Darb Finance Review – et ambitiøst krypto-investeringsøkosystem

Kryptovalutaindustrien har gjort enorme præstationer i de sidste ti år. På trods af det er det stadig for kompliceret at investere for millioner af mennesker derude. Det er også fyldt med sikkerhedshindringer, der afskrækker mange institutioner fra at tage det alvorligt.

Heldigvis kan alle disse problemer snart ende, hvis blockchain-opstart Darb Finance lykkes i sin mission om at forenkle krypto-investeringsprocessen for alle. Virksomheden har allerede identificeret de vigtigste problemer, der plager kryptoindustrien som følger:

 • Dårligt konstruerede krypto-udvekslinger
 • Ineffektiv kundesupport til handlende
 • Dårlig websikkerhed
 • Overdreven store krypto tegnebøger
 • Tegnebøger, der er uforenelige med flere mønter
 • Stejle indlæringskurver med de fleste kryptoprojekter
 • Begrænset sprogstøtte

Darb Finance – en one-stop-løsning til Crypto-investeringer

Darb er et omfattende økosystem for alt at gøre med kryptokurver. Den har en altcoin-handelsplatform, en porte med flere kæder og et symbol, hvorigennem investorer kan tjene passiv indkomst. Det præsenterer også en launchpad, hvor kommende kryptoprojekter kan promovere deres tjenester.

På trods af de mange tjenester ser Darb Finance sig selv som en port til blockchain-verdenen. Det centrerer sine tjenester om at forenkle hele blockchain-investeringsprocessen. Det planlægger også at håndtere vitale problemer som sikkerhed, mangel på skalerbarhed, langsomme hastigheder og ubrugelige webgrænseflader.

For at vise sit engagement bruger Darb Finance en hurtig ordrematchingsmotor, der kan håndtere 3,7 millioner ordrer i sekundet. Det gør det til en af ​​de hurtigste handelsmotorer derude, hurtigere end MasterCard, Visa og de fleste kryptobørser.

Darb er også en sikker platform. Ud over at være bygget ved hjælp af avancerede sikkerhedsstandarder, bliver det også regelmæssigt revideret og testet for sårbarheder. For at sikre, at investorer også forbliver sikre, giver netværket dig mulighed for at beskytte dine data og krypto gennem en lang række privatlivsindstillinger. Disse inkluderer:

 • To-faktor-godkendelse
 • E-mail-bekræftelse
 • Adgangskoder
 • Anti-phishing-koder
 • Single browser login
 • Husker sikre IP-adresser

DARB Finance Whitepaper

Intet blockchain-projekt er nogensinde komplet uden en detaljeret hvidbog, der opsummerer sine tjenester. Darb Finance har en detaljeret hvidbog på 29 sider, der giver baggrundsinformation om projektets skabere, projektets mål og hvordan de vil blive opnået.

Hvidbogen beskriver Darb som en “professionel platform, der vil være porten til blockchain-verdenen for mennesker over hele verden.” Det fortsætter med at beskrive Darb’s målgruppe som alle interesserede i krypto. Det betyder, at det ikke vil begrænse sin markedsføringsindsats til blockchain-kyndige investorer alene.

For at være mere præcis om netværkets tjenester er disse nogle af de tjenester, der er skitseret i hvidbogen:

 • En igangværende krypto- og FIAT-handelsbørs
 • En altomfattende tegnebog til altcoins og IEO / ICO-tokens
 • En porteføljestyringsplatform
 • FIAT til kryptoterminal for at hjælpe første gangs investorer med at komme ombord med krypto uden besvær
 • Sociale handelskonti for begyndere
 • Mediekanal opdateres regelmæssigt med kryptonyheder og social-økonomiske tendenser

Selvfølgelig tilbydes nogle af de tjenester, der er fremhævet ovenfor, af mange andre virksomheder derude. Darb Finance skiller sig ud ved at tilbyde disse fordele til sine kunder:

 • Evne til at indbetale og hæve enten FIAT kontanter eller krypto
 • IEO-lanceringsplade til at fremme kommende kryptoprojekter
 • Flersproget support for at nå ud til verden mere effektivt
 • Imponerende lave handelsgebyrer: 0,05% for market makers og 0,15% for takers
 • Reguleret og licenseret til at give handlende ro i sindet
 • Darb IEO-token som et investeringsaktiv
 • Bevis for handel
 • Tilknyttet program, der giver kunderne mulighed for at tjene penge ved at henvise deres venner

Teamet bag Darb Finance

DARB består af 12 teammedlemmer og en håndfuld partnere og rådgivere. Virksomheden hævder, at dets fagfolk er en familie, der ikke kun arbejder sammen, men også holder kontakten hele vejen igennem. Nedenfor er de mest fremtrædende medlemmer og rådgivere:

Hubert Krawczyk-(DIREKTØR). Hubert kommer fra en projektledelsesbaggrund, men er også uddannet i tekniske og forretningsanalyser. Han har været involveret i mange kryptoprojekter, herunder det første Polen-baserede datavidenskabsfirma.

Lukas Miller– (CTO). En full-stack webudvikler og en forretningssystemanalytiker Miller overvåger alle Darb’s tekniske projekter. Han har tidligere lanceret webbaserede applikationer og har derfor den nødvendige ekspertise til at hjælpe Darb med at konstruere stabile platforme.

