ICO-projektit, jotka selviytyivät ja menestyvät vuonna 2021

Salauksen kiihkeille seuraajille me kaikki muistamme vuoden 2017 ICO-villityksen. ICO: t olivat kaiken salauksen eturintamassa tuona vuonna. Saadakseen käsityksen siitä, kuinka suuret ICO: t olivat vuonna 2017, ICO: t keräsivät vain 225 miljoonaa dollaria vuonna 2016. Tämä on valtavan kääpiöinen vuonna 2017 kerätty määrä, joka oli lähes 6 miljardia dollaria. ICO: t olivat erittäin vaikuttavia muuttamalla kryptovaluutta-kertomuksia käyttöönoton suhteen ja houkuttelemalla uusia sijoittajia sektorille.

Huolimatta siitä, että ICO: t jättivät salausmaailmaan valtavan vaikutelman, kaikki projektit eivät osoittautuneet onnistuneiksi. Esimerkiksi vuoden 2017 ICO-ajon tuloksena syntyneet onnistuneet projektit eivät olleet alle puolet ICO: n kokonaismäärästä. Monet hankkeet epäonnistuivat, ja jopa jotkut käynnistyneet lopulta kuolivat matkan varrella. Siitä huolimatta on vielä joitain, jotka alkoivat ja kukoistavat vuonna 2021.

Lähempi katsaus ICOs Bull Run 2017: een

ICO: t eivät alkaneet vuonna 2017, mutta se vuosi muutti paljon salausteollisuudelle alkuperäisten kolikoiden suhteen. Se muutti joukkorahoituksen kasvot alkuperäisillä rahakkeilla tarjoten uuden tavan kerätä varoja fiatin tai kryptien, kuten bitcoinin ja ethereumin kautta. ICO: t olivat tapoja, joilla salausaloitusyritykset tarjosivat oman kryptovaluuttansa. Tilastot osoittivat, että nämä startupit pystyivät keräämään miljardeja dollareita koko vuoden 2017 ajan.

Näiden kryptojen ostaminen ei ollut takuu siitä, että nämä projektit onnistuvat tai edes jatkuvat, koska ostajat eivät ole juurikaan vaikuttaneet projektien suuntaan. Lisäksi hallintoelimen puuttuminen markkinoiden valvomiseksi tarkoittaa, että näitä hankkeita ei voida pitää vastuullisina. Paljon ICO: ita huijarit halusivat saada nopeasti rahaa yli 80 prosentin huijareiden toimesta. Siitä huolimatta oli vielä aitoja hankkeita, jotka toteutettiin onnistuneesti. Tutkimukset paljastivat, että 70% varojen keräämisestä merkkimyynnin kautta meni aitoihin projekteihin.

Menee ohi Deadcoins-raportti, yli tuhat kolikkoa on potkaissut ämpäriä. Tämä osoittaa valtavan määrän salausprojekteja, jotka eivät täyttäneet ICO: n lupauksia. On myös aitoja hankkeita, jotka tuottivat hyvän tuotteen, mutta eivät lopulta tuottaneet hyvää sijoitetun pääoman tuottoa. Myös seuraavan vuoden 2018 markkinatilanne ei auttanut asiaa. Vuoden 2018 markkinat auttoivat normalisoimaan teollisuuden, mikä lopetti vuoden 2017 ICO-hulluuden. Huijauskolikot suodatettiin vähitellen, joten heikosti menestyneet projektit. 

Projektit, jotka selvisivät ICO: t ja menestyvät vuonna 2021

TRON (TRX)

TRON tuli vahva ICO-vaiheen aikana, joka tapahtui vuonna Syyskuu 2017. Se saavuttaa nopeasti kovan 70 miljoonan dollarin korkinsa, ja se kertoo, kuinka korkealle se on sijoittajien keskuudessa. Se auttaa tietämään, että perustaja Justin Sun on Jack Ma: n suojelija. Itse projekti tarjoaa arvoa, jonka sijoittajat pitävät houkuttelevana kansainvälisenä hajautettuna digitaalisen sisällön alustana, joka perustuu hajautettuun tallennustekniikkaan. Koska sen natiivi merkki TRX oli myynnissä, tunnuksen arvo on noussut 0,001091 dollarista vuonna 2017 0,024252 dollaria vuonna 2020, kaikkien aikojen korkein arvo on 0,300363 dollaria vuonna 2018.

