6 parasta salasananhallintaohjelmaa

Salasanojen hallinta: Mikä näistä kuudesta vaihtoehdosta sopii sinulle parhaiten?

Suojaa verkon tietoturvatietokone ja suojaa tietokonseptisi

Tänä päivänä tietoturvaloukkauksia ja varastetut henkilöllisyydet, Koskaan ei ole ollut tärkeämpää, että henkilökohtaiset tietosi tallennetaan turvallisesti – vain sinä pääset käsiksi. Onneksi tai valitettavasti, vaikka haluatkin tarkastella sitä, on paljon salasanan hallintatyökalut siellä. Jotkut istuvat aivan tekniikan kärjessä; toiset ovat jopa kelluneet Internetissä 1990-luvulta lähtien.

Tietojen etähallinta ja -tallennus

Joten mistä tiedät mikä työkalu sopii sinulle? Etsitkö kelloja ja pillejä edulliseen hintaan? Tai jotain yksinkertaista, helppokäyttöistä ja ehkä hieman kalliimpaa? Älä anna ostoprosessin stressiä. Autamme sinua vertailemaan kattavasti parhaita salasananhallitsijoita.

Olemme koonneet yhteen kuusi ensisijaista vaihtoehtoa – kaikki tarjoavat reaaliaikaisia ​​etuja ja plussia. Minne haluat mennä … se on sinun tehtäväsi.

LastPass

Asiakasarvostelututkimuskonsepti

Kuten salasananhallinta menee, LastPass on melko kuningas. Se on helposti yksi tunnetuimmista nimistä, puhumattakaan yhdestä markkinoiden yleisimmin käytetyistä työkaluista. Ei ole paljon hallintatyökaluja, jotka olisivat lähellä LastPassin maineen vastaavuutta. Ongelmana on, että se on myös yksi niistä alustoista, jotka jakavat syvästi omistautuneet käyttäjät – periaatteessa, jos rekisteröidyt LastPassiin, huomaat pian, että rakastat sitä tai vihaat sitä.

Näyttökuva lastpass.com -sivun osiosta LastPassin suunnitelmat

Alustavan suosionsa ansiosta uusien alustojen tulo on tasoittanut tietä kilpailulle. Tästä huolimatta LastPassin ankarilla faneilla on varmasti hyvä syy ripustaa ilmaisiin tileihinsä (maksetut tilit voivat suorittaa sinulle noin 36 dollaria vuodessa, ja mukana on joukko lisäosia, joista saatat löytää tai olla etkö hyödyllisiä tarpeen, koska niin paljon on jo sisällytetty perustiliin). Kustannukset syrjään, LastPass on todella loistava vaihtoehto. Se tallentaa kaikki salasanasi – turvallisesti ja turvallisesti – useille alustoille ja laitteille ja toimii saumattomasti henkilökohtaisiin ja liiketoiminnan tarpeisiin.

Näyttökuva lastpass.comista LastPassin kotisivu

LastPass voit tallentaa digitaalisia tietueita (mukaan lukien Wi-Fi-salasanat, passi- ja vakuutustiedot ja jäsenyösopimukset) ja jakaa niitä yhtä helposti. Se on myös hieno verkkokaupoissa sen mukautettavan automaattisen täytön vaihtoehdon ja sisäänrakennetun salasanageneraattorin avulla, joka luo pitkiä, satunnaistettuja salasanoja hakkereiden estämiseksi. Se toimii ensisijaisesti verkkoselaimen laajennuksena, vaikka sillä olisi erillisiä sovelluksia sekä Mac OS X: lle että Windowsille. Vaikka se on teknisesti online-salasanojen hallintajärjestelmä, on tilanteita, joissa se toimii myös offline-tilassa.

Sivuston mukaan LastPass-käyttäjiä on yli 25 miljoonaa – ja noin 70 000 heistä on yrityksiä. Nämä luvut johtuvat todennäköisesti johtajan integrointimahdollisuuksista ja siitä, että LastPass tukee monia laitteita, kuten iOS, Android ja jopa BlackBerry. Mutta varoitetaan: se ei todellakaan ole kaikkien ensimmäinen valinta. Kuten huomaat Trustpilot-pistemäärän perusteella, arvostelut ovat erilaisia ​​- ja syyt ovat kaikkialla.

