10 parasta kiistanalaista kryptovaluuttaa vuonna 2019

mainos Phemex

2019 on ollut nousujen ja laskujen vuosi. Vaikka markkinat toipuivat vuoden 2018 laskutunnelmasta, suurin osa parhaista kryptovaluutoista on selvästi alle vuoden 2017 lopun ja vuoden 2018 alun kaikkien aikojen huipputason. Mikä myös 2019 on ollut, on salamaailman kiistojen vuosi. Katsotaanpa joitain parhaita kryptovaluuttoja, jotka tekivät uutisia vuonna 2019 niitä ympäröivien kiistojen vuoksi –

1. XRP

XRP on markkina-arvoltaan kolmanneksi suurin kryptovaluutta, jolla on oma valtava seurantansa, nimeltään XRP-armeija. On teorioita, että XRP-armeija on vain a bottien ja väärennettyjen tilien kerääminen Twitterissä. Vaikka tämä oli yksi kiista, joka teki kierroksia maaliskuussa 2019, toinen kiista, joka laski Ripplen vaikeuksiin salausyhteisön kanssa, olivat huhut, että Ripple polkumyynnillä XRP: tä markkinoilla tukahduttaen sen hintaa..

On huomattava, että Ripplen laajentumisvauhti, jossa se on tehnyt yhteistyötä merkittävien pankkien ja maksupalveluntarjoajien kanssa ympäri maailmaa, mukaan lukien Moneygram, ei ole pystynyt auttamaan XRP: n hintaa. XRP: n vuoden 2019 suorituskyky on edelleen surkea. Ripple on laskenut 27% viimeisen vuoden aikana, jopa pienempi kuin vuoden 2018 taso.

XRPLähde: Rahatilastot

Vaikka Ripplen toimitusjohtaja Brad Garlinghouse hajotti FUD: n XRP-polkumyynnin ympärille Anthony Pomplianon haastattelussa, XRP: n hinta kamppailee edelleen näillä laskevilla markkinoilla.

XRP: n ongelmiin lisäsi Ripplea vastaan ​​vuonna 2018 nostettu kanne, jonka mukaan yritys oli harhauttanut heitä myymällä rekisteröimättömän arvopaperin. Syyskuussa Ripple oli yrittänyt voittaa väitteen väittämällä, että sijoittajat eivät pystyneet tekemään vaatimuksia, koska niiden aikataulu oli päättynyt. Se ei kuitenkaan pystynyt vastaamaan siihen, miten XRP ei ollut arvopaperi. Oikeusjuttu on edelleen kesken, ja viimeisimpien päivitysten mukaan Ripple teki 4. joulukuuta ehdotuksen hylätä ryhmäkanne väittäen, että tapaus on ristiriitainen ja “itsetuhoinen”. Liittovaltion tuomioistuimen tuomio asiassa on vielä julistamaton, ja kun se tapahtuu, se todennäköisesti aiheuttaa merkittävän positiivisen tai negatiivisen liikkeen XRP: n hinnoissa.

2. Tether (USDT)

Tether tarttui parrasvaloihin vääristä syistä tämän vuoden toukokuussa, kun asianajaja myönsi, että stablecoin oli vain 74 prosenttia rahana ja vastaavina. Stuart Hoegner, yhtiön lakiasiainjohtaja, sanoi –

“Päivänä [30. huhtikuuta] allekirjoitan tämän vakuutuksen, Tetherillä on käteistä ja käteisvaroja (lyhytaikaisia ​​arvopapereita) yhteensä noin 2,1 miljardin dollarin edestä, mikä vastaa noin 74 prosenttia nykyisistä jäljellä olevista veloista.”

