Likviditeettiverkoston ICO-tarkastelu ja täydellinen analyysi

Likviditeettiverkoston ICO-katsaus

Yleiskatsaus

Verrattuna yleisimpiin maksualustoihin, kuten MasterCard, joka pystyy käsittelemään tuhansia tapahtumia sekunnissa, Bitcoin ja Ethereum blockchain eivät pysty vielä suorittamaan tällaista tapahtumaa. Nämä lohkoketjuverkot kohtaavat skaalautuvuuden kysymyksen ja nyt enemmän, kun niiden käyttöönotto lisääntyy merkittävästi. Hitaat ja kalliit liiketoimet ovat aiheita, joihin on puututtava. Tämän päivän ICO tekee juuri niin, koska se tarjoaa välittömiä ja halpoja tapahtumia samalla kun se tarjoaa hajautetun vaihto- ja skaalausratkaisun. Jos haluat tietää kaikki painopisteet tai puutteet, lue meidän Liquidity.Network ICO -katsaus tehdä tietoinen sijoituspäätös.

Likviditeetti.Verkko: Blockchain-maksut kaikille

Likviditeettiverkosto on maksuratkaisu, jonka avulla useat käyttäjät voivat lähettää Ethereum -maksuja ensimmäistä kertaa. Se on kaikkien aikojen ensimmäinen ketjun ulkopuolinen maksujärjestelmä, jossa käyttäjät voivat suorittaa kaksisuuntaisia ​​Ethereumin siirtoja.  

Likviditeetti. Verkko käyttää periaatteessa ketjun ulkopuolisia maksukeskuksia, jotka sallivat kahden solmun kommunikoida suoraan keskenään. Tämä tarkoittaa nopeampia tapahtumia ja mitä enemmän käyttäjiä tällä alustalla, sitä nopeammat tapahtumat tapahtuvat.

Perinteisessä lohkoketjussa jokainen tapahtuma vaatii vahvan vahvistuskustannuksen, mutta ketjun ulkopuolisissa maksukeskuksissa maksu on nopeampaa, eli siirrot eivät voi maksaa melkein mitään.

Tämä verkko ja kaikki siihen liittyvät tiedot suojataan käyttämällä lohkoketjutekniikkaa, koska kaikki käyttäjätiedot ovat Ethereumin lohkoketjussa.

Nyt arvioinnin aika!!

 • Interaktiivinen valkopaperi

Projektin julkaisu on parhaimmillaan selittävää ja houkuttelevaa. Asianmukaisella taustalla, kohdennettuja kysymyksiä, ratkaisuja ja vertailuja kilpailijoihinsa nähden tiimi on tehnyt hyvää työtä. Lisäksi se kattaa myös tekniset näkökohdat, mutta ei pakkaa sitä teknisillä ammattikieleillä.

Parasta tässä ICO: ssa on se, että heillä on jo toimiva MVP, jota on vaikea löytää nykyään. MVP-lompakko on käynnissä testiverkossa, joka on käytettävissä testattavaksi. Valmiina Ethereumiin, se voidaan ottaa käyttöön myös Ethereum classic- tai Rootstock-laitteille. Lisäksi Dfinity ja NEO ovat muita mahdollisia lohkoketjuja.

Koodeja ei kuitenkaan ole saatavilla GitHubissa, mikä on tässä hieman poissa, kun otetaan huomioon, että blockchain sisältää avoimen lähdekoodin projekteja.

Tällöin kerättyjen varojen budjetoinnista ei ole selvää. Varojen käyttö 10 miljoonan dollarin ja yli 20 miljoonan dollarin luokittelussa on kuitenkin jaettua, ja se keskittyy tekniikkaan, tutkimukseen, markkinointiin ja viestintään, liiketoiminnan kehittämiseen ja oikeudellisiin palveluihin.

 • Lahjakkaan joukkueen profiili

Ryhmässä on seitsemän ihmistä lukuun ottamatta perustajaa ja keksijää, joka kuuluu kehityksen, lohkoketjun, markkinoinnin alaan & viestintä ja strategia. Yhtiö palkkaa tällä hetkellä COO-tehtävään ja kehitystiimiin yhdessä neuvonantajien kanssa.

