TRON strategisesti kumppaneina kaistaprotokollalla skaalautuvaan Oracle-tekniikkaan ja laajaan integraatioon

mainos Phemex

TRON Network, yksi maailman suurimmista lohkoketjuihin perustuvista käyttöjärjestelmistä, on strategisesti tehnyt kumppanuuden ja täydentänyt Band Protocol -integraation tuodakseen turvalliset ja todennetut hajautetut oraalit nopeasti kasvavan DeFi- ja hajautetun sovellustilan virran saamiseksi. Molemmat joukkueet ratkaisevat lohkoketjun skaalautuvuuskysymyksen ja ovat yhdistäneet voimansa tuodakseen korkean suorituskyvyn, räätälöitäviä ja hajautettuja oraaleja kaikille TRON-kehittäjille sekä erilaisille johtaville DApps: ille TRON-ekosysteemissä. Lisäksi luodaan TRC20 BAND -tunnus, joka on tarkoitettu erityisesti TRON DeFi DApps -sovellukselle käytettäväksi vakuuksina, arvon varastoina, vaihtovälineinä ja muuna!

Osana strategista kumppanuutta TRON-säätiö työskentelee jo tiiviisti Band Protokollen kanssa integroidakseen ja suojaamaan kaikki TRON-sovellukset, jotka kattavat yritys-, valtion DeFi-, vedonlyönti-, peli-, RNG- ja muut, jotka käsittelevät miljoonia dollareita ja joilla on kumulatiivisesti satoja tuhansia käyttäjien keskuudessa. Ensimmäinen Band Protocol DApp -integraatio on JUST: n kanssa, joka johtaa TRON: lla olevaa stablecoin-protokollaa, jotta varmistetaan yli 30 miljoonan dollarin vakuus.

Band Protocol on erittäin ylpeä siitä, että se on ensimmäinen TRON-järjestelmään valittu integroitu ratkaisu.

Hajautetun BandChain-oracle-verkon toteutus on saatu päätökseen TRON-ydinkehittäjien avustuksella, jotka ovat myös virallisesti lisänneet Band Protokollan TRON-kehittäjien dokumentaatioihin. Asiakirjat antoivat kehittäjille kattavan oppaan siitä, kuinka hyödyntää työkaluja BandChain-silta-sopimuksessa jo käytettävissä olevien tietojen kyselyyn tai mukautetun hajautetun oraakelin luomiseen hienosäädetyillä parametreilla. Tämän integraation avulla TRON-kehittäjät voivat rakentaa erittäin turvallisia hajautettuja sovelluksia, jotka ovat todella skaalautuvia ilman kohtuuttomissa tietokustannuksissa tai natiivissa lohkoketjuun perustuvissa oraakkeleissa esiintyviä ruuhkautumisongelmia..

< TK-näyttökuva TRON-kehittäjien dokumentaatiosta >

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet työnsä TRON-ekosysteemin johtavien hajautettujen sovellusten kanssa varmistaakseen Band Protokollen integroinnin TRON: iin. Tämä tarkoittaa, että seuraavat hintaparit ovat tällä hetkellä luettavissa BandChain-sillan älykkäässä sopimuksessa BTC / USD, ETH / USD, BNB / USD, BUSD / USD, BAND / USD, XAU / USD, XAG / USD, EUR / USD, CNY / USD, JPY / USD, GBP / USD ja KRW / USD. Band Protocolin kryptoasetushintasyötteet päivittyvät automaattisesti 5 minuutin välein ja hyödyke- ja valuuttasyötteet päivitetään kerran tunnissa.

TRON-kehittäjät eivät rajoitu edellä mainittuihin tietotyyppeihin, kaikki oracle-komentosarjat voidaan luoda luvattomasti ja räätälöidä tietolähteistä, koontimenetelmästä, päivityksistä ja suojausparametreista mukautumaan TRON-järjestelmään rakennettujen hajautettujen sovellusten vaatimuksiin.

”Olemme hurmioituneita parantaaksemme TRONia markkinoiden arvokkaimmalla oraakkeli-tuotteella. Tämä integraatio merkitsee uutta aikakautta korkealaatuisille kumppaneille, protokollille ja palveluille, jotka siirtyvät TRON: n lohkoketjuun. Blockchain-tekniikan tulevaisuus on kirkas, kun aloitamme tulevan TRON DeFi -kumppanuuden. TRONin ekosysteemi kasvaa nopeammin kuin koskaan, ja Band Protokollan suojattu suosituimmat sovelluksemme auttavat meitä nopeuttamaan DeFin ja DApps: n käyttöönottoa maailmanlaajuisesti. “

Justin Sun, BitTorrentin toimitusjohtaja ja TRONin perustaja.

TRON-julkista ketjua pidetään yhtenä turvallisimmista ja toiminnallisesti tehokkaimmista julkisen ketjun järjestelmistä lohkoketjualalla, ja siihen luottaa laaja ekosysteemi tärkeimmistä kumppaneista, kuten Samsung, Opera, yritys- ja ministeriöt. Hajautettua verkkoa ylläpitää yli 925+ ainutlaatuista ja aktiivista solmua, joissa tietojen luominen ja tallentaminen ei perustu tiettyyn henkilöön tai organisaatioon

“Band Protocol on innoissaan siitä, että se on ensimmäinen oracle-ratkaisu, joka on integroitu julkiseen TRON-lohkoketjuun, joka on edelläkävijäalusta skaalautuvalle lohkoketjutekniikalle ja maailman johtava käyttöjärjestelmä lähes 1000 hajautetulle sovellukselle. Tiivis yhteistyö TRON-tiimin kanssa turvallisen, mukautettavan ja hajautetun oracle-tekniikan tukemiseksi ja tuomiseksi tuo voimaan seuraavan sukupolven skaalautuvia sovelluksia, jotka ruokkivat seuraavaa blockchain-käyttöönoton aaltoa. “

Soravis Srinawakoon, toimitusjohtaja & Band Protocolin perustaja

Strateginen kumppanuus TRONin kanssa on jatkuva prosessi ja syvällinen yhteistyö, joka laajenee pitkällä aikavälillä. Molemmilla joukkueilla on keskeinen rooli turvallisen standardin luomisessa oraakkeleiden ja tietojen käsittelylle hajautetuissa sovelluksissa, jotta voidaan varmistaa korkein turvallisuustakuu ja käytettävyys, jotta teollisuus saadaan lähemmäksi joukkomuuntaa.

Pysy kuulolla, kun ilmoitamme kehityksen ja integroinnin edistymisestä TRON DApps -ohjelmassa tulevina viikkoina!

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me