Aloittelijan opas NANO-kolikolle

Muutamassa kuukaudessa Nano (XRB) -tunnus on osoittanut paljon edistystä verrattuna moniin muihin, jotka on lueteltu Cryptocurrency -maailmassa. Ei ole väärin sanoa, että se on tunnuksen perusrakenne, joka vetoaa käyttäjiin ja johtaa suosion kasvuun ja lisää etuja.

Nano-kolikon ymmärtäminen

Nano-kolikko, joka tunnetaan virallisesti nimellä RaiBlocks, kuten suurin osa Nano on kryptovaluutta, joka tunnetaan alhaisesta odotettavuudestaan ​​ja luottamuksellisuudestaan. Loppujen lopuksi sama riippuu kappaleen poikkileikkaussuunnittelusta, joka on erilainen ja alkuperäinen jokaisen levyn lohkoketjun kanssa. Hyväksyntä perustuu nimettyyn todistukseen vaarnan (PoS) äänestyksestä.

Nano palvelee asiakkaitaan suurella sopeutumiskyvyllä suoran vaihdon lisäksi myös ilman maksuja. Kulujen puuttuminen on mahdollista järjestelmän vaatimien vähäisten omaisuuserien takia, mukaan lukien korkean valvonnan omaavien kaivoslaitteiden välttämättömyys.

Sivuston ja tiimin jäsenten mukaan Nano on toistaiseksi hoitanut yli 4 miljoonaa vaihtoa tai tapahtumaa. Huomattavasti huomionarvoisempaa, kun otetaan huomioon, että levyttämätön levy on vain 1,7 Gt.

Lue myös: Walton Chain (WTC) -konseptin ymmärtäminen

 • Nano-kolikon yksityiskohdat

Luettelo pörsseistä, joista voit ostaa XRB – Bit-Z, Binance, RightBTC, OKEx, CoinFalcon, BitGrail, Kucoin ja Mercatox. NANO: ta voi ostaa käteisellä BitFlip-pörssissä.

NANO voidaan vaihtaa merkittäviin kryptovaluuttoihin, kuten – Eter, Binance Token, Tether USDT, Doge, Bitcoin ja fiat-valuutta.

Tunnus – XRB

NANO uudistettiin virallisesti RaiBlockista 21. tammikuuta 2018 – joukkueen virallinen ilmoitus https://hackernoon.com/nano-rebrand-announcement-9101528a7b76

 •  Suurimmat ongelmat, joita Nano yrittää ratkaista

Skaalautuvuusongelma – Käyttäjät ovat aina huolissaan transaktiomaksun noususta

Energiankulutus – Energiankulutus nousee korkealle Bitcoin-kaivostoiminnan myötä

Laskennalliset asiat – Tapahtuma-ajan viive, joka on keskimäärin 164 minuuttia.

 • On tiedettävä nanotunnuksen (XRB) tosiasiat 

 1. Nanotunnus (XRB) tunnetaan sitten nimellä RaiBlocks jaettiin ensimmäisen kerran lokakuussa 2017.
 2. XRB: n maksimitoimituksella on jo 133 248 290, eikä sitä voida louhita.
 3. Jos verkkosivusto väittää kaivavansa XRB: tä, he kaivavat pohjimmiltaan jotain muuta kryptovaluutta ja maksavat sitten käyttäjälle XRB: n avulla.
 4. Vaikka joukkue yrittää jatkuvasti lisätä nimiä luetteloon, tällä hetkellä XRB: llä voi käydä kauppaa Kucoinilla, Bit-Z: llä, Bitflipillä, Bitgraillilla ja Mercatoxilla.
 • Nano-kolikko Consensys

Tilisaldojen perusteella Cryptocurrency -ryhmä katsoo, että on enemmän järkeä antaa enemmän painoarvoa niiden henkilöiden äänille, joilla on enemmän saldoa, sillä jo järjestelmän huomattavamman määrän varoja käytettäessä on parempia syitä olla rehellisempiä: omaisuudensa suojaaminen.

NANO: n uudistaminen 

Se oli 21. tammikuuta 2018, että RaiBlocks-tiimi ilmoitti tuotemerkkinsä NANO: ksi, selkeällä lausunnolla poistamalla sekaannukset nimen lausumisessa..

Joukkueen mukaan tuotemerkin muuttamista koskeva päätös ei ollut heidän tekemänsä kevyin tapa. Mieluiten, kun yhteisössä ja tiimin jäsenessä on kasvanut kiinnitys nimellä RaiBlock, uudelleenbrändäys oli vaikea päätös, oli tärkeää, että saman edut ja haitat pidettiin hyvinä.