New Yorkin oikeusministeri (NYAG) on myös väittänyt, että Bitfinex, toinen iFinexin alla toimiva yritys, Tetherin emoyhtiö, otti Tetherin varoista 600 miljoonan dollarin lainan, jota se ei ole maksanut takaisin. Tämä aloitti salausyhteisössä keskustelun Tetherin legitimiteetistä luotettavana stablecoinina.

lieka

Myös Tetherin emoyhtiö iFinex joutui vaikeuksiin, kun New Yorkissa toimiva asianajotoimisto Roche Freedman LLP löi oikeudenkäynnin sitä ja osakkuusyhtiöitä ja yksityishenkilöitä vastaan ​​syyttäen heitä kryptovaluutan kollektiivisesta käytöstä “petkuttaakseen sijoittajia, manipuloimalla markkinoita ja kätkemällä laitonta tuottoa”. Oikeudenkäynnin mukaan BitFinex ja Tether olivat kaksi yritystä, jotka osallistuivat iFinexin järjestelmään, joka oli “osittainen petos, osittainen pumppu ja kaatopaikka ja osittain rahanpesu”. Oikeudenkäynnissä väitettiin myös, että iFinex oli laskenut valtavia määriä takaamattomia USDT-rahakkeita manipuloimaan kryptovaluuttamarkkinoita.

Kaikista näistä kiistoista huolimatta Tether on edelleen suurin kryptovaluutta kryptovaluuttamarkkinoilla.

3. Tron (TRX)

TRX on kolikko, joka Justin Sunin lukuisista ponnisteluista huolimatta on pysynyt laskevana suurimman osan vuotta 2019. Kolikko oli aloittanut härkätaistelun vuoden 2018 lopussa, huipentumassa tammikuussa 2019 hintaan 0,29 dollaria, mutta se on ollut laskusuuntauksessa vuodesta. sitten.

TronLähde: Rahatilastot

TRX: n suorituskyky liittyy osittain heidän toimitusjohtaja Justin Sunin kiistoihin. Heinäkuussa Sun joutui osallistumaan lounaaseen Warren Buffettin kanssa, jonka hän oli pakannut maksamalla ennätykselliset 4,57 miljoonaa dollaria hyväntekeväisyyshuutokaupassa eBayssa. Kuitenkin 4 päivää ennen lounasta Justin Sun peruutti sen vedoten sairaanhoitoon. Peruutus aiheutti TRX: n hinnan kaatumisen. Myöhemmin Justin Sun julkaisi kuvia hänestä salausvaikuttajien kanssa pidetyssä juhlissa San Franciscossa, ja salausyhteisö ei ottanut sitä vastaan ​​liian hyvin. Juhlatarina on kuitenkin voinut olla vain väärennetty alibi. Huhujen mukaan Pekingin korkein internet-sääntelyviranomainen Kiinassa oli pidättänyt Sunin tutkia häntä epäilysten perusteella laiton varainhankinta, rahanpesu, pornografian jakelu ja uhkapelit.

Toinen kiista Tronista vuonna 2019 on ollut väitteitä TRX: n pesemisestä. Kuten a raportti jonka Blockchain Transparency Institute julkaisi huhtikuussa 2019, Tron on yksi parhaiten pestyistä rahakkeista 85%: n väärennöksellä.

4. & 5. & 6. Dash (DASH), Monero (XMR), ZCash (ZEC)

Suosituimpia yksityisyyden suojakolikoita – Dash (DASH), Monero (XMR) ja ZCash (ZEC) – ovat kaikki vaivanneet sama asia, eli se, että heidät poistetaan pörsseistä, koska niiden väitetään olevan ristiriidassa FATF: n matkustussäännön kanssa. Äskettäin Itä-Euroopassa toiminut salauspörssi Bitbay ilmoitti poistavansa Moneron [XMR] listalta, koska kryptovaluutta “voi valikoivasti hyödyntää nimettömyysominaisuuksia projektien joukossa”.

Lähde: Systweak

Etelä-Korean vaihto Upbit ja japanilainen pörssi Coincheck ovat jo poistaneet listalta kolme yksityisyyden kolikkoa. OKEx, ilmoitettuaan aikovansa poistaa ne listalta, on päättänyt tarkistaa päätöstään. CEX.io on myös ilmoittanut suunnitelmistaan ​​poistaa XMR, DASH ja ZEC.

