Metronomin ICO-tarkastelu- ja analyysiraportti

 Metronomin ICO-katsaus

Bitcoin ja ethereum muiden krypto-valuuttojen joukossa ovat luoneet paljon buzzia salaustilassa. Runsaasti ominaisuuksia, mutta samalla heiltä puuttuu myös joitain näkökohtia, joista yksi on näiden salausten kyvyttömyys siirtyä muihin lohkoketjuihin. Tämän ajatuksen mielessä uusi ICO-projekti suunnittelee pääsyä kryptovaluutta-alalle. Kunnianhimoinen projekti, Metronome ICO pyrkii tulemaan ensimmäiseksi salaukseksi, joka voidaan siirtää eri lohkoketjujen yli kohdistaen samalla kryptomarkkinoiden siirrettävyys-, nopeus- ja volatiliteettiominaisuudet. Melko pyrkivä ICO-projekti, eikö! Mutta onko se todella sijoituksesi arvoinen? Tutkitaan tätä projektia läpi Metronomin ICO-katsaus.

Tärkeää tietoa:

 • Tunnus: MTN
 • Tunnuksen tyyppi: ERC20
 • Tunnuksia yhteensä: 10000000
 • Alkuperäisen huutokaupan päivämäärä: Toukokuu 2018
 • Alkuperäisen huutokaupan päivämäärä: Kestää 7 päivää
 • Saatavana token-myyntiin: 80%
 • Hyväksyy: ETH

Metronomi (MTN): Viimeiseksi rakennettu kryptovaluutta

Metronomi pyrkii luomaan salauksen, joka voidaan siirtää eri lohkoketjujen välillä. Tavoitteena on kieltää salaketjumarkkinoilla pysyvien eri lohkoketjujen, hintojen epävakauden ja alhaisen tapahtumanopeuden eristäminen siirrettävyyden, luotettavuuden ja itsehallinnon avulla.

Metronomin ICO projekti määrittelee itsensä “uudeksi kryptovaluutaksi, joka on suunniteltu institutionaalisen tason kestävyyteen”. Se jopa väittää tarjoavansa yhtäläiset mahdollisuudet yleisölle, mutta perustajille nolla etuoikeutta samalla, kun heillä on luotettava tunnussyöttö.

Pitkäikäisyyden ollessa tärkein tavoite, joukkue uskoo suunnittelevan salauksen, joka on rakennettu kestämään.

Arviointiaika!!

 • Valkopaperi

Asiakirjassa tai käyttöoppaassa on skenaario, jonka avulla potentiaaliset sijoittajat tietävät mihin he joutuvat. Projektin teknisistä yksityiskohdista todettiin kuitenkin puuttuvan.

Se ei anna olennaisia ​​tietoja siitä, miten idea toteutettaisiin. Toinen negatiivinen tekijä projektille on prototyypin puuttuminen. Vaikka tiimin jäsenillä on vahva ja suosittu tausta, sillä ei ole prototyyppiä sijoittajille, jotta he ymmärtäisivät projektin ja tekisivät päätöksen sijoittaa.

Tavoitteena keskittää-estoketju kryptovaluutta, valkoisella paperilla kehutaan “Se on ensimmäinen kryptovaluutta, joka on mahdollista varmistaa parhaisilla blockchain-verkoilla ilman pysyvää sitoutumista kenellekään blockchainille.”

Toisin kuin muut rahakkeet, Metronomin tarjontaa ei ole rajoitettu, jos 100 prosenttia Alkuperäisen toimituksen huutokaupan tuotosta jää älykkääseen sopimusjärjestelmään.

Lisäksi yritys mainitsee, että alkuperäisen huutokaupan 100 prosentin tulot käytetään yhteisön tukemiseen. Vaikka se on hieno ajatus, varojen budjetoinnin asianmukainen jakautuminen olisi antanut paljon selkeämmän kuvan.

 • Korkean profiilin joukkue

Projektissa on 15 hengen joukkuetta, joten se antaa joukon kykyjä ja kokemusta. Tähän projektiin osallistuu datatieteilijöitä, pääinsinöörejä, yhteisön edustajia, markkinointia ja kumppanuuksia, ammattitaitoiset ammattilaiset.

metronomi ICOMetronomin ICO: Joukkue

 • Jeff Garzik – toimitusjohtaja & Perustaja, pääsuunnittelija, hän on myös perustaja Bloq, blockchain-yritys, joka kehittää ohjelmistoja ja aiemmin työskennellyt BitPayn kanssa.
 • Matthew Roszak – Puheenjohtaja & Perustaja Roszak on myös Bloqin perustaja ja suuri nimi blockchain-teollisuudessa.
 • Peter Vessenes – Hän on projektin pääsalakirjoittaja.

Hankkeeseen osallistuu myös kuusi neuvonantajaa, jotka kaikki kuuluvat lohkoketjujen eri dynamiikoihin. Joukkueella on ehdottomasti hyvä seuranta ja maine markkinoilla.

Sivustolla ei kuitenkaan ole sosiaalisen median profiilia tai linkkejä samaan. Joten, jos haluat tietää niistä, partiota Internet.

Ei pidä unohtaa hienoa luetteloa kumppaneista, kuten New Alchemy, Smith + Crown, Jaxx, Delta Strategy Group, Zeppelin Solutions ja Perkins Coie.

metronomi ICOMetronomin ICO-katsaus

 • Liiketoimintamalli: Cross-Blockchain-kryptovaluutta

Metronomin käsite on innovatiivinen, jolla on epäilemättä valtavia mahdollisuuksia. Antamalla määritelmän “uudeksi kryptovaluutaksi, joka on suunniteltu itsehallintoon ja pitkäikäisyyteen, pitkäaikaiseen luotettavuuteen ja maksimaaliseen siirrettävyyteen”, projektin idea pitää varmasti arvonsa. Uskominen sen olevan “1000 vuoden kryptovaluutta” olisi venytys ilman asianmukaista strategiaa ja toteutusprosessia.

