Tuk Tuk Pass: Kombination af de bedste dele af en OTA og et socialt netværk

Tuk Tuk Pass er et online rejsebureau og et socialt netværk. Men Tuk Tuk Pass er meget mere end bare summen af ​​dets dele. Tuk Tuk Pass er i stand til at kombinere de bedste dele af en OTA og et socialt netværk, samtidig med at det forbedrer begge dele. Ved at kombinere et OTA og et socialt netværk er Tuk Tuk Pass i stand til at levere alt, hvad brugerne har brug for inden for et enkelt, konsolideret system.

Et ægte rejsefællesskab på en enkelt platform: Tuk Tuk Pass

Rejsende vil ikke bare se en liste over faciliteter. De skal være i stand til at se anmeldelser og kommentarer, stille spørgsmål og få rigtige svar fra rigtige rejsende. Det er her, Tuk Tuk Pass kommer ind. Gennem Tuk Tuk Pass’s revolutionerende nye platform er brugerne i stand til at interagere direkte med hinanden, samtidig med at de leder efter rejseanbefalinger og færdiggør deres rejsebestillinger..

At være i stand til at interagere med hinanden vil give utrolige mængder værdi for Tuk Tuk Pass-brugere. Brugere kan:

  • Del hotelværelser og andre rejsearrangementer–Brugere kan gå ind i bulkpriser og dele en enkelt rejseoplevelse ved at interagere gennem samfundet. Endnu bedre vil samfundet selv belønne aktive brugere og derved gøre det lettere for brugerne at skelne, hvilke brugere der sandsynligvis vil være mere vidende og pålidelige.
  • Find andre brugere at spise sammen med–Peer-to-peer-spisning gør det, så brugerne kan lave mad til hinanden på eksotiske steder eller gå ud og spise med hinanden på restauranter, de er interesseret i, skabe både sociale samfund og udnytte netværkets store beholdning af spisepartnere..
  • Få en rejseguide–Brugere kan komme i kontakt med de lokale på deres rejsedestination for at få råd og endda booke ture. Lokalbefolkningen kender ofte de bedste steder at gå og kan sælge deres egne tjenester og modtage betalinger via Tuk Tuk Pass-systemet.

Alt dette sammen skaber et unikt forhold mellem Tuk Tuk Pass-brugere, hvilket gør dem til mere end blot enkle appbrugere og skaber et tæt sammensat, selvbærende globalt samfund. Efterhånden som selve Tuk Tuk Pass vokser, vokser de tilgængelige tjenester og information eksponentielt.

Ikke kun er brugere i stand til at finde information og tjenester, men de belønnes for at bidrage. Brugere, der bidrager med værdifuld information, får tokens gennem platformen, og disse tokens kan derefter afleveres til rejsetjenester. Brugere vil også kunne få badges, der indikerer, hvad de har opnået, og de ting, de er interesseret i. Endelig leveres lodtrækninger fra bidragydende partnere, så brugerne har mulighed for at prøve nye interessante tjenester og oplevelser.

Et kunstigt intelligent rejsebureau

Online rejsebureauer giver brugerresultater baseret på det, de leder efter, men Tuk Tuk Pass går et skridt videre. I stedet for blot at give brugerne ukuraterede resultater bruger Tuk Tuk Pass også sin viden om brugerne til at finde ud af, hvad de er mest interesserede i. Tuk Tuk Pass indsamler store mængder data, som derefter filtreres gennem en machine learning AI. Over tid vil AI vokse endnu mere præcist, når man bestemmer en brugers behov.

For en bruger gør dette platformen betydeligt mere effektiv end mere generiske rejseløsninger. Brugere behøver ikke at kæmpe gennem sider og sider med resultater for i sidste ende at finde det, de er interesseret i. I stedet vil systemet skubbe ting, som de er mere tilbøjelige til at være interesseret i, til toppen, og brugerne vil være i stand til at gennemgå alt de er interesseret i.

Bedre transaktioner gennem kryptokurrency

Cryptocurrency og blockchain-teknologi forenes i Tuk Tuk Pass, hvilket gør det lettere for det sociale netværk at gennemføre interne transaktioner. Ved hjælp af kryptokurrency er det sociale netværk i stand til at lette transaktioner uden gentagne gange at overføre flere typer valuta. Endnu bedre er selve valutaen iboende værdi. Tuk Tuk Pass’s kryptokurrency vil være bundet til reelle rejsetjenester, derved forankring og vækst af sin værdi over tid.

Således er Tuk Tuk ikke godkendt til at lette et fuldt OTA og socialt netværk, men det er også i stand til at udvide den konsoliderede platform med et virkelig værdifuldt valutasystem, der kun vil vokse i værdi. Rejsende vil ikke blive tvunget til at bruge mindre end fordelagtige valutakurser og vil i stedet være i stand til at købe og betale for alt, hvad de har brug for på en enkelt platform. De kan endda optjene point direkte gennem systemet ved at udføre arbejde og derefter gøre disse point til rejser.

Tuk Tuk Pass er ikke bare en virkelig innovativ ny rejseløsning. Det forbedrer også eksisterende rejseplatforme, såsom sociale netværk og online rejsebureauer. Ved at udnytte blockchain- og kryptokurrencyteknologi og fokusere på at præsentere en nyttig og samlet brugeroplevelse er Tuk Tuk Pass i stand til at destillere alt, hvad rejsende virkelig ønsker, i en enkelt brugervenlig pakke. Både investorer og rejsende kan involvere sig i at følge og investere i Tuk Tuk Pass i dag.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me