Northwest-registreret agent anmeldt

Northwest Registreret Agent er en LLC-dannelsestjeneste, der er etableret i over 20 år. Det betragtes som en af ​​de mest pålidelige LLC-agenter på markedet med strålende anmeldelser fra andre juridiske tjenester og feedbackwebsteder ens.

Skærmbillede af nordvestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.com’s hjemmeside – websted

I dagens indlæg vil vi se nøjagtigt på, hvad en LLC er, og hvad Northwest Registreret Agent specifikt tilbyder deres kunder i forhold til disse tjenester.

Når alt kommer til alt, når det kommer til din virksomhed, vil du sikre dig, at du er beskyttet mod den fulde vægt af eventuelle juridiske problemer. Afhængigt af hvilken tilstand du bor i, vil retssystemet være meget anderledes.

Her er alt hvad du behøver at vide.

Hvad er en LLC?

Kvinde i gul blazer skriver på et stykke papir

LLCs blev først opfundet i staten Wyoming i 1979, så de forbliver ret nye i de juridiske indsatser, men de er alligevel en vigtig form for forretningsbeskyttelse. En LLC står for en aktieselskab.

Inkluderingen af ​​ordet ‘begrænset’ er nøglen, da det betyder, at medlemmernes ansvar ikke er komplet. Så for at nedbryde dette yderligere, betyder det, at hvis nogen skulle anlægge sag mod det firma, kan de kun gøre det på et begrænset grundlag snarere end at have fuld adgang til deres personlige aktiver.

En LLC fungerer som en barriere, der beskytter den organisation (og dem, der driver den) mod fuldstændig økonomisk ødelæggelse.

Hver stat har forskellige regler og regler, når det kommer til dannelse af en LLC. For eksempel kræver nogle stater ikke en driftsaftale (selvom det stadig tilrådes at have en, hvor det er relevant).

Så det er vigtigt at undersøge reglerne i din særlige stat, inden du går videre, herunder at finde en registreret agent i den stat, du vil oprette LLC i.

Hvorfor har jeg brug for en LLC?

Der er mange fordele ved at have en LLC til at beskytte din virksomhed. Her er nogle af de største fordele:

Begrænset ansvar

Ansvar Premium Foto

Først og fremmest er begrænset ansvar den største fordel ved en LLC. Hvis din virksomhed ikke har en LLC, og nogen anlægger sag mod dig, eller hvis din virksomhed får økonomiske vanskeligheder, er dine personlige aktiver ikke beskyttet.

En LLC kan også reducere ansvaret i tilfælde af en medarbejder for personlig forsømmelighed. Så det dækker et meget bredt spektrum.

Skattefordele

En lommeregner på finansielt diagram, finansielt

LLC er ikke klassificeret under det almindelige føderale skattesystem og drager også fordel af pass-through-beskatning, hvilket betyder at der ikke skal betales LLC-skatter eller selskabsskatter.

Fordelen ved at have en LLC til C-virksomheder er, at de normalt vil blive beskattet to gange på både virksomheds- og individniveau.

Der er lignende fordele for S-virksomheder, der kvalificerer sig.

Reduceret papirarbejde

Kvindelig revisor eller bankmand bruger lommeregner

En af hovedpine for virksomheder er den tunge journalføring, der er et enormt dræning af ressourcerne. Dette er ud over kravet om at oprette årsrapporter, afholde årlige aktionærmøder og betale årlige statslige gebyrer.

LLC kræver dog ikke noget af dette, hvilket i høj grad reducerer papirarbejde involveret i at drive virksomheden.

Troværdighed

Brug forstørrelsesglas til hånd for at finde lykkefølelser blandt tristhed og regelmæssig stemning

På samme måde som et ‘blåt kryds’ eller ‘verificeret’ symbol på sociale medier giver denne konto en troværdighed, gælder det samme mantra for virksomheder, der har en LLC. Partnere, leverandører og långivere ser sandsynligvis mere gunstigt ud på virksomheder, der har dannet en LLC.

Northwest Registreret Agent – En oversigt

Northwest Registered Agent blev etableret tilbage i 1998, og dets hovedkvarter er baseret i Washington. Hele deres fokus er oprettelsen af ​​LLC’er samt leverer løbende tjenester for at vedligeholde dem.

