Coinbase Faces #DeleteCoinbase Boikotti, jossa mainitaan Neutrino-hakkerointitiimin hankinta

mainos Phemex

Coinbase-salausvaihto on yksi tällainen nimi, joka on parrasvaloissa joka päivä – varsinkin helmikuussa 2019. Vuonna 2012 perustettu pörssi jatkoi huippunsa valtavien käyttäjätietokantojen kanssa ympäri maailmaa – mutta tämä kaupankäyntialusta on viime aikoina kohtaamassa aggressiota suurin Yhdysvaltain yleisö viimeisimmän Neutrino Hacking Team Acquisitionin jälkeen.

#DeleteCoinbase Boikotti neutrino-hankinnasta

Aggressi johti “boikotointiin”, joka toimii Twitterissä hashtagilla “#DeleteCoinbase’- monet Twitter-seuraajat Coinbasen hankintasopimusta vastaan ​​ovat seuranneet rallia ja lopulta poistaneet Coinbase-tilinsä. Itse asiassa tällaiset käyttäjät jakavat myös poistettujen Coinbase-tiliensä napsautukset todisteena vihastuksestaan ​​- kohti Coinbasein äskettäin allekirjoittamaa ostosopimusta.

Ei, että olen @coinbaseSuurin asiakas mielikuvituksen mukaan, mutta olen valmis.

En ollut koskaan fani, mutta tämä on liikaa. Kiitos @davidzmorris, @arjunblj, @ J9Roem tämän esille tuomisesta.

Poistanut tilini ja sinun pitäisi myös. Jaa kuvasi #DeleteCoinbase. pic.twitter.com/G2llRID5UF

– Udi Wertheimer (@udiWertheimer) 27. helmikuuta 2019

Olen poistanut kaikki kolikkopohjaiset tytäryhtiölinkkini osoitteesta @helsinki, lahjoitti jäljellä olevan saldoni (ei paljon) @btcven ja poisti tilin. Sinun pitäisi #DeleteCoinbase liian. Jos haluat tehdä siitä hauskempaa, liity #DeleteCoinbaseTrustChain pic.twitter.com/Ect2skbWqV

– Mario Dian ⚡️ (@mariodian) 28. helmikuuta 2019

Expert’s Research ja Coinbase’s Respond

Näiden käyttäjien vastakkainasettelu syntyy sen jälkeen, kun harvat asiantuntijat paljastavat Neutrino-tiimin historian – kuten myös äskettäin raportoin, Neutrino-perustajat työskentelivät hakkerointitiimin kanssa johtavien johtajien joukossa myymällä hakkerointityökaluja Govt-virastoille. Kun tämä tosiasia sai viruksen, vaikuttavat salaushahmot, kuten Ari Paul, Francis Pouliot ja muut salauksen harrastajat, alkoivat keskustella kiistanalaisesta hankinnasta.

"Sisäiset sähköpostit osoittavat, että yrityksellä oli hallita asiakkaidensa valvontainfrastruktuuria, haittaohjelmien ja palvelimien merkitsemistä."

Etkö voi juosta tarpeeksi nopeasti? Myy bitcoinejasi Coinbasessa, osta jetpack ja SAA VITTU SIELTÄhttps://t.co/O2tJwWrYyp

– Francis Pouliot? ₿ (@francispouliot_) 20. helmikuuta 2019

Keskustelun osalta Coinbase otti yhteyttä mediaan sähköpostitse ja vastaa keskusteluun johtaviin avainkysymyksiin. Itse asiassa Coinbase sanoo sähköpostissa, että “se ei suostu eikä puolustaa Hacking Teamin toimia”. Vastauksena tähän väitteeseen Coinbase kirjoitti sähköpostissa

tietoinen siitä, että Neutrinon perustajat työskentelivät aiemmin Hacking Teamin palveluksessa, jota tarkastelimme osana turvallisuus-, teknistä ja palkkaushuolisuuttamme. Coinbase ei suostu eikä puolustaa hakkerointitiimin toimia, mutta Coinbaselle oli tärkeää tuoda tämä toiminto taloon hallitsemaan ja suojaamaan asiakkaidemme tietoja täysin ja Neutrino-tekniikka oli parasta mitä olemme havainneet avaruudessa tämän saavuttamiseksi. päämäärä.”

Nousussa Yhdysvalloissa

Jopa Coinbasen vastauksen jälkeen mikään ei vakuuttanut muutaman Coinbase-käyttäjän vihaa. Trendikartan kautta tehdyn Coingapen analyysin mukaan 62% yhdysvaltalaisesta yleisöstä twiittaa jatkuvasti ja keskustelee #Delete Coinbase -palvelun kanssa. Itse asiassa kaupungit, jotka myötävaikuttivat tähän boikottiin, ovat NewYork 24%: lla, San Francisco – &%, Berliini 7/5, Montreal 5%, Lontoo 5%, Dallas 4%, Vancouver 4% ja Bangkok 4% vastaavasti.

Lisäksi alla kulkee aikajanan aktiivisuus #DeleteCoinbase 27. helmikuuta – 28. helmikuuta, mikä kasvaa silloin tällöin

Coinbasella oli kuitenkin toistaiseksi useita yritysostoja, eikä mikään yritysosto ollut boikotoinut Neutrinona. Todellisuudessa Neutrino-perustajien kantama tausta on se, mikä estää kaikkia boikotoivia henkilöitä – FYI, Neutrinon perustajat, nimittäin Giancarlo Russo, Marco Valleri ja Alberto Ornagh, myivät hakkerointityökaluja Govt-virastoille. Ja siitä tuli lopulta tärkein syy, miksi Coinbase-käyttäjät poistavat tilinsä.

Onnittelut Coinbaselle ketjuanalyysin aloittavan Neutrinon hankinnasta!

FYI, toimitusjohtaja Giancarlo Russo, oli HackingTeamin entinen varatoimitusjohtaja (https://t.co/qyQ6mLU8XE), joka myi "loukkaavia tunkeutumis- ja valvontavalmiuksia hallituksille, lainvalvontaviranomaisille ja yrityksille." pic.twitter.com/VVza5AjIYa

– Arjun Balaji (@arjunblj) 19. helmikuuta 2019

Mikä on osuutesi Coinbasen Neutrino-hankinnasta? Oletteko samaa mieltä myös boikotointia harjoittavien Twitter-seuraajien kanssa? Vai oletko samaa mieltä Coinbasen vastauksesta? Kerro meille ajatuksesi. 

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me