Vægt og skat – UK Advokat Undersøger “Stort skatteproblem” Facebooks Vægt kan skabe

reklame Phemex

Facebooks lancering af ny valuta er naturligvis ikke den bedste ting for alle derude – der er få analytikere, politikere, advokater og eksperter, der løfter øjenbrynene ved at undersøge dybden af ​​Libra-stabil mønt.

Vægt kan pålægge beskatningsproblemer

Den seneste rapport afslører, at den britiske advokat ”Dan Neidle” undersøgte det skattespørgsmål, som Vægten muligvis kan pålægge britiske brugere. Dan Neidle er partner hos advokatfirmaet Clifford Chance, der sagde, at “Facebooks Vægt ville være et nyt problem for brugerne, specielt dem der fulgte loven”.

Læs også – Facebook CEO & Leder af Libra Association taler “Hvad Libra Association nøjagtigt betyder

Ideen bag Libra-valutaen er, at ‘den er bakket op af en kurv med reservevaluta’ og fremover kendt som Stablecoin. I henhold til rapporterne vil Libra være knyttet til global valuta, og det vil pålægge skatteproblemer, hvilket ikke ville være tilfældet, hvis værdien understøttes af brugerens indenlandske valuta. Desuden svinger de globale rater i realiteten, og det vil derfor afspejle sig i den indenlandske værdi af brugerens Libra-beholdning – dette skaber yderligere kursgevinster og -tab, som let kan spores for skattemyndigheder, når nogen foretager et køb med Libra.

Dan Neidle siger, at;

”I de fleste lande vil gevinster være afgiftspligtige, hvilket betyder, at forbrugerne bliver nødt til at indgive en detaljeret selvangivelse, der viser alle deres transaktioner og valutakursen på det tidspunkt, og betale forfalden skat,” sagde Dan. “Dette synes for os at være en væsentlig barriere for bred vedtagelse.”

Derudover gav han et eksempel på UK, hvor kapitalgevinster kun skal betales, hvis det overstiger gevinsten på £ 12.000 – som sådan er de ansvarlige for at rapportere gevinsten eller tabet til HM Revenue & Told (HMRC) opstod for hver transaktion om kapitalgevinstskattepligt. For at bemærke er HM Revenue and Customs eller HMRC en britisk regerings ikke-ministerielle afdeling med ansvar for opkrævning af skatter og andre reguleringsordninger.

Mr. Neidle kommenterede at;

“Tunge brugere af Vægt vil sandsynligvis finde ud af at beregne deres skattepligt en reel udfordring,”

Ifølge ham ville dette være en barriere for Facebook at have bred vedtagelse. I sin Twitter-tidslinje peger han;

Vi får snart en briefing med detaljerne. Hvor stort et problem dette er i Storbritannien, afhænger af, om du tror, ​​at brugere, der indsender en egenvurderingsformular, er villige til at angive hver Libra-transaktion. Jeg regner med, at de ikke vil det, YMMV.

– Dan Neidle (@DanNeidle) 1. juli 2019

Han fortsatte med at tilføje ‘med så stor overholdelsesbyrde (hvis der findes), ville det være ret vanskeligt for Facebooks Vægt at komme ind i zonen med hurtig vækst. Mr. Neidle fortsatte;

“Jeg kan ikke se, hvordan Facebook kan promovere et produkt, der er baseret på folk, der undgår skat, selv i mindre grad, eller hvordan tilsynsmyndigheder tillader, at det sker,”

Facebook ser frem til at diskutere med skattemyndigheder

Med advokat, der påpegede skat som en potentiel trussel mod Vægten, afslørede rapporter også svaret fra Facebook på det. Følgelig accepterede Facebook, at hvis der er et spørgsmål om, at Vægten skal accepteres som et aktiv for skattelovgivning, ‘er de klar til at diskutere med beslutningstagere’. Det sagde, at;

ser [red] frem til at arbejde med politikere, da de tydeliggør anvendelsen af ​​eksisterende skatteregler på kryptokurver eller i nogle tilfælde at opdatere disse love ”.

I mellemtiden blev en erklæring fra HMRC også afsløret, at ethvert konkret punkt om skattemæssige aspekter på tværs af Facebooks Vægt stadig er for tidligt at give – desuden har det stadig ikke godkendt noget krypto-aktiv som en valuta i landet for det faktum, at det ikke har er udstedt af en udenlandsk regering. For Libra angav det også, at det stadig ikke havde opfyldt kravet om at behandle som en valuta.

Enhver bortskaffelse af kryptoaktiver gennem udveksling med forskellige kryptoaktiver, der bruges til at købe varer eller konvertering til sterling eller anden valuta, ville vinde / tab behandlet på normale linjer.

Fortsat punktet tilføjede Facebooks talsmand yderligere;

Folk er ansvarlige for at indgive deres skatter i overensstemmelse med lokale love i de jurisdiktioner, hvor de opererer. Vi forventer, at mange tegnebøger og finansielle tjenester bygget på Libra Blockchain vil give folk værktøjer til at hjælpe med at håndtere dette. ”

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me