Hyväksyykö SEC Bitcoin Bitcoin ETF: n? Haastattelu vanhempi analyytikko eToro Mati Greenspanin kanssa

Bitcoin ETF? Coingape osoitti ensimmäisenä mahdollisen potentiaalin Bitcoin ETF hyväksyminen. Se on antanut aihetta spekulaatioihin, jotka ovat johtaneet meneillään olevaan härkäajoon. Mati Greenspan, joka on eToron vanhempi analyytikko, ja herra Mr. Sunil Sharma, SquadX: n toimitusjohtaja. 

He molemmat jakoivat näkemyksiään jatkuvasta keskustelusta CBOEs-sovelluksesta Bitcoin ETF: lle. Haastattelun aikana nostetut tärkeimmät seikat olivat:

  1. 3 syytä miksi SEC saattaa hyväksyä Bitcoin ETF: n tällä kertaa.
  2. Miksi yllättävä nousu institutionaalisten sijoittajien kiinnostuksessa bitcoiniin?
  3. Bitcoinin ja koko kryptovaluuttamarkkinoiden tulevaisuus siltä varalta, että SEC hyväksyy bitcoin ETF: n ja jos ei.

Nyt sitä mennään:

Jutut: Hei Mati, voitko kertoa yleisölle hieman itsestäsi?

Mati: Olen eToron vanhempi markkina-analyytikko. Olen ollut täällä vuodesta 2012. Tehtäväni on auttaa ihmisiä ymmärtämään rahoitusmarkkinat, miksi liike, mitkä mahdollisuudet ovat ja tietysti kuinka luoda oikea salkku. Olemme perustettu vuonna 2007 visiona avata rahoitusmarkkinat kaikille, jotta ihmisten on helppo käydä kauppaa osakkeilla, valuutoilla ja hyödykkeiden hinnoilla.

#BitcoinETF

Jutut: Miksi aiemmat Bitcoin ETF -sovellukset hylättiin?

Sunil: Joten voimme pohjimmiltaan mainita muutamia syitä näille hylkäämisille:

  • Tammikuussa 2018 SEC oli hylännyt kahden Wall Street -kaupparyhmän, sijoitusyhtiön instituutin ja arvopaperiteollisuuden ja rahoitusmarkkinoiden yhdistyksen jäsenten suunnitelmat perustaa pörssissä kaupattavat rahastot (ETF) bitcoinille ja muille kryptovaluutoille. Nämä hylättiin jälleen, koska SEC katsoi, että on olemassa useita merkittäviä sijoittajansuojakysymyksiä, jotka on tutkittava ennen kuin sponsorit alkavat tarjota näitä varoja yksityissijoittajille.
  • Pääkysymyksenä pidettiin kryptovaluuttamarkkinoiden likviditeettiä ja tunnettua volatiliteettia, joka tekisi yksityissijoittajien menettävän sijoituksensa. Muita etsittyjä asioita olivat säilytys, omaisuuden turvallisuus ja mahdollinen manipulointi

Jutut: Luuletko SEC hyväksyvänsä Bitcoin ETF -sovelluksen tällä kertaa?

Mati: Toivon varmasti. Aikaisemman bitcoin-ETF: n aikana maaliskuussa oli yksi, jonka Winklevoss-kaksoset ehdottivat. Tuolloin SEC hylkäsi ETF: n, koska bitcoinia ei ollut riittävästi selkeyttä eikä markkinoita ollut todella kehitetty.

Tämä ETF on rakenteeltaan hieman erilainen kuin edellinen. Ensinnäkin, sillä on CBOE sponsorina ja VanEck on perinteinen rahoittaja, joka tekee ehdotuksen. Olen lukenut ehdotuksen, joka on noin 50 sivua. Se sisältää yhden parhaista selityksistä, joita olen koskaan nähnyt bitcoinista, mitä on kaivostoiminta, mikä on kylmävarastointi ja markkinat yleensä.

