TRON: Uusien virstanpylväiden ja saavutusten vuosi

mainos Phemex

Vuonna 2020 koko kryptovaluuttateollisuus heräsi jälleen eloon instituutioinvestointien, uuden kehityksen ja DeFi-innovaatioaallon ansiosta, joka näki tärkeimpien kryptovaluuttojen hyödyllisyyden ja potentiaalin..

Epäilemättä TRON on ollut yksi tämän vuoden aktiivisimmista alustoista. Hajautettuna tiedostojen tallennus- ja sisällönjakoalustana TRON on tehnyt merkittäviä edistysaskeleita suuremman käyttöönoton saavuttamiseksi ja alustan potentiaalin rakentamiseksi – lukemattomien uusien yritysostojen ja kehitysten ansiosta vuonna 2020.

Katsotaanpa, mitä se on tähän mennessä saavuttanut.

Vuoden 2020 katsaus

Aloittaa vuosi valtavasti, TRON valmistui odottamaton Steemit Inc: n hankinta helmikuussa – yksi suosituimmista blockchain-pohjaisista bloggausverkoista. Näin se lisäsi TRON-ekosysteemiin yli 10000 aktiivista käyttäjää päivittäin.

Huhtikuussa TRONin yhteistyö Samsungin kanssa kantoi hedelmää, ja Samsung Play -kaupassa käynnistettiin eksklusiivinen TRON-osio, jonka avulla sadat miljoonat Samsung-laitteen omistajat voivat käyttää TRON dAppsia suoraan puhelimestaan.

Pian sen jälkeen TRON ilmoitti Stablecoin-lainaus- ja -hallinta-alustasta JUST, ja suoritti JST: lle myytävän merkkimyynnin Poloniexillä. JST-tunnus nousee edelleen 20-kertaiseen listahintaansa seurauksena merkittävistä pörssilistauksista.

&# 128640; #LaunchBase #VAIN Token-myynti 60 minuutissa! ⏰

Paljon ensin, palvele ensin, joten ole valppaana! ⚡

&# 128071;https://t.co/qtZQUKsCcM pic.twitter.com/gJ3eKUOjuf

– Poloniex Exchange (@Poloniex) 5. toukokuuta 2020

Kun muutimme vuoden toiselle puoliskolle, TRONin DeFi-tavoitteet tulivat selviksi, ja verkossa tehtiin joukko uusia DeFi-tekniikkaan liittyviä kehityksiä. Aloittamalla kehityksestä, joka teki TRC20-tunnuksista yhteensopivan Waves-alustan kanssa Gravityn – ketjujen välisen viestintäprotokollan ansiosta.

Muutama päivä myöhemmin, ensimmäinen hajautettu automaattinen markkinatakaaja (AMM) pörssi käynnistettiin TRON: lla JustSwap. Lanseerauksen suoraa lähetystä katseli yli puoli miljoonaa ihmistä, ja JustSwap sai välittömän menestyksen, muodostaen DeFi: n perustan TRONille.

JUST-foorumi lanseerattiin elokuussa, mikä avasi tuottoviljelyn TRON-verkoston osallistujille ja tarjosi ensimmäisen TRX-tukeman vakiomallin käyttäjille. Syyskuussa BitTorrent (BTT) lanseerattiin TRC20-tunnuksena ja lisättiin vakuusmenetelmänä JUST: iin, kun taas TRON solmi kumppanuuden Band Protocolin kanssa hajautettujen oracle-pohjaisten hintasyötteiden tuomiseksi dApp-kehittäjille.

Pyöristämällä syyskuun räjähdyksellä TRON teki myös yhteistyötä BitGon kanssa tuodakseen kääritty bitcoin (WBTC) ja kääritty eetteri (WETH) TRON-lohkoketjuun TRC20-merkkeinä. Tämän seurauksena käyttäjät voivat nyt tehdä kauppaa BTC: n ja ETH: n kanssa TRON: lla ja hyötyä sen erittäin alhaisista transaktiomaksuista.

TRON pystyi ylläpitämään tätä vauhtia vuoden viimeiseen neljännekseen ostamalla lokakuussa DLiven – yhden suurimmista hajautetuista suoratoistoalustoista ja Turkin toiseksi suurimmista suoratoistoalustoista – ja käynnistämällä oman oracle-palvelunsa samassa kuussa (JustLink).

Joulukuussa TRON teki Huawei-kumppanuuden kanssa tuodakseen BitTorrent-sovelluksen Huawein AppGallery-myymälään tuodakseen hajautetun tiedostojen jakamisen jopa 3 miljardiin laitteeseen, ja toi myös TRON-pohjaisen hajautetun lainausalustan JustLendin vaikuttavaan vastaanottoon.

TRX-tunnus

Suurin edunsaaja näistä ponnisteluista? TRX-tunnuksen haltijat. Vuoden alusta lähtien TRON-tunnuksen arvo on kasvanut lähes jatkuvasti.

CoinMarketCapin tietojen mukaan TRX on osoittanut yleistä nousutrendiä koko vuoden 2020 alkaen vuodesta $ 0,0133 ennen kuin nousi nykyiseen arvoonsa $ 0.029 – mikä vastaa 118 YTD: n voittoa.

TRX-tunnuksen kasvu on ollut lähes jatkuvaa koko vuoden 2020 ajan. (Kuvahyvitykset: KolikkoMarketCap)

Tätä kasvua näyttää suurelta osin katalysoivan lisääntyvä valikoima uusia käyttötapoja TRX-tunnukselle – joita voidaan nyt käyttää JUST-vakiomallien lyömiseen, JustSwap-kauppaan muille TRC20-rahakkeille, sidottu verkkopalkintoihin ja käytetty satoviljelyyn useissa TRON-pohjaisissa DeFi-protokollissa.

Tämä auttoi myös TRX: n kaupankäyntivolyymeja saavuttamaan kaikkien aikojen korkeimman arvonsa vuonna 2020, kun yli 7 miljardin dollarin arvoinen TRX vaihtoi omistajaa yhdessä päivässä syyskuussa meteorisen hintarallin aikana – mikä osoittaa kasvavaa kiinnostusta omaisuuteen.

Ja vuosi ei ole vielä ohi.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me