Pancakeswap (CAKE) Prisforudsigelse – Hvad bliver prisen på CAKE i 2021?

Efter en forbløffende 400% stigning i Pancakeswap-prisen (CAKE) de sidste to uger, har en række investorer vist massiv interesse og efterspørgsel i token. I denne artikel forudsiger vi CAKE-tokens fremtidige pris, forudsiger hvor høj prisen kan gå i 2021 og den fremtidige udvikling på Pancakeswap, der gør det til en god investering at holde. 

Spænde i coz rejsen til månen for indehavere af Pancakeswap (CAKE) er hurtigere end du tror!

Stigningen af ​​CAKE token

CAKE-token er det oprindelige regeringsmærke for Pandekager, en decentral børs (DEX) bygget på Binance Smart Chain (BSC). Det er dog nøglen at bemærke, at andre tokens – FLIP og SYRUP – også blev oprettet til Pancakeswap-platformen. 

Lanceret i slutningen af ​​2020 er den decentrale app (Dapp) vokset til en af ​​de største på BSC – konkurrerer helt med andre kendte projekter som Uniswap og Sushiswap. 

PancakeSwap er den mest anvendte #DeFi produkt på DappRadar lige nu!

I den sidste uge, @PancakeSwap har set sin brugerbase vokse over 36% og nåede 54,4.000 aktive tegnebøger! @BinanceChain @cz_binance

&# 128071; https://t.co/8fIi22N9DS

– DappRadar (@DappRadar) 10. februar 2021

Pancakeswap har udskåret en unik platform, der giver brugerne mulighed for at opleve enhver DeFi-funktion fra bytte af tokens, staking, landbrug og endda NFT’er. Det giver en automatiseret market maker (AMM), der kører på en smart kontrakt, der åbner verden for brugerne til at nyde den ekspansive og interessante verden af ​​DeFi. 

I de næste afsnit fokuserer vi på en kort prishistorie for CAKE, vores analytikers forudsigelser om CAKEs pris i de næste par år, hvor langt prisen kan stige i 2021, og vi tilføjer et par ekspertudtalelser om CAKEs prismål. Prøver indsamlet fra forskellige analytikere forudsiger, at prisen vil ligge overalt mellem $ 10 og $ 20 i de kommende år. 

Historie og prisydelse for CAKE token

Før vi dykker ned i prisforudsigelserne, lad os se på en kort historie om CAKE, og hvordan prisen har udviklet sig siden lanceringen i slutningen af ​​2020. Fra en udbudspris på $ 1,40 faldt CAKE yderligere i slutningen af ​​2020 – lukker året kl. en lav pris på $ 0,586 ifølge statistikker fra Coinmarketcap. 

Overraskende nok begyndte stigningen af ​​Pancakeswap og CAKE i februar efter en pludselig stigning i efterspørgslen efter dets regeringsmærke. Statistik fra DApp Radar viser en pludselig stigning i antallet af brugere og diskenheder på Pancakeswap i slutningen af ​​januar, hvilket kunne have udløst efterspørgslen efter CAKE.

dappradarStigningen i antallet af transaktioner og volumen af ​​CAKE i slutningen af ​​januar (Billede: DApp Radar)

Den 28. januar satte CAKE en ny heltidshøjde på $ 1,49, hvilket repræsenterer en storslået 155% spids på kun en måned – startende sin rejse til månen. I skrivende stund handles CAKE til $ 6,00, hvilket er et kraftigt fald på 25% fra alle højdepunkter, der blev sat den 10. februar 2021. 

I alt 112.870.066 CAKE-tokens leveres med en samlet markedsværdi på $ 680 millioner, hvilket placerer mønten som det 75. største kryptoprojekt på CMC-lister.. 

Forudsigelse af kagepris – Hvor langt kan prisen på kage-token stige i 2021?

Allerede 1200% op i år ser CAKE-token ikke ud til at bremse snart. I dette afsnit fokuserer vi på CAKEs fremtidige prisforudsigelser – med fokus på tokens kort- og langsigtede udsigter. 

møntmarkedDen årlige præstation for CAKE-token (Billede: Coinmarketcap.com)

Den nemmeste måde at forudsige på et decentraliseret udvekslingstoken er ved at se på den tidligere pris og de grundlæggende faktorer, der driver sit nye projekt. Ser vi på RSI, MA niveauer og support / modstand på de daglige diagrammer, forudsiger vi, at CAKEs pris vil variere mellem $ 8 og $ 15 i 2021. 

Hvad er den langsigtede fremtidige prisforudsigelse for CAKE / USD?

Det unikke ved Pancakeswap – bygget på Binance Smart Chain – gør CAKE til et godt køb på lang sigt. Forbindelsen til Binance giver den decentrale udveksling et ekspansivt netværk af aktiver, der skal transaktioner, en skalerbar og høj kapacitetsplatform og lave gebyrer. Hvis skalerbarheden og de høje problemer med gasafgifter fortsætter med at vare ved Ethereum, så forvent en stigning i efterspørgslen efter Pancakeswap – hvilket også kan være bullish for CAKE. 