Kolikoiden arvot ovat laskeneet merkittävästi kaikkien aikojen korkeimmillaan markkinoilta poistamisen ilmoitusten ja markkinoiden yleisen laskutehon vuoksi. Lehdistöaikana Monero käy kauppaa 49 dollarilla, mikä on 91% vähemmän kuin tammikuun 2018 ATH: ssä 542,33 dollaria. Dashin kaupankäynnin arvo on 46,22 dollaria, laskua 97% joulukuun 2017 ATH: sta 1493,59 dollariin. ZCashilla on pahin. Sen kaupankäynti on 29,94 dollaria, laskua 99% lokakuun 2016 ATH: sta 3191,93 dollariin.

7. Digitavu (DGB)

Digibytistä (DGB) tuli kiistan keskus kolikon perustajan ollessa Jared Tate kritisoi ankarasti Justin Sunia, Tronin ja kryptovaluutanvaihdon Poloniexin toimitusjohtaja. Hänen argumenttinsa Tronia vastaan ​​oli, että se oli keskitetty voimakkaasti. Hän sanoi, että TRX oli 100%: n alusta ja sitä kontrolloivat Justin Sun ja Tron Foundation. Esilasketuista 100 miljardista TRX: stä 66 miljardia oli liikkeessä ja loput – 34 miljardia Justin Sunin kanssa. Hän sanoi myös, että Tron-verkkoa johti yhteensä 27 “superedustaja” -solmua ja niitä hallitsivat enimmäkseen Sun ja Tron Foundation, käyttäen Delegated Proof of Stake (DPoS) -toimintoa.. 

digibitti

Hän ilmaisi myös ärsytystään siitä, että Justin Sun otti haltuunsa Poloniexin. Hänen twiittinsä mukaan hän oli järkyttynyt siitä, että hänen henkilökohtaiset tietonsa sekä hänen ystäviensä, perheenjäsentensä ja muiden Yhdysvaltojen Digibyten asiakkaiden arkaluonteiset tiedot olivat nyt Poloniexin käsissä..

8/8 Olen kunnioittavasti kiusannut henkilökohtaisia ​​tietojani, ystäväni ja perheeni tietoja ja muita Yhdysvaltoja #DigiByte asiakkaiden arkaluontoisimmat tiedot ovat nyt tämän sirkuksen käsissä #Poloniex. Tai $ TRX shillitehdas, kuten meidän pitäisi nyt kutsua sitä. Kiitos @jerallaire https://t.co/pLg9qrIYse

– Jared Tate (@jaredctate) 4. joulukuuta 2019

Poloniex vastasi Tateen poistamalla DGB: n pörssistä ilman selitystä.

poloniex dgbLähde: Twitter

Poloniex sai salausyhteisöltä vakavan vastareaktion reaktiostaan ​​Tateen kritiikkiin.

8. Matic-verkko (MATIC)

Matic Network (MATIC) tuli äskettäin salausyhteisön huomion keskipisteeksi, kun kolikko pudotettiin Binancelle ja 0,041 dollarista, se laski 0,011 dollariin, mikä menetti yli 60% arvostaan ​​muutamassa tunnissa.

maticusd 1d binanceMATIC / USD: n 1 päivän kaaviokuva vakuuksista (TradingView)

Tuolloin markkinoilla levisi huhuja siitä, että kaatopaikka oli sisäpiirintyö. Validity Crypto -yrityksen perustajan Samuel JJ Goslingin mukaan Matic Network -tiimi oli vastuussa siirtämistään mainoksista 1 495 322 715 MATIIKKA, joka vastasi 15% tarjonnasta viimeisten 50 päivän aikana, ja rahakkeet olivat laskeutuneet Binancelle selvitystilaan. Ethereumin kehittäjä Eric kuitenkin hajotti huhun, jakoi, että Binancelle oli lähetetty vain 290 000 000 MATICia. Pian sen jälkeen Gosling myös oikaisi väitteensä ja pyysi anteeksipyyntönsä, mutta siihen aikaan vahinko oli jo tapahtunut. 

