Mitkä ovat yearn-vikoja ja miten sijoittaa vaulseihin?

yEarn aloitti tuoton aggregaattorina DeFi-alustoille. Andre Cronjen rakentama, se on nyt johtava DeFi-alusta, jonka USP siirtyy holviin ja vakuutustarjontaan.

Kulissien takana, Yearn Finance on hajautettu sovellus, joka on rakennettu käyttämällä Ethereum-älykkäitä sopimuksia. Sopimukset tekevät tiivistä yhteistyötä Curve.fi:n kanssa, joka on vakiomallien likviditeettipooli. Se ansaitsee kaupankäyntimaksuista, joita täydentää iEarn, joka lainaa myös vakaan kolikon taustalla luotonantoprotokollalle, jolla on parhaat lainakorkot yhdisteestä, dYdX: stä ja AAVE: stä..

Yearn Finance löytää parhaan mahdollisen tuoton stablecoiinien ja muiden krypto-valuuttojen satoviljelylle, jotta kalliiden tutkimusten tai tasapainotuksen tarve poistetaan aina, kun jokin foorumi kasvattaa tulojaan. Yearn Financen holvat-ominaisuus laajentaa tätä kykyä löytää paras mahdollinen tie DeFi-investointeihin. Tämä sisältää erilaisia ​​strategiatoteutuksia DeFi-tilassa. 

Curve.fi:n hallintotunnus on CRV. Yearn tekee tiivistä yhteistyötä Curveen kanssa voidakseen ansaita merkkeistä käyrästä. 

Mikä on kaipaavaa rahoitusta? 

Yearn Finance on käyttöliittymän portaali, joka muodostaa yhteyden älykkäisiin sopimuksiin. 

YEARN finance on Ethereumille rakennettu hajautettu sovellus, joka tarjoaa DeFi-tuotteita kaipaavalle tuotolle. Se toimii kuten mikä tahansa muu maailmanlaajuinen verkkosovellus, mutta sen koodausta ylläpidetään älykkäillä sopimuksilla. 

Yearn.financen hallintotunnus on YFI. Yearn Finance tarjoaa seuraavat palvelut: 

  • Ansaita 

Ansaitse ominaisuus on seuraavien lainapalvelujen perustuoton kerääjä: Yhdiste, Dydx, tai Aave (Ddex ja Fulcrum ovat tällä hetkellä poissa käytöstä). 

  • Zap 

Zap on muuntopalvelu, joka helpottaa vaihtamista ERC-20-tokenien välillä vastineeksi likviditeettitarjoajan (LP) tokenien ansaitsemisesta Yearn Financessa. Vaikka se on kätevä aloittelijoille, Zap vie paljon kaasua ja voi olla kallista, jopa enemmän kuin itse tekemällä itse. 

  • ARP

Todellinen vuosikorko on taulukko, jossa on tilastotiedot kunkin vuoan yEARN tukeman tunnuksen eri DeFi-laina-alustojen nykyisistä tuotoista.. 

Kunkin kolikon korkein vuosikorko on toimittaja, jolle Earn lainaa näitä kolikoita tällä hetkellä.

  • Vakuutus

Nexus Mutual, joka on lainavakuutusyhtiö, on vakuuttanut y-vakuutuksen suojaavan älykkäiltä sopimusriskeiltä. Koska se on hajautettu, se ei vaadi KYC- ja ALM-vaatimusten noudattamista. 

ansaitse Vaults

ansainnut holvit ovat kuin automaattiset DeFi-asiantuntijat, jotka löytävät parhaat strategiat sijoittaa DeFi-alustoille. Yearn Vaultsiin sijoitettu kryptovaluutta laitetaan toimimaan eri DeFi-protokollien kanssa. Tähän sisältyy likviditeetin tarjoaminen, lainojen vakuudet, yhden protokollan tuottojen käyttö ja uudelleensijoittaminen muihin DeFi-alustoihin.

Sijoitusstrategia päätetään äänestämällä yhteisön ehdotuksista. 

Toistaiseksi Andre seuraa markkinoita ja kirjoittaa suurimman osan uusista strategioista. Kun hän ja yhdeksän muuta multi-sig-validatoria hyväksyvät sopimusten turvallisuuden ja tuottavat markkinoiden korkeimman tuoton, se pannaan täytäntöön. Ne muuttavat niitä markkinoiden nykyisten tuottojen mukaan.

Alla olevassa kuvassa on yEarn-alustalla tuetut holvit. Suurin osa holvista perustuu pysyviin kolikoihin (DAI, TUSD, USDC, USDT ja käyrät), joiden APY vaihtelee välillä 20% -85%. 

Kryptovaluuttaan perustuvat holvit sisälsivät myös Bitcoin- ja Chainlink-altaat, joilla oli komeat voitot. 

Yearn VaultsYearn Vaults

ansaitse Vaults Strategia 

Sijoitusstrategiat ovat modulaarisia älykkäitä sopimuksia, jotka kuratoi yEarn.financen perustaja Andre Cronje. Kuka tahansa voi ehdottaa strategiaa foorumin strategiaosassa, ja jos Cronje ja multi-sig hyväksyvät sen, se toteutetaan seuraavaan strategian muutokseen saakka. Jokainen strategia tarjoaa ajoittain erilaisen APY: n. 

Osallistujat strategian laatimiseen ja koodin käyttöönottoon maksetaan sopimusten tuotoista. 90% strategian tuotoista maksetaan LP: n tai holvin jäsenille, kun taas 10% tuotoista maksetaan strategian suunnittelijalle. 

Kuinka Yearn Holvi toimii? 

