TRON samarbejder strategisk med båndprotokol til skalerbar Oracle-teknologi og omfattende integrationer

reklame Phemex

TRON Network, et af de største blockchain-baserede operativsystemer i verden, har strategisk indgået en partner og afsluttet integration med Band Protocol for at bringe sikre og verificerede decentrale orakler til at drive sit hurtigt voksende DeFi og decentrale applikationsrum. Begge hold løser problemet med blockchain-skalerbarhed og har slået sig sammen for at bringe højt gennemløb, tilpasses og decentraliserede orakler til alle TRON-udviklere såvel som forskellige førende DApp’er i TRON-økosystemet. Derudover oprettes et TRC20 BAND-token specifikt til TRON DeFi DApps, der skal bruges som sikkerhedsakt, værdilager, byttemiddel og mere!

Som en del af det strategiske partnerskab arbejder TRON Foundation allerede tæt sammen med Band Protocol for at integrere og sikre alle TRON-applikationer, der dækker Enterprise, Government DeFi, betting, spil, RNG og mere, der behandler millioner af dollars i værdi og kumulativt har hundreder af tusinder af brugerne. Den første bandprotokol DApp-integration er med JUST, førende stablecoin-protokol på TRON, for at sikre over $ 30 mio. I sikkerhed.

Band Protocol er meget stolt over at være den første eksterne oracle-løsning, der er valgt til at blive integreret i TRON.

Broimplementeringen af ​​det decentrale BandChain-oracle-netværk er afsluttet med hjælp fra TRON-kerneudviklere, der også officielt har tilføjet Band Protocol i TRON-udviklerdokumentationen. Dokumentationen gav udviklerne en omfattende guide til, hvordan man udnytter værktøjerne til at forespørge om de data, der allerede er tilgængelige på BandChain-brokontrakten eller oprette et brugerdefineret decentralt orakel med finjusterede parametre. Med denne integration har TRON-udviklere beføjelse til at opbygge meget sikre decentraliserede applikationer, der virkelig er skalerbare uden begrænsningerne af overdrevne datapriser eller problemer med overbelastning, der er almindelige i native blockchain-baserede orakler..

< TK-skærmbillede af TRON Developer Documentation >

For at sikre succes med Band Protocol’s integration med TRON har begge hold startet op med de førende decentrale applikationer i TRON-økosystemet. Dette betyder, at følgende prispar i øjeblikket kan læses på BandChain bridge-smarte kontrakt BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD og KRW / USD. Band Protokols kryptoasset-prisfeeds opdateres automatisk en gang hvert 5. minut med råvare- og valuta-feeds opdateres en gang hver time.

TRON-udviklere er ikke begrænset til de ovennævnte datatyper, ethvert ekstra oracle-script kan oprettes tilladelsesløst og tilpasses fra datakilder, aggregeringsmetode, opdatering og sikkerhedsparametre for at tilpasse sig ethvert krav fra decentrale applikationer bygget på TRON.

”Vi er i ekstase med at forbedre TRON med det mest værdifulde oracle-produkt på markedet. Denne integration markerer en ny æra af højkvalitetspartnere, protokoller og tjenester, der migrerer til TRONs blockchain. Fremtiden for blockchain-teknologi er lys, da vi starter en række TRON DeFi-partnerskaber, der kommer. TRONs økosystem vokser hurtigere end nogensinde, og det at have Band Protocol sikret vores topapplikationer hjælper os med at fremskynde vedtagelsen af ​​DeFi og DApps over hele verden. ”

Justin Sun, administrerende direktør for BitTorrent og grundlægger af TRON.

Den offentlige TRON-kæde anses for at være et af de mest sikre og operationelt effektive offentlige kædesystemer i blockchain-branchen og er tillid til af et omfattende økosystem af store partnere som Samsung, Opera, virksomheds- og regeringsafdelinger. Det decentrale netværk drives af over 925+ unikke og aktive noder, hvor oprettelse og lagring af data ikke er afhængige af en bestemt person eller organisation

”Bandprotokol er begejstret for at være den første oracle-løsning, der er integreret i den offentlige TRON-blockchain, en pionerplatform til skalerbar blockchain-teknologi og verdensledende operativsystem til næsten 1000 decentraliserede applikationer. At arbejde tæt sammen med TRON-teamet for at støtte og bringe sikker, tilpasselig og decentral oracle-teknologi vil styrke den næste generation af skalerbare applikationer, der fremmer den næste bølge af blockchain-adoption. ”

Soravis Srinawakoon, administrerende direktør & Medstifter af Band Protocol

Det strategiske partnerskab med TRON er en igangværende proces og dybt samarbejde, der vil blive udvidet til det langsigtede. Begge hold vil spille en afgørende rolle i at skabe en sikker standard til behandling af orakler og data i decentrale applikationer for at sikre det højeste niveau af sikkerhedsgaranti med brugervenlighed til at bringe branchen tættere på masseadoptagelse.

Hold øje med, når vi annoncerer udviklings- og integrationsfremskridt med TRON DApps i de kommende uger!

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me