for sammenbrud.

Gulvprisen understøttet af langsigtede købere stiger meget hurtigt.

– Willy Woo (@woonomic) 3. januar 2021

Et andet nøglepunkt at bemærke fra Woos forskning er, at Bitcoin måske aldrig ser 30-40% korrektioner, som kryptohandlere taler om, og i maksimum ser vi måske priskorrektioner af ordren 20-25% denne bull run.

Ekstra læsning: Hvad er Bitcoin Price Discovery-tilstand?

Prisopdagelsesmekanismen betyder dybest set at udlede prisen på et aktiv inden for et marked baseret på køber- og sælgerinteraktion. Bitcoin Price Discovery betyder, at der oprettes en spotpris til Bitcoin (BTC) -handel, der afhænger af en række håndgribelige og immaterielle faktorer.

Bortset fra de klassiske økonomiske principper for efterspørgsel og udbud er der en række faktorer, der kommer ind i billedet af BTC-prisopdagelsen. Dette kan omfatte faktorer som strømmen af ​​information blandt kryptomarkeder, udvekslinger såvel som interaktioner med de traditionelle markeder. Som vi så i år, har den globale økonomiske tilstand og usikkerhed også en betydelig vægt på prisopdagelsen.

Som sagt er kernen i Bitcoin Price Discovery den vigtigste efterspørgsel og udbudsfaktor. Også Bitcoin Price Discovery afhænger stort set af futures- og optionsmarkedet. Forhandlere på dette marked har bedre information og dømmekraft til at tage den ønskede handling. I tilfælde af ekstern information eller nyheder, der påvirker markedsforholdene eller økonomien, giver de spekulative forhandleres handlinger nye oplysninger på derivatmarkedet, hvilket yderligere styrer prisbevægelserne.

Bitcoin-futures- og optionsmarkedet spiller en nøglerolle i Bitcoin-prisopdagelsen, da de er de første, der reagerer, da transaktionsomkostningerne er meget lave her sammenlignet med spotmarkederne. Således inkluderer de elementet i fremtidig forudsigelse om, hvad der sandsynligvis vil ske.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me