Interessant nok er Northwest Registreret Agent selv en LLC, der giver dem overhånden til at hjælpe virksomheder, der ønsker at danne deres egne, da de fuldt ud forstår kundens smertepunkter, der skal løses.

Med et slogan om ‘vi er ikke bare irriterende’ er Northwest Registreret Agent bevidst enkel i deres tilgang. Tilmeldingsprocessen er ekstremt ligetil og kræver kun en håndfuld trin.

Selvom nogle af disse tjenester kunne fås gratis, har Northwest til formål at strømline processen med hensyn til reduktionen og de tidspunkter, det ellers ville tage en virksomhedsejer at gennemføre dem..

Ikke kun vil Northwest Registreret Agent oprette din LLC til dig, men de fungerer også som din registrerede agent. Dette betyder, at eventuelle juridiske meddelelser, der bliver betjent, behandles af dem snarere end at komme direkte ind i dit forretningsrum.

Skærmbillede af nordvestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.co – Registreret agent service

For mange virksomheder er det meget mere bekvemt at have en udpeget registreret agent, især da der er begrænsninger med hensyn til at have en fysisk adresse og de åbningstider, den registrerede agent også skal overholde.

Northwest Registreret Agent leverer en række nøgletjenester til virksomheder i form af deres 3 pakker, der er Basic, Deluxe og Premium. Pakkerne kan også tilpasses fuldt ud med yderligere tilføjelser, som alle er gennemsigtige priser.

Northwest Registreret Agent Services

 • Årsrapport arkiveringstjeneste
 • Boc-3 Blanket Agent Service
 • Registrering af forretningslicenser
 • Skift af registreret agent
 • Virksomhedsbog & Forsegle
 • Tilpassede forretningsordener
 • Tilpasset driftsaftale
 • Federal IRS-registrering
 • Videresendelse af mail
 • Registrering af flere stater
 • Ikke US Resident Company Dannelse
 • Registreret agent service
 • Scanningstjenester
 • S Corp skattevalg
 • Virtuel leasing
 • Virtuelt kontor

Northwest-registrerede agentpakker

Northwest Registreret Agent drev et 3-lags pakkesystem, så du kan vælge den rigtige mulighed for din virksomhed. Inkluderet hver pakke er en registreret agenttjeneste, der er gratis det første år og koster derefter $ 125.

Northwest-registrerede agentpakker

Pakkerne er ikke bundet af en kontrakt og kan annulleres når som helst. Hvad mere er, hver arkivering er bakket op af en 100% fejlfri garanti, som giver stor ro i sindet.

Med hver pakke har du mulighed for at sende en kopi af retssager og juridiske meddelelser direkte til din advokat. Her er en oversigt over hver pakke inklusive funktioner og omkostninger (minus statslige gebyrer):

Grundlæggende

 • Forretningsdannelse
 • Registreret agent
 • Livstids kundeservice

Deluxe

 • Forretningsdannelse
 • Registreret agent
 • Livstids kundeservice
 • EIN
 • Driftsaftale

Der er et spring på $ 100 mellem Basic- og Deluxe-pakkerne, så hvad får du for den ekstra investering? Ud over alt, hvad der er angivet på basispakken, modtager du også to yderligere funktioner.

Dette inkluderer et EIN (arbejdsgiveridentifikationsnummer), der er vigtigt for at ansætte medarbejdere eller åbne en forretningsbankkonto. Mens du også kan få en EIN gratis gennem IRS, strømliner dette processen.

Præmie

 • Forretningsdannelse
 • Registreret agent
 • Livstids kundeservice
 • EIN
 • Driftsaftale
 • Behandling samme dag

Premium-pakken er identisk med Deluxe-pakken, hvilket forhindrer tilføjelse af behandling samme dag.

Yderligere pakkefunktioner

Ingen virksomheder er ens, så det giver mening, at din LLC heller ikke skal være identisk med andre.

Udover at vælge mellem 3 forskellige pakker er det også muligt at tilføje andre funktioner mod et ekstra gebyr. Disse funktioner er prissat individuelt mellem $ 9 og $ 400, og hvor det er relevant varierer fra land til land.