Szymon Kot— (marketingchef). Efter at have ført adskillige andre virksomheder til markedsføringssucces har Kot den viden og erfaring, der kræves for at promovere Darb til verden. Han har også fungeret som projektleder som forretningsudviklingsekspert for et tv-show.

Piotr Galka-(Jurist). Piotr er Darb’s vigtigste juridiske rådgiver i manerer med virksomhedsregulering, investeringer, inkorporering og drift af kryptovaluta-tjenester. Han er en god tilføjelse til virksomhedens team, nu hvor det giver en omfattende liste over tjenester.

Malta Financial Services Authority (MFSA) —MFSA er en kendt regulator i Europa. Det regulerer DARBs finansielle tjenester for at sikre, at det forbliver professionelt og følger strenge retningslinjer for finans- og datastyring.

Forretningsmodel: DARB-tokens

Darb-token er en valuta, der forener hele Darb Finance-økosystemet. Det er et ERC23-værktøjstoken efter design. Det kan bruges som en basisvaluta på Darb-handelsbørsen. Investorer kan også købe og sælge det som en investering eller handle på Darb og modtage det som en belønning.

Som et ERC23-token har Darb adgang til Ethereums smarte kontrakter. Netværket bruger disse kontrakter til at bestemme, hvor mange tokens der skal gives både market makers og takers. Skaberne modtager 65% af de tilbudte tokens, mens takerne modtager de resterende 35%.

Som beredskab til markedsinflation siger Darb, at det ikke altid vil give den samme del af tokens til handlende. I stedet deler den tokens i etaper opdelt i procenter, når folk udråber tokens. Med de første 10% tildeler virksomheden 35% af sin daglige omsætning til handlende. Det vil derefter stige til 40%, 45% og 50% i de sidste faser af minedrift af sine tokens.

På DARB-tokens udfører de stadig flere nyttige tjenester. De bruges til:

 • Indtægtsdeling: dette er tokens primære formål. De vil blive brugt til at tildele daglige forhandlere.
 • Privilegium til at deltage i afstemninger: Darb udfører regelmæssige undersøgelser for at få forslag og ideer fra forhandlere. Dog kun de med Darb-tokens kan deltage i disse afstemninger.
 • Deltag i Advisory Board: hvis du køber nok tokens til at toppe Darbs 50 største investorer, får du plads i virksomhedens rådgivende bestyrelse. Du kan derefter dele dine forslag til, hvordan du forbedrer virksomheden i en måned.
 • Prioritet i kundesupport og KYC-verifikation: tokenholdere får dedikeret kundesupport, og deres KYC-verifikation prioriteres. Det er beregnet til at tilskynde flere mennesker til at købe Darb-tokens.
 • Privilegium til at tjene ved kopihandel: hvis du køber DARB-tokens, kan du lære af de bedste forhandlere og endda kopiere deres træk.

Handelsgebyrer

DARB-finansiering pålægger ingen gebyrer for indskud. Til handel justerer virksomheden sine gebyrer i henhold til din månedlige handelsvolumen. Som sådan kan du lave en handel med et gebyr på 0,05% i denne måned og 0,015% i næste måned. Nedenfor er en oversigt over afgifterne.

Niveau Beløb (BTC) Producent (%) Taker (%)
Generel <100 0,05 0,2
VIP I 100-500 0,045 0,2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10K-19.999 0,03 0,12
VIP V 20K-39.999 0,035 0,1
VIP VI 40K-79.999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149.999 0,015 0,06
VIP VIII 150K- 0,01 0,04

For udbetalinger varierer gebyret og minimumsbegrænsningsgrænsen fra den ene krypto til den anden. Bitcoin tiltrækker for eksempel en afgift på 0,001BTC og en grænse på 0,002BTC. Du kan trække mindst et DARB-token, 0,02 ETH og et XRP. Hvis du vælger Fiat kontant, kan du trække så lidt som € 5 eller $ 1 uden beregning.

Fællesskabsaccept

DARB-finansiering værdsætter sociale medianetværk og har konti på alle populære platforme. Virksomheden har over 5.000 Instagram-tilhængere, den bedst mulige konto for sociale medier. Netværkets team er også aktivt på Twitter, Facebook, Medium og Reddit.

En note til investorer

DARB Finance er et ambitiøst projekt. Men som de siger, er ambition uvurderlig. Hvis DARB-teamet arbejder hårdt på at levere en fremragende handelsplatform, en sikker tegnebog og forblive tro mod sine løfter – kan det helt sikkert flyve til månen og tilbage.

Virksomheden leverer et omfattende katalog over tjenester. Men vigtigst af alt er det fast besluttet på at give en gateway for folk til at investere i krypto hurtigt og problemfrit. Hvis det opnår det, kan Darb Finance få en utrolig stor fanebase rundt om i verden.

Dets handelsgebyrer er latterligt lave, hvilket betyder, at forhandlere har en grund til at handle på platformen. Det belønner også markedsproducenter og takere, så de kan tjene penge, uanset om de køber eller sælger krypto. Derudover er teamet hos Darb Finance varmt og tilgængeligt til at hjælpe forhandlere 24/7, noget der kunne gå langt med at få alle til at føle sig velkomne på netværket..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me