USD / MXN-hintaennuste Q4 2020: Jatketaanko nousutrendi pian?

Yhdysvaltain dollari on voittanut Meksikon pesoa vastaan ​​vuosikymmenien ajan, yksi syy tähän on Yhdysvaltojen lisääntyvä tuonti Meksikosta, joka pitää MXN: n paineessa. Yllä olevasta kaaviosta käy ilmi, että USD / MXN kävi kauppaa noin 2,50 dollarilla 1990-luvun alussa, kun taas jossain vaiheessa tämän vuoden toisen vuosineljänneksen aikana se kävi kauppaa yli 25 dollaria, mikä tarkoittaa 10-kertaista nousua kolmen vuosikymmenen aikana. Merkittävä asia tässä on ollut se, että ostajilla ei ole ollut paljon vastustusta; nousutrendi on edennyt melko paljon eteenpäin, ilman suuria takaiskuja. Paine on ollut ylösalaisin koko ajan, tavallinen nousu muutaman vuoden välein, viimeinen kerta tämän vuoden ensimmäisten kuukausien aikana. Siitä lähtien olemme nähneet paluun alhaisemmaksi, mutta näyttää siltä, ​​että paluu olisi saattanut päättyä nyt, vaikka ei ole varmaa, jatkuuko nousutrendi pian.     

Lue viimeisin päivitys USD / MXN Hinta 2021 Ennuste

 

Nykyinen USD / MXN Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset MXN-hinnassa

 

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -0,27 -1,2%
6 kuukautta +2.23 +10,3%
1 vuosi +2.86 +13,2%
5 vuotta +4.69 +21,7%
Vuodesta 2000 +12.30 +56,9%

Meksiko on kehittyvä maa ja Meksikon peso on riskivaluutta. Mutta Meksiko on suoraan Yhdysvaltojen rajalla, ja kun otetaan huomioon Yhdysvaltojen talouden valtava koko, vaikutus Meksikon talouteen on myös valtava. Tämän seurauksena Meksikon peso on herkkä Yhdysvaltain taloudelle, samoin kuin Yhdysvaltain dollari. Tämä tarkoittaa, että kun Yhdysvaltain dollari on vahva, kuten helmi- ja maaliskuussa, kun kauppiaat kääntyivät takaisin dollareiksi globaalina varantovaluuttana, sillä oli vaikutusta Meksikon pesoon. Kun USD on heikko, MXN ei ole valuutta, josta on eniten hyötyä. 

 

USD / MXN Ennuste: Q4 2020      USD / MXN Ennuste: 1 vuosi USD / MXN Ennuste: 3 vuotta        
Hinta: 21 

Hintaohjaimet: Yhdysvaltain dollarin korrelaatio, Yhdysvaltain politiikka, COVID-19                                                               

Hinta: 25-26 

Hintaohjaimet: Maailmantalouden elpyminen, riskinäkymät, Yhdysvaltain jälkeiset vaalit.

Hinta: 30

Hintatekijät: Maailmantalous, markkinat, USD-korrelaatio, perustekijät Meksikossa

USD / MXN Live -kaavio

USD / MXN

 

USD / MXN-hintaennuste seuraavalle 5 vuodelle

COVID-19 ja perusteet  

Meksikon perustekijät ovat olleet melko vakaat, koska tämä nouseva talous kasvaa jatkuvasti, ja vienti Yhdysvaltoihin kasvaa myös jatkuvasti. Meksiko on ollut Yhdysvaltojen suurin tai toiseksi suurin kauppakumppani koko kaupassa vuodesta 2019, yhteensä 614.5 miljardia dollaria. Tuonti Yhdysvalloista oli 256,4 miljardia dollaria, kun taas vienti oli 358,1 miljardia dollaria. Tämä tarkoittaa, että Meksikolla on 100 miljardin dollarin ylijäämä Yhdysvaltojen kanssa, joten se tarvitsee vahvan USD: n, muuten tulojen arvo laskee. Perusteet ovat kuitenkin vääntyneet jonkin verran koronaviruspandemian alkamisen jälkeen. USD / MXN nousi yli 7 senttiä ensimmäisen paniikin aikana, mutta se on vetäytynyt matalammaksi huhtikuusta lähtien. Vaikka, kuten mainitsimme, paluu on ollut paljon heikompaa kuin muilla USD-pareilla. Yksi syy nousuun oli pelko siitä, mitä kehittyville markkinoille voi tapahtua, koska niillä ei ole niin paljon taaksepäin kuin kehittyneillä talouksilla ja hallituksilla. Epävarmuus on edelleen korkea, mikä johtuu hitaasta vetäytymisestä dollarin heikkouden aikana huhtikuusta lähtien. Joten Meksikon talous on kaiken kaikkiaan Yhdysvaltain talouden armoilla, mikä pitää trendin nousussa pitkään tälle parille, viimeaikaisesta vetäytymisestä huolimatta.     