Funktionerne inkluderer: Årsrapport arkiveringstjeneste, apostille, virksomhedens telefonnummer, certificeret kopi, certifikat for god status, virksomhedsbog, virksomhedsforsegling, EIN, videresendelse af mail og S selskabsskatvalg.

Skærmbillede af nordvestregisteredagen.com Northwestregisteredagen.com – Statssektion for årsrapport

Northwest Registreret Agent Fordele

 • Etableret i 20 år
 • Registreret agent service
 • Ekstremt let tilmeldingsproces
 • Valg af forskellige pakker
 • Pakketilføjelser er også tilgængelige
 • Stor kundeservice
 • Ingen skjulte gebyrer
 • De sælger ikke dine oplysninger til tredjeparter

Northwest Registreret Agent Kundefeedback

På virksomhedens Google-gennemgangsside har Northwest-registreret agent en 4.6 gennemsnitlig kundebedømmelse baseret på de nuværende 135 anmeldelser, der findes. På Yelp har de i øjeblikket en respektabel 4/5 stjerner baseret på 30 anmeldelser.

Google gennemgangsside

Da begge disse platforme kan bruges anonymt (hvilket fører til en hårdere anmeldelse for utilfredse kunder), er dette meget opmuntrende.

At opsummere

Det siger sig selv, at et firma, der har eksisteret i over 20 år, skal gøre noget rigtigt. Når det kommer til at stole på et firma til at tage sig af din LLC, er det nøjagtigt den slags anerkendelse, du skal kigge efter.

Northwest Registreret Agent har arbejdet hårdt for at skelne sig fra andre LLC-udbydere. De gør det ved at holde tingene ligetil for deres kunder og tilbyder fuldt tilpassede pakker, der passer til en række forskellige forretningsenheder.

Selvom det helt sikkert er tilfældet, at nogle af disse funktioner kan findes gratis ved selv at tage sig af dem, er virkeligheden for virksomhedsejere, at sådanne opgaver ofte tager dyrebar tid og ressourcer.

I betragtning af at de opererer på tværs af alle stater og endda internationalt for ikke-amerikanske beboere, ville du blive hårdt skubbet for at finde et LLC-firma, der tilbyder så mange funktioner til så mange mennesker som den nordvestlige registrerede agent gør.

FAQ

Hvad er en ‘registreret agent’?

En registreret agent er en udpeget person eller et firma, som du tildeler for at modtage din service af processen. Så hvis nogen skulle forkynde dig juridiske papirer, ville det gå til denne agent. Den registrerede agent skal have en fysisk adresse (PO-bokse accepteres ikke). Mens du også kan blive din egen registrerede agent, er det måske ikke passende, hvis du ejer en kunde, der står over for forretning, da sådanne retssager eller andre juridiske forhold kan forkyndes for dig i dine lokaler foran dine kunder. En registreret agent skal også være tilgængelig i normal åbningstid, hvilket muligvis ikke passer dig, hvis du ikke arbejder i disse tider, eller hvis du ikke har et bestemt arbejdssted. Det er også værd at nævne, at Northwest Registreret Agent ikke kun opretter din LLC til dig, men de fungerer også som din registrerede agent.

Har jeg brug for en advokat til at oprette en LLC?

Det korte svar er nej, du har ikke brug for en advokat for at oprette en LLC. I betragtning af at din LLC kan involvere komplekse juridiske problemer (såsom ansættelse af personale og oprettelse af kontrakter) kan det være værd at konsultere en, hvis du ikke bruger et officielt registreret agentfirma..

Hvilken stat skal jeg danne min LLC i?

Du kan danne en LLC i enhver stat, uanset om det er din hjemstat eller ej. Selvom givet hver stat har forskellige regler og regler, betaler det sig at vælge din hjemstat, da du vil være mere fortrolig med det med småt. Hvis du vælger at danne din LLC i en tilstand, hvor du ikke er bosat, vil du også have yderligere registrerede agentomkostninger. Så det er værd at undersøge de potentielle økonomiske fordele eller implikationer af den bestemte stat, du først vil registrere dig i.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me