Opas uusiin Reddit-yhteisöpisteisiin, Ethereum ERC 20 -merkkiä yhteistyöhön alustalla

mainos Phemex

Merkittävässä kehitystyössä kaksi aliohjelmaa, joiden yhteenlaskettu jäsenyys on 2,4 miljoonaa, käyttävät äskettäin käynnistettyjä Reddit-yhteisöpisteitä omiin yhteisötunnuksiinsa. Uutiset siitä, että Reddit ottaisi käyttöön blockchain-pistejärjestelmän, alkoivat kiertää huhtikuun alussa. 

Reddit-yhteisöpisteet – Digitaaliset merkit yhteistyöalustalla

Tämä Redditin ilmoitus on vahvistus Ethereumin lohkoketjusta ja sen mahdollisuudesta hyväksyä.

Ethereum sopii perustavasta syystä. Se on joustava alusta hajautettujen sovellusten rakentamiseen ja josta voidaan helposti luoda tunnuksia, jotka mahdollistavat yhteisön kannustamisen. Alustalla on standardi nimeltä ERC-20, joka helpottaa uusien tunnusten luomista.

Näillä rahakkeilla on itse Ethereumin ominaisuuksia, joita on melkein mahdotonta väärentää, ja omistajilla on täysi hallinta. On olemassa useita alustoja, jotka ovat tulleet toistamaan Ethereumin toimintamallia, mutta Ethereumilla on parempi nimentunnistus ja luottamus ensimmäisenä tällaisena alustana..

Pistejärjestelmän tarkoituksena on kannustaa käyttäjien osallistumista ja laadukkaan sisällön luomista Redditissä. Kaksi johtavaa ala-aluetta, r / Salausvaluutta, ja r / FortNiteBR paljasti äskettäin merkkilanseerauksensa lippulaivahankkeina. Tunnukset on nimetty vastaavasti MOON ja BRICK.

RIKKOMINEN: Reddit esitteli noin 20 miljoonaa uutta käyttäjää kryptovaluuttaan tai omaan tunnukseensa muutamassa sekunnissa.

Tuhansia suosittuja verkkosivustoja, todennäköisesti tuhansia rahakkeita.

Väistämätön #hyväksyminen!https://t.co/QPn9TeWdIJ

– CZ Binance ??? (@suomimeemit) 14. toukokuuta 2020

R / cryptocurrency on suuri kryptovaluutta-sisältöä ja uutisia käsittelevä yhteisö, kun taas jälkimmäinen on suosittu sähköisen pelin, Fortniten yhteisö..

Kuinka Reddit-yhteisöpisteet toimivat?

Reddit ilmoitti asiasta monimutkainen diaesitys 13. toukokuuta 2020. Esityksen otsikko on “Yhteisön pisteet”, ja sen aiheita ovat Internetin palauttaminen ja itsenäisten yhteisöjen rakentaminen verkossa.

Nämä käsitteet kuulostavat salakirjoittajilta, jotka haluavat vapautua keskitetyn rahajärjestelmän ikeestä.

Yhteisökohtainen pistejärjestelmä varmistaa, että jäsenet voivat tehdä yhteistyötä päätöksenteossa ja päättää omasta tulevaisuudestaan.

Reddit kuvaa yhteisön pisteitä tapana, jolla Redditors omistaa osan suosikkiyhteisöistään. Tunnukset merkitsevät arvoa ja edustavat omistusyksikköä. Käyttäjät voivat käyttää niitä premium-ominaisuuksien ostamiseen ja kaksinkertaistamiseen maineen mittarina aliverkossa.

Yhteisön jäsenet ansaitsevat palkintoja lähettämällä laadukkaita viestejä ja kommentteja. Yhteisö päättää, kuinka monta pistettä kukin henkilö saa. Painopiste on laadussa, koska nämä yhteisöt keskittyvät enimmäkseen sosiaalisiin uutisiin. Asiaankuuluvimmalle, informatiivisimmalle ja asiantuntijoimmalle sisällölle on annettava etusija.

Vakiintuneiden kuluttajaverkkoyritysten tulisi tutkia Redditin kryptovaluutta-aloite vs. sähke.

