Luoteis-rekisteröity edustaja tarkistettu

Northwest Registered Agent on LLC-muodostuspalvelu, joka on perustettu yli 20 vuoden ajan. Sitä pidetään yhtenä markkinoiden luotettavimmista LLC-agenteista, ja se tarjoaa rave-arvosteluja muilta lakipalveluilta ja palautesivustoilta.

Näyttökuva osoitteesta northwestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.comin kotisivu – verkkosivusto

Tämänpäiväisessä viestissä tarkastelemme tarkalleen mitä LLC on ja mitä Luoteisrekisteröity edustaja erityisesti tarjoaa asiakkailleen näihin palveluihin liittyen.

Loppujen lopuksi, kun on kyse yrityksestäsi, haluat varmistaa, että olet suojattu oikeudellisilta ongelmilta. Oikeusjärjestelmä on hyvin erilainen sen mukaan, missä osavaltiossa asut.

Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Mikä on LLC?

Nainen keltaisella bleiserillä, joka kirjoittaa paperille

LLC: t keksittiin ensimmäisen kerran Wyomingin osavaltiossa vuonna 1979, joten ne ovat edelleen melko uusia oikeudellisissa panoksissa, mutta ovat kuitenkin tärkeä liiketoiminnan suojaamisen muoto. LLC tarkoittaa a osakeyhtiö.

Sanan ”rajoitettu” sisällyttäminen on avainasemassa, koska se tarkoittaa, että jäsenten vastuu ei ole täydellinen. Joten tämän hajottamiseksi edelleen, se tarkoittaa, että jos joku ryhtyy oikeustoimiin kyseistä yritystä vastaan, hän voi tehdä sen vain rajoitetusti sen sijaan, että hänellä olisi täysi pääsy henkilökohtaiseen omaisuuteensa.

LLC toimii esteenä, joka suojaa kyseistä organisaatiota (ja sen johtajia) taloudellisilta pilaantumisilta.

Jokaisella osavaltiolla on erilaiset säännöt ja määräykset LLC: n muodostamisessa. Esimerkiksi jotkut valtiot eivät vaadi toimintasopimusta (vaikka onkin suositeltavaa, että sellainen on).

Joten on tärkeää tutkia tietyn osavaltion lainsäädäntöä ennen kuin jatkat, mukaan lukien a rekisteröity edustaja tilassa, johon haluat perustaa LLC: n.

Miksi tarvitsen LLC: tä?

LLC: n suojaamisella yrityksellesi on monia etuja. Tässä on joitain tärkeimpiä etuja:

Rajoitettu vastuu

Vastuu Premium-valokuva

Ensinnäkin rajoitettu vastuu on LLC: n suurin hyöty. Jos yritykselläsi ei ole LLC: tä ja joku ryhtyy oikeustoimiin sinua vastaan ​​tai jos yrityksesi joutuu taloudellisiin vaikeuksiin, henkilökohtaisia ​​varojasi ei suojata.

LLC voi myös vähentää vastuuta työntekijän henkilökohtaisesta huolimattomuudesta. Joten se kattaa hyvin laajan kirjon.

Veroedut

Laskin taloudelliseen kaavioon, taloudellinen

LLC: tä ei ole luokiteltu tavalliseen liittovaltion verojärjestelmään, ja ne hyötyvät myös läpiveroista, eli LLC-veroja tai yritysveroja ei tarvitse maksaa.

LLC-yhtiöillä on etu siitä, että niitä verotettaisiin tavallisesti kahdesti sekä yritys- että yksilötasolla.

S-yrityksille, jotka täyttävät vaatimukset, on samanlaisia ​​etuja.

Vähentynyt paperityö

Nainen kirjanpitäjä tai pankkiiri käyttää laskinta

Yksi yritysten päänsärky on mittava kirjanpito, joka kuluttaa valtavasti resursseja. Tämän lisäksi vaaditaan vuosikertomusten laatiminen, vuosittaisten osakkeenomistajien kokousten pitäminen ja vuosimaksujen maksaminen.

LLC: t eivät kuitenkaan vaadi mitään näistä, mikä vähentää huomattavasti yrityksen johtamiseen liittyviä paperityötä.

Uskottavuus

Käsi suurennuslasilla löytääksesi onnellisuuden tunteita surun ja säännöllisen mielialan joukosta

Samoin kuin sosiaalisen median “sininen rasti” tai “vahvistettu” symboli tarjoaa tälle tilille uskottavuuden, sama mantra pätee yrityksille, joilla on LLC. Kumppanit, toimittajat ja luotonantajat katsovat todennäköisesti suotuisammin yrityksiä, jotka ovat perustaneet LLC: n.

Luoteis-rekisteröity edustaja – yleiskatsaus

Luoteis-rekisteröity edustaja perustettiin vuonna 1998, ja sen pääkonttori sijaitsee Washingtonissa. Niiden koko painopiste on LLC-yhtiöiden perustaminen sekä jatkuvien palvelujen tarjoaminen niiden ylläpitämiseksi.