Näyttökuva lastpass.comista LastPass – miljoonien luottama

Joten, jos etsit kykenevää hallintajärjestelmää, LastPass on loistava. Mutta sen äänen perusteella, jos satut juuttumaan ja tarvitset asiakastukea, et ehkä pidä saamastasi vastauksesta. Joko niin, se on uhkapeli, mutta jälleen kerran ne, jotka rakastavat LastPassia … LOVE LastPass

Trustpilot-pisteet: 1,8 / 5 (listan alin)
HINTA: Saatavilla ilmaisia ​​maksullisia jäsenvaihtoehtoja
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: iOS, Android ja BlackBerry
Selaimen laajennukset: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari ja paljon muuta

Dashlane

Näyttökuva daslane.comista Dashlanen suunnitelma yksilöille

Toistaiseksi olemme nähneet tässä luettelossa useita käyttökelpoisia ilmaisia ​​salasanojen hallintaohjelmia, mutta joskus kannattaa lyödä muutama taala kuukaudessa. Ja onnekas sinulle, Dashlane on yksi harvoista johtajista, jolla on palkkio maksettu tilivaihtoehto (noin 40 dollaria vuodessa tai 3,33 dollaria kuukaudessa), joka on todella arvoinen bonusominaisuuksista.

Premium-tilillä (yksityishenkilöille tai perheille – perhesuunnitelmat ovat jyrkkiä 60 dollaria vuodessa) salasanojen tallennus on rajaton ja voit synkronoida kaikki salasanasi useille laitteille. Mutta se ei ole kaikki…

Näyttökuva dashlane.comista Dashlanen ominaisuudet

Dashlaneilla on myös monia patentteja todistamaan, että se on alan johtava turvallisuus. Jäseniä ei vain ilmoiteta tietoturvaloukkauksista ja mahdollisista hakkeroinnista, vaan heille annetaan myös opastetut vaiheet toimien oppimiseksi. Koska yksi alustan pääperiaatteista on sitoutuminen yksityisyyteen. Dashlane on täysin avoin tietojen jakamiselle (he eivät tee sitä) ja tallennukselle (he eivät näe sitä – vaikka haluaisivatkin).

Näyttökuva dashlane.comista Dashlanen VPN-ominaisuudet

Mutta houkuttelevin bonus kuukausimaksun hakemiselle, ja Dashlaneille ainutlaatuinen muilta salasanojen ylläpitäjiltä, ​​on turvallinen VPN-tietoturvaominaisuus, joka on ihanteellinen niille, jotka joutuvat selaamaan Internetiä satunnaisissa Wi-Fi-yhteyspisteissä. Mikä parasta, Dashlanella on alan maine huippuluokan, luokkansa parhaimpana hallintatyökaluna yksinkertaisuutensa ansiosta – loistava vaihtoehto niille, joille salasana- ja yksityiset tallennuspalvelut saattavat olla uusia ja jotka haluavat aloittaa perustiedot. Ehdottomasti ensisijainen valinta ensikertalaisille.

Trustpilot-pisteet: 4.4 / 5
HINTA: Saatavilla ilmaisia ​​maksullisia jäsenvaihtoehtoja
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: iOS ja Android
Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari ja paljon muuta

KeePass

Näyttökuva sivustosta keepass.com KeePassin kotisivu

Jos etsit salasananhallintaa, jolla on tyylikäs, huipputason käyttöliittymä ja terävät käyttöliittymän / käyttöliittymän ominaisuudet, kannattaa ehkä jatkaa selaamista. Kun vierailet KeePassin verkkosivustolla, saatat ajatella, että olet palannut ajassa taaksepäin. Kotisivu on uskomattoman yksinkertainen – melkein tylsää. Jos kuitenkin kyse on turvallisuudesta ja vankasta maineesta, muutama klikkaus lisää ja ymmärrät, miksi niin monet käyttäjät ovat valinneet sen ensisijaiseksi tallennuspaikaksi.

Kyberturvallisuuskonsepti

KeePass kuuluu tuttuun polarisoivien salasanojen hallintatyökalujen luokkaan, ja sillä on pitkäaikaiset fanit ja kiihkeät arvostelijat. Kaikki riippuu todella siitä, mitä olet. Jos niin monien tavoin ajatus tietojesi tallentamisesta pilvipohjaisiin alustoihin hämmästyttää sinua, KeePass saattaa olla juuri sinulle. Yksinkertainen, vankka ja tuskin röyhkeä näkyvissä.