Sanoma: 1,7 miljardia dollaria rahoitusta, paljon hypeä, uusi ketju, ei tuotosta

Reddit: ei rahoitusta, ei hypeä, Ethereum-pohjainen, luo uusi taloudellinen malli miljoonille käyttäjille

– Nick Tomaino (@NTmoney) 14. toukokuuta 2020

Nämä kohdat ovat Ethereumin lohkoketjussa. Blockchain-tekniikka on hajautettua, mikä tarkoittaa, että sinulla on täydellinen hallinta yhteisön pisteissä. Redditors tai moderaattorit eivät voi ottaa pois tai päättää mitä tehdä ansaitsemiesi pisteiden kanssa.

Kun pisteiden haltija päättää käyttää rahakkeitaan, nämä pisteet eivät mene Redditiin. Sen sijaan he “palavat”, mikä tarkoittaa, että kaikkien muiden viipale pisteitä on suurempi ja siten palkitaan koko yhteisö.

Jäsenet voivat lahjoittaa ja siirtää yhteisöpisteitä muille jäsenille. Sitä paitsi, kuka voi päättää antaa toisen upean viestin tai kommentin, aivan kuten tekisitkin jakelutyöntekijälle erinomaisen palvelun.

Varmistaaksesi, että tunnuksesi ovat turvallisia, Holvin omistajat voivat tallentaa salatun varmuuskopion yksityisistä avaimistaan ​​Redditiin. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista ja vain valinnaista ihmisille, joilla on kohtuullinen usko, että he saattavat menettää yksityiset avaimensa. Vaihtoehtoisesti voit suojata holvin manuaalisesti luomalla kaksisataa sanaa palautuslauseen, jonka tallennat turvalliseen paikkaan..

KUUKSILLA on täysi inflaatio-aikataulu. Niiden tarjonta vähenee 2,5 prosenttia, kunnes lopullinen tarjonta on rajattu 250 miljoonaan. R / Fortnite ei ole vielä julkaissut BRICKS-julkaisuaikataulua.

Kuinka saada ensimmäiset Reddit-yhteisöpisteet?

Jos et ole asianomaisten aliedostojen jäsen, ensimmäinen askel on tietysti kirjautua alustalle.

Reddit on aivan kuten mikä tahansa muu sosiaalinen media muutamalla erolla. Suurimmalla osalla alaohjaajista on toimintasäännöt, joilla ylläpidetään yhteisön standardeja ja varmistetaan, että vuorovaikutus alustalla on suhteellisen siviiliä.

Varmista, että tutustut näihin subreddits-sääntöihin, jotta et pääse ongelmiin valvojien kanssa.

Subreddits on lisännyt uuden osan Redditin mobiilisovelluksesta nimeltä Vault. Vault on lähinnä Redditin mobiililompakko. Jäsenet voivat luoda salauksen ERC-20-rahakkeille. Nämä rahakkeet kaksinkertaistuvat yhteisön pisteinä alustoilla. Saadaksesi Vault-lompakon käyttökuntoon, skannaa QR-koodi virallisen Reddit-sovelluksen kautta.

Reddit lanseeraa sovelluksen Ethereum “Vault” -lompakon, jolla hallitaan yhteispisteitäsi (ERC20-rahakkeita), jotka on ansaittu ala-alustoilla ?

Luo lompakkosi käymällä holvasivulla: https://t.co/h0aWjJZ99c pic.twitter.com/L1cd9ghfAu

– miguel.auth.eth? (@miguelmotah) 14. toukokuuta 2020

Kun sinulla on toimiva Vault-lompakko, voit antaa laadukkaita viestejä ja kommentteja näille alustoille ansaitaksesi yhteisön pisteitä. Kuten kaikki muutkin kryptovaluutta-lompakot, ole erittäin varovainen yksityisten avainten käsittelyssä. Yksityisten avainten menettäminen joko hakkeroinnin tai tahallisen huolimattomuuden takia vastaa pisteidesi menettämistä.

Ansaita yhteisöpisteitä osallistumalla aliohjelmiin julkaisemalla, kommentoimalla ja valvomalla. R / kryptovaluuttayhteisö jakaa pisteitä kuukausittain, ja riittävästi pisteitä voi saada sinulle saavutuksen kunniamerkin.

Omistat yhteisöpisteitä nimimerkillä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse käyttää oikeita nimiä ansaita pisteitä tai osallistua Redditiin. Yhteisön jäsenet lopulta päättävät rahakkeiden jakamisesta. Toistaiseksi Reddit pyrkii tekemään järjestelmästä läpinäkyvämmän, jotta muut käyttäjät näkevät pisteiden kokonaissaldon nimesi vieressä.

