TRON: Et år med nye milepæle og præstationer

reklame Phemex

I 2020 vækkede hele kryptovalutaindustrien liv igen, drevet af institutionelle investeringer, nye udviklinger og en bølge af DeFi-innovation, der så nytten og potentialet i større kryptokurver bedre udforsket.

Uden tvivl har TRON været en af ​​de mest aktive platforme i år. Som en decentral filopbevarings- og indholdsdelingsplatform har TRON gjort store fremskridt mod at opnå større vedtagelse og udbygning af platformens potentiale – takket være en overflod af nye opkøb og udvikling i 2020.

Lad os se på, hvad det hidtil har opnået.

2020 i gennemgang

Begyndende året med et brag, TRON afsluttede den uventede erhvervelse af Steemit Inc i februar – et af de mest populære blockchain-baserede bloggenetværk. Ved at gøre det tilføjede det mere end 10.000 daglige aktive brugere til TRON-økosystemet.

I april bar TRONs partnerskab med Samsung frugt, og en eksklusiv TRON-sektion blev lanceret på Samsung Play Store – der giver hundreder af millioner af Samsung-enhedsejere adgang til TRON dApps direkte fra deres telefon.

Ikke længe efter annoncerede TRON stablecoin-udlåns- og styringsplatformen JUST og gennemførte et udsolgt tokensalg til JST på Poloniex. JST-token fortsætter med at klatre op til 20 gange sin noteringskurs efter en række fremtrædende børsnoteringer.

&# 128640; #LaunchBase #LIGE Token Sale på 60 minutter! ⏰

Først til mølla, først tjener, så vær opmærksom! ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 5. maj 2020

Da vi flyttede ind i andet halvår, blev TRONs DeFi-ambitioner tydelige, og der blev lavet en masse nye DeFi-relaterede udviklinger på netværket. Startende med en udvikling, der gjorde TRC20-tokens interoperable med Waves-platformen takket være Gravity – en tværgående kommunikationsprotokol.

Bare få dage senere blev den første decentrale automatiske market maker (AMM) børs lanceret på TRON – kendt som JustSwap. Live stream af lanceringen blev set af over en halv million mennesker, og JustSwap blev mødt med øjeblikkelig succes og dannede grundlaget for DeFi på TRON.

JUST-platformen, der blev lanceret i august, åbnede udbytteopdræt for TRON-netværksdeltagere og leverede den første TRX-støttede stablecoin til brugerne. I september blev BitTorrent (BTT) lanceret som et TRC20-token og blev tilføjet som en sikkerhedsmetode til JUST, mens TRON skabte et partnerskab med Band Protocol for at bringe decentraliserede oracle-baserede prisfeeds til dApp-udviklere..

Afrunding af september med et brag, TRON samarbejdede også med BitGo for at bringe indpakket bitcoin (WBTC) og indpakket ether (WETH) til TRON-blockchain som TRC20-tokens. Som et resultat kan brugere nu handle med BTC og ETH på TRON, mens de drager fordel af dets ekstremt lave transaktionsgebyrer.

TRON var i stand til at opretholde dette momentum i årets sidste kvartal ved at erhverve DLive – en af ​​de største decentraliserede streamingplatforme og den næststørste streamingplatforme i Tyrkiet – i oktober og lancerede sin egen orakletjeneste samme måned (JustLink).

I december samarbejdede TRON med Huawei for at bringe BitTorrent-appen til Huaweis AppGallery-butik for at bringe decentral fildeling til op til 3 milliarder enheder og lancerede også den TRON-drevne decentrale udlånsplatform JustLend til en imponerende modtagelse.

TRX-token

Den største modtager af denne indsats? TRX-tokenholdere. Siden begyndelsen af ​​året har TRON-token oplevet en næsten konstant vækst i værdi.

Ifølge data fra CoinMarketCap har TRX vist en samlet bullish tendens i hele 2020, startende året på $ 0,0133, inden den klatrer op til sin nuværende værdi på $ 0,029 – svarende til en gevinst på 118 YTD.

TRX-tokenet har set næsten konstant vækst i hele 2020. (Billedkreditter: CoinMarketCap)

Denne vækst ser ud til at være i vid udstrækning katalyseret af det stigende udvalg af nye brugssager til TRX-tokenet – som nu kan bruges til at prikke JUST stablecoins, handles på JustSwap for andre TRC20-tokens, indsats for netværksbelønninger og bruges til udbytteopdræt i forskellige TRON-baserede DeFi-protokoller, blandt andet.

Dette hjalp også TRX-handelsvolumener med at nå deres allerhøjeste værdi i 2020, da mere end 7 milliarder dollars i TRX skiftede hænder på en enkelt dag i september under en meteorisk prisrally – signalering af en voksende interesse for aktivet.

Og året er ikke helt forbi endnu.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me