Eksklusivt interview med medstifter af den førende blockchain-teknologiløsningsudbyder, ChainUP EXUP

Hailong Duan medstifter af EXUP, ChainUP Financial Derivatives Med mange års erfaring inden for internetfinansiering ledede Duan engang et hold i et velkendt betalingsselskab for at opnå en milliard renminbi i årlig præstation. Han er i øjeblikket medstifter af EXUP og fokuserer på udvikling af blockchain-finansielle derivater.

I et eksklusivt interview med Hailong Duan, medstifter af EXUP, ChainUP Financial Derivatives, en førende blockchain-løsningsudbyder, forklarede han, hvordan de var i stand til at levere hack-proof udvekslinger, og hvordan han ser det asiatiske marked som et af de mest fremtrædende bidragyder til blockchain / cryptocurrency økosystemet.

  1. Kan du kort introducere ChainUP til vores seere, og hvordan du bidrager til kryptoøkosystemet?

Ja selvfølgelig. Grundlagt i september 2017, ChainUP er en blockchain-teknologiløsningsudbyder og ejer otte veludviklede produktlinjer. De inkluderer digital valutahandel, tegnebog, situationskendskab, offentlig kæde og konsortium blockchain, minedrift, blockchain cloud media, likviditet, mægler. Vi har konstrueret en industriel lukket sløjfe fra teknologiservice til trafik og trafik kommercialisering. 

I løbet af de sidste 2 år har vi betjent 300+ udvekslingskunder, 100+ digitale tegnebogskunder, 150+ likviditetstjenestekunder, inklusive 50+ millioner brugere i over 20 lande fra Asien, Europa, Amerika og Oceanien. 

Teammedlemmerne bag ChainUP har arbejdet i top blockchain eller internetfirmaer og institutioner inden for teknologisk udvikling og driftsledelse og har stor erfaring i blockchain-branchen. Vores grundlægger Zhong Gengfa fungerede tidligere som teknisk direktør for Baidu SNS Division og grundlagde sit tekniske team; han fungerede også som CTO på Kinas velkendte P2P-biludlejningsplatform, START.

Det sidste år eller deromkring har været vidne til nedlukningen af ​​mange blockchain-startups, der kæmper med at levere POC’er, MVP’er og generelt implementere blockchain-løsninger, der fungerer. Vores mål er at levere de tekniske løsninger, der er meget nødvendige af krypto-blockchain-økosystemet, dermed bidrage til denne spirende industri. Vi stræber efter at levere top ekspertise, den nødvendige know-how, tilbyde mangfoldighed i typerne af løsninger og yde enestående support og service til blockchain-samfundet.

  1. Du har for nylig lanceret en ETF-systemløsning, EXUP. Kan du informere os om det??

ETF-systemet (børshandlet fond) blev for nylig lanceret på vores nye blockchain finansielle derivatplatform EXUP. ETF’er er et vigtigt investeringsværktøj, der bruges til at realisere værdiansættelse af aktiver. På traditionelle finansielle markeder er gearede ETF’er en meget populær form for finansielle derivater. Betragtes som en innovation i forhold til traditionelle ETF’er, har gearede ETF’er fordelene ved spothandel, ingen margenkrav, sammensat rente eller risikokontrol. Hvis de anvendes med omtanke, kan gearede ETF’er konsekvent forstærke afkastet af et underliggende indeks. 

Lanceret på bagsiden af ​​vores nye blockchain-finansielle derivatmærke EXUP, er vores ETF-systemløsning, som med alle vores andre EXUP-løsninger, forpligtet til at give vores kunder sikre, stabile og effektive blockchain-derivater. På nuværende tidspunkt har EXUP-teamet leveret tjenester til finansielle derivater til 60 over virksomheder i mere end 10 lande og regioner over hele verden.

  1. Nul sikkerhedshændelser siden det tidspunkt, du er startet, mens der var adskillige hackinghændelser selv i ansete børser. Hvordan klarede du det? 

Sikkerhed er en prioritet hos ChainUP, da vi forstår, at det at holde penge sikkert er en overvejelse for børser og deres brugere. I løbet af de sidste to år, siden vi er etableret, har vi betjent mere end 300 udvekslingskunder og leveret problemfri funktion med nul sikkerhedshændelser. Dette har på ingen måde bidraget til gennembruddet af disse børser, der har skilt sig ud fra de tusindvis af platforme.

Ved valutatransaktioner har ChainUP gjort det et sæt specielle risikostyringssystemer, gennemføre systematisk risikostyring. Det giver også trevejs afstemning af økonomi, realtidsovervågning af fondsikkerhed i tegnebøger, aktive sikkerhedsindgreb, intelligent overvågning af aktivcirkulation, tilbagetrækningsblokke, forsvar mod DDoS-angreb, trafikoprydning og 30-over andre forsvarsmekanismer. 

