Bitcoin, Ethereum, Ripple Price Analysis for ugen 24. september til 30. september

reklame Phemex

Google byder adieu på krypto-annonceforbud, selvom det delvis er. Ripple Craziness fortsætter, da Coinbase ny noteringspolitik kan åbne døre for XRP’s notering. Blandt virksomheder, Walmart fortæller leverandører, “Blockchain eller Bust”. Adressering af Stablecoin-efterspørgsel Circle lancerer Stablecoin (USDC). Blandt lovgivningsmæssige nyheder mødes Crypto Leaders med Capitol Hill for at diskutere fremtiden for kryptokurrency. Blandt børser, Mt. Gox Trustee rapporterer om salg af kryptokurver til en værdi af USD 230 mio. Siden marts 2018. Internationalt bliver fremtrædende indisk kryptovaluta-udveksling Zebpay den første ulykke med det indiske regulators kryptoforbud, mens sagen i apex-retten mod forbuddet forventes at blive behandlet i denne uge

Google annoncerede i denne uge, at deres fuldstændige forbud mod kryptovaluta-relaterede annoncer slutter i oktober. Den opdaterede politik betyder dog ikke, at det vil være en reklame, der er gratis for alle. Annoncer for ICO’er, tegnebøger og handelsrådgivning er stadig på den sorte liste, og godkendte annoncer kan kun vises i USA og Japan. Efter Facebooks ledelse skal kryptorelaterede virksomheder udfylde en ansøgning for at annoncere for deres produkter eller tjenester.

XRP-priser hopper, da den amerikanske baserede Bitcoin-udveksling Coinbase forbereder sig på at liste flere kryptoaktiver, annoncerede virksomheden. Coinbase tilbyder i øjeblikket Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic og Litecoin. I sin blog meddelte virksomheden, at det i øjeblikket arbejder på overholdelses- og lovgivningsmæssige spørgsmål, som yderligere vil bane vejen for at verve flere aktiver. Det sagde, ”Den nye proces begynder med en formular for udstedere til at indsende aktiver til notering på Coinbase, som vi vil evaluere i forhold til vores digitale aktiveramme. Ansøgningsskemaet og rammen om digitale aktiver opdateres regelmæssigt, og vores formular viser den seneste version af den ramme, vi evaluerer mod. ”

XRP har også en nyhed i sit navn, da prisfaldet i de sidste par uger var forbundet med Jed McCalebs salg af XRP. Den digitale token oplevede, at prisen faldt betydeligt i de foregående uger, og virksomhedens medstifter Jed McCaleb “fremskyndede” sit salg af XRP i processen og solgte så mange som 40.000 tokens om dagen gennem juli. Derefter solgte han tæt på 500.000 XRP hver dag i august. Nu hvor krusningens pris er steget de seneste dage, kan McCaleb forventes at have flyttet sin strategi. Han har dog fortsat med at sælge token til en værdi af $ 150.000 hver dag. McCaleb har ikke afsløret sin strategi bortset fra at fortælle Wall Street Journal, at han “ikke sælger mere end [han] har aftalt med Ripple.”

Denne uge informerede Walmart partnere om, at Californien-baserede producentleverandører har brug for at deltage i deres supply chain blockchain-system eller miste deres forretning. Overgangen til blockchain-produktsporing skal hjælpe Walmart med at reducere omfanget af tilbagekaldelser i tilfælde af forurening. Walmarts vicepræsident for fødevaresikkerhed Frank Yiannas fortalte reportere, at Walmart har været pilot i blockchain-teknologi i to år, så kravet “burde ikke rigtig komme som en overraskelse.”

Stablecoins er tilbage i nyhederne, da Circle lancerer Stablecoin (USDC). I måske en af ​​de odder tendenser i kryptokurrencyrummet lancerede det Boston-baserede betalingsselskab Circle sin dollar-bundne stablecoin kaldet USDC. Denne udgivelse følger lanceringen af ​​kryptokursudveksling Gemini’s stablecoin (GUSD). Mens disse stablecoins ikke er i direkte konkurrence, da de sandsynligvis kun vil være hjemmehørende i hver børs (Circle = Poloniex), forventes de at skære nogle af markedsandele væk fra stablecoin-leder Tether (USDT).

Mere end halvtreds deltagere deltog i en rundbordsdiskussion, der var vært for rep. Warren Davidson, R-Ohio, tirsdag for at diskutere fremtiden for kryptovalutaverdenen. Et vigtigt pointer blev, at vægten af ​​reguleringsusikkerhed vil kvæle innovation, da virksomheder vil være bange for at overforpligte ressourcer til at begå lovlige overtrædelser på grund af fejlagtig fortolkning af love.

Læs også: Bitcoin & Crypto Market alle klar til et Bull Rally, eksperter forklarer hvorfor

Ifølge den nylige frigivelse på Mt Gox’s websted, Mt. Gox Trustee, Kobayashi har efter sigende solgt $ 230 mio. I Bitcoin og Bitcoin Cash siden marts 2018, afslørede en rapport om Mt. Gox-websted. Mt. Gox var utvivlsomt den mest populære Bitcoin-udveksling i verden, før den blev hacket i 2014.

