Vuoden 2020 vuosikertomus: Salauspankkipalvelujen nousu ja Nexo-tapaustutkimus

Vuoden 2020 ensimmäisellä neljänneksellä koko salausmarkkinoilla tapahtui massiivinen kaatuminen, kun Bitcoin laski 3500 dollarin tasolle. Seuraavat kuukaudet antoivat Bitcoinille V-muodon palautumisen, mikä johtuu kryptovaluutan puolittamisesta. Elpyminen oli erinomainen merkki sen näkymistä, kun salausmarkkinat ylittivät osakemarkkinat.

[lwptoc]

Cryptocurrency-pankkitoiminnan kasvu keskellä Covid-19-pandemiaa

Lähes jokainen finanssimarkkinat saivat suuren osuman Covid-19-pandemiasta. Samaan aikaan äskettäin perustettujen kryptovaluuttapankkimarkkinoiden kasvu oli jyrkkä vuoden 2019 vakauden jälkeen pandemian ansiosta.

Vaikuttava tuotto houkutteli sijoittajia ja varallisuudenhoitajia. Koska salaus on lähes kaikkien saatavilla, joilla on internetyhteys ja vähän rahaa, monien ihmisten mielestä oli tarkoituksenmukaista tutkia salausta ja luoda kysyntää salauspankkitoiminnoille.

Suosituimmat Bitcoin-haltijat - institutionaaliset sijoittajatLähde: kevinbrooks.com, Top Bitcoin Holders- Institutional Investors

Salauspankkitoiminnan kasvu, mukaan lukien luotonanto ja luotonotto, havaitsivat jääkiekkomailan nousun, kun salauksen käyttäjät kääntyivät kohti vakiomalleja pysäköidäkseen omaisuutensa epävarmoina aikoina. Kun olimme vuoden 2020 puolivälissä, kaikki markkinat nousivat yhteen, ja monet nousivat kaikkien aikojen korkeimmalle. Salauspankkimarkkinat olivat kuitenkin edelleen menestyviä.

Esimerkiksi Yhdysvaltojen hitaasti elpyvä talous vaikeutti JP Morgan Chasen kaltaisten suurten jättiläisten tuottavan lainan kasvua nopeasti. puhumattakaan korkojen olevan lähellä kaikkien aikojen matalia. Samanaikaisesti salauspankkimarkkinoilla NEXO: n kaltaiset salauksenantajat kasvoivat. “

– kirjoittajan Leeor Shimronin artikkelin mukaan Forbes,

“Salauspankkijärjestelmän kasvua ja potentiaalia korostamalla salauksen lainausalustat olisivat välttämätön työkalu tulevassa kehittyvässä tekniikassa.

Salauspankkien avulla käyttäjät voivat saada jopa 10% APY: stä sidottuihin omaisuuseriinsä verrattuna vain 0,1%: n korkoihin varojen pitämisestä perinteisissä rahoitusyrityksissä. Nämä houkuttelevat hinnat ovat saaneet sijoittajat vaihtamaan salausverkkoa liikepankeista tässä supistumisvaiheessa COVID-19: n vuoksi.

Miksi salauspankki on perinteisen pankkitoiminnan tulevaisuus?

Viime aikoina hajautetut järjestelmät ovat rakentaneet keskuspankeista vahvaa kilpailua käyttäjien eduista ja turvallisuudesta. Salauslaina-alustat muuttavat pankkipeliä, ja tulokset ovat melko ilmeisiä. 

  • Salauskysyntä Covid-19: n takia

Vaikka Covid-19 on vähentänyt monien teollisuudenalojen kasvua, se toimi katalysaattorina salauspankkisovellusten lisääntyneelle kysynnälle. Salausluotonanto kasvoi heikosti sen käynnistämisen aikana. Tarvittiin vain lisäys, jotta ihmiset ymmärtäisivät sen potentiaalin – joka tuli odottamattomasta pandemiasta. 