Liquidity.nettyöryhmäLiquidity.nettyöryhmä

Arthur Gervais, Ph.D.. Perustaja, Hän on myös älykkään sopimuksen muodollisen tarkistustyökalun security.ch perustaja ja hankkinut tohtorin tutkinnon. blockchain-turvallisuudessa ETH Zürichiltä.

Rami Khalil – Rami on keksijä REVIVE: stä, joka on ensimmäinen hajautettu protokolla maksukanavien tasapainottamiseksi ilman ketjutapahtumia. Hänen koulutuksellinen ja ammatillinen taustansa on keskittynyt ensisijaisesti turvallisuuteen.

Molemmat perustajat ovat kotoisin akateemiselta kentältä, ja tieto blockchain-avaruudesta toimii varmasti heidän hyväkseen. Tiimi on olennainen osa projektin menestystä ja likviditeettiä.Verkolla ei ehkä ole suurta tiimiä, mutta he työskentelevät kohti laajentumista.

Riskipääomaosuus: Projekti on jo houkutellut riskipääomarahastoja, kuten zk Capital, Danhua Capital (DHVC), YouBi Capital ja ZMT Capital.

Liquidity.networkLiquidity.network Tiedot

 • Liiketoimintamalli: Apuohjelmatunnus

Liquidity.Networkin natiivi merkki on LQD-tunnus, joka on ERC20-apuohjelman tunnus. Näitä LQD-tunnuksia käytetään pääsemään alustan premium-ominaisuuksiin, kuten taattu tapahtumien määrä sekunnissa, pääsy AOI-palveluun tai palvelutasosopimus korkeaan käyttöaikaan

Tämä tunniste hyväksytään Likviditeetti. Verkko vastineeksi lisäarvopalveluista.

Järjestelmän protokollan käytettävyys tai turvallisuus ei kuitenkaan ole riippuvaista tunnuksen käytöstä. Lisäksi tunnuksen hyödyllisyys käyttöoikeustunnuksena ketjun ulkopuoliseen maksujen käsittelyyn lisääntyy jäsenten määrän myötä.

 • Taustatekniikka: Ethereum-lohkoketju

Liquidity.Network-ekosysteemi perustuu Ethereum-alustaan ​​ja on kannettava mihin tahansa älykkääseen sopimuslohkoketjuun. Se tarkoittaa myös, että foorumi hyötyy nykyisestä kehitys- ja tutkimusyhteisöstä.

Ehtojen osalta vähimmäissijoitusrajoitus osallistumiseen on 300 USD. He ovat myös käynnistäneet KYC-toimenpiteitä noudattaakseen kaikkia osallistujia koskevia Sveitsin rahoitusvalvontaviranomaisia ​​(FINMA). KYC-toimenpiteitä on kaksi erillistä, alle 3000 CHF: n maksuille suoritetaan kevyt KYC, kun taas tämän numeron ylittäville maksuille on suoritettava täydellinen KYC, johon sisältyy sertifioitu henkilöllisyystodistus / passikopio tai video.

 • Salausmyynnin joustavuus

Koska Sveitsi on perustettu, yritys on salakirjoituksen suotuisassa maassa. ICO on rajoitettu Yhdysvaltoihin, Kiinaan, Kanadaan ja Taiwaniin. Lisäksi täyttääkseen lakien noudattamisen he työskentelevät asianajotoimiston Bratschin kanssa Sveitsissä. Asiakirjassa tai verkkosivustossa ei kuitenkaan mainita neuvonantajia.

Tunnuksen jakelu

100 miljoonasta LQD: stä 15 prosenttia rahakkeista vapautetaan julkiseen ennakkomyyntiin, kun taas 50 prosenttia menee julkiseen myyntiin.

Keskitytään Likviditeettiverkosto ekosysteemi ja sen yhteisö, LiquidChain pidättää 35 prosenttia kokonaismerkinnästä. Tällä hetkellä rakennusvaiheessa LiquidChain GmbH kehittää alustaa. Näitä rahakkeita käytetään parhaiten kahden vuoden ajan, eikä varoja jaeta tiimin jäsenille.

Liquidity.Network ICO – luokitukset

Keskimääräinen arvio: 7,7 / 10

 • Yhteisön hyväksyntä

Projekti on esiintynyt Mediumissa, Telegramissa, GitHubissa ja Twitterissä. Yli 1700 seuraajaa Twitterissä ja lähes 13 000 Telegram-ryhmän jäsentä, yritys pärjää hienosti, kun on kyse yhteisön rakentamisesta heidän projektinsa ympärille. Laajempaa lähestymistapaa ei kuitenkaan ole, koska Bitcointalkin kaltaiset kanavat puuttuvat projektin sosiaalisesta profiilista.

