XRP Bulls Breakout Mens Adoption får en boost med XRP / JPY, XRP / GBP og mere

reklame Phemex

XRP-prisen nyder tyrerne, mens de klatrer opad til $ 0,346, mens eToro introducerer XRP / JPY- og XRP / GBP-par. I mellemtiden øger en række andre udviklinger XRP-adoption og pris.

XRP-tyrer, der nyder gevinsterne, gør stigningen

Verdens 3. største kryptokurrency har opretholdt en dejlig stigende bevægelse i de sidste par dage. Sidste uge nåede det $ 0,346, inden det tog en dip til $ 0,316. Siden da har prisen været på konstante op- og nedture, der svinger mellem $ 0,32 og $ 0,33.

Som du kan se i nedenstående skema, har i dag været en rigtig god dag for XRP, da det tog et spring på ca. 4 procent. I skrivende stund har det udvekslet hænder til $ 0,341. Fra og med dagen fra $ 0,328 administrerer den den daglige handelsvolumen på ca. $ 246 millioner.

xrpKilde: Tradingview.com

XRP / USD har brudt modstanden på $ 0,340 niveau og viser tegn på en bull trend. Selvom det tager en dukkert, har XRP support på $ 0,320, der formår at holde det omkring $ 0,330 niveau og fra yderligere fald.

Lige nu har XRP gode dage fremad og forventes at starte den næste måned på en positiv og baisse note.

eToro tilføjer XRP / JPY & XRP / GBP, mere om XRP

I mellemtiden har eToro, et socialt handels- og investeringsnetværk, tilføjet endnu et fiat-par mod XRP. Med en lille liste over kryptotilbud tilføjede eToro XRP sidste år, men denne gang har det åbnet XRP-handel for japanske og britiske folk som delt af denne xrp-entusiast:

eToro har tilføjet XRP / GBP og XRP / JPY par – samt BTC / EUR og ETH / EUR par. Gør du klar til at være en likviditetsudbyder for xRapid? Eller hvad synes du? #XRPcommunity @BankXRP @XrpCenter @digitalassetbuy @AlexCobb_ pic.twitter.com/cdhGoBp53g

– Hodlerboy (@OriginalHodler) 27. august 2018

eToro har åbnet XRP for andre krypto-investerede økonomier, som vil føje til vedtagelsen og dets handelsvolumen.

Desuden lancerer Ripples partner XP Investimentos en kryptobørs XDEX i september i år.

XP Investimentos i Brasilien lancerer kryptobørs i september: XDEX. 49,9% af XP ejes nu af Itaú Unibanco, @Ripple partner siden februar 2018.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunity

Kredit: @DiogoHNobregahttps://t.co/BL1s0Ijs4f

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 28. august 2018

En anden partner for Ripple, IFX Payments, samarbejder med LianLian Pay, det fjerde største betalingsselskab i Kina “for at understøtte udrulningen af ​​LianLians Happy Transfer-pengeoverførselsløsning til oversøiske kinesiske personer, der ønsker at sende penge hjem.”

Strategisk partnerskab mellem IFX, LianLian og @Ripple for at støtte udrulningen af ​​LianLians Happy Transfer-pengeoverførselsløsning til oversøiske kinesere, der ønsker at sende penge hjem.$ XRP#XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/6uhXTewTzm pic.twitter.com/kpL65CwvLW

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 27. august 2018

Læs også: XRP Decentraliseret eller ej? VP for krusningsprodukt Asheesh Birla afvikler debatten

Særlig omtale: UBS Ripple-forbindelse

Banker, der arbejder med Ripple-teknologi, er ikke noget nyt, der har mere end 100 partnerskaber i sin taske. Virksomheden bag verdens 3. største kryptokurrency har arbejdet med at tilføje flere navne til sin stadigt voksende liste.

Fra Bank of Thailand, Bank Indonesia, Federal Reserve System, Monetary Authority of Singapore, Saudi Arabian Monetary Authority, Axis Bank, BankDhofar, Bank of America, Barclays, Cargills Bank, Commonwealth Bank of Australia, til IndusInd Bank, Kuwait Finance House, Royal Bank of Canada, Royal Bank of Scotland, Santander Bank og Standard Chartered Bank blandt mange andre, Ripple spreder sig langsomt ud over hele verden.

Ifølge et nyligt fund fra Leonidas arbejder Union Bank of Switzerland (UBS) med Ripple. Selvom Ripple og UBS først kom sammen i 2016, blev det delte dokument opdateret, især den Ripple-relaterede del i slutningen af ​​sidste år, der kun siger:

“Vi har andre konsortiumprojekter, der parrer os med R3 samt et projekt med Ripple om realtids grænseoverskridende betalinger.”  

Dette er fra oktober 2017, ved ikke, om det allerede er sendt. @UBS arbejder på et projekt med Ripple om realtids, grænseoverskridende betalinger.$ XRP @Ripple @BankXRP @XRPTrump @XrpCenter @ Hodor7777 #XRPthestandard#XRPcommunityhttps://t.co/flwxSLqWQr pic.twitter.com/W7OeEhqyap

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 26. august 2018

Ripple og XRP bevæger sig aggressivt mod sit mål om at blive værdifuldt internet med sin konstant voksende adoption.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me