7 vinkkiä salausverovelvollisuutesi minimoimiseksi

Kun kryptovaluutat ovat kasvaneet suosiona investointimuotona, oli vain ajan kysymys, ennen kuin verottaja kiinnostui. Vuonna 2018 IRS ilmoitti tiukasti että jokaisen, joka omistaa ja käsittelee kryptovaluuttaa, on sisällytettävä tämä veroilmoittaessaan. Joten, jos sinulla on kryptovaluutta, sinun on ehdottomasti otettava vakavasti tapa, jolla tämä vaikuttaa verovelvollisuutesi.

Tässä artikkelissa haluan puhua siitä, miten voit minimoida salausverovelvollisuutesi.  

Sisällys:

 • Vero ja kryptovaluutta
 • Pidä huolellista kirjanpitoa
 • Lomake 8949
 • Pitkäaikainen vs. lyhytaikainen sijoitus
 • Salausmenetysten käyttäminen verojen tasaamiseen
 • Pesumyyntisääntö
 • Harkitse veroasiantuntijan palkkaamista
 • Johtopäätös

Vero ja kryptovaluutta

Hyvä paikka aloittaa on lyhyt katsaus siitä, miten kryptovaluuttoja verotetaan Yhdysvalloissa. Vuonna 2014 IRS julkaisi ohjeet salauksen kauppiaille ja veroille. Tärkein osa tässä tarkoituksemme on, että IRS pitää kryptovaluuttoja omaisuutena. Tässä mielessä verosalausta kohdellaan samalla tavalla kuin osakkeita, osakkeita, kultaa tai kiinteistöomaisuutta. Hämmentävästi tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta ei käsitellä valuuttana!

Käytännössä tämä tarkoittaa, että kryptovaluutta on ilmoitettava verolomakkeilla samalla tavalla kuin ilmoitat varastot. Tämä tarkoittaa erityisesti sitä, että kryptovaluutoista kannetaan myyntivoittoveroa, mikä tarkoittaa, että sinun on ilmoitettava salauksesta mahdollisesti annetut voitot tai tappiot tiettynä vuonna.

Pidä huolellista kirjanpitoa

Tämä ei tule mikään yllätys. Kuten minkä tahansa verotettavan omaisuuden kohdalla, on todella tärkeää, että pidät kirjaa kaikesta. Salaus, tämä voi olla hankalaa, varsinkin jos käytät useita keskuksia, erilaisia ​​lompakoita ja kylmäsäilytysratkaisuja. Kääntöpuolella useimmat lompakot ja vaihdot tarjoavat täydellisen lokin nostoista, talletuksista ja kauppahistoriasta. Tämä voi olla korvaamatonta, vaikka onkin järkevää pitää erillinen loki itse.

Sivuhuomautuksena, jos pidät digitaalista kirjaa salaustuloista ja -tuloista, varmista, että et sisällä mitään tilisi suojaustietoja. Tämä on tavanomainen menettely – säilytä nämä yksityiskohdat aina fyysisesti, älä internetiin liitetyissä laitteissa. Tällä tavoin pienennät hakkerointiriskiäsi.

Tietueidesi on sisällettävä:

 • Päivämäärä, jolloin ostit salausvaluutan.
 • Kryptovaluutan arvo oli dollareina ostohetkellä.
 • Päivämäärä, jolloin myit tai vaihdat salauksen.
 • Summa, jonka se oli arvoinen sinä aikana, kun myit tai vaihdoit salausvaluutan.
 • Kokonaisvoitto tai -tappio, jonka teit dollareina.
 • Vaihtoihin tai lompakkoihin maksetut palkkiot.

Lomake 8949

Lomake 8949 on paperityöt, jotka sinun on täytettävä kertomalla IRS: lle kaikista käyttöomaisuuksistasi. Voit katsoa sitä tässä. Kuten olen jo sanonut, näin IRS-luokan kryptovaluutat, mikä tarkoittaa, että jokainen tämän verovuoden aikana tekemäsi salauskauppa on kirjattava lomakkeelle 8949.

