6 bedste adgangskodeadministratorer

Administration af dine adgangskoder: Hvilken af ​​de seks muligheder er den rigtige for dig?

Beskyttelsesnetværkssikkerhedscomputer og sikkert dit datakoncept

På denne dag med sikkerhedsbrud og stjålne identiteter, det har aldrig været vigtigere at have dine personlige data gemt sikkert – kun tilgængelige for dig. Heldigvis, eller desværre, uanset hvordan du vil se på det, er der masser af værktøjer til adgangskodestyring der ude. Nogle sidder lige i forkant med teknologi; andre har endda svævet rundt på internettet siden 1990’erne.

Fjernadministration og lagring af data

Så hvordan ved du, hvilket værktøj der passer til dig? Leder du efter klokker og fløjter til en lav pris? Eller noget simpelt, let at bruge og måske lidt mere pebret? Lad ikke shoppingprocessen stresse dig. Vi er her for at hjælpe med en omfattende sammenligning af nogle af de bedste adgangskodeadministratorer derude.

Vi har samlet seks af vores foretrukne valgmuligheder – som alle tilbyder et væld af fordele og plusser i realtid. Hvor du vil hen … det er op til dig.

LastPass

Kundeanmeldelseskoncept til feedback-feedback

Som adgangskodeadministratorer går, LastPass er stort set konge. Det er let et af de mest genkendelige navne, for ikke at nævne et af de mest anvendte værktøjer på markedet. Der er ikke mange styringsværktøjer, der kommer tæt på at matche LastPasss omdømme. Problemet er, at det også er en af ​​de platforme, der opdeler dedikerede brugere dybt – hvis du tilmelder dig LastPass, vil du snart opdage, at du enten elsker det, eller du hader det.

Skærmbillede af sideafsnittet lastpass.com LastPass planer

På grund af sin oprindelige popularitet har tilstrømningen af ​​nye platforme banet vejen for konkurrence. Men på trods af dette har die-hard fans af LastPass bestemt en god grund til at hænge på deres gratis konti (betalte konti kan køre dig omkring $ 36 pr. År og komme med en række tilføjelser, som du måske eller måske ikke finder nyttige eller nødvendigt, da så meget allerede er inkluderet i en grundlæggende konto). Omkostninger til side, LastPass er virkelig en god mulighed. Den gemmer alle dine adgangskoder – sikkert og sikkert – på tværs af flere platforme og enheder og fungerer problemfrit til personlige og forretningsmæssige behov.

Skærmbillede af lastpass.com LastPass hjemmeside

LastPass lader dig gemme digitale poster (inklusive Wi-Fi-adgangskoder, pas / forsikringsoplysninger og medlemskontrakter) og dele dem lige så let. Det er også fantastisk til online shopping med sin tilpassede auto-udfyldningsmulighed og den indbyggede adgangskodegenerator, som skaber lange, randomiserede adgangskoder for at afskrække hackere. Det fungerer primært som en webbrowserudvidelse, på trods af at det har uafhængige apps til både Mac OS X og Windows. Mens det teknisk set er et online adgangskodestyringssystem, er der situationer, hvor det også fungerer offline.

Ifølge webstedet er der over 25 millioner LastPass-brugere – og omkring 70.000 af dem er virksomheder. Disse tal skyldes sandsynligvis lederens integrationsfunktioner og det faktum, at LastPass understøtter en række enheder, inklusive iOS, Android og endda BlackBerry. Men vær advaret: det er bestemt ikke alles førstevalg. Som du bemærker ved Trustpilot-score, er anmeldelser blandede –– og årsagerne er overalt.

Skærmbillede af lastpass.com LastPass – Trusted By Millions

Så hvis du leder efter et kapabelt styringssystem, er LastPass fantastisk. Men ved lyden af ​​det, hvis du tilfældigvis sidder fast og har brug for en vis kundesupport, kan du muligvis ikke lide svaret, du får. Uanset hvad er det et gamble, men igen, dem der elsker LastPass … ELSKER LastPass

Trustpilot-score: 1,8 / 5 (det laveste på vores liste)
PRIS: Gratis betalte medlemsmuligheder tilgængelige
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: iOS, Android og BlackBerry
Browser-plug-ins: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari og mere

Dashlane

Skærmbillede af daslane.com Dashlanes plan for enkeltpersoner

Indtil videre har vi set en række servicable gratis adgangskodeadministratorer på denne liste, men nogle gange er det værd at slå et par bukke om måneden ned. Og heldig for dig er Dashlane en af ​​de få ledere med en premiumbetalt kontoindstilling (ca. $ 40 pr. År eller $ 3,33 pr. Måned), der faktisk er værd at bonusfunktionerne.