Näyttökuva sivustosta keepass.com KeePassin kotisivu

Mutta tämä ei tarkoita sitä, että KeePassilla ei ole mitään erityistä tarjottavaa. Käyttäjät, jotka eivät välitä pilvipohjaisista järjestelmistä, voivat hyödyntää enimmäkseen henkilökohtaista ja muokattavaa offline-lähestymistapaa salasanojen hallintaan.

Näyttökuva sivustosta keepass.com KeePassin versiot

Siellä on satunnaistettu salasanageneraattori, monikielinen tuki ja laaja plug-in-arkkitehtuuri. Lisäksi KeePass on kannettava ja sitä voidaan pitää USB-tikulla ja se toimii Windowsissa asentamatta sitä (yhteensopiva myös Macin kanssa).

Näyttökuva KEEPASS.comista KeePass käännöstiedostoissa

Antaakseni sinulle käsityksen tässä tarjolla olevasta tekniikasta: verkkosivusto kehuu sen kannettavista ominaisuuksista kiitosta tietojen tallentamisen eduista avaintiedostoihin, jotka voivat elää poltetulla CD: llä tai levykkeellä (A FLOPPY DISK!) Ota siis että varoitusmerkkinä. Mutta KeePass on ehdottomasti aloittelijan unelma – yksinkertainen, helppokäyttöinen ja perus salasanojen hallinta ja varastointi parhaimmillaan.

Trustpilot-pisteet: 4.0 / 5
HINTA: Vapaa
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: Rajoitettu
Selaimen laajennukset: Rajoitettu

1Salasana

Näyttökuva 1password.com-sivustosta 1Passwordin kotisivu

Laskutetaan maailman rakastetuimmaksi salasananhallinnaksi, joten on helppo ymmärtää, miksi 1Password on edelleen niin suosikki. 1Passwordilla on paitsi tunnistettava ja luotettava toimialan nimi ja maine, myös se, että se on erinomainen työkalu hallita useita tilejä yhdellä kertaa – useimmiten.

Näyttökuva 1password.com-sivustosta 1passwordin suojaussivu

Huolimatta suosituimmuudesta, 1Passwordillä on muutamia haittoja – joista yksi on ärsyttävämpi kuin varsinainen sopimusmurtaja. Vaikka muut johtajat luottavat voimakkaasti kaksivaiheiseen todennukseen, 1Password saa sinut työskentelemään hieman kovemmin. Esimerkiksi, jos käyttäjät haluavat kirjautua tililleen uudelta laitteelta, 1Password saa sinut syöttämään pääsalasanan ja koodin, joka on käytettävissä vain laitteen kautta, jota olet jo käyttänyt tilisi käyttämiseen aiemmin. Jos sinulla ei ole tätä laitetta, 1Passwordin on lähetettävä sinulle uusi pitkä ja monimutkainen luotu koodi, jotta pääset takaisin sisään. Ei erityisen kätevä, etenkin jos joku yrittää rajoittaa salasanojen määrää. Se kuitenkin vahvistaa kaikki tiedot sisältävän laatikon turvallisuutta. Mutta takaisin hyviin juttuihin.

Näyttökuva 1password.com-sivustosta 1Synkronointiasetusten salasanatuki

1Password toimii pääasiassa offline-työpöydän hallintatyökaluna (samanlainen kuin KeePass), mutta vaihtoehto on käytettävissä, jos haluat ladata salasanasi manuaalisesti pilveen tai synkronoida ne laitteisiin Wi-Fi- tai USB-asemien kautta. Se tarjoaa kaikki muiden ylläpitäjien kaikki vakio-ominaisuudet, mukaan lukien yhden napsautuksen automaattinen täyttö lomakkeille ja sopimuksille sekä suojatut yksityisyysasetukset rikkomushälytyksillä. Ja vaikka ilmainen palvelu on loistava ja tekee työn täysin sellaisenaan, on olemassa maksettuja vaihtoehtoja niille, joilla on suuremmat odotukset. Esimerkiksi…

Näyttökuva 1password.com-sivustosta 1Passwordin perhesuunnitelma

Haluatko pitää kaiken perheessä? Parempaa johtajaa ei ehkä ole, koska 1Password tarjoaa erikoistuneita suojauspaketteja koko kotitaloudelle. 4,99 dollaria kuukaudessa (5–1 dollarin perheen ylimääräiselle jäsenelle) 1Password kirjaa sinut automaattisesti jokaisen perheenjäsenen suosikkisivustoille yhdellä napsautuksella ja suojaa arvokkaita salasanoja, luottokortteja ja kaikkea muuta, mikä on liian henkilökohtaista tekstiä tai muuta varten. sähköposti.