Ensinnäkin sopimuksen koko tulee olemaan kaksikymmentäviisi bitcoinia, jotka on suunnattu selvästi institutionaalisille toimijoille, he eivät tule tänne nostamaan tätä keskimääräiseen eläkesalkkuun.

Se tulee olemaan yksi asia, joka voi auttaa suostuttamaan SEC: n. Toinen on, että markkinat ovat nyt paljon tarkemmin määritellyt ja paljon kehittyneemmät. Joten SEC on jo selventänyt Bitcoinin tilaa siinä vaiheessa sanomalla, että se ei todellakaan ole turvallisuutta tai vastaavaa.

Ja OTC-markkinat ovat myös kehittyneempiä nyt. Joten meillä on suurempia vastapuolten välisiä puhelutapahtumia. Coinbase on hiljattain avannut OTC-työpöydät. Me eTorossa olemme avanneet OTC-pöydän, joten heidän on paljon helpompaa saada tarvitsemaansa likviditeettiä.

#WallStreetInvestors

Jutut: Joten mitä mieltä olet Wall Streetin sijoittajien osallistumisesta ja miksi he ovat kiinnostuneita Bitcoinista yhtäkkiä?

Mati: On paljon syitä siihen, että varainhoitaja olisi kiinnostunut kryptovaluutasta. Viime aikoina olen antanut analogian kanelista. Kanelia pidetään haihtuvana ainesosana. Tämä johtuu siitä, että se on hyvin monimutkainen molekyylitasolla ja sillä voi olla erilaisia ​​vuorovaikutuksia eri ainesosien kanssa, joiden kanssa käytät sitä.

Salausvaluutat ovat tietysti uskomattoman epävakaat. Lisäämällä salkkuusi hyvin pieniä määriä kryptovaluutta, voit todella lisätä ylimääräisen mausteen ja lisätä salkun tuottopotentiaalia. Et tietenkään halua käyttää liikaa, koska jos käytät liikaa, tiedät, että se voi pilata koko reseptin.

Jutut: Joten mainitsit institutionaaliset sijoittajat. Mitkä ovat mielestänne niiden seuraukset markkinoilla? Onko se vain hyvää? Ihmiset puhuvat sen hyvästä osasta. Onko sillä mitään huonoja seurauksia?

Mati: Millä tavalla sillä olisi huonoja seurauksia. Se on yksinkertaisesti uusi rakenteellinen tuote, jota rakennetaan, jotta ihmiset voisivat sijoittaa vapaammin kryptovaluuttaan, erityisesti institutionaalisiin sijoittajiin. En ymmärrä, miten siitä voisi olla mitään kielteisiä seurauksia.

#RoadSofar

Jutut: Okei niin puhumme vuodesta 2018. Kuinka analysoit kaikki kuluneet seitsemän kuukautta? Mitä mieltä olet nykyisistä markkinoista?

Mati: Vuosi 2018 alkoi suurimmaksi osaksi ylhäältäpäin, kun olemme nähneet massiivisen nousun kaikissa kryptovaluutoissa koko toimialalla vuoden 2017 aikana. Bitcoin on melko paljon poikkeuksesta lähtien, joka on noudattanut tällaista mallia, jossa se käy läpi massiivisen nousun. Yleensä nelinumeroiset prosenttiyksiköt tuhat prosenttia. Aiemmin se on ollut vielä suurempi. Vuonna 2011, kun 11 500 dollaria muutaman kuukauden kuluessa.

Mutta joka kerta, kun se edellyttää, että ylijäämä on korkealta, ja se voi olla varsin merkittävä, joskus 80 tai 90 prosenttia jo aiemmin. Tämä toistaiseksi tapahtunut retracement, jos saamme jopa 5000, edustaa 75 prosentin retracementia ylhäältä. Eilinen toiminta, joka oli rohkaisevaa, olemme ehkä nähneet pohjan jo. Mutta mikään ei ole mahdotonta.

Pohjimmiltaan sykli toimii näin. Yleensä retracementin jälkeen näemme joko toisen suuren nousun tai pitkittyneen rentoutumisjakson kaltaisille sykleille, koska olemme nähneet huonompia.

