“Dette er mit tredje nedbrud på kryptomarkedet, og jeg er ikke faset af det” – Ripples Asheesh Birla

reklame Phemex

I en interview med PCMag-medier, Asheesh Birla, Senior VP for Ripples Product Management diskuterede kryptokurrencymekanismen. Vi har set, at Ripple hele tiden er på vej til at opbygge on-demand decentraliserede produkter som xRapid, xCurrent, xVia, RippleNet og mere. Under diskussionen leder Asheesh op med at forklare forskellen mellem kryptokurrency og blockchain. Han begyndte at tale om kryptovaluta-reguleringen, målet for Ripples grænseoverskridende betalinger sammen med fremtiden for decentrale apps.

Ripples prisfaktor

Da bjørnemarkedskampen mellem XRP og ETH har fundet sted flere gange i disse dage, begyndte Asheesh Birlas første samtale med spørgsmålet om faktorer, der påvirker prisen på Ripples daglige drift. Han sagde, at de ikke tænker på den daglige prisfaktor snarere ser på den længere markedsperiode. Som Ripples hovedrådgiver anbefaler han, at det andet kryptoprojekt skal tænke på lang sigt end at overveje markedet for volatilitet i dag.

Han forklarer det;

Dette er mit tredje nedbrud nu på kryptomarkedet, og jeg er ikke faset af det. Bagsiden er, at du nogle gange går ned og tager alle de mennesker ud, der ikke er fokuseret på at løse reelle problemer og reelle brugssager. Og jeg tror, ​​du vil se nogle rigtig interessante virksomheder komme ud af denne næste tilbageslag.

Blockchain-projekter er mere sandsynligt bygget på Google Sheet

Han tror stærkt på volumen og likviditet, der gør den digitale app synlig. Under samtalen om, hvordan blockchain-virksomheder adskiller mønterne fra teknologien, forklarer han, at nøglen til blockchain er at give en 10x bedre oplevelse, og hvis ikke ‘brug ikke blockchain’, rådede han. Desuden hævdede han, at nogle af de projekter, der hævdede at være på blockchain-teknologi, ikke i det væsentlige arbejder på det. Snarere vises projekter som blockchain-turisme som Google Sheets og ‘ikke en sofistikeret decentral blockchain-database’ sagde han.

Så det har været den frustrerende del. Når priserne stiger, bruger folk det som markedsføring, enten for at få finansiering eller for at slippe af med [deres mønter].

Ved spørgsmålstegn ved blockchain ud over Google-ark og database og hans opfattelse af Ripples bredt anvendte blockchain-app peger han på de høje gebyrer, der opkræves af Citi Bank, JP Morgan og HSBC for grænseoverskridende transaktioner. Han understregede, Ripples underliggende teknologi kan arbejde på tværs af grænserne ‘uden gnidning og uden tilladelse’ og kritiserede disse banker og sagde;

I dag, hvis du vil have penge på tværs af grænser, stoler du i det væsentlige på Citi Bank, JPMorgan eller HSBC. Disse tre banker kontrollerer det meste af den grænseoverskridende strøm. Enten direkte eller indirekte vil du stole på de tre virksomheder til at flytte penge på dine vegne, og de opkræver de gebyrer, de ønsker. Hvis de ikke er ligeglade med det nye marked eller de andre virksomheder, går udgiften bare op og op og op.

Tendenser og potentialer for krusning & Blockchain i Sydøstasien

Efter hans opfattelse kender Sydøstasien med venlig regulering værdien og potentialerne af blockchain-teknologi. Han sammenlignede væksten i blockchain med udviklingen inden for mobiltelefoner og mobile enheder. Desuden påpegede han, at i stedet for 1950s trådteknologi eller SWIFT, ‘vi skal bruge blockchain’. Ikke desto mindre er der ifølge Asheesh 80 procent af handelstrafikken, der kommer fra Asien, hvilket han trækker tre faktorer, der udleder tendensen;

  • Tilsynsmyndighederne er virkelig venlige
  • Disse økonomiers BNP vokser med 7-8 procent om året
  • De går fra kontanter til digital via mobilbetaling på et skørt klip

Ripple fokuserer landene som Indien på at foretage oversøiske bankoverførsler let. Derfor sagde han, at Ripples regulerende besætning arbejder tæt sammen for at opbygge de fremskridt, hvor indianere kan forbinde deres bankkonto direkte via deres telefoner og få adgang til dem. Desuden er Ripples mål i Indien at uddanne tilsynsmyndigheder om blockchains fundamentale og potentiale til at flytte penge.

Ripple i 2019 analyserer nøje de virksomheder, der bygger en app oven på XRP. Han påpeger få af de virksomheder, der drives af XRP-hovedbog, herunder Ripple til grænseoverskridende betaling, Spole ved hjælp af XRP-hovedbog til mikropayments, Omni ansætter XRP Ledger til leje og opbevaring.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me