Med en premium-konto (for enkeltpersoner eller familier – familieplaner koster $ 60 pr. År), adgangskodelagring er ubegrænset, og du kan synkronisere alle dine adgangskoder på tværs af flere enheder. Men det er ikke alt …

Skærmbillede af dashlane.com Dashlanes funktioner

Dashlane har også mange patenter for at bevise, at det er branchens førende inden for sikkerhed. Ikke kun advares medlemmer om databrud og potentielle hacks, men de er også forsynet med vejledte trin for at lære, hvordan man tager handling. Fordi en af ​​platformens hovedprincipper er dens forpligtelse til privatlivets fred. Dashlane er fuldstændig gennemsigtig om datadeling (de gør det ikke) og opbevaring (de kan ikke se det – selvom de ville).

Skærmbillede af dashlane.com Dashlanes VPN-funktioner

Men den mest attraktive bonus til at ponyere et månedligt gebyr og en, der er unik for Dashlane fra andre adgangskodeadministratorer, er en sikker VPN-sikkerhedsfunktion, som er ideel til dem, der finder sig på nettet via tilfældige Wi-Fi-hotspots. Det bedste af alt er, at Dashlane kommer med branchens omdømme som et førende førende klasseværktøjsstyringsværktøj på grund af dets enkelhed – en fantastisk mulighed for dem, der måske er nye inden for adgangskode og private lagringstjenester og ønsker at starte med en grundlæggende introduktion. Absolut det foretrukne valg for første timere.

Trustpilot-score: 4.4 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsmuligheder til rådighed
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Browser-plug-ins: Chrome, Firefox, Microsoft Edge, Safari og mere

KeePass

Skærmbillede af keepass.com KeePass’s hjemmeside

Hvis du leder efter en adgangskodeadministrator med en slank, avanceret grænseflade og skarpe UX / UI-funktioner, vil du muligvis fortsætte med at rulle. Når du besøger KeePass websted, tror du måske, du er gået tilbage i tiden. Hjemmesiden er utroligt grundlæggende –– næsten afskrækkende. Men hvis det er sikkerhed og et solidt omdømme, du leder efter, et par klik mere, og du begynder at forstå, hvorfor så mange brugere har valgt det som deres foretrukne lagerwebsted.

Cybersikkerhedskoncept

KeePass falder ind i den velkendte kategori af polariserende adgangskodeadministrationsværktøjer og har sine mangeårige fans og dens glødende modstandere. Det hele afhænger virkelig af, hvad det er, du leder efter. Hvis tanken om at gemme dine oplysninger på skybaserede platforme, som så mange, freaks dig, kan KeePass måske bare være noget for dig. Enkel, solid og knap en dikkedar i syne.

Skærmbillede af keepass.com KeePass’s hjemmeside

Men det betyder ikke, at KeePass ikke har noget særligt at tilbyde. Brugere, der ikke er interesserede i skybaserede systemer, kan drage fordel af den mest personlige og tilpassede offline tilgang til adgangskodeadministration.

Skærmbillede af keepass.com KeePass’s versioner

Der er en randomiseret adgangskodegenerator, understøttelse af flere sprog og en omfattende plug-in-arkitektur. Plus, KeePass er bærbar og kan bæres på en USB-nøgle og kører på Windows uden at være installeret (også kompatibel med Mac).

Skærmbillede af KEEPASS.com KeePass på oversættelsesfiler

For at give dig et indtryk af den teknologi, der tilbydes her: webstedet roser dets bærbare funktioner af fordelene ved at gemme oplysninger om nøglefiler, der kan leve på en brændt cd eller en diskette (A FLOPPY DISK!) Så tag det som et advarselsskilt. Men KeePass er bestemt en nybegynders drøm – enkel, til-det-punkt-og grundlæggende adgangskodeadministration og -lagring når det er bedst.

Trustpilot-score: 4.0 / 5
PRIS: Gratis
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: Begrænset
Browser-plug-ins: Begrænset

1Password

Skærmbillede af 1password.com 1Passwords hjemmeside

Faktureret som verdens mest elskede adgangskodeadministrator, er det let at se, hvorfor 1Password fortsat er sådan en favorit. Ikke kun har 1Password et genkendeligt og pålideligt branchens navn og omdømme, men det er et godt værktøj til at administrere flere konti på én gang – det meste af tiden.

