Coinbase står over for #DeleteCoinbase Boykot med henvisning til Neutrino Hacking Team Acquisition

reklame Phemex

Coinbase-kryptovalutaudveksling er et sådant navn, der er i rampelyset hver dag – især i februar måned 2019. Børsen blev grundlagt i 2012 og nåede toppen med en enorm brugerdatabase over hele verden – men denne handelsplatform står for nylig over for aggression fra sin stort amerikansk publikum efter den seneste Neutrino Hacking Team Acquisition.

#DeleteCoinbase Boykot over Neutrino-erhvervelse

Aggressionen resulterede i ‘boykot’, der kører på Twitter med hashtag ‘#DeleteCoinbase‘- mange Twitter-tilhængere imod modtagelsen af ​​Coinbase har fulgt rallyet og til sidst slettet deres Coinbase-konto. Faktisk deler sådanne brugere også snaps på deres slettede Coinbase-konti som et stykke bevis til deres vrede – mod den købeaftale, som Coinbase for nylig havde underskrevet..

Ikke det, jeg er @coinbase‘S største kunde af enhver fantasi, men jeg er færdig.

Jeg var aldrig fan, men det er for meget. Tak @davidzmorris, @arjunblj, @ J9Roem for at bringe dette til lys.

Slettet min konto, og det skal du også. Del dine billeder med #DeleteCoinbase. pic.twitter.com/G2llRID5UF

– Udi Wertheimer (@udiWertheimer) 27. februar 2019

Jeg har slettet alle mine coinbase tilknyttede links fra @freedomnodecom, donerede min restsaldo (ikke meget) til @btcven og slettet kontoen. Du burde #DeleteCoinbase også. Hvis du vil gøre det sjovere, skal du deltage i #DeleteCoinbaseTrustChain pic.twitter.com/Ect2skbWqV

– Mario Dian ⚡️ (@mariodian) 28. februar 2019

Ekspertens forskning og Coinbase’s svar

Disse brugeres modsætninger kommer efter, at få eksperter afslører historien bag teamet Neutrino – som jeg for nylig rapporterede, arbejdede grundlæggerne af Neutrino sammen med hackerteamet som de ledende medarbejdere for at sælge Hacking-værktøjer til Govt-agenturer. Da denne kendsgerning blev viral, begyndte indflydelsesrige kryptofigurer som Ari Paul, Francis Pouliot og andre kryptoentusiaster at diskutere om den kontroversielle erhvervelse..

"Interne e-mails viser, at virksomheden havde kontrol over sine kunders overvågningsinfrastruktur, tagging af malware og servere."

Kan ikke løbe hurtigt nok? Sælg dine bitcoins på Coinbase, køb en jetpack og FÅ FUCK UD DERhttps://t.co/O2tJwWrYyp

– Francis Pouliot? ₿ (@francispouliot_) 20. februar 2019

Med hensyn til debatten nåede Coinbase ud til medierne via e-mail og svarer på de centrale aspekter, der fører til debat. I en e-mail siger Coinbase faktisk, at det ikke “tolererer eller vil forsvare handlinger fra Hacking Team”. Som et svar på denne påstand skrev Coinbase i en e-mail

klar over, at Neutrinos medstiftere tidligere har arbejdet hos Hacking Team, som vi gennemgik som en del af vores sikkerheds-, tekniske og ansættelsesflid. Coinbase tolererer ikke og vil heller ikke forsvare Hacking Teams handlinger, men det var vigtigt for Coinbase at bringe denne funktion internt til fuldt ud at kontrollere og beskytte vores kunders data, og Neutrinos teknologi var det bedste, vi stødte på i rummet for at opnå dette mål.”

Tendens i USA

Selv efter Coinbase-svaret overbeviste intet nogle få Coinbase-brugeres vrede. Ifølge analysen af ​​Coingape, lavet via trends map, er der 62% amerikansk publikum, der konstant tweeter og deltager i en samtale med #Delete Coinbase. Faktisk er byer, der stort set bidrog til denne boykot, NewYork med 24%, San Francisco med &%, Berlin med 7/5, Montreal med 5%, London med 5%, Dallas med 4%, Vancouver med henholdsvis 4% og Bangkok med 4%.

Desuden nedenfor følger tidslinjeaktiviteten af #DeleteCoinbase fra 27. februar til 28. februar, som stiger i ny og næ

Ikke desto mindre havde Coinbase flere opkøb indtil videre, og ingen erhvervelse havde boykottet som Neutrino. I virkeligheden er baggrunden, som Neutrino-grundlæggerne bærer, hvad den hindrer for alle, der boykotter – FYI, grundlæggerne af Neutrino, nemlig Giancarlo Russo, Marco Valleri og Alberto Ornagh var involveret i at sælge hackingsværktøjer til statslige agenturer. Og det blev til sidst hovedårsagen til, at Coinbase-brugere sletter deres konti.

Tillykke med Coinbase med anskaffelsen af ​​kædeanalysestart Neutrino!

FYI, CEO, Giancarlo Russo, var tidligere COO for HackingTeam (https://t.co/qyQ6mLU8XE), der solgte "stødende indtrængen og overvågningsfunktioner til regeringer, retshåndhævende myndigheder og virksomheder." pic.twitter.com/VVza5AjIYa

– Arjun Balaji (@arjunblj) 19. februar 2019

Hvad er din andel i Coinbases Neutrino-opkøb? Er du også enig i udtalelsen fra Twitter-tilhængere, der kører boykotten? Eller er du enig med Coinbases svar? Fortæl os dine tanker. 

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me