Alfacash Store giver brugerne mulighed for at få kryptoeksponering uden at blive eksponeret

reklame Phemex

Cryptocurrency bliver mainstream. Fra Visa og Mastercards godkendelse til Paypal og Revoluts strejf i krypto, har krypto endelig ramt masserne. I betragtning af blockchain-teknologiens tilladelige natur er der stadig mange lovgivningsmæssige forhindringer, der står over for kryptovalutas vej til fuld masseadoption.

En af sådanne barrierer er de tunge KYC-krav (KYC), der er fastlagt af finansielle institutioner, og som har ført til en stigende procentdel af ikke-bankede og underbankede befolkninger i både udviklede lande og udviklingslande..

Selvom brugere formår at få adgang til banktjenester, nægtes de ofte grundlæggende finansielle tjenester, der giver dem en chance for at forbedre deres liv. Kryptovaluta demokratiserer finansiering og hjælper med at bankere de ikke-bankede: for at flytte bitcoin har du bare brug for en modtagende tegnebog, det er det. Ifølge til Verdensbankens data, 1,7 milliarder mennesker blev ude af bank i 2017.

I et forsøg på at begrænse hvidvaskning af penge, finansiering af terrorisme og andre ulovlige anvendelser af kryptokurrency har regulatorer over hele verden tvunget kryptoplatform til at håndhæve KYC-kontrol på deres brugere. Ofte fører dette til invasiv praksis fra kryptoplatforme og en masse hovedpine, så brugerne kan blive udnyttet med massive gebyrer.

Der er dog virksomheder i rummet, der håndhæver løsninger på disse problemer, selv når de overholder KYC kontrollerer. En sådan virksomhed er Alfacash butik, en ikke-frihedsberøvende kryptokursudveksling, der har kørt siden 2012.

Crypto-eksponering uden at blive eksponeret

Alfacash Store håndhæver KYC-kontroller som et reguleret selskab, der overholder Den Europæiske Unions femte hvidvaskningsdirektiv. Det gør det imidlertid forskelligt gennem en proces drevet af Sumsub, en markedsleder, der giver mulighed for næsten øjeblikkelig KYC-verifikation.

På Alfacash skal brugerne blot tilmelde sig og verificere deres identitet ved hjælp af et af tre regeringsudstedte identifikationsdokumenter:

  • Nationalt ID-kort
  • Kørekort
  • Pas

Efter at have verificeret deres identitet med et regeringsudstedt dokument, kan de fortsætte med at tage et billede af sig selv med dokumentet i hånden for at forhindre svindel. Når selfien er taget og forudsat at både brugeren og dokumentet er tydeligt synlige i den, er verifikationen automatisk efter tre minutter.

Det er det. Ingen videoer med håndskrevne tegn, ingen unødvendige risici ved brug af dine dokumenter og ingen ydmygende anmodninger, der kræver personlige oplysninger. Når KYC er bestået, behøver brugerne ikke at gennemgå den samme proces igen.

Oven i alt er det ikke engang nødvendigt at gå gennem KYC, hvis de udveksler en kryptovaluta for en anden, og er som sådan kun nødvendigt for at handel med kryptoassets til fiat-valuta. Alfastores enkle widget har en velkendt og intuitiv brugergrænseflade.

Sikkerhed er altafgørende

At gennemgå disse trin kræver naturligvis, at brugerne deler følsomme oplysninger. Alfastore håndhæver stærk beskyttelse af forbrugeroplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) principper.

I nogle tilfælde udnyttes de følsomme data, der overleveres, og dårlige aktører bruger dem til at forsøge at svindle brugere. I nogle sjældne tilfælde, de lækkede data var nok til, at disse aktører truede og forsøgte at angribe brugere for at gå efter deres cryptocurrency beholdninger.

At følge GDPR-principperne og sikre, at der indsamles så lidt information som muligt, garanterer brugersikkerhed. Arbejdet med markedsledere og pålidelige organisationer understreger yderligere Alfastores engagement i sikkerhed.

I sidste ende betyder det, at Alfastore er en sikker cryptocurrency-handelsplatform. Da det ikke er en depotplatform, kan brugerne begynde at handle med deres kryptoaktiver straks efter registrering i tilfælde af krypto-til-kryptotransaktioner eller efter at have gennemgået KYC i tilfælde af fiat-til-kryptotransaktioner.

 I fremtiden udvider Alfastore sit økosystem med cryptocurrency-behandling og tegnebogstjenester. Platformen understøtter allerede de fleste top kryptoassets inklusive BTC, ETH, XRP og LTC. Det understøtter også større tokens fra det decentrale finansieringsrum (DeFi), herunder UNI, YFI, DAI, MKR og Wrapped Bitcoin.

EN fuld liste over understøttede kryptoassets kan findes på platformens websted. Alfastore er også indstillet til at tilføje kampagner, rabatter og andre specielle programmer for at hjælpe ombordbrugere ind i kryptovalutaområdet.

Virksomheden drives af et team af eksport inden for kryptoøkonomi og programmering, der stærkt tror på styrken af ​​kryptokurver. Det sigter mod at opbygge en bæredygtig og gennemsigtig forretning og samtidig give brugere og muligheder til lave gebyrer. Du kan tilmeld dig platformen at starte handel med krypto uden at blive eksponeret.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me