ChainUP’s proprietære AUROR-situationelle bevidsthedssystem udfører stor dataanalyse af brugeradfærd, flerdimensionel overvågning, realtidsrisiko og trusselsregistrering, forhindrer aktivt højrisikeadfærd og udfører systemangrebsanalyser og aflytning.

ChainUP opretholder også et dybtgående samarbejde med mere end et dusin globale blockchain-sikkerhedsinstitutioner. Disse organisationer udsteder professionelle revisionsrapporter til kunder, vedtager formel verifikationsteknologi og scanner automatisk sikkerhedskoder. Snesevis af sikkerhedstest er blevet udført for at foretage fejlfinding af sikkerhedsrisici, undgå hacking og sikre sikkerheden af ​​smarte kontrakter.

Derudover isolerer ChainUP også tilladelser og udfører flere bekræftelser for operationer på højt niveau. Den undersøger selv administratoradfærd, såsom unormal login-kontrol, forsøg på uautoriseret handling, højfrekvent serveradgang og unormal adfærd inden for bestilling.

Med et komplet risikokontrol- og sikkerhedssystem er vi glade for at kunne sige, at det er lykkedes os at sikre to års sikker drift og vedligeholdelsesservice til 300 kunder over hele verden uden nogen sikkerhedshændelser.

Som vi nævnte tidligere, ChainUP har en stærk teknisk baggrund med et team på mere end 100 “teknologigener” fra top internetfirmaer og andre veletablerede blockchain-virksomheder, der leverer markedets bedste teknologitjenester..

  1. Hvordan ser du det asiatiske marked med hensyn til potentiale og udvikling?

Stigningen i brugen og populariteten af ​​kryptokurver har ført til livlige kryptomarkeder. Denne begejstring blandt investorer har gradvist flyttet interessen til markedet for derivathandel, især i efterspørgslen efter gearing og kontrakttransaktioner. Vi er meget opmærksomme på markedets tendenser, og derfor har vi lanceret EXUP, vores datterselskab blockchain finansielle derivater.

Da den mest blockchain-fokuserede finansielle derivatudvikling sker i Europa og USA, er der meget potentiale for udvikling på det asiatiske marked, og vi håber, at lanceringen af ​​vores blockchain finansielle derivatplatform EXUP åbner nye investerings- og handelskanaler for vores kunder i Asien. 

  1. Tror du, at 2020 vil se en ny højde af kryptokurver og bitcoin?

Udover virkningerne af bitcoinhalveringen og tilstrømningen af ​​institutionelle midler til kryptoaktiver vil den makroøkonomiske situation være en stærk driver af BTC-prisen. Som førende inden for tokens-markedet vil bitcoin-prisen så påvirke de andre kryptovalutaer. 

Vægtenes fremkomst har skabt en stigning i almindelig opmærksomhed overalt i kryptokurver og vigtigere blandt regeringer til at udvikle CBDC’er (centralbankens digitale valutaer). Når CBDC’er implementeres af regeringer, vil MNC’er (multinationale virksomheder) sandsynligvis vedtage dem og gennem netværkseffekten, så vil SMV’er (små og mellemstore virksomheder) også gøre det. Dette vil give flere muligheder for at sprede brugen af ​​digitale valutaer til masserne. Da velkendte mærker vedtager blockchain-teknologi eller udvikler deres egne stablecoins, vil ikke-kryptotroende i stigende grad acceptere kryptovalutaer.

På en anden front, i mange udviklingslande, hvor de lokale valutaer er ustabile, er vi vidne til en stigning i den stigende nytte af kryptokurver for at afdække mod den volatilitet. 

Alle disse faktorer kan bidrage til at give bitcoin og kryptokurver et betydeligt løft som en alternativ aktivklasse.

  1. Hvad er det næste for Chainup?

Vi er midt i vores internationaliseringsplaner. ChainUP har aktivt samarbejdet med multinationale regulerende og licenserede compliance-agenturer for at styrke vores B2B-sektor inden for blockchain-teknologi for at fremskynde vores industrielle udvikling.

I 2020 vil ChainUP Group fokusere på udviklingen af ​​disse fem forretningsområder, nemlig, 

tilpassede løsninger til virksomheder, SaaS cloud (ChainUp Cloud) -løsninger, digitalbankløsninger (HiCoin), likviditetsløsninger (BitWind) og finansielle derivatløsninger (EXUP).

Implementering af 1 + 5 + N-strategien, det vil sige 1 hovedmærke + 5 uafhængige forretningsenheder + N joint ventures og strategiske partnerskaber, planlægger vi at opnå væksten fra ‘enkelt produkt’ til ‘produktmatrix’. Da vi bygger vores økosystem holistisk inden for sektoren blockchain-teknologitjenester, er vores mål at være en førende konkurrent til denne virksomheds globale markedsandel. 

Og som altid er vores højeste prioritet vores kunder, og derfor vil det bedste inden for både vores teknologi og tjenester altid være førende for os i ChainUP!

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me