Ja jos se voi tehdä kaiken perheellesi, mieti, mitä 1 salasana voi tehdä myös pienyrityksellesi. Kustannukset ovat korkeammat yritystilillä (alkaen 7,99 dollaria käyttäjää kohden kuukaudessa), mutta 1Passwordsin omistettujen tietosuojaominaisuuksien takana oleva turvallisuus ja mielenrauha sekä 24/7 pääsy asiakaspalvelutiimiin voivat hyvinkin olla menojen arvoisia. Lisäksi kaikilla liittymätasoilla on riskitön 30 päivän ilmainen kokeilu.

Näyttökuva 1password.com-sivustosta 1Passwordin liiketoimintasuunnitelma

Mutta pohjimmiltaan mitä tahansa tarvitset salasananhallintaasi – riippumatta siitä, oletko yksin käyttäjä, perheenjäsen tai osa työtilaryhmää – 1 salasana on saanut sinut käsiksi.

Trustpilot-pisteet: 4.6 / 5
HINTA: Saatavilla ilmaisia ​​maksullisia jäsenvaihtoehtoja
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: iOS ja Android
Selaimen laajennukset: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari ja paljon muuta

RoboForm

Näyttökuva roboform.com-sivustosta RoboFormin kotisivu

Jos etsit salasananhallintaa, jolla on tyylikäs, huipputason käyttöliittymä ja terävät käyttöliittymän / käyttöliittymän ominaisuudet, kannattaa ehkä jatkaa selaamista. Kuitenkin, jos se on turvallisuutta ja vankkaa mainetta, jota etsit, RoboForm saattaa olla vain vaihtoehto sinulle.

Näyttökuva 1password.com-sivustosta RoboFormin käyttäjien arvostelut

Erittäin monipuolinen työkalu, jossa on muutama mahtava, sisäänrakennettu ominaisuus ja laajennukset useille eri selaimille, RoboForm-käyttäjät ovat päättäväisiä ja horjumattomia lojaalisuudessaan..

RoboForm teki debyyttinsä alun perin vuonna 1999 – nykyaikaisin antiikkiesinein. Itse asiassa se on edelleen yksi vanhimmista käytettävissä olevista salasanojen hallintatyökaluista. Ja hyvästä syystä: se toimii! Huolimatta manageriteknologian edistymisestä viimeisten 20 vuoden aikana, RoboForm on tehnyt vain vähän muutoksia tai pyrkimyksiä pysyä ajan tasalla trendien kanssa – ja sen tosiasian, että se on edelleen niin suosittu, pitäisi kertoa sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Lisäksi, toisin kuin muut maksulliset palvelutasot, RoboFormin ilmainen versio ei salli salasanojen synkronointia useilla laitteilla. Jos haluat, että verkon kautta on täysin käytettävissä oleva hallintapalvelu, kannattaa ehkä etsiä muualta päivitetty premium-palvelu.

Näyttökuva roboform.com-sivustosta RoboFormin ohjekeskus

Mutta RoboFormin perusvaihtoehdot ovat täysin edullisia, ja niissä on riittävät bonukset, mukaan lukien monitekijätodennukset ja asiakaspalvelutiimin erityinen ensisijainen tuki – 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa.

Trustpilot-pisteet: 4.7 / 5
HINTA: Saatavilla ilmaisia ​​maksullisia jäsenvaihtoehtoja
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: iOS ja Android
Selaimen laajennukset: Chrome, Firefox, Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera ja paljon muuta

Bitwarden

Näyttökuva bitwarden.comista Bitwardenin tuotesivu

Se on yksinkertaista. Ja sitten on yksinkertainen JA ilmainen. Itse asiassa verkkosivustonsa mukaan Bitwarden hajottaa sen mahdollisimman yksinkertaisesti: “Salasanojen hallinta on hyödytön, jos et pääse siihen helposti”. Ja se kertoo kaiken. Bitwarden ei ole vain yksi luotettavimmista, luotettavimmista ja ilmaisimmista salasanojen hallintatyökaluista, se on myös uskomattoman käyttäjäystävällinen ja täynnä monia ominaisuuksia.

