“Tämä on kolmas kaatumani salausmarkkinoilla, enkä ole vaiheistanut sitä” – Ripplen Asheesh Birla

mainos Phemex

Vuonna haastattelu PCMag-median kanssa, Ripplen tuotehallinnon vanhempi varapuheenjohtaja Asheesh Birla keskusteli kryptovaluutta-mekanismista. Olemme nähneet, että Ripple on jatkuvasti matkalla rakentamaan kysynnän mukaan hajautettuja tuotteita, kuten xRapid, xCurrent, xVia, RippleNet ja paljon muuta. Keskustelun aikana Asheesh kertoo salausvaluutan ja lohkoketjun välisestä erosta. Hän alkoi puhua kryptovaluutta-asetuksesta, Ripplen rajatylittävien maksujen tavoitteesta sekä hajautettujen sovellusten tulevaisuudesta.

Ripplen hintakerroin

Koska XRP: n ja ETH: n välinen karamarkkinoiden taistelu on käynyt useita kertoja näinä päivinä, Asheesh Birlan ensimmäinen puhe alkoi kysymyksellä Ripplen päivittäisen toiminnan hintaan vaikuttavista tekijöistä. Hän sanoi, että he eivät ajattele päivittäistä hintatekijää pikemminkin pitämällä markkinatermiä. Ripplen päämiehenä hän neuvoo toista salausprojektia ajattelemaan pitkällä tähtäimellä kuin ottamaan huomioon päivän volatiliteetin markkinat.

Hän selittää sen;

Tämä on kolmas kaatumiseni nyt salausmarkkinoilla, enkä ole vaiheistanut sitä. Kääntöpuoli on, että joskus kaatut ja otat pois kaikki ihmiset, jotka eivät ole keskittyneet todellisten ongelmien ja todellisten käyttötapausten ratkaisemiseen. Ja luulen, että aiot nähdä todella mielenkiintoisia yrityksiä tästä seuraavasta laskusuhdanteesta.

Blockchain-projektit rakennetaan todennäköisemmin Google Sheetiin

Hän uskoo vahvasti volyymiin ja likviditeettiin, jotta digitaalinen sovellus olisi havaittavissa. Keskustelun aikana siitä, kuinka lohkoketjuyritykset erottavat kolikot tekniikasta, hän selittää, että lohkoketjun avain on tarjota 10x parempi kokemus ja ellei hän “älä käytä blockchainia”, hän neuvoi. Lisäksi hän väitti, että jotkut projektit, jotka väittivät olevan blockchain-tekniikkaa, eivät ole pohjimmiltaan työskentelemässä sen kanssa. Sen sijaan projektit, kuten blockchain-matkailu, näkyvät Google Sheetsinä eikä “hienostuneena hajautettuna blockchain-tietokantana”, hän sanoi.

Joten se on ollut turhauttavaa. Kun hinnat nousevat, ihmiset käyttävät sitä markkinoinnissa joko saadakseen rahoitusta tai päästäkseen eroon [kolikoistaan].

Kyseenalaistamalla blockchainin Google-taulukon ja tietokannan ulkopuolella ja näkemyksensä Ripplen laajasti käytetystä blockchain-sovelluksesta hän huomauttaa Citi Bankin, JP Morganin ja HSBC: n perimistä korkeista maksuista rajat ylittävistä liiketoimista. Hän korosti, että Ripplen taustalla oleva tekniikka voi toimia rajat ylittävällä tavalla “ilman kitkaa ja ilman lupaa”, ja kritisoi näitä pankkeja toteamalla;

Tänään, jos haluat rahoittaa rajojen yli, luotat lähinnä Citi Bankiin, JPMorganiin tai HSBC: hen. Nämä kolme pankkia hallitsevat suurimman osan rajat ylittävästä virrasta. Joko suoraan tai epäsuorasti aiot luottaa näihin kolmeen yhtiöön rahan siirtämiseen puolestasi ja ne veloittavat haluamansa palkkiot. Jos he eivät välitä kehittyvistä markkinoista tai muista yrityksistä, kustannukset vain kasvavat ja nousevat.

Ripplen trendit ja mahdollisuudet & Blockchain Kaakkois-Aasiassa

Hänen mielestään Kaakkois-Aasia, jolla on ystävällinen sääntely, tietää blockchain-tekniikan arvon ja mahdollisuudet. Hän vertasi blockchainin kasvua matkapuhelinten ja mobiililaitteiden trendiin. Lisäksi hän huomautti, että 1950-luvun johdotekniikan tai SWIFT: n sijaan “käytämme blockchainia”. Asheeshin mukaan kuitenkin 80 prosenttia Aasiasta tulevasta kauppaliikenteestä on kolmea tekijää, jotka johtavat trendin;

  • Sääntelyviranomaiset ovat todella ystävällisiä
  • Näiden talouksien BKT kasvaa 7–8 prosenttia vuodessa
  • He siirtyvät käteisestä digitaaliseen matkapuhelimella hullulla leikkeellä

Ripple keskittyy Intian kaltaisiin maihin tekemään ulkomaisia ​​pankkisiirtoja helposti. Vastaavasti hän sanoi, että Ripplen sääntelyhenkilöstö tekee tiivistä työtä edistymisen rakentamiseksi, jossa intialaiset voivat yhdistää pankkitilinsä suoraan puhelimellaan ja käyttää niitä. Lisäksi Ripplen tavoite Intiassa on kouluttaa sääntelyviranomaisia ​​blockchainin perustavoitteista ja potentiaalista siirtää rahaa.

Ripple vuonna 2019 analysoi tarkasti yrityksiä, jotka rakentavat sovelluksen XRP: n päälle. Hän tuo esiin muutamia XRP-pääkirjaan perustuvia yrityksiä, mukaan lukien Ripple rajatylittäviin maksuihin, Coil, joka käyttää XRP-pääkirjaa mikromaksuihin, Omni, joka käyttää XRP Ledgeriä vuokraamiseen ja varastointiin.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyöttöömme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me