Metronomi on kryptovaluutta aivan kuten mikä tahansa muu, kuten bitcoin, ethereum muun muassa ristilohkoketjun erityispiirteellä, toisin kuin muut kryptot.

 • Taustatekniikka: Ethereum Blockchain, ERC827

Metronomin ICO: n käsite on ristilohkoketju, jonka avulla Metronomin omistaja voi siirtää MTN: n eri lohkoketjuissa. Aluksi se julkaistaan ​​Ethereumilla Ethereum Classicin kanssa, jonka odotetaan tulevan myöhemmin Rootstockiin Bitcoin, ja Qtum.

Metronomi käyttää ERC827: tä, joka on ERC20: n uusi supersetti. Uusimpien standardien mukaisesti se tarjoaa paremman turvallisuuden ja hajautetun siirron. Lisäksi nämä uudet standardit mahdollistavat tietojen ja arvon siirtämisen, mikä ei ollut mahdollista ERC20: n kanssa.

Metronome ICO: n julkaisussa on pitkä luettelo “Kiitokset ja vastuuvapauslausekkeet”, joissa MTN-ostajalle tarjotaan paljon ohjeita ja niihin liittyviä riskejä.

 • Salausmyynnin joustavuus

Tunnuksen alkuperäinen tarjonta olisi 10000000 rahaketta, joiden hinta määritettäisiin laskevan hinnan huutokaupan perusteella. Kokonaistarjonnasta 20 prosenttia eli 2 miljoonaa annetaan Metronome ICO: n kirjoittajille, kun taas loput 80 prosenttia menisi julkiseen tarjoukseen. Ensimmäiselle toimitushuutokaupalle on varattu 7 päivää, minkä jälkeen huutokauppa päättyy.

Yhtiö turvaa noin 6 henkilöä neuvonantajina. Gustav Simonsson, Jim Newsome ja Don Tapscott monien muiden joukossa, jotka tulevat salauksen ja lohkoketjun eri sektoreilta.

Turvallisuuden osalta alkajille yritys on valinnut ERC827-valituksen, joka on uusin ethereum-standardi, joka tarjoaa parannetun turvallisuuden ja hajautetut siirto-ominaisuudet. Tämän lisäksi tiimi ei puhu siitä, miten he aikovat tarjota parempia turvatoimia.

 • Yhteisön hyväksyminen

Yhteisön tunnettuuteen liittyy etuoikeuksia, kuten toimitusjohtaja Jeff Garzikin tapauksessa, jolla on yli 50 000 seuraajaa Twitterissä. Jo aloitettuaan blockchain-pohjaisen yrityksen Bloq, pääryhmän jäsenet ovat perustaneet nimet blockchain-yhteisöön. Tämän sanottuaan myös näistä jäsenistä on paljon negatiivisia mielipiteitä.

Metronomin yhteisö on potentiaalisten sijoittajien käytettävissä tavoittaa myös Github, Twitter, Reddit, Facebook ja Medium. Telegram-kanavalla on lähes 18 000 jäsentä, joten se on varmasti saamassa paljon huomiota.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Projektin aikajana ei ole kovin osallistava ja futuristinen. Projekti on jo käsitellyt idean kehittämisen kolme vaihetta, aloittanut kumppanuuden Alchemyn kanssa ja saattanut metronomin verkkosivuston ja valkoisen paperin elämään samalla, kun ohitetaan keskimmäinen, joka on älykäs sopimus. Metronomi on viidennessä vaiheessa (josta on vähennetty kolmas kuin tällä hetkellä) ja se aloittaisi alkuperäisen toimitushuutokaupan toukokuussa 2018.

Punaiset liput:

Koska projekti on ensimmäinen cross-blockchain, etenkin Ethereumissa, projekti ei ole vielä herättänyt luottamusta sijoittajiin. Koska spesifikaatioiden toteuttamisessa ei ole mitään, emme ole varmoja siitä, kuinka joukkue aikoo saavuttaa sen. Ei pidä unohtaa, että älykkäitä sopimuksia, jotka olisi pitänyt käynnistää tammikuussa, ei ole vielä julkaistu.

metronomi ICOMetronomin ICO-luokitus

Keskimääräinen arvio: 7/10

Huomautus sijoittajille

Metronome ICO on todella kunnianhimoinen projekti, jossa on ristikkoketjuinen kryptovaluuttaideo. Projekti tarjoaa laillisen konseptin samalla, kun se on varustettu tiimillä, jolla on suuri suosio salaustilassa. Se tuo myös parannetun tietoturvaominaisuuden pöydälle käyttämällä ERC827: tä sekä avoimen lähdekoodin yhteisöä, autonomiaa ja siirrettävyyttä.

ICO herättää kuitenkin vakavia huolenaiheita myös teknisen toteutuksen tietojen puutteen ja rajoittamattoman merkintätarjonnan suhteen. Tämä projekti tarvitsee testamentin potentiaalisille sijoittajilleen päätöksenteon tekemiseksi. Tällä hetkellä näyttää siltä, ​​että Metronome ICO -projekti lentää korkealle kunnianhimoisen ideaansa ja vakiintuneen tiimin.

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Joukkueen vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-hankkeita täysin puolueettomasti.

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me