Voit kerätä yhteisöpisteitäsi ja tallentaa ne merkittäviin määriin. Vaihtoehtoisesti voit käyttää niitä komentojen eksklusiivisiin ominaisuuksiin, kuten merkkeihin, mukautettuihin hymiöihin ja GIF-tiedostoihin.

Lisäksi yhteisöpisteiden avulla voit saada erityisjäsenyyden Subredditiin, josta saat premium-ominaisuuksia.

Nykyinen tila – Reddit-yhteisöpisteet ovat beetaversiossa

Erityisesti Reddit-yhteisöpisteet ovat edelleen Beetassa. Tämä tila tarkoittaa, että pisteitä ei ole vielä otettu käyttöön Ethereumin pääverkossa (mainnet). He ovat edelleen yhdessä Ethereumin testiverkostoista nimeltä Rinkeby.

Redditin uusi holvi / rahakkeet-ominaisuus asuu tällä hetkellä Ethereum Rinkeby -testiverkossa.

Tämä tarkoittaa, että Ethereumin testiverkolla on nyt enemmän käyttäjiä kuin Bitcoin Lightning Network -verkossa.

– Anthony Sassano | sassal.eth (@ sassal0x) 15. toukokuuta 2020

Tällä hetkellä MOON ja BRICK eivät voi suoraan edustaa rahallista arvoa, joka on suora vaihto fiatiin. Reddit aikoo siirtää tunnukset Ethereumin mainnetiin myöhemmin vuoden aikana yhdessä käyttäjien saldojen kanssa.

Ethereum käyttää “kaasua” liiketoimiin. Kaasu on maksu tai hinnoitteluarvo, jonka tarvitset tapahtuman suorittamiseen tai älykkään sopimuksen toteuttamiseen Ethereum-lohkoketjussa. Koska monilla Redditin käyttäjillä ei ole kaasua, Reddit kattaa toistaiseksi kaasun kustannukset. Ajan myötä Reddit toivoo saavansa paremman skaalaus- ja kaasuratkaisun, kun järjestelmä kerää höyryä.

Reddit & Blockchain – taivaassa tehty kumppanuus!

Reddit, joka kokeilee kryptovaluutta, voi osoittautua valtavaksi Ethereumille. Sosiaalisen median jättiläisellä on yli 400 miljoonaa käyttäjää, ja jopa murto-osan tästä määrästä Ethereumia käyttämällä on valtava.

Näillä kahdella subredditillä on vaikuttava jäsenyys, mutta on vielä paljon muita, jotka voivat kopioida “Yhteisöpisteet” -järjestelmän, jos tämä ensimmäinen asettelu osoittautuu onnistuneeksi. Jos tämä malli tarttuu, on syytä uskoa, että Ethereum ja sen tunnukset otetaan käyttöön Redditin koko käyttäjäkunnassa.

Miljoonat ihmiset voivat saada ensimmäisen käyttöönoton Ethereumiin ja kryptovaluuttaan yleensä. Adoptio on aina ollut Ethereumin perustajan, Vitalik Buterinin tavoite. Tämä kehitys voi myös olla nouseva ETH-hinnoissa, jotka ovat pitkään jääneet kaukana Bitcoinista.

Silti on muutama asia, joka on silitettävä. Esimerkiksi, onko jäsenillä, joilla on korkeammat yhteisöpisteet, suurempi äänioikeus kyseisissä ala-asemissa? Tällainen liike aiheuttaa varmasti kiistoja.

Tämän kauneus on, että yhteisöillä on edelleen sananvaltaa pistejärjestelmän toteuttamisessa. Muut Redditors ja moderaattorit seuraavat tällaista kehitystä tarkkaan tietääkseen kuinka sujuvat seuraavat käyttöönotot voivat olla.

Kääri se ylös

Yhteenvetona voidaan todeta, että tämä järjestelmä voi olla pelastuslinja Ethereum-lohkoketjulle. Ethereum tarvitsee massahyväksynnän, jotta sen potentiaali voidaan täysin hyödyntää. Se, että Redditillä on satoja miljoonia käyttäjiä, on hyvä hyväksyminen. On mielenkiintoista nähdä, miten tämä projekti vaikuttaa verkon omaisuuteen ja ETH: n arvoon.

Kerro meille alla olevissa kommenteissa, mitä mieltä olet Redditin uusimmasta integraatiosta Ethereum Blockchainiin?

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me