Yksi tärkeimmistä syistä joukkue meni uudelleenkäynnistykseen johtuen siitä, että RaiBlock oli vähän suupala nimestä ja eri ihmiset käyttävät sitä ääntämään eri tavalla.

Nanon edut käyttäjille 

Epäilemättä nanon lohko-ristikkorakenne yksilöi saman muusta konformistisesta lohkoketjusta, jota muut käyttävät kryptovaluutat. Jokaisella tilillä, jolla on tiliketjun estoketju, joka toimii tapahtumina ja saldohistoriana, vain tilin omistaja voi tehdä päivityksiä tiliketjussa.

Yksinkertaisesti sanottuna päivitykset eivät ole yhtäpitäviä ja nopeita, kun otetaan huomioon vilkas vaihto. Koska ennätyksen vakiintuneiden on sisällytettävä lohkot, liikkuvat varat edellyttävät kahta vaihtoa yhden sijaan. Lähettäjän on koostuttava lähetysvaihdosta, kun keräilijän on saatettava päätökseen hyväksyvä vaihto.

Miksi käyttää nanoa?

 • Maksujen puute – kuten tiedämme, Nano toimii kevyen protokollan kanssa, joten latausten puute
 • Skaalautuvuus – käyttämällä puumaisia ​​rakenteita käyttävien tietojoukkojen logaritmeja; epäilemättä liiketoimet ovat poikkeuksellisen monipuolisia
 • Välittömät ostot – Vaikka tapahtumia käsitellään jäljittelemällä, meidän on lisättävä luetteloon, että kaikki palatsin tarjoamat diilit hoidetaan itsenäisesti, ja jokainen sopii UDP-paketilla, mikä auttaa välttämään lohkokokoon liittyviä ongelmia.

Kuinka Nano on päivitys olemassa oleviin kryptovaluuttoihin?

Epäilemättä Bitcoin on yksi suosituimmista kryptovaluutoista, joista tiedämme, mutta Nanolla on silti merkittävä etu samaan tapahtumiin nähden. Kuten tiedämme, yksinkertainen Bitcoin-tapahtuma vaatii tunteja prosessointia, loppujen lopuksi keskimääräinen lohkonkäsittelyaika on kymmenen minuuttia, ja kaupan on oltava korttelin sisällä. Lohkot on louhittava, ja useimmiten sattuu, että useita lohkoja on lisättävä, ennen kuin tapahtuman voidaan lopullisesti katsoa suoritetuksi. Nanossa jokainen operaatio on lohko, mikä tarkoittaa, että verkko voi välittömästi käsitellä kyseisen lohkon / tapahtuman.

Myös PoS: ää käytettäessä hyökkääjä tarvitsee vähintään 50% äänimäärästä, mikä tarkoittaa, että he tarvitsevat yli 50% XRB-merkkejä. Tämä tarkoittaa, että tämä prosessi päätyisi melko kalliiksi, ja sama lasketaan myös järjettömäksi päätökseksi.

Ja unohtamatta, että delegoitu PoS-järjestelmä mahdollistaa työskentelyn vähäisellä energiankulutuksella, mikä tarkoittaa, että täydet solmut voidaan ajaa pienitehoisella ja kalliita laitteita käyttämättä.

Kuinka ostaa Nano-kolikkoa (XRB) & mihin varastoida?

XRB: n ostaminen fiat-valuutalla ei ole mahdollista, joten on välttämätöntä, että yksi pääsy toiseen valuutaan, kuten Bitcoin tai Ethereum, käyttää Coinbasea tai enemmän, ja sitten käydä kauppaa samalla XRB: llä yhden eri pörssin, kuten Kucoinin, kautta.

 • Nano-lompakot 

Nano-lompakot ovat helposti saatavilla ja ladattavissa viralliselta sivustolta. Heillä on online-sähköinen lompakko, viralliset iOS- ja Android-sovellukset ja lisäksi työalue-asiakas, jotta voit valita, mikä sopii sinulle parhaiten.

 • Ledger-laitteiston lompakko 

Voidaan käyttää NANO-salausvaluuttojen pitämiseen.

Nano-kolikon etenemissuunnitelma?

 • Vuonna 2018 joukkue suunnittelee kevyen lompakon kehittämistä, kuten luettelossa mainitaan. Lisää myös ketjun karsinta ketjun koon pienentämiseksi.
 • Saapuva, ​​ikä Nano-tiimi aikoo tavoittaa suuremman pankkitonta väestöä ja haluaa vakuuttaa heille, että saamansa maksut turvataan heidän vaihtopisteessään.
 • Internet-standardiksi tuleminen, jota hallitsee monipuolinen ihmisryhmä eri alueilta yhden henkilön tai pienen ryhmän sijaan.
 • Tiimi aikoo lisätä IPv6-monilähetyksen tapahtumalähetykseen niin, että kuka tahansa haluaa nähdä ilmoituksen tapahtumasta.
 • Tiimi haluaa nähdä XRB: n hyväksyvän nykyiset maksupalveluntarjoajat aivan kuten he ovat ottaneet fiat-valuutan.
 • Lisää nimiä vaihto-luetteloon ja lohkokokemuksen parantaminen on ehdottomasti myös luettelossa.
 • IPhone- ja Android-laitteiden matkapuhelimet ovat testausvaiheessa.