Skærmbillede af 1password.com 1passwords sikkerhedsside

På trods af favoritismen kastet sin vej, har 1Password dog nogle få ulemper – hvoraf den ene er mere irriterende end en egentlig afbrydelse. Mens andre ledere er stærkt afhængige af tofaktorautentificering, får 1Password dig til at arbejde lidt hårdere. For eksempel, hvis brugere ønsker at logge ind på deres konti fra en ny enhed, får 1Password dig til at indtaste en hovedadgangskode og en kode, der kun er tilgængelig via en enhed, som du allerede har brugt til at få adgang til din konto tidligere. Hvis du ikke tilfældigvis har denne enhed, bliver 1Password nødt til at sende dig en anden lang og kompliceret genereret kode, som du kan komme tilbage i. Ikke super praktisk, især for nogen, der prøver at begrænse antallet af adgangskoder. Det styrker dog sikkerheden i kassen, der indeholder al din info. Men tilbage til de gode ting.

Skærmbillede af 1password.com 1Passwordsupport til synkroniseringsindstillinger

1Password fungerer hovedsageligt som et offline desktop-styringsværktøj (svarende til KeePass), men indstillingen er tilgængelig, hvis du manuelt vil uploade dine adgangskoder til skyen eller synkronisere dem til enheder via Wi-Fi eller USB-drev. Det giver alle standard komfortfunktioner hos mange andre ledere, inklusive autofyld med et enkelt klik til formularer og kontrakter og beskyttede privatlivsindstillinger med overtrædelsesadvarsler. Og mens den gratis service er god og fuldstændigt gør jobbet som det er, er der betalte muligheder for dem med højere forventninger. For eksempel…

Skærmbillede af 1password.com 1Passwords familieplan

Ønsker du at beholde det hele i familien? Der er muligvis ikke en bedre manager, fordi 1Password tilbyder specialiserede beskyttelsespakker til hele husstande. For $ 4,99 pr. Måned (for en familie på 5 – $ 1 ekstra pr. Ekstra medlem) logger 1Password dig automatisk på hvert familiemedlems foretrukne websteder med et enkelt klik, samtidig med at du beskytter værdifulde adgangskoder, kreditkort og alt andet, der er for personligt til at tekst eller e-mail.

Og hvis det kan gøre alt det for din familie, så tænk over, hvad 1 adgangskode også kan gøre for din lille virksomhed. Omkostningerne er højere med en forretningskonto (starter ved $ 7,99 pr. Bruger hver måned), men sikkerheden og roen i sindet bag 1Passwords dedikerede privatlivsfunktioner samt 24/7 adgang til deres kundeserviceteam kan godt være værd at bruge. Plus, alle abonnementsniveauer leveres med en risikofri 30-dages gratis prøveperiode.

Skærmbillede af 1password.com 1Passwords forretningsplan

Men dybest set, uanset hvad du skal bruge din adgangskodeadministrator til – uanset om du er en solo-bruger, et familiemedlem eller en del af et arbejdsrumsteam – – 1Password har fået dig dækket.

Trustpilot-score: 4.6 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsmuligheder tilgængelige
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Browser-plug-ins: Google, Chrome, Firefox, Linux, Opera, Microsoft Edge, Safari og mere

RoboForm

Skærmbillede af roboform.com RoboForms hjemmeside

Hvis du leder efter en adgangskodeadministrator med en slank, avanceret grænseflade og skarpe UX / UI-funktioner, vil du muligvis fortsætte med at rulle. Men hvis det er sikkerhed og et solidt omdømme, du er ude efter, er RoboForm måske bare muligheden for dig.

Skærmbillede af 1password.com RoboForms brugeranmeldelser

Et meget alsidigt værktøj med et par fantastiske, indbyggede funktioner og plug-ins til masser af forskellige browsere, RoboForm-brugere er beslutsomme og urokkelige i deres loyalitet.

RoboForm fik oprindeligt sin markedsdebut tilbage i 1999 – en antik efter moderne standarder. Faktisk er det stadig et af de ældste stadig operationelle værktøjer til adgangskodeadministration, der er tilgængelige. Og med god grund: det fungerer! På trods af de fremskridt, der er gjort inden for managerteknologi i de sidste 20 år, har RoboForm foretaget meget få ændringer eller bestræbelser på at følge med i de aktuelle tendenser – og det faktum, at det stadig er så populært, skal fortælle dig alt hvad du behøver at vide.

Hvad mere er, i modsætning til andre betalingsniveauer, tillader RoboForms gratis version ikke adgangskodesynkronisering på tværs af flere enheder. Hvis du ønsker at have en fuldt tilgængelig administrationstjeneste på tværs af dit netværk, kan du søge et andet sted efter en opgraderet premium-service.