He myös tarjoavat aktiivisesti päivityksiä projektiinsa blogien kautta. Hanke ei kuitenkaan ole niin hype kuin pitäisi, kun otetaan huomioon hollantilainen huutokauppa.

 • Tiekartta

Projektin vaihe:

Projektin tiekartta alkoi alfa-versiolla viime vuoden kolmannesta neljänneksestä. Suunnitelman mukaan yhtiö on oikealla tiellä, kun se on jo käynnistänyt MVP-versionsa. Etenemissuunnitelmassa ei kuitenkaan mainita mitään joukosta, ja siinä keskitytään vain virstanpylväisiin, kun seuraava on virallisen virallisen Liquidity.Network-version julkaisu ensi kuussa.

Suurimmat esteet:

Hollannin huutokauppa, jolla on hyvät puolensa, voi vaikuttaa projektin potentiaaliseen sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin. Lisäksi ei ole ensimmäinen kerta, kun ketjun ulkopuolinen tapahtumajärjestelmä otetaan käyttöön, joten jo toimivien järjestelmien, kuten Raiden ja Lightning Network, kilpailu tuleviin hankkeisiin tulee olemaan este yritykselle..

Huomautus sijoittajille

Ajatus on varmasti vankka ja tärkein asia on toimiva MVP, jota potentiaaliset sijoittajat voivat testata. Kohdistamalla erilaisten lohkoketjujen, kuten Ethereumin, Bitcoinin ja NEO: n, parannettu tapahtumanopeus tulevaisuudessa, se keskittyy aineelliseen elementtiin. Täysin toimiva tuote tuotiin markkinoille vuoden 2018 loppuun mennessä.

Huolimatta siitä, että meillä on hyvät perustajat, neuvoja ei mainita. Toinen tärkeä asia on nykyinen kilpailu ketjun ulkopuolisten maksujärjestelmien markkinoilla. Projektikoodeja ei myöskään ole saatavana GitHubissa, ja tiimiltä puuttuu laajempi sosiaalisen median läsnäolo. Kaiken kaikkiaan tällä projektilla on potentiaalia, joka vaatii varmasti huomiota.!

Metodologia

ICO: n arvioimiseksi noudatamme luetteloa parametreista, jotka ovat periaatteessa projektin KPI: itä (Key Performance Indicators):

 • Valkoinen paperi – Koodin tai prototyypin saatavuus, varojen jakautuminen, lompakko joukosta
 • Joukkueen profiili – Tiimin vahvuus ja maine
 • Bisnesmalli – Ongelma ratkaistu, tarkoitus & tunnuksen ja taloudellisen mallin hyödyllisyys
 • Taustatekniikka – Blockchain-infrastruktuuri, termien selkeys & ehdot ja token-ohjelmisto
 • Salausmyynnin sietokyky – Perustaminen, tunnusten jakelu, oikeudelliset riskit ja turvallisuusnäkökohdat
 • Yhteisön hyväksyminen – Selkeys & viestinnän taajuus ja sosiaalisen median läsnäolo

Esittämällä oikeita kysymyksiä säilytämme tuotteidemme eheyden ja elinkelpoisuuden ICO-arvostelu samalla kun noudatetaan luokitusmenetelmää, joka perustuu tietyn tekijän kriittisyyteen. Esimerkiksi elementteille, kuten token-apuohjelmalle ja varojen erittelylle, on annettu suurin merkitys, kun taas tiimin jäsenten maine ja suunnitelmat houkutella käyttäjäkantaa ovat keskitason kriittisiä.

Meillä on joukko vankkoja ammattilaisia, jotka arvioivat ICO-projektit täysin puolueettomalla tavalla.

Haluatko, että Coingape tarkistaa ICO: n? Kerro meille

Varoitus: Coingape julkaisee ICO-hankekatsauksia vain tiedotustarkoituksiin. Se ei ole kutsu investointeihin. Kun teet sijoituspäätöksiä, suorita henkilökohtainen arviointisi ja ota yhteyttä neuvonantajaan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me