Viikoittainen pyöristys: Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH) palautuvat, XRP vetää lisää tappioita

mainos Phemex

Viime viikko salamarkkinoilla pysyi hieman jännittävänä, ei markkinoiden liikkeen, vaan kryptosfäärissä tapahtuvan institutionaalisen kehityksen kannalta. Salausvaluuttamarkkinat olivat edelleen paineen alla ja menettivät noin 25 miljardia dollaria markkina-arvosta.

Kolme suurinta kryptovaluutta: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ja Ripple (XRP) näkivät suuria haittoja testaamalla joitain keskeisiä tukitasoja. Katsotaanpa vähän yksityiskohtaisesti.

Bitcoinin (BTC) nousu-lasku-nousu viime viikolla

Bitcoin (BTC) ei voinut ylläpitää alkuviikon vauhtia ja näki merkittävän vetäytymisen lähestyessään 19 400 dollarin tasoa. Viimeisen viikon enemmistöjakson ajan maailman suurin kryptovaluutta pysyi laskusuuntaan rikkomatta tärkeitä tukitasoja.

Bitcoin-BTC- 19000 dollariaKohteliaisuus: CoinMarketCap

Perjantaina Bitcoinin (BTC) hinta laski alle 18 000 dollarin tärkeän tuen, mutta se rekisteröi vahvan palautuksen 17 600 dollarin tasolta ja on saanut lähes 1200 dollaria pistettä viimeisten 36 tunnin aikana. Toisaalta institutionaalinen osallistuminen Bitcoiniin (BTC) vahvistuu edelleen viikoittain.

  • Bitcoin saa edelleen arvostusta Wall Streetin sijoittajilta ja suurilta instituutioilta. Miljardi sijoittaja ja Bridgewater Associatesin johtaja Ray Dalio myönsi, että BTC on nousemassa vahvaksi vaihtoehdoksi kullalle. JPMorgan huomauttaa myös toisaalta järjestelmällisistä ulosvirtauksista kultaisista ETF-rahastoista lokakuusta 2020 lähtien ja merkittävistä sisäänvirtauksista Bitcoin-rahastoissa. Käsitys Bitcoinin syömisestä kullan markkinaosuudeksi muuttuu hitaasti todellisuudeksi ja vahvistuu joka päivä.
  • Salausyritykset ja muut pankkilaitokset ovat alkaneet lämmetä Bitcoiniin (BTC). Nämä yritykset ovat aloittaneet palvelujen rakentamisen, joka kaventaa kuilua perinteisten markkinoiden ja Bitcoinin välillä. Salauspörssi Bittrex ilmoitti tokenisoidusta osakekaupasta, kun taas Fidelity Digital Assets ilmoitti Bitcoinin tukemista käteislainoista laitoksille yhteistyössä BlockFi: n kanssa. Vastaavasti brittiläinen pankkien monikansallinen Standard Chartered ilmoitti aloittavansa salauksen säilytyspalveluja vuonna 2021 Yhdistyneen kuningaskunnan Financial Conduct Authorityn (FCA) hyväksynnällä..
  • Suojausrahastot ja suuret laitokset jatkoivat viime viikon viemää lisää Bitcoiniin (BTC). Massamutual, 169-vuotias vakuutusjätti ilmoitti 100 miljoonan dollarin investoinnista Bitcoiniin varainhoitajan NYDIGin kautta. Business Intelligence Firm MicroStrategy vahvisti myös vaihtovelkakirjalainan tarjoamisen huikean 650 miljoonan dollarin arvosta ja aikoo käyttää nettotuotot Bitcoiniksi (BTC).

ETH-hinta korjaa 10%, mutta toipuu nopeasti

Ethereum (ETH) kamppaili ylläpitämään yli 600 dollarin tasoa, kun villitys Ethereum 2.0 Beacon -ketjun käynnistämisen ympärillä hajosi. Aiemmin tällä viikolla ETH-hinta teki jyrkän korjauksen menettämällä 10% hinnastaan. Sillä oli kuitenkin voimakas palautus 540 dollarin tasolta. Ethereum testasi tämän 540 dollarin tuen kahdesti viime viikolla. ETH on palautunut takaisin 600 dollariin ja käy tällä hetkellä kauppaa 583 dollarilla markkina-arvoltaan 66,3 miljardia dollaria.

Kohteliaisuus: CoinMarketCap

Bitcoinin lisäksi Ethereum (ETH) on edelleen yksi laitosten suosituimmista vaihtoehdoista. A raportti Grayscale on toimittanut SEC: lle, että Grayscale Ethereum Trust (ETHE) on ostanut lähes 11444 ETH: n arvokkaan 75 miljoonan dollarin arvosta. ETHE on Harmaasävyn toiseksi suurin salausrahasto, ja sen osuus hallinnoidusta kokonaisvarallisuudesta (AUM) on 14%.

Ripplen XRP-myyntipaine

Ripple XRP on edelleen myyntipaineen alla, koska se on korjannut lähes 20% viime viikolla. XRP jatkaa sitä viime viikolla ja on jopa pudonnut alle $ 0.50: n tärkeän tuen. Toisin kuin Bitcoin (BTC) ja Ethereum (ETH), XRP: n hinta on kieltäytynyt kääntymästä.

Kohteliaisuus: CoinMarketCap

Flare-verkko nauhoitti äskettäin virallisen otoksen XRP-kirjanpidosta. Tavoitteena on esitellä XRP DeFi-ekosysteemille Ethereum blockchain -verkossa. Aktiviteetin aloittamiseksi kaikille XRP-sidosryhmille pudotetaan Flare’s Spark (FRXP) -tunnukset.

“On upeaa nähdä yritysten rakentavan järjestelmiä, jotka lisäävät apuohjelmaa XRP: hen, ja mielestäni kyky käyttää XRP: tä suoraan älykkäissä sopimuksissa on erittäin hyödyllinen”, Flare CTO kertoi.

Kun Flare-päivitys käynnistyy, XRP-tunnusten haltijat voivat luoda XRP-sidotun Spark (FXRP) -merkit ja käyttää niitä Ethereum-pohjaisessa DeFi-ekosysteemissä.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me