Siksi huolellisen kirjanpidon pitäminen on niin tärkeää. Jos olet pitänyt huolellisen kirjanpidon salaustoiminnastasi koko vuoden ajan, lomakkeen 8949 täyttäminen on helppoa.  

Pitkäaikainen vs. lyhytaikainen sijoitus

Koska IRS käsittelee salausvaluutta omaisuutena, siitä tulee verotettavaa sillä hetkellä, kun myyt sitä enemmän kuin ostit. Tähän sisältyy sen vaihtaminen toiseen kryptovaluuttaan. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä enemmän kauppoja ja myyntiä teet, sitä enemmän avaat itsesi myyntivoittoverolle.

Tämä voi olla hankalaa kriittisen valuutan epävakaassa maailmassa. Salausvaluutan hinnat voivat vaihdella niin nopeasti, että yhteinen sijoitusstrategia on lyhyen aikavälin voittoja. Pelin nimi on valuutan ostaminen ja sitten jälleenmyynti nopeasti hinnan nousun jälkeen. Vaikka tämä on järkevä lähestymistapa niin epävakaille markkinoille, se tarkoittaa, että avaat itsesi maksamaan paljon enemmän veroja, koska jokainen kannattava kauppa on verotettava tapahtuma.

Tämän välttämiseksi voit muuttaa sijoitusstrategiaasi hitaammaksi ja pitkäaikaisemmaksi. Pohjimmiltaan, jos pidät varoista pidempään ja teet vähemmän kauppoja, se tarkoittaa vähemmän mahdollisuuksia maksaa myyntivoittoveroa.

Pitkän aikavälin salaukseen sijoittamisella on kuitenkin omat riskisarjansa, joista ilmeisin on, että salauksen hintojen pitkäaikainen ennustaminen on todella vaikeaa korkean volatiliteetin vuoksi. Jos ohitat mahdollisuuden tallentaa lyhytaikainen voitto, ei ole mitään takeita siitä, että mahdollisuus tulee uudelleen.  

Täällä ei ole kokeiltua vastausta. Jotta voit maksimoida tuottosi salausta käytettäessä, totuus on, että sinun on todennäköisesti tasapainotettava molemmat strategiat.

Käytä salaustappioita verojen tasaamiseen

Ihannetapauksessa et koskaan menettäisi salakauppaa. Realistisesti kuitenkin kryptovaluuttamarkkinat ovat niin epävakaat, että olet melkein varma, että kärsit jonkin verran tappioita kaupankäynnin jossakin vaiheessa. Tärkeää on olla älykäs näiden tappioiden suhteen. On tapoja, joilla voit käyttää tappioita eduksi verotuksessa.

Jos menetät, voit käyttää tätä korvaamaan muut tuloalueet, joista verotetaan. Jos, kun lasket yhteen kaikki salauskauppasi verovuonna, huomaat, että olet kaiken kaikkiaan aiheuttanut tappiota, jopa 3000 dollaria tästä tappiosta voidaan käyttää muiden tulojen, kuten palkkasi, verotukseen. Tällä tavoin voit käyttää tappiota eduksi, koska se vähentää maksettavan tuloveron määrää.

Vastaavasti, jos sinulla on muita pääomavaroja krypto-valuuttojen lisäksi (kuten omaisuus tai osakkeet), kaikista näistä tekemistäsi voitot punnitaan salauksesta aiheutuneisiin tappioihin, mikä alentaa näistä muista varoista maksamasi myyntivoittoveron määrää.

Pesumyyntisääntö

 Pese myyntisääntö on tapa käyttää sitä, että omistamasi omaisuus on menettänyt arvonsa verojen minimoimiseksi. Wash Sale -sääntöä sovelletaan tällä hetkellä kryptovaluuttoihin, vaikka onkin syytä todeta, että verolaki ja kryptovaluutta ovat vielä lapsenkengissään. On mahdollista, että tulevaisuudessa laki muuttuu eikä pesunmyyntisääntöä enää sovelleta salauksiin.