TRON on ollut nousutrendillä viime aikoina, ja sen ennustetaan saavuttavan 0,03 dollarin rajan vuoden loppuun tai vuoden 2021 alkuun mennessä. kaupan petoja, TRON-ennuste on edelleen korkea vuodelle 2021.

Fuusio (FSN)

Fuusio-projekti aloitti ICO: n helmikuussa 2017 keräten noin 42,2 miljoonaa dollaria merkintämyyntiä ICO: n jälkeen. Projekti rakennettiin blockchain-yhteentoimivuutta silmällä pitäen, jotta käyttäjät voisivat käydä kauppaa eri blockchainien välillä. Tämä on antanut useille DAppsille mahdollisuuden hyödyntää fuusioketjun rakentamista. Ketjuiden välisten tapahtumien lisäksi Fusion-alusta tarjoaa myös tiedonhankintaa ja organisaatioiden välisiä palveluja älykkäiden sopimusten avulla. Yksi niistä asioista, joka todennäköisesti houkutteli sijoittajia projektiin, on myös Hajautettu hallintaoikeuksien hallinta (DCRM) omaisuuden turvaamiseksi.

Ennusteet tulevat kaupan petoja osoittaa positiivisen kasvun fuusiolle vuoteen 2021 mennessä. Hinnan odotetaan nousevan nykyisestä 0,2390486 dollarin hinnasta jopa 0,47761077 dollariin ja keskimäärin 0,38889518 dollariin. Toinen projektio digitaaliset kolikot osoittaa, että fuusio voi nousta jopa 0,60629471 dollariin vuonna 2021. Molemmat ennusteet osoittavat, että FSN voi kukoistaa vuonna 2021 ja voi olla arvokas sijoitus, joka antaa sinulle huomattavan tuoton sijoituksellesi. 

Basic Attention Token (BAT)

Brendan Eich, joka on myös Firefoxin / Mozillan perustaja, loi BAT-tunnus. Tavoitteena on muuttaa digitaalista mainontaa blockchainin kautta perustamalla hajautetut markkinat käyttäjien, julkaisijoiden ja mainostajien linkittämiseksi. BAT on ethereum-pohjainen tunnus ja se on Brave-selaimen alkuperäinen tunnus. Sen avulla käyttäjät voivat ansaita rahaa mainoskokemuksestaan ​​ja poistaa tarpeettomat mainosmenot. Kun BAT aloitti ICO: n vuonna 2017, se kertyi hämmästyttäväksi 35 miljoonaa dollaria vain 30 sekunnissa. Tämä aiheutti jonkin verran kiistaa ICO: n prosessista. Viisi käyttäjää osti puolet tunnuksen tarjonnasta.

BAT-tunnuksen ennusteen mukaan on odotettavissa, että sillä on positiivinen ammuksen tunnuksen hinnan odotetaan nousevan nykyisestä 0,1784180 dollarin hinnasta ja saavuttavan jopa 0,32222797 dollaria ensi vuoden marraskuuhun mennessä. Tunnuksen keskihinnan odotetaan asettuvan noin $ 0,2603704: n tullessa vuonna 2021.

EOS

Samalla tavalla kuin Ethereum, EOS on estoketju, joka on luotu isäntä DApps kykenee isännöimään tuhat tapahtumaa sekunnissa miinus ketjuista perittävät maksut. EOS-lohkoketju mahdollistaa DApps: n vaaka- ja pystysuuntaisen skaalauksen. Lohkoketjussa on EOS-apuohjelmatunnus ja EOS.IO, jotka toimivat samalla tavalla kuin tietokoneen käyttöjärjestelmä. DApps: n rakentamiseksi blockchainille kehittäjän on vain pidettävä EOS-tunnusta. Tunnuksen ICO laukaistiin 25. kesäkuuta 2017, seuraavan vuoden päättyessä 8. kesäkuuta. Noin 4 197 956 135 dollaria kerättiin tällä ainutlaatuisella vuoden mittaisen ICO-menetelmän avulla.

Tällä hetkellä EOS-tunnuksen kaupankäynti on noin 2,33 dollaria tunnusta kohden ja se ennustetaan nousta keskimäärin 2,49 dollariin vuonna 2021, ja suurimman voiton arvioidaan olevan noin 3,05 dollaria. ROI on pieni verrattuna muihin kolikoihin, joista olemme keskustelleet tähän mennessä. Se on kuitenkin edelleen niiden kolikoiden joukossa, joiden odotetaan menestyvän 2021.