Mielenkiintoista on, että luoteeseen rekisteröidyt edustajat ovat itse LLC, joka antaa heille etukäteen avustaa yrityksiä, jotka haluavat muodostaa oman, koska he ymmärtävät täysin asiakkaiden kipupisteet, joihin on puututtava.

Luoteisrekisteröityjen edustajien lähestymistapa on tarkoituksellisesti yksinkertainen iskulauseella “emme ole vain ärsyttäviä”. Rekisteröintiprosessi on erittäin yksinkertainen ja vaatii vain muutaman askeleen.

Vaikka joitain näistä palveluista saataisiin ilmaiseksi, Northwest pyrkii virtaviivaistamaan prosessia alennusten ja aikojen mukaan, jolloin yrityksen omistaja tarvitsisi muuten suorittaa ne.

Luoteis-rekisteröity edustaja ei vain luo LLC: täsi sinulle, vaan se toimii myös rekisteröidyn edustajanasi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki käsiteltävät oikeudelliset ilmoitukset käsitellään sen sijaan, että ne tulevat suoraan yritystilaan.

Näyttökuva osoitteesta northwestregisteredagent.com Northwestregisteredagent.co – Rekisteröityjen edustajien palvelu

Monille yrityksille nimetty rekisteröidyn edustajan hankkiminen on paljon helpompaa, varsinkin kun fyysisen osoitteen ja aukioloaikojen suhteen on oltava myös rekisteröidyn edustajan noudattamia rajoituksia.

Luoteis-rekisteröity edustaja tarjoaa yrityksille erilaisia ​​avainpalveluja niiden kolmen paketin muodossa, jotka ovat Basic, Deluxe ja Premium. Paketit ovat myös täysin muokattavissa lisälaajennuksilla, jotka kaikki ovat hinnoiteltuja avoimesti.

Luoteis-rekisteröityjen edustajien palvelut

 • Vuosikertomuksen arkistointipalvelu
 • Boc-3 huopa-agenttipalvelu
 • Yrityslisenssin rekisteröinti
 • Rekisteröityneen edustajan vaihtaminen
 • Yrityskirja & Tiiviste
 • Räätälöidyt yritysten säännöt
 • Räätälöity käyttösopimus
 • Liittovaltion IRS-rekisteröinti
 • Postin edelleenlähetys
 • Usean valtion rekisteröinti
 • Muiden kuin Yhdysvaltojen asukkaiden perustaminen
 • Rekisteröityjen edustajien palvelu
 • Skannauspalvelut
 • S Corp: n verovaalit
 • Virtuaalileasing
 • Virtuaalinen toimisto

Luoteis-rekisteröityjen edustajien paketit

Luoteis-rekisteröity edustaja käytti 3-kerroksista pakettijärjestelmää, jonka avulla voit valita yrityksellesi oikean vaihtoehdon. Jokainen paketti sisältää rekisteröidyn edustajan palvelun, joka on ilmainen ensimmäisen vuoden ajan ja on 125 dollaria sen jälkeen.

Luoteis-rekisteröityjen edustajien paketit

Paketteja ei sido sopimus, ja ne voidaan peruuttaa milloin tahansa. Jokainen arkistointi takaa 100% virheettömän takuun, joka tarjoaa suuren mielenrauhan.

Jokaisella paketilla on mahdollisuus lähettää kopio oikeusjutuista ja oikeudellisista ilmoituksista suoraan asianajajallesi. Tässä on yleiskatsaus jokaisesta paketista, mukaan lukien ominaisuudet ja kustannukset (vähennettynä valtion maksuilla):

Perus

 • Yritysten perustaminen
 • Rekisteröity edustaja
 • Elinikäinen asiakaspalvelu

Deluxe

 • Yritysten perustaminen
 • Rekisteröity edustaja
 • Elinikäinen asiakaspalvelu
 • EIN
 • Toimintasopimus

Basic- ja Deluxe-pakettien välillä on 100 dollarin hyppy, joten mitä saat ylimääräisestä investoinnista? Kaiken Basic-paketin lisäksi saat myös kaksi lisäominaisuutta.

Tähän sisältyy EIN (työnantajan tunnistenumero), joka on välttämätön työntekijöiden palkkaamiseksi tai yritystilin avaamiseksi. Vaikka voit saada EIN-numeron ilmaiseksi IRS: n kautta, tämä virtaviivaistaa prosessia.

Premium

 • Yritysten perustaminen
 • Rekisteröity edustaja
 • Elinikäinen asiakaspalvelu
 • EIN
 • Toimintasopimus
 • Saman päivän käsittely

Premium-paketti on identtinen Deluxe-paketin kanssa, mikä estää saman päivän käsittelyn lisäämisen.

Paketin lisäominaisuudet

Ei ole kahta samanlaista yritystä, joten on järkevää, että LLC: n ei myöskään pitäisi olla identtinen muiden kanssa.

Kolmen eri paketin välisen valinnan lisäksi on myös mahdollista lisätä muita ominaisuuksia lisämaksusta. Nämä ominaisuudet hinnoitellaan yksittäin 9–400 dollaria, ja ne vaihtelevat osavaltioittain.