Skærmbillede af roboform.com RoboForms Hjælp

Men de grundlæggende RoboForm-muligheder er overkommelige og leveres med passende bonusser, herunder multifaktorautentificeringer og dedikeret, prioriteret support fra deres kundeserviceteam – 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Trustpilot-score: 4.7 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsmuligheder tilgængelige
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Browser-plug-ins: Chrome, Firefox, Explorer, Microsoft Edge, Safari, Opera og mere

Bitwarden

Skærmbillede af bitwarden.com Bitwards produktside

Der er simpelt. Og så er der simpelt OG gratis. Faktisk ifølge Bitwarden nedbryder den det så simpelt som muligt: ​​’En adgangskodeadministrator er ubrugelig, hvis du ikke let kan få adgang til den’. Og det siger stort set alt. Bitwarden er ikke kun et af de mest pålidelige, pålidelige og gratis adgangskodeadministrationsværktøjer til rådighed, det er også utroligt brugervenligt og fyldt med masser af funktioner.

Skærmbillede af bitwarden.com Bitwards Open Source-software

Bitwardens open source-software gør tilgængelighed en topprioritet. Det har stor sikkerhed på tværs af flere platforme og inkluderer praktiske faktorer som synkronisering for teams og virksomheder på flere enheder. Ikke kun det, men det tilbyder også ubegrænset onlinelagring og valgfri self-hosting-kapacitet. Og bedst af alt –– en grundplan er bogstaveligt talt GRATIS.

Skærmbillede af bitwarden.com Bitwards prisside

Premium-planer starter ved $ 10 pr. År og inkluderer yderligere funktioner som vault-sundhedsrapporter, der fortæller dig, hvilke af dine adgangskoder der kan være for svage eller lette at gætte, samt prioriteret kundesupport tilgængelig, når du har brug for dem –– hvilket sandsynligvis vil være aldrig takket være al den dedikerede opmærksomhed på datakryptering. Uanset hvilket niveau dit medlemskab er, er dine data krypteret fuldstændigt, inden de forlader din enhed, og kun du kan få adgang til den.

Skærmbillede af bitwarden.com Bitwards startside

Mens Bitwarden har ry for at være et førende værktøj på grund af dets enkelhed – og mens det måske lyder tiltalende – kan du muligvis også kræve noget lidt mere dybtgående end en velrenommeret gratis manager. Men Bitwarden er stadig et godt valg for dem, der kan være nye med adgangskodeadministrationsværktøjer og ønsker at starte med en grundlæggende introduktion. Absolut det foretrukne valg for første timere.

Trustpilot-score: 4.4 / 5
PRIS: Gratis betalte medlemsmuligheder tilgængelige
Platformsstøtte: Vindue og Mac
Mobilsupport: iOS og Android
Browser-plug-ins: Google, Mozilla, Opera, Microsoft Edge, Safari og mere

Cybersikkerhedskoncept

Der har du det! En omfattende sammenligningsvejledning til kun seks af de største navne og mest populære adgangskodeadministratorer på markedet. Som du kan se, tilbyder hvert system virkelig noget for næsten alle – fra begyndere til eksperter; fra de budgetterede og bank-breakers. Men i slutningen af ​​dagen er djævelen i detaljerne. Er det det værd at bruge? Eller kan du klare at strække dine dollars ud i bytte for service og sikkerhed i topkvalitet? Nu hvor du kender højderne, nedturen og alt imellem, er vi overbeviste om, at du vil være i stand til at bestemme, hvilket styringsværktøj der er det rigtige for dig.

FAQ

Hvad er adgangskodestyring?

Adgangskodeadministration er et sæt principper og bedste praksis for brugere, mens de gemmer og administrerer adgangskoder på en effektiv måde for at sikre adgangskoder for at forhindre uautoriseret adgang.

Hvordan fungerer adgangskodeadministratorer på tværs af enheder?

En adgangskodeadministrator gemmer dine adgangskoder i en krypteret form, hjælper dig med at generere sikre tilfældige adgangskoder og giver dig let adgang til dine adgangskoder på tværs af alle de forskellige enheder (computere, smartphone, tablets).

Er adgangskodeadministratorer sikre?

Adgangskodeadministratorer gemmer dine adgangskoder i en sikker hvælving og giver dig mulighed for at bruge en sangerhovedadgangskode til at få adgang til dem. Du kan eventuelt bruge et ekstra sikkerhedslag ved at tilføje en tofaktorautentificeringsmetode til din konto.

Hvor meget koster adgangskodeadministratorer?

Betalte adgangskodeadministratorer koster normalt mellem $ 20 og $ 60 om året for en person at bruge, selvom anstændige er tilgængelige for gratis og top-tier muligheder.

Kan adgangskodeadministratorer hackes?

Hver adgangskodeadministrator har fejl, der kan lade angribere stjæle adgangskoder fra enten Chrome-browserudvidelsen eller Android-appen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me