Ymmärtäminen, mitä holvin alla tapahtuu, saa aikaan maagisen paluun näistä holvista. Tuotto saavutetaan tarjoamalla omaisuuserä luotonannolle, likviditeetin tarjoajalle automatisoiduille markkinatakaajille (AMM) tai viljelystrategioille. 

Ansaitseminen DeFi: ssä sisältää useita asioita: 

  • Ansainta hajautetun pörssin maksuista. 
  • Tuotto hajautettujen laina-alustojen luotonannosta maksetuista koroista. 
  • Ansainta DeFi-sovellusten koodi- ja ideapanoksista.
  • Tuotto Maksuvalmius- ja hallintomerkkien viljely.
  • Ja paljon muuta

Mikä on Yearn Ethereum Vault? 

Ansaitut holvit elokuun loppuun asti perustuivat vakiomuotoisiin rahoihin, Curve-rahakkeisiin, Bitcoiniin ja Chainlinkiin. 31. elokuuta Cronje käynnisti Yearn Ethereum -holvit (yETH) yrityksenä maksimoida Ethereumin tuotot. Lisäksi vastineeksi likviditeetistä käyttäjät ansaitsivat YETH: n, joka edustaa heidän omistustaan ​​YEARN-holvissa. 

Yearnsin Ethereum-holvissa käytetään erityistä strategiaa Ethereum-holveihin. Esimerkiksi DAI: n lainaaminen Ethereumin kanssa vakuudeksi ja DAI: n uudelleeninvestointi LP: hen tai lainausympäristöihin tuoton maksimoimiseksi. 

Yllä oleva esimerkki on perustavanlaatuisin strategia DeFi-tuoton saamiseksi Ethereumilta. Siitä huolimatta aloittelijoille voi olla vaikea ymmärtää ja toteuttaa. Yearn-holvien tarkoituksena on vähentää tarvittavaa tutkimusta ja luottamuksen rakentamista samalla, kun tutkitaan mahdollisuuksia ansaita DeFi: stä. Se automatisoi koko prosessin yhdeksi talletus- ja nostotapahtumaksi. 

Suorien ETH-talletusten lisäksi YEARN-holvit tarjoavat myös Kääritty Ethereum (wETH) holvi, mikä on pohjimmiltaan ETH: n ERC20-symbolinen esitys. Ethereum wETH: sta lukitaan älykkään sopimusprotokollan kautta ja annetaan yhtä suuri määrä WETH: ta. 

Kuinka käyttää Yearn-vikoja? Vaiheittainen opas 

Vaihe 1: Ensimmäinen vaihe on saapua holviin tällä linkillä: https://yearn.finance/vaults

Yearn HolviHolvin aloitussivu

Vaihe 2: Toinen vaihe on yhdistää lompakko holviin napsauttamalla Connect lompakko -vaihtoehtoa oikeanpuoleisessa yläosassa. Muista, että holvin yksityiskohtia ei luovuteta ennen kuin yhteys lompakkoon on muodostettu. YEARN omistaa tällä hetkellä seuraavat holvit. 

Yearn Vaults -lompakko muodostaa yhteyden

Seuraavia lompakoita voidaan käyttää yhteyden holviin: 

Metamask, Luota lompakkoon, Lompakkokotelo, Coinbase-lompakko, Ledger, Trezor, Fortmatic, Portis, Sqaurelink, Torus, Authereum 

Vaihe 3: Talleta

Kun olet liittänyt lompakon, Yearn.finance-sivustossa luetellut holvit tulevat saataville. 

Opi

Esimerkiksi tallettaakseen DAI-vakiomalliholkkiin käyttäjät voivat asettaa summan lompakonsa saldosta. Vastaavasti ETH: n ja WETH: n vaihdossa holvitallettajat saavat YETH: n ja ywETH: n. 

Talleta

Vaihe 4: Palkkioiden maksaminen 

Vahvistuksen jälkeen lasketaan holviin lisättävän älykkään sopimuksen suorittamisesta perittävä summa. Maksut vaihtelevat välillä 10 – 100 dollaria riippuen kaasupalkkioista ja Ethereum-verkon rajoituksista. 

Vaihe 5: Poistuminen varastoista

Kun käyttäjä haluaa peruuttaa asemansa holvissa, hänen on vaihdettava yTokeninsa (yDAI tai yETH), joka vaaditaan poistamaan holvitilansa tai selvittämään asemansa. 

Varastosta voi poistua kahdesta lähteestä, aktiivisesta strategiavarastosta tai Yearn-varastovarannosta. Jos se tulee varannosta, peruuttamisesta ei veloiteta. Jos likviditeetti kuitenkin poistetaan DeFi-strategiasta toteutuksen yhteydessä, veloitetaan 0,5% nostomaksu. 

Myöhemmät varastotulot mukautetaan uuden saldon mukaan noston jälkeen. Tulot mainitaan vuosittain, mutta ne maksetaan ajankohdasta, jolloin likviditeettiä säilytetään holvissa. Jos siis keskimääräinen holvin APY on 100%, 1 ETH -talletus ansaitsee 6 ETH: ssä holvissa 0,5 ETH. 

Ethereumin pitämisen tuottoisan tuoton vuoksi holvissa näkyi merkittäviä talletuksia ensimmäisenä päivänä. Alle 72 tunnissa laukaisun jälkeen holvi suljettiin lukittuaan 139 miljoonaa dollaria (100 miljoonaa dollaria ensimmäisenä päivänä). Myös märkä holvi on pysäytetty. 

Ansaitse holvistrategia

Holvien talletus poistettiin käytöstä pian sen käynnistämisen jälkeen.

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me