Nano XRB -hinnan trendi 

Edustettuna XRB: nä eri pörsseissä, Nano oli ollut vakaa, pikemminkin staattisempi kuin sen alin nopeus alusta lähtien.

Itse asiassa se oli vuoden 2017 jälkipuoliskolla, jolloin havaitsimme hintojen nousun. 12. joulukuuta se nousi korkeimmalle tasolle 4,02 dollaria, ja siitä lähtien sama nousee edelleen kaikkien aikojen ennätyksellä 33,14 dollaria, tällä hetkellä hintatasolla 15,08 dollaria..

Tuotteen uudelleenbrändäys RaiBlockista nanoon voidaan todeta yhtenä monista syistä, jotka ovat saaneet parrasvalot. Itse asiassa, kun salausvaluuttaa käyttävien ihmisten määrä kasvaa jatkuvasti, nanon nykyinen markkina-arvo on lähellä $ 2.009.943.844.

Charlie Lee, Litecoinin perustaja, tukee NANO-kolikkoa

Koska me kaikki tiedämme, että kryptovaluutta on edelleen uusi ja pieni verrattuna kaikkiin muihin aloihin, voimme löytää tekniikan ja rahoituksen maailmasta. Siksi jokaisella sanalla on vain muutama aktiivinen nimi, ja sillä on arvo ja uskottavuus. Sama on tapahtunut viime aikoina. Litecoin-luoja Charlie Lee voidaan nopeasti listata harvoiksi, joita kuulla ja seurataan uusien ja tulevien kryptovaluuttojen ymmärtämisessä ja hyväksymisessä..

Kuten salausmaailma tietää, Charlie Lee on aina ilmaissut kiinnostuksensa ja huolensa erilaisiin päivityksiin ja ongelmiin salausmaailmassa. Ja tälle tunnukselle, joka tunnetaan nimellä Nano, Charli Lee on käyttänyt Twitteriä ravistamalla salausmarkkinoita odottamattomimmilla.

Se oli 28. helmikuuta; Lee puhui nanokolikosta arvostamalla sen lohkoverkkotekniikkaa.

“Katsoin äskettäin nanovaluuttaa”, Lee twiittasi. “Aika siisti. Jokaisella tilillä on [oma] lohkoketjunsa. Se keskittyy nopeisiin ja ilmaisiin maksutapahtumiin. Käyttää [todistuksen panoksesta] kaksinkertaisen kulutuksen suojaamiseen ja [todiste työstä] roskapostin torjunnassa. Haasteena on pitää se hajautettuna. “

Silloin arvo, joka oli niinkin alhainen kuin 13,56 dollaria kello 17.00 itäisenä torstaina, nousi korkeuteen 17,19 dollaria. Tämä ei kuitenkaan ollut kaikki, kuten käydyn läpi saman asiakirjan. Charli Lee esitti muutaman kysymyksen Nano-kehittäjien tiimille sen toiminnasta Reddit-langalla, johon vastasi Colin LeMahieu – Nanon pääkehittäjä.

Otamme projektin 

Epäilemättä vain muutamassa kuukaudessa Nano (XRB) -tunnus on osoittanut paljon edistystä verrattuna moniin muihin, jotka on lueteltu Cryptocurrency -maailmassa. Ei ole väärin sanoa, että se on tunnuksen perusrakenne, joka vetoaa käyttäjiin ja johtaa suosion kasvuun ja lisää etuja. ‘Koska se on vain salausverkkoa käyttävä kryptovaluutta, se antaa sen käyttäjille mahdollisuuden tehdä maksuja maksamatta kaikki palkkiot kaivostyöläisille, myös heti.

Nano-kolikon tavoitteena on myös yksinkertainen tavoite korvata tavanomainen jaettu muistitieto, asettaa viestien välitysmalli, jossa käyttäjillä on oma lohkoketju, joka synkronoituu vain ensisijaisen verkon kanssa. Loppujen lopuksi kaikilla erilaisilla ratkaisuilla, joita Nano edustaa, sama voi tulla ensimmäinen korvaamaan fiat-valuutan jokapäiväiseen käyttöön.

Mitä mieltä olet NANO-kolikosta? Kerro meille ajatuksesi alla olevasta kommenttiosasta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me