Mæglere med kryptovaluta, du kan stole på

Hvis du ønsker at investere i kryptovalutaaktiver for første gang, er den nemmeste og sikreste måde at gøre det på via en kryptokurrencymægler. En kryptokurrencymægler letter processen med at købe kryptokurrency ved at give et sikkert, pålideligt sted at gøre det.

På markedet er der mange at vælge imellem, men der er stor differentiering med hensyn til de sikkerhedsniveauer, de tilbyder, og de handelsmuligheder, de tildeler deres brugere. På denne side vil vi diskutere de mest sikre mæglere i kryptokurrencybranchen, så du ved, hvilke der skal bruges.

Hvorfor er sikkerhed vigtigt, når det kommer til mæglere?

Ligesom en bank skal du altid kigge efter den sikreste bitcoin-mægler, du kan. Dette skyldes, at på samme måde som en bank vil en kryptokurrencymægler passe på aktiver, der kan værdiansættes i hundreder eller endda tusinder. Som sådan er det sidste, du vil have at opleve, at logge ind på din kryptokurrencymægler en dag for at lære, at dine aktiver alle er blevet stjålet.

Desværre har der været flere eksempler på, at dette kun skete i løbet af de sidste 12 måneder. I nogle tilfælde blev aktiverne udskiftet. I andre mistede deres handlende betydelige summer. Selv hos de mest sikre mæglere kan dette stadig ske, men sandsynligheden for, at dette sker, reduceres meget mere. Det bedste råd, vi kan give dig, er at bruge en kryptovaluta-tegnebog, da disse er meget mere sikre. At finde en af ​​de sikreste bitcoin-mæglere er dog i det mindste en god start.

Top 5 sikre kryptokurrencymæglere

Derfor er spørgsmålet, hvilke er de mest sikre kryptokurrencymæglere? Nå, i dette afsnit har vi samlet en liste over dem, vi mener har de bedste sikkerhedsforanstaltninger og track record i virksomheden.

eToro

eToro er sandsynligvis det mest genkendelige brand i kryptovaluta-mæglervirksomhed. Oprindeligt specialiseret i bitcoin CFD’er, platformen har udvidet sine aktiviteter meget og tilbyder en række forskellige måder at handel med kryptokurrencyaktiver.

Du kan læse en udtømmende eToro gennemgang her på Cryptimi.

En del af grunden til, at de er kommet til, hvor de er, er via de strenge sikkerhedsforanstaltninger, der har gjort dem til en gennemprøvet og pålidelig platform, som handlende kan bruge. Brug af firewalls og datakryptering er en måde, de udfører dette på, mens Two Factor Authentication (“2FA”) tilbyder sikkerhed på bånd og seler på konti. Desuden reguleres de af topfinansielle myndigheder og er et velrenommeret navn i virksomheden.

IQ mulighed

IQ Option er en multi-tildelende kryptokurrency-mægler og betragtes som en af ​​de mest sikre mæglere på markedet. Ud over at give en streng KYC-procedure, når du går ombord, og giver dig mulighed for at gøre din konto så privat, som du ønsker, giver de regelmæssigt handlende guider om alle mulige ting – sikkerhed inkluderet. De tilbyder også tofaktorautentificering blandt andre kontosikkerhedsindstillinger, der sikrer, at dine personlige data og dine aktiver aldrig kompromitteres. 40.000.000 registrerede brugere kan attestere deres pålidelighed, hvilket er garanteret af CySEC (Cyprus Securities and Exchange Commission) og FSA (Seychelles Financial Services Authority), der regulerer og licenserer dem.

Plus500

Dette UK-baserede firma tilbyder handlende et valg mellem over 2000 finansielle instrumenter. Disse er et firma, der har specialiseret sig i bitcoin CFD’er og de har fået lov til det takket være en licens tildelt af British Financial Regulator (FCA). De videregiver alle deres økonomiske oplysninger og er et børsnoteret selskab på London Stock Exchange. Som sådan er alt, hvad der sker bag kulisserne på deres platform, offentlig viden, så du kan sikres, at der ikke sker noget uheldigt.

I overensstemmelse med Financial Conduct Authoritys regler for kundepenge opbevares alle brugeres midler adskilt fra firmaerne, så dine midler altid er beskyttet, uanset hvad der sker med mægleren selv. Takket være dette har de opnået en af ​​de højeste bedømmelser af brugere på både Google Play og Apple App Store.

XTB

XTB tilbyder fire licenser, FCA (UK), CySec (Cypern), KNF (Polen), IFSC (Belize) og har kontorer over hele verden. Dette er deres første garanti for sikkerhed, da de overvåges godt og har en fysisk enhed at jage tilbage til. De bruger også en sikker SSL-forbindelse og har berømmelse fra Mads Mikkelson for yderligere at tilføje troværdighed til deres brand.

Coinmama

Coinmama er en af ​​de ældste kryptokurrencymæglere i virksomheden, og det faktum, at de har varet tidstesten, er den første indikator for, at de er pålidelige, fordi de allerede er blevet prøvet og tillid til af tusinder af brugere. Mens de tilbyder hurtig track-verifikation, som det tager kun få minutter at gennemføre, sikrer dette beskyttelse mod bedrageri og holder din konto sikker. De lover de højeste sikkerheds- og privatlivsstandarder, og det er præcis, hvad du får fra dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me