Esimerkiksi vuoden 2020 myöhempinä kuukausina salausta pidettiin vakuutuksena talouden laskeutumisesta, joka houkutteli suuria institutionaalisia sijoittajia. Tämän seurauksena salauspankkitoiminnan edut tavoittavat yleisön.

  • Salaisuuden nousu kehitysmaissa

Sen lisäksi, että kehittyneillä markkinoilla on tapahtunut huomattavaa volyymin kasvua, salausekosysteemi kasvaa nopeasti kehittyvillä markkinoilla. Ratkaiseva esimerkki on Afrikka, jossa salauksen käytön kasvu ylitti odotukset. 

Arcane-tutkimusTutkimus, jota avusti salausvaihto Luno, väitti sen,

Afrikka on lupaavin alue kryptovaluutan sisällyttämiseksi korkean inflaation, epävakaiden valuuttojen, huonon perinteisen pankki-infrastruktuurin ja kunnollisen osan väestöstä teknimaailmassa. 

Vastaavasti kryptot päästävät positiivisia tunnelmia Meksikon ja Intian kaltaisilla markkinoilla. Kun digitaaliset valuutat kukoistavat näissä maissa, asiantuntijat uskovat, että salauspankki mullistaa perinteisen pankkijärjestelmän tulevana vuonna.

Kuinka salauslaina voi häiritä luottomarkkinoita?

Osa salausekosysteemistä sisältää nopeasti kasvavat luottomarkkinat, jotka voivat häiritä olemassa olevaa luottotilaa valtavasti.

CredMarkin joulukuussa 2019 julkaistu tilastollinen raportti osoitti, että salausluottomarkkinat toimittivat yli 6,4 miljardia dollaria luottoja, jotka oli käsitelty syyskuuhun 2019 mennessä. 

Lisäksi salauslainojen liikkeeseen laskemat vakuudet ovat vuonna 2018 alkaneet nousta 10,5 miljardiin. Samanlaisten tapahtumien perusteella salausanalyytikot ennustavat yli 25 miljardin arvoisen salaushyvityksen vuoden 2022 loppuun mennessä.

Kehittyneiden maiden keskuspankit ovat laskeneet korkoja merkittävästi, ja jotkut maat eivät tarjoa korkoa negatiiviselle korolle. 

Lisäksi inflaatio on korkeampi kuin korko useimmissa kehitysmaissa ja kehittyneissä maissa; arvon todellista kasvua ei ole. Tämä on johtanut DeFi-markkinoiden saavuttamiseen suuriin korkeuksiin, koska käyttäjiä houkuttelee paljon parempien korkojen lupaaminen kuin perinteisillä pankeilla sekä lainanantoon että luotonottoon.

Lähde: DeFi Pulse

Kuten kaaviosta voidaan todeta, kryptoluotonanto on kasvanut räjähdysmäisesti vuonna 2020 – taloudellisen romahtamisen vuonna – mikä osoittaa selvästi käyttäjien kiinnostuksen salausluottomarkkinoihin. Tilastollisesti lukittu kokonaisarvo kasvoi 23 kertaa vuoden loppuun mennessä vain kuuden kuukauden kuluessa.

Salaussijoittajien lisäksi, kun yleinen yleisö alkaa käyttää salausresursseja lainarahoituksen saamiseen, maailmanlaajuisilla luottomarkkinoilla voi olla häiriöitä.

nexo

Tapaustutkimus – Kuinka Nexo myötävaikuttaa salauksen lainaamisen vallankumoukseen

  • Kuinka Nexo toimii? 

Nexo on yksi foorumi, joka toi vakavaa hyötyä salauksen sijoittajien hallussa oleville digitaalisille varoille ympäri maailmaa. Nexoa käyttämällä salauksen haltijat voivat lainata fiat-valuuttoja Nexolta Instant Crypto Credit Lines ™ sijoittamalla heidän salauksensa vakuudeksi. 

Nexon luotonantopalveluissa on ainutlaatuista, että ne eroavat tavallisista lainoista, joissa käyttäjä yleensä nostaa kiinteän määrän luottoa ja on velvollinen maksamaan sen takaisin tietyn ajan kuluessa. Nexon kanssa luottolimiitti tulee heti saataville, kun asiakas on lisännyt salauksen tililleen. 