Inflaatio ja Meksikon keskuspankin politiikka

Korot olivat yli 8% Meksikossa viime vuonna, mutta Meksikon keskuspankki aloitti niiden leikkaamisen vuoden 2019 lopussa, ja tänä vuonna ne laskivat niitä voimakkaasti, kun maailmantalous romahti. Syyskuusta 2019 lähtien pääkorko on 4,25%, kun taas FED: n korot ovat 0,10%, kuten olemme käsitelleet talouskalenterissamme. Tämä korkoero näyttää olevan Meksikon peson hyväksi, mutta Meksikon korkeammat korot jättävät keskuspankille enemmän tilaa leikata niitä edelleen. Markkinat käyvät kauppaa enemmän kuin odotukset tosiasiallisilla tapahtumilla, joten tämä jättää MXN: n alttiimmaksi Meksikon keskuspankin korotusten lisäämiselle. Jotkut taloustieteilijät odottavat heiltä lisää leikkauksia seuraavissa kokouksissa, joten USD / MXN: n alemman vetovoiman pitäisi päättyä pian. 

EUR / MXN tekninen analyysi – odotettavissa oleva vetäytyminen ennen kaikkien aikojen korkeimpien hyökkäystä 

Syyskuun kynttilänjalka viittaa nousuun kuukausikaaviossa

Kuten mainitsimme, USD / MXN kävi kauppaa $ 2: n ja $ 3: n välillä 90-luvun alkupuolella, mutta sen jälkeen se on ollut noususuuntainen ja noussut noin 1000%. Tänä aikana liukuvat keskiarvot ovat tehneet hyvää työtä tuen tarjoamiseksi sekä kuukausittaisten että viikoittaisten kaavioiden alempien vetojen tai konsolidointien aikana. Pienemmät liukuvat keskiarvot ovat ottaneet tämän työn haltuunsa, kun trendi on vauhdittunut, kun taas suuremmat hallintoalueet ovat antaneet tukea, kun vetoomukset ovat olleet syvempiä. Yllä olevasta kuukausikaaviosta näemme, että USD / MXN -hinta on noussut jalkaan viimeisen nousun ollessa tämän vuoden ensimmäisinä kuukausina. Tämä pari kävi kauppaa kolmiossa vuodesta 2017, mutta se puhkesi tämän vuoden alussa, kun hinta laski 50 SMA: sta (keltainen), kun koronavirus puhkesi. Se on vetäytynyt matalammaksi huhtikuusta lähtien, mutta paluu on saattanut olla päättynyt nyt. 20 SMA (harmaa) tukee kuukausittaista kaaviota, kun taas syyskuun kynttilänjalka suljettiin dojina, jotka molemmat viittaavat nousevaan kääntymiseen, koska paluu näyttää täydelliseltä ja päätrendi pysyy nousevana.

Alempi paluu ei ole vielä ohi viikkokaaviossa

Viikkokaaviossa nähtiin 50 SMA: n hyppy syyskuun viimeisellä viikolla, alle 21: stä 22,60: een. Mutta 20 SMA (harmaa) lopetti nousun jälleen, tarjoten vastustusta toisen kerran tänä vuonna. USD / MXN on kääntynyt taas matalammaksi, mutta laskusuuntaisen liikkeen pitäisi päättyä jossain vaiheessa, ja nousutrendi jatkuu, kuten kuukausittainen kaavio ehdottaa. Kääntäminen voi tapahtua noin 21: n alueella tai jollakin sen alapuolella olevista liukuvista keskiarvoista, kuten 200 SMA (violetti), joka on ollut viimeisen tuen viikkokaaviossa. Joten seuraamme viimeisintä laskutoimitusta alempana, jotta voimme nähdä, mihin se päättyy, jotta voimme avata pitkän aikavälin valuuttakaupan. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me