Indiens førende kryptovalutaudvekslingsoperatør Zebpay har lukket sin udvekslingsoperation med virkning fra 28. september. I en erklæring udsendt på sin blog sagde Zebpay: ”På dette tidspunkt er vi ikke i stand til at finde en rimelig måde at drive kryptovalutaudvekslingsvirksomhed på. Som et resultat stopper vi vores udvekslingsaktiviteter. Kl. 16 i dag (28. september 2018) annullerer vi alle ikke-udførte krypto-til-krypto ordrer og krediterer dine kryptomønter / tokens tilbage til din Zebpay tegnebog. Ingen nye ordrer accepteres indtil videre. ” Det tilføjede dog: Zebpay-tegnebogen vil fortsætte med at arbejde, selv efter udvekslingen stopper, og man er fri til at deponere og trække mønter / poletter i deres tegnebog.

Igen fra Indien kan apex-domstolen muligvis have en høring i den kommende uge om Reserve Bank of India’s forbud mod kryptovirksomheder. Når vi taler om sagen, blev Rahul Raj medstifter og administrerende direktør for Koinex citeret for at fortælle medierne, at “Afhængigt af hvad højesterets dom er, vil der være noget af den anden form for stemning eller bevægelse inden for de lovgivningsmæssige rammer, tilsynsmyndighederne eller udvekslingerne eller brugerne vil finde sig i situationer med meget mere klarhed over, hvordan dette rum vil se ud i de næste par uger eller måneder. ”

bitcoinKilde: Coin360.io

Bitcoin (BTC)

Efter at have været i greener de sidste par uger siger BTC, at mindre salg i denne uge sluttede med ugen med 2%. Priserne ramte højdepunktet på USD 6,785,03 og det laveste punkt på USD 6,381,86 i løbet af ugen. Bortset fra outliers af BitMEX, der havde volumener på 19,31%, var de udvekslinger, der var mere aktive, i mængder med BTC over forskellige par i denne uge, Bithumb (3,00%), Binance (2,57%) og DOBI Trade (2,31%),

Blandt fremtrædende stemmer sagde Fundstrats Tom Lee, at Bitcoins stabilitet på $ 6.000 uanset dens lavere højder er optimistisk. Lee blev citeret af blooomberg og sagde ”$ 6.000 er et niveau, der er vigtigere, end vi indså. Tidligere i år pegede vi på $ 6.000 som breakeven for Bitcoin-minedrift, så dette niveau skulle holde. Det faktum, at Bitcoin holder her, er meget gode nyheder. Jeg tror, ​​at der er katalysatorer i slutningen af ​​året, så jeg tror på trods af de lavere højder, vi har set, at jeg begynder at vende, ”

Ethereum (ETH)

Ethereum blev igen set udveksle steder med XRP på listen over største kryptovalutaer efter markedsdækning. Selvom det genvandt sin plads tilbage, er XRP stadig i en truende afstand. Etherpriserne på toppen var denne uge på USD 245,11 og lå til et lavt niveau på USD 206,49, der faldt temmelig tæt på USD 200 forhindring. De markeder, der var mere aktive i volumen med ETH på tværs af forskellige par i denne uge, var DOBI Trade (5,82%), Binance (4,78%) og Huobi (4,40%)

Ligesom Bitcoin blev Tom Lee også citeret for Ethereum, der sagde denne gang af CNBC, at de sidste fire ud af fire gange slog sine jævnaldrende så dårligt, ved to standardafvigelser, så ether en “omvendt større trend.” Lee sagde også, at stemningen over for ETH var alt for negativ, og at symbolet, der underpresterede sine jævnaldrende ved to standardafvigelser, var et “tegn på kapitulation”.

Ripple (XRP)

Ripples XRP har stadig en skør tid denne gang med en forventning om, at Coinbase-politikændringen muligvis åbner døre for XRP på den berømte børs. På toppen var denne uges priser på XRP på USD 0,587431 og mod bunden citerede den USD 0,441519. De udvekslinger, der var mere aktive i mængder med XRP på tværs af forskellige par i denne uge, var Bitbank (12,65%), Upbit (12,55%) og Binance (11,10%)  

I forbindelse med XRP i denne uge meddelte CoinField, Canadas mest avancerede Bitcoin- og kryptokursudveksling, at de undersøger muligheden for at lave XRP som basisvaluta.

De andre movers og shakers

De andre mønter, der kom til toppen og bunden i denne uge ifølge møntmarkedsdækslet (adgang til 30. september kl. 23:30 IST) var

Flyttere

  • ETERNAL TOKEN – Viser en stigning på 714,23%
  • EJOY – Viser en stigning på 390,55%
  • ONG – Viser en stigning på 220,57%

Shakers

  • Concierge Coin – viser et fald på 69,69%
  • Coin2Play – Viser et fald på 57,31%
  • Banyan Network – Viser et fald på 39,07%

Hvad tror du ville være følelsen af ​​kryptomarkederne i næste uge? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me