Ominaisuuksia ovat: Vuosiraportin arkistointipalvelu, apostille, yrityksen puhelinnumero, oikeaksi todistettu jäljennös, hyvämaineinen todistus, yrityskirja, yritysleima, EIN, postin edelleenlähetys ja S-yhteisövero.

Näyttökuva osoitteesta northwestregisteredagen.com Northwestregisteredagen.com – valtion vuosikertomusosio

Luoteis-rekisteröidyt edustajat

 • Perustettu 20 vuotta
 • Rekisteröidyn edustajan palvelu
 • Erittäin helppo rekisteröityminen
 • Eri pakettien valinta
 • Saatavana myös pakettilisäosia
 • Suuri asiakaspalvelu
 • Ei piilotettuja maksuja
 • He eivät myy tietojasi kolmansille osapuolille

Luoteis-rekisteröidyn edustajan asiakaspalaute

Yrityksen Google-tarkastelusivulla Northwest Registered Agentilla on 4,6 keskimääräinen asiakasarvio nykyisten 135 arvostelun perusteella. Yelpillä heillä on tällä hetkellä kunnioitettava 4/5 tähteä 30 arvostelun perusteella.

Google Review -sivu

Koska molempia alustoja voidaan käyttää nimettömästi (mikä johtaa tyytymättömien asiakkaiden ankarampaan arvosteluun), tämä on erittäin rohkaisevaa.

Yhteenvetona

On sanomattakin selvää, että yrityksen, joka on toiminut yli 20 vuotta, on tehtävä jotain oikein. Kun tulee luottaa siihen, että yritys huolehtii LLC: stäsi, se on juuri sellainen kunnianosoitus, jota sinun pitäisi etsiä.

Luoteis-rekisteröity edustaja on työskennellyt ahkerasti erottaakseen itsensä muista LLC-tarjoajista. He tekevät niin pitämällä asiat asiakkailleen suoraviivaisina ja tarjoavat täysin räätälöitäviä paketteja, jotka sopivat useille eri liiketoimintayksiköille.

Vaikka onkin totta, että jotkut näistä ominaisuuksista löytyvät ilmaiseksi huolehtimalla niistä itse, yritysten omistajien tosiasia on, että tällaiset tehtävät vievät usein arvokasta aikaa ja resursseja.

Koska he toimivat kaikissa osavaltioissa ja jopa kansainvälisesti muille kuin Yhdysvaltojen asukkaille, sinun olisi vaikea löytää LLC-yritys, joka tarjoaa yhtä monta ominaisuutta niin monelle ihmiselle kuin Luoteis-rekisteröity edustaja.

UKK

Mikä on ”rekisteröity edustaja”?

Rekisteröity edustaja on nimetty henkilö tai yritys, jonka annat vastaanottaa prosessipalvelusi. Joten, jos jonkun pitäisi palvella sinua oikeudellisissa asiakirjoissa, se menisi tälle agentille. Rekisteröidyllä edustajalla on oltava fyysinen osoite (postilaatikoita ei hyväksytä). Vaikka sinusta voi tulla myös oma rekisteröity edustajasi, jos omistat asiakkaan, jolla on liiketoimintaa, tämä ei välttämättä sovi, koska tällaiset oikeudenkäynnit tai muut oikeudelliset asiat voidaan toimittaa sinulle omissa tiloissasi suojelijoiden edessä. Rekisteröidyn edustajan on oltava myös käytettävissä normaalina työaikana, mikä ei välttämättä sovi sinulle, jos et työskentele näinä aikoina tai jos sinulla ei ole nimettyä työpaikkaa. On myös syytä mainita, että Luoteis-rekisteröity edustaja ei vain perustaa LLC: täsi sinulle, vaan hän toimii myös rekisteröidyn edustajanasi.

Tarvitsenko lakimiehen LLC: n luomiseen?

Lyhyt vastaus on ei, et tarvitse asianajajaa LLC: n luomiseen. Koska LLC: siisi saattaa liittyä monimutkaisia ​​oikeudellisia kysymyksiä (kuten henkilöstön palkkaaminen ja sopimusten luominen), kannattaa kuitenkin neuvotella, jos et käytä virallista rekisteröityä edustajayritystä.

Missä osavaltiossa minun pitäisi muodostaa LLC: ni?

Voit perustaa LLC: n missä tahansa osavaltiossa riippumatta siitä, onko se kotisi osavaltion vai ei. Vaikka jokaisessa osavaltiossa on vaihtelevia sääntöjä ja määräyksiä, kannattaa valita kotivaltio, koska tunnet paremmin pienellä painatuksella. Lisäksi, jos päätät muodostaa LLC: n valtiossa, jossa et asu, sinulle aiheutuu ylimääräisiä rekisteröidyn edustajan kustannuksia. Joten kannattaa tutkia sen valtion mahdolliset taloudelliset edut tai vaikutukset, johon haluat ensin rekisteröityä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me