Pohjimmiltaan, koska salausta kohdellaan samalla tavalla kuin varastoja tai omaisuutta, se tarkoittaa, että sen arvo toteutuu vasta, kun se myydään. Tätä voidaan käyttää eduksi, kun omistat salauksen, jonka arvo on laskenut. Jos myyt kyseisen salauksen verovuoden lopussa ja ostat sen sitten takaisin samaan hintaan, olet ymmärtänyt arvon alenemisen paperilla, mikä tarkoittaa, että voit nyt käyttää tätä tappiota verojen tasaamiseen edellä kuvatulla tavalla.  

Esimerkiksi, jos sinulla on Bitcoinin lompakko, jonka ostit, kun yksi Bitcoin oli 6000 dollarin arvoinen, näiden Bitcoinien arvo on nyt laskenut. Et ehkä välitä, koska aiot pitää kiinni tästä Bitcoinista vuosien ajan, odottaen, että se nousee jälleen hintaan jossakin vaiheessa tulevaisuudessa. Voit kuitenkin myydä nämä Bitcoin nyt 4000 dollaria, toteutuen 2000 dollarin tappion. Pesumyyntisääntö tarkoittaa, että voit sitten ostaa välittömästi takaisin Bitcoinisi samalla hinnalla, mutta silti käyttää sitä 2000 dollarin tappiota verojen korvaamiseen.  

Harkitse veroasiantuntijan palkkaamista  

Vaikka myyntivoittoveron laskeminen ei välttämättä ole liian vaikeaa, jos olet mukana monimutkaisemmassa, suuren määrän salauskaupassa, kannattaa puhua kirjanpitäjän kanssa. Vaikka tämä saattaa tuntua tarpeettomalta kustannukselta, ammatillisen avun saaminen veroissasi voi todella säästää rahaa. Jos olet kokopäiväinen kauppias, kirjanpitäjän käyttäminen vapauttaa enemmän aikaa keskittyä kaupankäyntiin.

Kirjanpitäjää valittaessa on otettava huomioon useita avainalueita. Katso tämä Usein kysytyt kysymykset CPA-hinnoista (hyväksytyt yksityiset kirjanpitäjät) saadaksesi yksityiskohtaisen luettelon. On myös todella tärkeää, että valitsemasi kirjanpitäjä tuntee ja valitsee kryptovaluutan maailman. Se on edelleen suhteellisen uusi kenttä, joka liikkuu hyvin nopeasti, joten tarvitset jonkun, joka pystyy pysymään sen päällä. Erityisesti salausta koskevien sääntelymuutosten seuraaminen on kriittistä.

Johtopäätös

Vero- ja kryptovaluuttamaailma on monimutkainen, siitä ei ole epäilystäkään. Toivottavasti tämä artikkeli on kuitenkin antanut sinulle hyödyllisiä neuvoja salausverojen minimoimiseksi. Varmista erityisesti, että jos sinulla on salausta, joka on menettänyt arvonsa, käytä tätä tappiota muiden verojen tasaamiseen – tällä tavoin salauksen menettämisen pettymyksestä voi tulla jotain hyvää.  

Viimeinen varoituksen sana, jos käydään salausta, on todella tärkeää, että pysyt IRS: n sääntelyuutisten kärjessä tai saatat joutua vaaraan (katso tämä artikkeli IRS: stä) rikostutkinta). Salausverolaki on niin uusi kenttä, joka, aivan kuten itse kryptovaluutat, voi olla melko epävakaa. Pysyminen ajan tasalla on todella puoli taistelua salausverojen suhteen.

Kirjailijasta

Bryce Welker on aktiivinen puhuja, bloggaaja ja tuutori kirjanpidossa ja rahoituksessa. Perustajana Murskaa CPA-tentti, hän on auttanut tuhansia ehdokkaita suorittamaan CPA-kokeen ensimmäisellä yrityksellään

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me