Matic toipui pian kaatopaikan jälkeen, lyödessään 0,0196 dollaria 11. joulukuuta, mutta nyt kolikko on pudonnut 0,0121 dollariin salaustuotteiden yleisen laskevan tunnelman vuoksi.

9. KIN-tunnus (KIN)

Kanadalainen viestintäsovellus, Kik oli tehnyt ensimmäisen kolikkotarjouksen (ICO) rahakkeensa Kin myymiseksi ja kerännyt siitä 100 miljoonaa dollaria. ICO: sta tuli kiistanalainen, kun Yhdysvaltain arvopaperimarkkinakomissio (SEC) päätti haastaa sen rekisteröimättömän arvopaperin myynnistä. SEC: n hakemuksen mukaan käteisvammainen yritys oli johtanut ICO: ta ja myynyt digitaalisen tunnuksen ilman asianmukaisia ​​tietoja.

”Aina vähemmän ihmisiä käytti Kik Messengeriä. Yhtiön odotettiin loppuvan rahasta toimintansa rahoittamiseen vuoden 2017 loppuun mennessä, mutta sen tulot olivat merkityksettömiä ”, ilmoitettiin hakemuksessa..

Vastauksena hakemukseen KiK käynnisti #DefendCrypto -kampanjan ja keräsi yli 4 miljoonaa dollaria oikeudenkäynnin oikeudenkäyntikulujen kattamiseen. Elokuussa KiK antoi hakemuksen kumoamalla SEC: n vaatimukset. 130 sivun pituisen asiakirjan mukaisesti KiK pysyi kannassaan, jonka mukaan Kin ei ollut arvopaperi ja SEC “tarkoituksellisesti” kiertää tosiasioita “osoittaakseen sen yhtenä. KiK: n toimitusjohtaja Ted Livingston oli väittänyt –

“SEC yrittää maalata kuvan siitä, että Kin-projekti oli epätoivoa pikemminkin kuin rohkea liike, jolla se voitti pelin, ja joka Kakao, Line, Telegram ja Facebook ovat nyt seuranneet.”

Laillinen kuohunta on vaikuttanut merkin arvoon dramaattisesti. Se käy nyt kauppaa $ 0.000003: lla, yli 99%: n kaikkien aikojen korkeimmasta $ 0.0012: sta tammikuussa 2018. Tunnuksen 24 tunnin kaupankäyntivolyymi on alle 200.000 dollaria.

10. Sähke avoimen verkon IOU (GRAM)

Sanoman kanava

KiK: n tavoin myös viestisovellus Telegram on keittossa sen kryptovaluutta-aloitteen takia. Yhtiö suoritti myös ICO: n, joka keräsi valtavasti 1,7 miljardia dollaria yksityisiltä sijoittajilta, mutta yritys ei voinut suorittaa ICO: nsa julkista myyntiä, koska se pelkäsi joutuvan vaikeuksiin SEC: n kanssa. Tämän vuoksi GRAM-tunnusta ei ole yleisön saatavilla, koska sitä ei ole listattu pörsseissä. Raporttien mukaan tunnuksen maanalaiset markkinat ovat kuitenkin kukoistavat.

Lokakuussa SEC jätti kuitenkin a oikeusjuttu yhtiötä vastaan ​​väitetysti rikkoneen liittovaltion arvopaperilakeja myymällä suojaustunnuksia laittomasti. Viimeaikaisten päivitysten mukaisesti SEC on määrännyt Telegramin perustajan ja toimitusjohtajan Pavel Durovin todistamaan Yhdysvaltain arvopaperipörssin komission (SEC) tapauksessa yhtiön kiistanalaisesta digitaalisesta tunnuksesta.

Minkä merkin arvelet nousevan kiistojen yli vuonna 2020 ja palauttavan maineensa ja arvonsa? Jaa näkemyksesi kanssamme alla olevissa kommenteissa!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me