0x (ZRX)

0x-projekti on a hajautettu vaihto luotu mahdollistamaan ethereum-pohjaisten kolikoiden peer2peer-vaihto. DEX itsessään on ethereum-pohjainen ja käyttäjät voivat vaihtaa erityyppisiä omaisuuseriä, kuten kiinteistöjä, osakkeita ja paljon muuta, rahakkeiden avulla. Protokollan tarkoituksena on kannustaa DApps-yhteentoimivuutta. 0x-alustan tunnusta kutsutaan ZRX: ksi ja se toimii kahdella keskeisellä tavalla. Ensimmäinen avaintoiminto on antaa käyttäjille valta hallita protokollakehitystä. Valtuustasosi määräytyy hallussasi olevan tunnuksen määrän perusteella. Toinen avaintoiminto on tunnuksen käyttäminen välityspalkkioiden maksamiseen välittäjille suoritetusta palvelusta.

Tunnuskoodi ICO alkoi elokuussa 2017 ja päättyi samassa kuussa, keräten 24 miljoonaa dollaria merkkikauppaa. ROI vuodesta ICO on ollut 6,54x USD: lla, 4,96x ETH: lla ja 2,01x BTC: llä. Menossa ennuste kaupallisista petoista, hinnan odotetaan nousevan nykyisestä 0,3105097 dollarin hinnasta ja saavuttavan keskimäärin 0,4272899 dollaria vuoteen 2021 mennessä.

ChainLink (LINK)

Ketjulinkki on a blockchain-pohjainen oracle-verkko tehtävä suorien tietojen toimittaminen älykkäisiin sopimuksiin. Chainlinkin hajautettu oracle-verkko keskittyy varmistamaan, että lohkoketjun solmujen käytettävissä olevat tiedot ovat oikeita, ja varmistamaan, että nämä solmut toimivat asianmukaisesti. Chainlink-natiivitunnusta kutsutaan LINKiksi ja se on maksutapa, joka on käytettävissä palvelujen maksamiseen verkon sisällä. Protokolla järjesti sen ICO vuonna 2017 ja se ajoi projektin yleisön tietoon keräten huomattavan määrän 32 miljoonaa dollaria.

projektio Chainlinkille Vuodelle 2021 näyttää lupaavalta. Tunnuksen ennustetaan saavuttavan keskimäärin 11.138 dollaria vuodessa nykyisestä 10.160 dollarin hinnasta. Sen odotetaan saavuttavan 14,137 dollaria joulukuuhun 2021 mennessä.

Pallokuosi

Tätä projektia mainostetaan nimellä seuraavan sukupolven blockchain-verkko jonka avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden useilla erillisillä lohkoketjuilla yhden verkon kautta. Se on rakennettu parantamaan yhteentoimivuutta ja rikkomalla Internet-monopoleja samalla parantamalla skaalautuvuutta, optimointia ja itsehallintoa. Sen alkuperäistä tunnusta kutsutaan DOT: ksi. Tunnusluokan ICO oli loppuunmyyty 3. päivään mennessä, mikä oli erittäin onnistunut ICO, joka nosti huikean 144 630 000 dollaria. Tämä ei kuitenkaan ole ilman joitain kiistoja koska sijoitettu rahasto oli lukittu kahdeksi vuodeksi ICO: n jälkeen.

Voit odottaa kolikon menestyvän myös vuonna 2021 ennusteet osoittaa, että merkkihinta nousee nykyisestä 3,94000 dollarin hinnasta ja saavuttaa jopa 4,92857 dollarin ensi vuoden joulukuuhun.

Johtopäätös

Salausmarkkinoilla on paljon ylös- ja alaspäin suuntautuvia liikkeitä, ja nämä ennusteet perustuvat historiallisiin tietoihin yhdistettynä tekoälyalgoritmeihin ennusteiden tekemiseksi. Hintaprojektiot eivät ole varmoja, mutta indikaattorit merkkihinnan todennäköisestä muutoksesta ensi vuoden aikana.

Huomaa: Kaikki tämän artikkelin taloudelliset ja ennakoivat tiedot ovat puhtaasti informatiivisia eivätkä ne tarkoita taloudellisia tai sijoitusneuvoja. Kirjoittaja ei ota vastuuta artikkelin perusteella sijoitustuloksista.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me