En anden måde at forudsige den fremtidige pris på CAKE er ved at analysere DEX’s volumener, der har en stigning på over 2,8 milliarder dollars i den sidste måned – hvilket repræsenterer en stigning på 427% i den sidste måned. Hvis CAKEs pris efterligner væksten i transaktionsvolumen, kan vi se prisen falde over $ 10 i de kommende måneder. 

Husk, CAKE er stadig et spirende projekt og har også sine risici. Vi vil råde enhver, der køber mønten, om at gøre det med forsigtighed. 

Ville prisen på kage stige yderligere?

Den primære årsag til trækkraft i prisen på Cake token er på grund af den stigende efterspørgsel og volumen af ​​Binance Smart Chain, som efterfølgende har fået ethvert token eller protokol baseret på platformen til at stige, det være sig Cake eller BNB. Cake token handlede for mindre end $ 1 for et par uger siden, og siden BSC tog fronten for defi og ERC-20 transaktionsbehandling, er Cake steget til over $ 18. Intensiteten af ​​stigningen kunne forstås ud fra det faktum, at den kort vendte Sushi til sin markedsværdi.

Det er rigtigt, @PancakeSwap lige vendt $ Sushi! pic.twitter.com/Gd7rRE3tXX

– Prodigy (@Prodigy_ETH) 19. februar 2021

Kakeprisen ville stige synkroniseret med BNBs prisbevægelse og voksende volumen på Binance Smart-kæden, det tilknyttede projekt ville fortsætte sin stigning, indtil Ethereum-netværket løser sine problemer med skalerbarhed.

Analytikerens syn på CAKEs pris

Stigningen i CAKEs pris og volumen på platformen byder velkommen til en ny tilslutning til mønten – selv kritikerne begynder at tro på den. På trods af den centraliserede karakter af Pancakeswap, The Block-forskeren og kryptoentusiasten, sagde Larry Cermak, at volumener, der blev fuldført af platformen “er ret imponerende” og forventer en kortsigtet stigning i CAKEs pris. 

Centraliseret eller ej, hvis dette bind opretholder, og det ikke kun er en anomali, er dette ret imponerende. Det er, hvad der sker, når on-chain-transaktioner bliver for dyre for muligheden for at søge detailhandel https://t.co/fl0ai1wCLG

– Larry Cermak (@lawmaster) 10. februar 2021

En Twitter-bruger, Moneycaller, forventer, at CAKE følger sin konkurrent – SUSHI – og når mindst $ 16 i de kommende måneder. Han tvivler dog på, om prisen vil være i stand til at trone Uniswap som det største DEX-projekt – til $ 21, i øjeblikket. 

Ingen tvivl $ kage følger $ sushi pris, men vi skal se, om det kunne overgå $ uni

– Penge (@_Moneycaller) 12. februar 2021

Konklusion 

CAKE giver dig en sund mulighed for at investere og øge afkastet i fremtiden, men har også sine egne risici. Vi anbefaler, at du kun investerer det, du er villig til at miste, og gør det forsigtigt. Når det er sagt, ser CAKEs bane i det kommende år 2022 og 2023 bullish ud, så investorer kan være optimistiske med hensyn til sin fremtid. 

Endelig er fremtiden for Pancakeswap stærkt afhængig af Binance og BSC – to projekter, der er blevet markedsføringspunktet for Binance CEO, Changpeng Zhao. Den indsats, der er lagt i Pancakeswap – både inden for udvikling og marketing, giver et meget optimistisk syn på, at CAKE når $ 15. 

Ofte stillede spørgsmål

  • Er Pancakeswap sikkert?

Pancakeswap giver en god investering for tidlige investorer, der er klar til at køre med DeFi-bølgen. Projektet revideres også af CertiK og understøttes af Binance, verdens største kryptobørs, der gør det til et solidt projekt.  

  • Er CAKE en god investering?

Hvis du investerede i CAKE i starten af ​​2021, kunne du have øget din beholdning med 1200% + viser, at token er en god investering. Grundlæggende ser også solidt ud med stigende volumener på den decentrale børs, og Binance-support betaler også en stor rolle i fremtiden for mønten.

  • Hvad bliver prisen på CAKE om et år?

Ifølge vores analyse vil prisen på CAKE-token variere mellem $ 8 og $ 15 i 2021. Dette betyder, at hvis du investerede $ 100 i CAKE i dag, kan du forvente at komme omkring $ 133 til $ 250 inden februar 2022. 

  • Hvad er prisforudsigelsen for CAKE i 2030?

CAKE token giver et meget optimistisk look på kort sigt, men på lang sigt kan det være sløret. Ifølge vores empiriske analyse er CAKE-prisforudsigelsen i 2030 $ 19,95, hvilket viser, at tokens vækst kan bremse på vej til de sidste år i dette årti. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me