USD / MXN Prisudsigt 4. kvartal 2020: Fortsætter den opadgående tendens snart?

Den amerikanske dollar har vundet mod den mexicanske peso i årtier, en af ​​grundene til dette er den stigende amerikanske import fra Mexico, som holder MXN under pres. Ovenstående figur viser, at USD / MXN handlede på omkring $ 2,50 i begyndelsen af ​​1990’erne, mens det på et eller andet tidspunkt i 2. kvartal i år handlede over $ 25, hvilket betyder en 10 gange stigning i tre årtier. Det bemærkelsesværdige her har været, at købere ikke har haft meget modstand; uptrend har været stort set på vej frem uden store tilbageslag. Trykket har været på hovedet hele tiden, med den sædvanlige stigning hvert par år, sidste gang i de første par måneder af dette år. Siden da har vi set en retrace lavere, men det ser ud til, at retrace måske er afsluttet nu, selvom det ikke er sikkert, om uptrend snart genoptages.     

Læs den seneste opdatering på USD / MXN Pris 2021 Prognose

 

Nuværende USD / MXN Pris: $

Seneste ændringer i MXN-prisen

 

Periode Skift ($) Lave om %
30 dage -0,27 -1,2%
6 måneder +2.23 +10,3%
1 år +2,86 +13,2%
5 år +4,69 +21,7%
Siden 2000 +12.30 +56,9%

Mexico er en udviklingsland, og den mexicanske peso er en risikovaluta. Men Mexico er direkte ved den amerikanske grænse, og i betragtning af den enorme størrelse af den amerikanske økonomi er indvirkningen på den mexicanske økonomi også enorm. Som et resultat er den mexicanske peso følsom over for den amerikanske økonomi, ligesom den amerikanske dollar. Dette betyder, at når USD er stærk, som i februar og marts, da handlende vendte sig mod greenback som en global reservevaluta, havde det en indflydelse på den mexicanske peso. Når USD er svag, er MXN ikke den valuta, der har størst fordel. 

 

USD / MXN Prognose: 4. kvartal 2020      USD / MXN Prognose: 1 år USD / MXN Prognose: 3 år        
Pris: 21 

Prisdrivere: USD-korrelation, amerikansk politik, COVID-19                                                               

Pris: 25-26 

Prisdrivere: Globalt økonomisk opsving, risikosentiment, valg efter USA.

Pris: 30

Prisdrivere: Global økonomi, markedssentiment, USD-korrelation, grundlæggende i Mexico

USD / MXN Live-diagram

USD / MXN

 

USD / MXN-prisforudsigelse for de næste 5 år

COVID-19 og grundlæggende  

Grundlæggende har været ret solidt for Mexico, da denne nye økonomi fortsætter med at vokse, og eksporten til USA også stiger konstant. Mexico har været den største eller næststørste amerikanske handelspartner i den samlede handel siden 2019 på i alt 614,5 milliarder dollars. Importen fra USA beløb sig til $ 256,4 mia., Mens eksporten udgjorde $ 358,1 mia. Dette betyder, at Mexico har et overskud på 100 mia. $ Over for USA, derfor har det brug for en stærk USD, ellers vil indtægterne falde i værdi. Grundlæggende er imidlertid skævt noget siden starten af ​​coronaviruspandemien. USD / MXN steg mere end 7 cent under den indledende panik, men den har trukket sig tilbage siden april. Selvom retrace down, som vi nævnte, har været meget svagere end i andre USD-par. En af grundene til stigningen var frygten for, hvad der kunne ske med de nye markeder, da de ikke har så meget at falde tilbage på som de udviklede økonomier og regeringer har. Usikkerheden er stadig høj, derfor den langsomme tilbagetog i perioder med svaghed i USD siden april. Samlet set er den mexicanske økonomi underlagt den amerikanske økonomis nåde, hvilket vil holde tendensen bullish i lang tid for dette par på trods af den nylige tilbagetrækning.     

Inflations- og Bank of Mexico-politik

Renterne var over 8% i Mexico sidste år, men Bank of Mexico begyndte at skære dem i slutningen af ​​2019, og i år skar de dem drastisk, da den globale økonomi sank. Fra september 2019 ligger hovedrenten på 4,25%, mens FED har renter på 0,10%, som vi har dækket i vores økonomiske kalender. Denne forskel i rentesatser ser ud til at være til fordel for den mexicanske peso, men de højere renter i Mexico giver mere plads til centralbanken til at skære dem yderligere. Markeder handler mere på forventninger end på de faktiske begivenheder, så dette efterlader MXN sårbare over for flere rentesænkninger fra Bank of Mexico. Nogle økonomer forventer flere nedskæringer fra dem i de næste par møder, så tilbagetrækningen lavere i USD / MXN bør snart slutte. 

EUR / MXN Teknisk analyse – en tilbageførsel forventet før angrebet på all-time highs 

September lysestage peger på en bullish vending på det månedlige diagram

Som vi nævnte, handlede USD / MXN mellem $ 2 og $ 3 i de tidlige 90’ere, men det har været på en bullish tendens siden da og har fået omkring 1.000%. I løbet af denne tid har glidende gennemsnit gjort et godt stykke arbejde med at yde support under tilbagekaldelser lavere eller under konsolideringer på både månedlige og ugentlige diagrammer. De mindre glidende gennemsnit har overtaget dette job, når tendensen er steget, mens større MA’er har ydet støtte, når tilbagetrækninger har været dybere. På det månedlige diagram ovenfor ser vi, at prisen i USD / MXN er steget i ben, med den sidste stigning i de første par måneder i år. Dette par handlede i en trekant fra 2017, men det brød ud tidligt i år, efter at prisen hoppede af 50 SMA (gul), da coronavirus brød ud. Det har trukket sig tilbage siden april, men tilbageskridt er muligvis nået en ende nu. De 20 SMA (grå) yder support på det månedlige diagram, mens september lysestage lukkes som en doji, som begge peger på en bullish vending, da tilbageførslen ser ud til at være komplet, og den vigtigste tendens forbliver bullish.

Det lavere sporingsløb er ikke forbi endnu på det ugentlige diagram

På det ugentlige diagram så vi et spring på 50 SMA i den sidste uge i september, fra under 21 til 22.60. Men de 20 SMA (grå) stoppede stigningen igen og gav modstand for anden gang i år. USD / MXN er vendt lavere igen, men det bearish træk skal ende på et tidspunkt, og den bullish tendens vil genoptages, som det månedlige diagram antyder. Vendelsen kan ske i området omkring 21 eller ved et af de glidende gennemsnit under det, såsom 200 SMA (lilla), som har været den ultimative støtte på det ugentlige diagram. Så vi følger den seneste bearish træk lavere for at se, hvor den ender, så vi kan åbne en langsigtet køb af forex-handel. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me