Sandheden bag nylige “Bitcoin Price breakdown”

Er det bitcoin-korrektion? Henter det folk der overskud før jul? Eller er det bare et tegn på afslutning!

En, der lever i kryptovalutaverden, ved præcis, hvem der driver det nuværende marked for kryptokurrency. Der var en tid, hvor Bitcoin-prisen steg til $ 1000 fra $ 100 og styrtede ned eller korrigeret efter dage til $ 200. 80% faldt lige siden konge af valuta har været på motorvejen og ikke stopper en gang, nogle gange tager det pauser og derefter en anden høj.

Bitcoin er ret ustabilt, der er ingen tvivl om det. Nye købere og indrejse af regulerede børser er kun begyndelsen, det vi ser på er solopgang ikke morgenen.

prisfordeling af bitcoin

Som du kan se i ovenstående diagram kunne bitcoin bullish marked ikke modstå salg fra investoren på udkig efter overskud dem, der har indtastet til $ 10 K.

Prisen er faldet kraftigt for Bitcoin 15,16% siden den var høj på 20.000 for kun 2 uger siden. Nu ser vi et stærkt fortsættende trekantmønster, der antyder, at prisen kan falde yderligere. Vores største support er på 13434 (Fibonacci retracement, vandret sving lav understøttelse, trekantdannelse), og et brud på dette niveau kan presse prisen ned til 11172 støtte (Fibonacci udvidelse, vandret sving lav støtte). Vores næste store modstandsniveau er ved 14757 (Fibonacci retracement, vandret sving høj modstand).

På den anden side steg priserne op og skabte et bullish mønster, der bryder 13434-modstanden og er nu på $ 15 K.

Efter vores forskning fandt vi ud af følgende mulige tilfælde, der kunne have ført til nylig sammenbrud.

Bitcoin kontant mani

Alle er opmærksomme på, hvad der er bitcoin? men de fleste af de ikke-tekniske brugere har ingen idé om, at den Bitcoin-valuta, som de bruger, ikke længere er den samme. Bitcoin-kontanter er den reelle økonomi som beskrevet af den ukendte grundlægger ”Satoshi Nakamoto” som hævdet af Bitcoin-kontanter, at de er mere pålidelige og færre gebyrer på netværket, hvilket også gælder i forhold til Bitcoin-kontanter, du gennemsnitlige gebyrer er omkring $ .9 til $ .10, men i tilfælde af bitcoin kan du ikke bevæge dig mindre end $ 100.

Nylig hacking af børser, nicehash, bitfinex og forskellige små børser er blevet hacket på grund af den centrale karakter af tjenester, de kører, man får adgang til deres servere kan ende med at spise alle bitcoins.

Kortslutning

i futuresmarkedet er for nylig startet, hvor store regulerede børser har slået sig sammen for at give et sikkert og sikkert miljø til handel med ægte og professionelle aktører på markedet, som kan være nytteløst for bitcoin.

Coinbase

Coinbase, der introducerede Bitcoin-kontanteoretiker, antyder, at da bitcoin-kontanter blev introduceret, var der stigninger i priserne, og nogen indefra lækkede informationen om handelstimingen. Coinbase får nu skylden for at hjælpe bitcoin-kontanter med at få pumpe på markedet.

En anden vigtig grund til at følge Bitcoin gebyrer er steget op til $ 100 til $ 1000 for at handle, handlende flytter nu til Bitcoin kontant, hvilket er billigere at bruge og mindre gebyrer.

Bitfinex bliver næste Mt Gox. Folk begynder at skrige om det.

Pumpning og uretfærdigt spil

Kunstig pumpning af markedet kan fundamentalt skifte værdierne alt sammen kan destabilisere markedet. Enhver, der er fortrolig med finanskrisen 2007-2009, er godt opmærksom på bail-outs. Billioner blev trykt ud af luften for at støtte den amerikanske økonomi. BTC understøttes af Tether ?. Er 6% til 17% + af den daglige BTC-handelsvolumen nok til at flytte sin pris? Dette indlæg handler ikke om, at BTC bliver – eller ikke – understøttet af Tether. Det handler udelukkende om falske penge, der bruges til at købe legitime værdifulde kryptokurver, som kan omdannes til USD eller bruges til at købe rigtige varer og tjenester.

Hårde gafler

Tro det eller ej i år gør næsten alle deres egen hårde gaffel, hvilket er godt for at skabe konkurrence, men viser manglende integritet inden for Bitcoin-samfundet. Der var så mange gafler, nogle mislykkedes, få viste sig at være svindel, og nogle halter bagefter. Ny kommer er forvirret, hvilken valuta der skal arbejdes med.

Eksperimentel risiko

Bitcoin-udviklere fremmer, at bitcoin er i udviklingsfase, og ikke engang version 1 frigives. Denne form for betatestning stopper.

Den såkaldte korrektion!

Bitcoin er lige nu ustabilt og er stadig en god investering, du kan foretage. Bitcoin er en software, der er overvurderet i menneskets historie, den ukendte grundlægger af Bitcoin ønskede, at alle skulle bruge bitcoin til mikrotransaktioner. Markeds gentagelser, psykologi er let at skubbe markedet ned, så flere kan købe, hvilket er kendt som korrektion.

Opbevar HODL!

Fortæl os, hvad du synes i kommentarerne nedenfor, eller skriv os på [e-mail beskyttet]

Dette er kun forfatterens meninger og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me