Nexo-alustan käyttöliittymä on yksinkertainen ja erittäin helppo navigoida. Käyttäjät voivat valita, käyttävätkö alustan työpöytäversiota osoitteessa platform.nexo.io tai lataavatko mobiilikielen Nexo Wallet -sovellus. Alla olevassa yksinkertaisessa kuvassa selitetään, kuinka lainananto ja lainanotto toimii Nexo-alustalla. 

Kuinka käyttää NEXOa      Kuinka käyttää NEXOa?

Toivomme, että yllä oleva kuva antoi sinulle selkeän kuvan Nexo-alustan toiminnasta. Tarkempi selitys yllä olevista tiedoista löytyy osoitteesta Tämä video

  • Muita Nexo-alustan ominaisuuksia

Yksi Nexo-alustan käytön ensisijaisista eduista on, että se antaa käyttäjille mahdollisuuden kaupallistaa salausresursseja tarvitsematta myydä niitä. Pari vuotta sitten ainoa tapa, jolla ihmiset voisivat hyötyä salauksistaan, oli myydä ne korkeammalla hinnalla kuin mitä he ostivat. Mutta Nexon kaltaiset alustat ovat muuttaneet peliä, ja nyt salauksen haltijat voivat hyödyntää omaisuuttaan parhaalla mahdollisella tavalla. Jotkut Nexo-alustan merkittävistä ominaisuuksista löytyvät alla olevasta kuvasta. 

NEXO-ominaisuudetNEXO-ominaisuudet

Nexon käyttäjät saavat myös ansaita korkean tuoton Nexolla heidän kauttaan Ansaitse Salaus & Fiat-sviitti. Ansaitse paketti tarjoaa jopa 12% korkoa kaikista käyttäjän Nexo Wallet -laitteesta käyttämättömistä varoista, ja koronmaksut suoritetaan päivittäin!

nexo

  • Mikä erottaa Nexon muista salauslaina-alustoista?

Maksua ei veloiteta – Tuskin on alustoja, jotka eivät veloita mitään maksuja. Jotkut sen kilpailijoista perivät korkeita maksuja, kuten valuuttakurssimaksut, selvityspalkkiot, aloituskulut, talletus- / nostomaksut jne. Nexon #ZeroFess -politiikka eliminoi kaikki tällaiset maksut.

Dynaamiset salausluottolinjat – Jos käytät Nexoa, vakuudellisten omaisuuseriesi arvo nousee, luottorajasi raja kasvaa suhteessa. Tämä on hieno tarjous etenkin salausmarkkinoilla, koska kryptojen arvo arvostaa ja heikkenee hyvin nopeasti.     

Uskottavuus – Nexo on käsitellyt yli 5 miljardia dollaria perustamisensa jälkeen vuonna 2018. Tällä hetkellä yritys hallinnoi lähes 4 miljardin dollarin arvoisia salaus- / fiat-varoja yli miljoonalle käyttäjälle ympäri maailmaa. Lisäksi yrityksen takana olevalla tiimillä on 13 vuoden kokemus Fintech-avaruudesta. Tämä kertoo paljon yrityksen uskottavuudesta ja luotettavuudesta.   

NEXO-tunnus – NEXO on yrityksen natiivi apuohjelma, jolla on monia käyttötapauksia Nexo-alustalla. Sitä pidetään kaikkien aikojen ensimmäisenä omaisuusvakuudellisena, osinkoja maksavana merkkinä maailmassa. Käyttäjät ovat oikeutettuja saamaan 30% yhtiön voitosta osinkona. Yli 9,5 miljoonaa dollaria on jaettu NEXO-rahakkeiden haltijoille osinkojen kautta. 

Tässä kaikki tässä salauspankkitoiminnassa ja miten Nexo on vaikuttanut tähän teollisuuteen. Toivomme, että artikkeli on informatiivinen. Jos sinulla on kysyttävää, ilmoita siitä meille alla olevissa kommenteissa. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me