Näyttökuva bitwarden.comista Bitwardenin avoimen lähdekoodin ohjelmisto

Bitwardenin avoimen lähdekoodin ohjelmisto tekee pääsystä etusijalle. Siinä on suuri turvallisuus useilla alustoilla ja sisältää käteviä tekijöitä, kuten synkronointi tiimeille ja yrityksille useilla laitteilla. Ei vain sitä, mutta se tarjoaa myös rajoittamattoman online-tallennustilan ja valinnaiset itsepalvelumahdollisuudet. Ja mikä parasta – perussuunnitelma on kirjaimellisesti ILMAINEN.

Näyttökuva bitwarden.comista Bitwardenin hinnoittelusivu

Premium-suunnitelmat alkavat 10 dollarista vuodessa ja sisältävät lisäominaisuuksia, kuten holvin terveysraportit, joiden avulla voit tietää, mikä salasanasi saattaa olla liian heikko tai helppo arvailla, sekä ensisijainen asiakastuki aina, kun tarvitset niitä – mikä todennäköisesti on ei koskaan, kiitos kaiken omistetun huomion tietojen salaamiseen. Huolimatta siitä, millainen taso jäsenyytesi on, tietosi salataan täysin, ennen kuin ne poistuvat laitteeltasi, ja vain sinä pääset siihen.

Näyttökuva bitwarden.comista Bitwardenin kotisivu

Vaikka Bitwardenilla on yksinkertaisuutensa ansiosta huippuluokan työkalun maine – ja vaikka se saattaa kuulostaa houkuttelevalta – saatat tarvita myös jotain hieman syvällisempää kuin hyvämaineinen ilmainen johtaja. Mutta Bitwarden on edelleen loistava valinta niille, jotka saattavat olla uusia salasananhallintatyökaluissa ja jotka haluavat aloittaa perussisällöllä. Ehdottomasti ensisijainen valinta ensikertalaisille.

Trustpilot-pisteet: 4.4 / 5
HINTA: Saatavilla ilmaisia ​​maksullisia jäsenvaihtoehtoja
Alustan tuki: Ikkuna ja Mac
Mobiilituki: iOS ja Android
Selaimen laajennukset: Google, Mozilla, Opera, Microsoft Edge, Safari ja paljon muuta

Kyberturvallisuuden käsite

Sinulla on se! Kattava vertailuopas vain kuudelle markkinoiden suurimmalle nimelle ja suosituimmalle salasanahallinnalle. Kuten näette, kukin järjestelmä tarjoaa todella jotain lähes kaikille – aloittelijoista asiantuntijoihin; budjetoiduilta ja pankkitililtä Mutta päivän lopussa paholainen on yksityiskohdissa. Onko sen arvoista viettää? Vai voitko onnistua venyttämään dollariasi vastineeksi laadukkaasta palvelusta ja turvallisuudesta? Nyt kun tiedät korkeimmat, matalat ja kaiken siltä väliltä, ​​olemme varmoja, että pystyt selvittämään, mikä hallintatyökalu sopii sinulle.

UKK

Mikä on salasanan hallinta?

Salasanojen hallinta on joukko periaatteita ja parhaita käytäntöjä käyttäjille samalla, kun salasanoja tallennetaan ja hallitaan tehokkaasti salasanojen suojaamiseksi luvattoman pääsyn estämiseksi..

Kuinka salasanojen hallinta toimii eri laitteilla?

Salasananhallinta tallentaa salasanasi salatussa muodossa, auttaa sinua luomaan turvallisia satunnaisia ​​salasanoja ja antaa sinun käyttää salasanojasi helposti kaikilla eri laitteilla (tietokoneet, älypuhelimet, tabletit).

Ovatko salasanojen ylläpitäjät turvassa?

Salasanapäälliköt tallentavat salasanasi suojattuun holviin ja antavat sinun käyttää niitä laulaja-pääsalasanalla. Voit halutessasi käyttää ylimääräistä suojaustasoa lisäämällä kaksitekijän todennusmenetelmän tilillesi.

Paljonko salasanojen hallinta maksaa?

Maksullisten salasanojen ylläpitäjät maksavat yleensä 20-60 dollaria vuodessa yhdelle henkilölle, vaikka kunnollisia salasanoja on saatavilla ilmaiseksi ja huipputason vaihtoehdoiksi.

Voidaanko hakkeroida salasanojen hallintaohjelmia??

Jokaisella salasananhallinnalla on virheitä, jotka voivat antaa hyökkääjien varastaa salasanoja joko Chrome-selainlaajennuksesta tai Android-sovelluksesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me