Nöyrä mielestäni rentoutumisjakso olisi uskomattoman hyvä markkinoille, se on terve asia ja antaa ihmisille mahdollisuuden lisätä infrastruktuuria, rakentaa sovelluksia ja luoda uusia yhteyksiä, jotka auttavat markkinoita. Jos näemme toisen nousun, meidän on oltava hyvin valmiita pääsemään uudelleen tämän tyyppiseen äänenvoimakkuuteen.

Lue myös: Jos CBOE: n Bitcoin ETF hylätään, päivittääkö se raivoavat härät?

#bitcoinennuste

Jutut: Mikä tekee bitcoin ETF -ehdotuksesta erilaisen tällä kertaa?

Sunil: Kaikkien tärkeimmät syyt näyttävät olevan hoidettuja:

  • Sijoituksen lippukoko on asetettu korkeaksi, jotta tuote pysyy poissa hyvin pienten yksityissijoittajien ulottuvilta. Jokainen osake olisi ehdotuksen mukaan 25 bitcoinia, mikä tekisi siitä liian kallista yksityissijoittajalle.
  •  Onneksi kryptovaluuttojen säilytyspalvelut ovat nyt saatavissa Coinbasen ja Sveitsin pörssin kanssa
  • Hakkeroinnista johtuvan varkauden osalta sovellus mainitsee kaikki Trustin hallussa olevat bitcoinit tallennetaan “moniallekirjoitetuilla kylmäsäilytyslompakoilla”.

Jutut: Ennusteista puhuttaessa ihmiset tekevät valtavia ennusteita ja puhuvat miljoonista dollareista. Joten mitä mieltä olet siitä?

Mati: Tarkoitan, jos tarkastelet sitä prosenttiosuuksina, ne palvelut, joista puhuimme joistakin niistä, ovat olleet melko mittavia prosenttiosuuksina. Jopa vuonna 2017 aalto ei ollut erityisen suuri eikä todellinen jälkikäynti. Se on yksinkertaisesti, että olemme päässeet pisteeseen, jossa markkinat ovat paljon suuremmat ja mitä suuremmille markkinoille tulee, sitä enemmän nousujen tulisi rentoutua. Joten mitä enemmän ihmisiä, jotka käyttävät ja pitävät bitcoinia, sitä vähemmän heilahtelu päivän lopussa.

Nyt Bitcoinista tulee tiedät enemmän tai vähemmän vakaa kryptovaluutta, mielestäni meidän pitäisi nähdä paljon suurempi markkina-arvo, joka voi todella kestää vuosia. Olemme huomanneet, että jokaisella jaksolla volatiliteetti pienenee.

Meillä on ehdottomasti paljon suurempi hinta kuin nykyään. Joten en tiedä. Oletan, että se on mahdollista riittävän pitkällä aikajanalla, kun otetaan huomioon, että se on edelleen hallitseva salausvaluutta avaruudessa, enkä näe syytä muuttua.

Jutut: Joten puhumme ennusteista, joita ihmiset tekevät, mikä on sinun ennustuksesi?

Mati: Minulla ei ole numeroa. Tulevaisuus on auki. Bitcoin on uskomattoman riskialtista ja blockchain-tekniikkaa kehitetään edelleen ja kokeillaan monin tavoin. Joten on mahdollista nähdä Bitcoin niin alhainen kuin tuhat dollaria vuoden lopussa niin korkea ja jopa miljoona dollaria. Minulla ei todellakaan ole tapaa sanoa, että voit olla missä tahansa välissä.

Bitcoin-ETF: t ovat markkinoiden puhe, kun SEC kerää ylivoimaisen yleisön vastauksen. Kuten Mati selitti, Bitcoin ETF: llä on varmasti paremmat mahdollisuudet saada hyväksyntä tällä kertaa. Kun Bitcoin on jo rekisteröinyt huomattavia voittoja viime viikosta lähtien ja ylittänyt $ 8k, Bitcoin ETF -hyväksyntä voi nousta Bitcoin-hintoihin hetkessä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me