Succes ved at blive skrevet til Stellar [XLM] som mønt gør nogle grundlæggende fremskridt

reklame Phemex

Mens Stellar Lumens altid er blevet sammenlignet med XRP for at måle succes, kan man ikke benægte den nyere mønt, XLM har stået stærkt og har givet afkast til sine investorer meget bedre end en hel del fremtrædende mønter. Efter at have testet vanskelige farvande og har konsolideret sin base har XLM på det seneste leveret nogle vigtige grundlæggende opdateringer, der kunne være vigtige kapitler i møntens succeshistorie.

IBM gik sammen med Stellar for IBM Blockchain verdens ledning og højborg stablecoin

IBM har længe været kendt for at være en solid partner for Stellar-organisationen, da den har brugt Stellars evner til en række blockchain-projekter, som virksomheden gennemfører. IBM har taget hænderne sammen med Stellar for at tilpasse sin protokol til IBM Blockchain World-Wire, som IBMs nye blockchain-baserede finansielle jernbaneprojekt, der samtidig kan rydde og afvikle grænseoverskridende betalinger i næsten realtid. Ved at integrere med eksisterende betalingssystemer kan dette projekt erstatte dyr opacitet med overkommelig gennemsigtighed – og det kan give større økonomiske muligheder for alle. Ved hjælp af blockchain-teknologi og Stellar-protokollen ville IBM Blockchain World Wire gøre det muligt for finansielle institutioner at rydde og afvikle grænseoverskridende betalinger på få sekunder. Institutionerne kan bruge deres eksisterende betalingssystemer – problemfrit forbundet til World Wires API’er – til at konvertere den første fiat-valuta til det digitale aktiv.

Ikke kun denne Stellar havde også fået et stort løft, da det blev meddelt, at IBM ville lancere sin Stronghold USD på Stellars-platformen. I en samtale med Reuters, IBMs vicepræsident for den globale blockchain, sagde Jesse Lund,

”IBM vil undersøge brugssager med forretningsnetværk, som vi har udviklet, som bruger af tokenet. Vi ser dette som en måde at bringe økonomisk afvikling ind i det transaktionsnetværk, som vi har opbygget. ”

Læs også: Stellar [XLM] toppen af ​​denne måned, her er hvorfor det fortsætter med at sælge som hotcakes

Stellar [XLM] opnår 1 million milepæl for aktive konti, 25 millioner betalinger

For et par dage tilbage meddelte Stellar, at de har opnået de 1 MILLIONER aktive konti MILESTONE, som sine elskere længe har forventet. Det opnåede også over 3.300 aktiver, 25 millioner betalinger og 8 millioner handler sammen med det.

Ny #Stellar milepæl bestået: 1.000.000 konti på hovedbogen. Tillykke med @StellarOrg og fantastisk Stellar Community! https://t.co/ws3Cx3uUzU pic.twitter.com/GbKPkwBONH

– OrbitLens (@orbitlens) 27. august 2018

Det er OFFICIELT.

Stellar har opnået de 1 MILLIONER aktive konti MILESTONE.

EPIC-mærke for $ XLM:

– 3.300+ stjernernes aktiver

– 25 millioner betalinger

– 8 millioner handler

VERDENS KLAR for den hurtigst voksende, menneskedrevne, brugbare BLOCKCHAIN ​​I DAG!

NU er det tid til #UseLumens pic.twitter.com/2pebFjWEL0

– Stellar Lumens (@StellarLumens) 28. august 2018

Tweets fortsatte med at sige ”Det er over 350.000 nye (aktive) konti netop denne måned > 50% VÆKST fra bare juli 2018! ’Forestil dig, hvis en 3-årig bank har tilføjet 350.000 kunder på bare en måned. En kæmpestor 48,75 milliarder XLM ~ US $ 11,5 B (28/8/18) i Stellar-aktiver er blevet handlet ON-CHAIN ​​kun denne måned, op fra lidt over 50 millioner XLM for bare et år siden den august 2017. næsten 1.000 gange vækst for decentraliseret udvekslingsvolumen på blockchain!

Shariah-overensstemmelsescertificeringen placerer Stellar foran enhver anden kryptovaluta i Mellemøsten og den muslimske verden. Dette er en fantastisk mulighed for Stellar at øge sin brugerbase yderligere i et monopolistisk scenario inden for islamisk bankvirksomhed. Stellar er også tilknyttet kulstofkreditprojektet, hvor Veridium samarbejder med IBM og Stellar om at integrere deres VERDE-token for at forenkle sporing og revision af kulstofkreditter og handel med kulstofmarked, der følger.

Stellar, med så mange positive opdateringer, fuldfører ikke kun vigtige milepæle i sin fremtidige køreplan, men gør også sit arsenal klar til at påtage sig konkurrenter som XRP. Hvis Stellar fortsætter med at udvikle sig på samme måde, ville det bestemt være en mønt, der ville ændre fremtiden for den finansielle industri.

Har Stellar Lumens potentialet til at blive en succesrig mønt i fremtiden? Fortæl os dine synspunkter om det samme.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me