XRP Pricein vähäinen korjaus, mutta 3 tapahtumaa puhuvat selkeästä menestyksestä

mainos Phemex

XRP-hinnalla on tällä hetkellä pieni korjaus 0,332 dollaria, mutta useita kehityksiä. markkinoiden laajentuminen pörssilistausten osalta ja RippleNet, joka yhdistää pienet ja keskisuuret yritykset ja yritykset samalla kun he saavat toisen pienen voiton oikeudenkäynnissä, osoittavat kasvavaa kuvaa.

XRP-hinta on vastustuskykyinen 0,3400 dollaria

Maailman kolmannella suurimmalla kryptovaluutalla on tällä hetkellä pieni korjaus samanaikaisesti koko salausmarkkinan kanssa. Hyvällä tämän viikon alkaessa XRP saa 0,356 dollaria valtavaan purkautumiseen. Mutta sonnit ovat ottaneet takapenkin, kun Bitcoin otti liukumän alas.

Kirjoitushetkellä XRP on vaihtanut kättä hintaan 0332 dollaria 24 tunnin menetyksellä 0,52 prosenttia samalla kun se on liikkunut jatkuvasti ylös ja alas alla olevan taulukon mukaisesti.

XRPLähde: Tradingview.com

Eilen XRP rikkoi nousutrendin, koska se menetti tuen 0,3405 dollarilla. Sekä USD: sta että BTC: stä XRP tuntee painetta ja nyt 0,3400 dollarista on tullut vastustuskyky aikaisemmalle tuelle.

Lue myös: XRP Whale Movement: 2,3 miljoonaa dollaria arvoinen XRP Change -lompakoista

Mutta XRP-markkinoiden laajentuminen nousee 2 uudella listalla

Viimeisin vaihto lisätä tukea XRP: lle on AlteumX. Meksikon pörssi AlteumX on ottanut käyttöön 3 kaupankäyntiparia XRP: lle. XRP / BTC, XRP / ETH ja XRP / MXN.

Uusi listaus! Ripple $ XRP on lueteltu #AlteumX Pörssi XRP / BTC: n kanssa XRP / ETH- ja XRP / MXN-markkinat ovat avoimia kaupankäynnille

aloita kaupankäynti https://t.co/PfwQsKsrt8 pic.twitter.com/3gpNJ5Q8kg

– Alteum (@Alteum_Official) 30. elokuuta 2018

XRP on matkalla Meksikon markkinoille, kun XRP-harrastaja kommentoi, Meksikolla on nyt vähintään 3 vaihtoa XRP / MXN-parien kanssa. Bitso, Volabit, Alteum. ”

Lisäksi Coinfield, kanadalainen pörssi, jolla on XRP-luettelo, laajenee Eurooppaan, Aasiaan & Latinalaisen Amerikan markkinat syyskuussa. Tämä tehdään lisäämällä neljä uutta fiat-valuuttaa, euro (EUR), Ison-Britannian punta (GBP), Japanin jeni (JPY) ja Yhdistyneiden arabiemiirikuntien dirham (AED)..

CoinField tarjoaa lisää fiat-pareja osana laajentumistaan ​​Eurooppaan, Aasian maihin & Latinalainen Amerikka. Nykyisten CAD- ja USD-fiat-parien lisäksi he tarjoavat syyskuusta alkaen EUR-, GBP-, JPY- ja AED-pareja kaikille kolikoille, mukaan lukien $ XRP. #XRPcommunity #XRPthestandard https://t.co/vI7691QCMH

– Leonidas (@LeoHadjiloizou) 30. elokuuta 2018

Äskettäin Swaplab.cc-pörssi lisäsi myös XRP: n, joka sallii XRP: n vaihdon yli 50 salausvaluutalle, jotka ovat käytettävissä alustallaan.

Ripple $ XRP on nyt listattu @waplab_cc kryptovaluutan vaihto. Voit vaihtaa $ XRP yli 50 kryptovaluutta. Visa / Mastercard -ostokset ovat tulossa lokakuussa @Ripple @ Ripple_XRP1 @XRPtheone @XRPHODLER #xrp #rippi #swaplabcc # kryptovaluutta #vaihto pic.twitter.com/xC2bVuCHEP

– SWAPLAB.CC (@swaplab_cc) 28. elokuuta 2018

Pieni & RippleNet-verkkoa käyttävät keskisuuret yritykset ovat liikkeellä

Viimeisimmässä Ripplen Youtube-videossa näkyy “Pienten ja keskisuurten yritysten maksut RippleNetin avulla”.

Salausyhteisö on varmasti innoissaan yhtenä Redditor-kommenttina,

”Monet blockchain-kehityskonsernit haluavat Ripplen kaltaisten yritysten työntävän ketjuaan eteenpäin. Ripple aikoo työntää kaikki kryptot valtavirtaiseen käyttöön, kuinka he rakentavat ekosysteemiä XRP: n avulla. “

XRP-harrastaja jakoi myös aiemmin julkaistun videon otsikolla “Ripple yhdistää yritykset RippleNetiin vuoden 2018 kolmannella vuosineljänneksellä.”

Ripple yhdistää yritykset RippleNetiin pian!#rippihttps://t.co/2ckAsWeYZ0

– C3 | Nik (@ C3_Nik) 30. elokuuta 2018

Toinen pieni voitto oikeudenkäynnissä

Useat osapuolet ovat haastaneet Ripplen väittäen, että XRP on suojaustunnus ja vaativat korvausta menetyksestään. Juuri viime viikolla sijoittaja Ryan Coffeyn nostama oikeusjuttu on hylätty ja sijoittaja on sitten vapaaehtoisesti irtisanonut.

Viimeisimmän kehityksen mukaan tuomioistuimen asia jätetty Sijoittaja David Oconer on nimetty monimutkaiseksi oikeudenkäynniksi, joka sovitetaan yhteen muiden kanssa.

Oconerin tapaus on kuitenkin annettu tuomari Marie Weinerille, jonka Ripple muutti Zakinov-tapauksen johtamisesta. Vielä ei ole nähtävissä, saako Ripple tuomarin jälleen hylätä.

Vaikka XRP otti osuman Morgan Creek Index Fund -rahaston karkotuksen takia, XRP tekee kaiken kaikkiaan paljon kehitystä markkinoilla.

Jos haluat seurata DeFi-päivityksiä reaaliajassa, tutustu DeFi-uutissyötteeseemme Tässä.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me