XRP Bulls Breakout, kun adoptio saa vauhtia XRP / JPY, XRP / GBP ja muilla

mainos Phemex

XRP-hinta nauttii häristä samalla kun nousee ylöspäin 0,466 dollariin, kun taas eToro esittelee XRP / JPY- ja XRP / GBP-pareja. Samaan aikaan monet muut kehitykset lisäävät XRP: n käyttöönottoa ja hintaa.

XRP-sonnit nauttivat voitoista ja tekevät noususta

Maailman kolmanneksi suurin kryptovaluutta on ylläpitänyt mukavaa nousevaa liikettä parin viime päivän ajan. Viime viikolla se saavutti 0,346 dollaria, ennen kuin pudotettiin 0,316 dollariin. Siitä lähtien hinta on ollut jatkuvissa ylä- ja alamäissä, jotka vaihtelevat välillä $ 0,32 ja $ 0,33.

Kuten alla olevasta kaaviosta näet, tänään on ollut todella hyvä päivä XRP: lle, koska se kesti noin 4 prosentin hyppyn. Kirjoitushetkellä se on vaihtanut kättä 0,341 dollariin. Alkaen päivästä 0,328 dollarista, se hallinnoi päivittäistä kaupankäyntimäärää noin 246 miljoonaa dollaria.

xrpLähde: Tradingview.com

XRP / USD on rikkonut $ 0.340 -resistanssin ja osoittanut merkkejä härkätrendistä. Vaikka se putoaisikin, XRP: llä on tukea 0,320 dollaria, joka pystyy pitämään sen noin 0,330 dollarin tasolla ja pudottamasta edelleen.

Tällä hetkellä XRP: llä on hyvät päivät edessä ja todennäköisesti seuraava kuukausi alkaa positiivisella ja laskevalla nuotilla.

eToro lisää XRP / JPY & XRP / GBP, lisää XRP: stä

Samaan aikaan eToro, sosiaalinen kaupankäynti ja sijoitusverkosto, ovat lisänneet uuden fiat-parin XRP: tä vastaan. Pienellä luettelolla salaustarjouksia eToro lisäsi viime vuonna XRP: n, mutta tällä kertaa se on avannut XRP-kaupankäynnin japanilaisille ja englantilaisille, kuten tämä xrp-harrastaja jakaa:

eToro on lisännyt XRP / GBP- ja XRP / JPY-parit – sekä BTC / EUR- ja ETH / EUR-parit. Valmistautuuko xRapidin likviditeetin tarjoajaksi? Tai mitä luulet? #XRPcommunity @BankXRP @XrpCenter @digitalassetbuy @Antti pic.twitter.com/cdhGoBp53g

– Hodlerboy (@OriginalHodler) 27. elokuuta 2018

eToro on avannut XRP: n muille salattuihin talouksiin, mikä lisää sen käyttöönottoa ja kaupankäyntimäärää.

Lisäksi Ripplen kumppani XP Investimentos käynnistää salausvaihdon XDEX tämän vuoden syyskuussa.

XP Investimentos Brasiliassa käynnistää salausvaihdon syyskuussa: XDEX. 49,9% XP: stä on nyt Itaú Unibancon omistuksessa, @Ripple kumppani helmikuusta 2018 lähtien.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunity

Luotto: @DiogoHNobregahttps://t.co/BL1s0Ijs4f

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 28. elokuuta 2018

Toinen Ripple-kumppani, IFX Payments, on yhteistyössä LianLian Payin kanssa Kiinan neljänneksi suurimman maksuyhtiön kanssa “tukeakseen LianLianin Happy Transfer-rahansiirtoratkaisun käyttöönottoa ulkomaisille kiinalaisille, jotka haluavat lähettää rahaa kotiin”.

Strateginen kumppanuus IFX: n, LianLianin ja @Ripple tukea LianLianin Happy Transfer-rahansiirtoratkaisun käyttöönottoa ulkomaalaisille kiinalaisille, jotka haluavat lähettää rahaa kotiin.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/6uhXTewTzm pic.twitter.com/kpL65CwvLW

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 27. elokuuta 2018

Lue myös: XRP Hajautettu vai ei? Ripple Product VP Asheesh Birla päättää keskustelun

Erityinen maininta: UBS Ripple -yhteys

Ripple-tekniikalla työskentelevät pankit eivät ole mitään uutta, ja niiden laukussa on yli 100 kumppanuutta. Maailman kolmanneksi suurimman kryptovaluutan takana oleva yritys on pyrkinyt lisäämään uusia nimiä jatkuvasti kasvavaan luetteloonsa.

Thaimaan keskuspankista, Bank Bankista, keskuspankkijärjestelmästä, Singaporen rahaviranomaisesta, Saudi-Arabian rahaviranomaisesta, Axis Bankista, BankDhofarista, Bank of Americaista, Barclaysista, Cargills Bankista, Australian Kansainyhteisöpankista IndusInd Bankiin, Kuwaitin finanssitaloon, Royal Kanadan keskuspankki, Royal Bank of Scotland, Santander Bank ja Standard Chartered Bank muun muassa Ripple leviää hitaasti ympäri maailmaa..

Leonidaksen tuoreen havainnon mukaan Union Bank of Switzerland (UBS) työskentelee Ripplen kanssa. Vaikka Ripple ja UBS kokoontuivat ensimmäisen kerran vuonna 2016, jaettu asiakirja päivitettiin erityisesti Rippleen liittyvään osaan viime vuoden lopussa vain siinä, että:

“Meillä on muita konsortiohankkeita, jotka yhdistävät meidät R3: een, sekä Ripplen kanssa toteutettua projektia reaaliaikaisista rajatylittävistä maksuista.”  

Tämä on lokakuusta 2017, en tiedä onko se jo lähetetty. @UBS työskentelemällä Ripplen kanssa reaaliaikaisissa rajatylittävissä maksuissa.$ XRP @Ripple @BankXRP @XRPTrump @XrpCenter @ Hodor7777 #XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/flwxSLqWQr pic.twitter.com/W7OeEhqyap

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 26. elokuuta 2018

Ripple ja XRP etenevät aggressiivisesti kohti tavoitettaan tulla arvokkaaksi Internetiksi jatkuvasti kasvavan käyttöönoton myötä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me