AUD / INR -ennuste Q4 2020: Onko nousutrendi jatkunut uudelleen?

Intian rupia ja Australian dollari ovat molemmat riskivaluuttoja; AUD on hyödykevaluutta, kun taas INR on kehittyvä markkinavaluutta. Pitkän aikavälin perustekijät ovat kuitenkin kannattaneet AUD: ta, joten pitkäaikainen nousutrendi. AUD / INR nousi 62,50: een vuonna 2013 INR: n kaatumisen jälkeen, kun alijäämä kasvoi Intiassa, mutta se on sen jälkeen laskenut pienemmäksi.

Koronavirustilanne on kuitenkin lisännyt epävarmuutta valtavasti jokaisessa valuutassa. Joten vaikka perustekijät Australiassa saattavat olla epävarmoja keskipitkällä aikavälillä, ne eivät ole kovin positiivisia INR: lle, mikä oli syy AUD / INR: n kääntymiselle. Tämä pari käy tällä hetkellä kauppaa yli 52, ja näyttää siltä, ​​että se on menossa kohti korkeimpia. Esiin nousee kysymys, mikä on AUD / INR -ennuste todennäköisesti?

Nykyinen AUD / INR Hinta: $

Viimeaikaiset muutokset AUD / INR-hinnassa

Aika Muuta ($) Muuta%
30 päivää -0,60  -1,1%
3 kuukautta +4.33 +8,2%
6 kuukautta +14.84 +28,1%
1 vuosi +17.03 +32,2%
5 vuotta +25.15 +47,6%

AUD / INR – AUD / INR-hintoihin vaikuttavat tekijät

AUD / INR kävi kauppaa alle 20: n 1990-luvun alussa, mutta se alkoi sitten kasvaa jatkuvasti vuoteen 2013 asti, jolloin se saavutti huippunsa. Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppasota ei kuitenkaan auttanut AUD: n tilannetta. Tämä oli syy jälkikäteen alempaan toiseen osaan, jota koronaviruksen puhkeaminen vahvisti tämän vuoden ensimmäisellä neljänneksellä.

Mutta Australian dollari -indeksi AXY on noussut korkeammalle maaliskuusta lähtien, noussut noin 17 senttiä, kun mielipide parani, ja voitti nousevan nousun INR: ssä, mikä on johtanut AUD / INR: n 13 prosentin nousuun. Joten tämä pari on palannut pitkällä aikavälillä nousutrendiin, ja kuva osoittaa edelleen noususuuntausta, kiipeämällä alun perin yli 55 ja kohdentamalla sitten 60 ja kaikkien aikojen korkeimmalle tasolle 62.50..  

AUD / INR -ennuste: Q4 2020 AUD / INR -ennuste: 1 vuosi AUD / INR -ennuste: 3 vuotta
Hinta: 50 dollaria

Hintatekijät: Tekniset tiedot, COVID-19-toimenpiteet Australiassa, Sentiment rahoitusmarkkinoilla

   

Hinta: 50 dollaria

Hintatekijät: Tekniset tiedot, COVID-19-toimenpiteet Australiassa, Sentiment rahoitusmarkkinoilla

  

Hinta: 64 dollaria – 

Hintatekijät: Perusteet Intiassa ja Australiassa, RBI, RBA, globaali politiikka, riskitunnelma

AUD / INR Live -kaavio

AUD / INR   

AUD / INR -ennuste seuraavalle 5 vuodelle

Perustekijät suosivat AUD: ää INR: n suhteen 

Australian dollari on hyötynyt Kiinan talouden nopeasta kasvusta, koska Dragon Nation on tärkein vientikohde Australian raaka-ainemarkkinoilla. Tämä piti Aussin kysynnän vuoteen 2013 saakka, kun taas Intian rupia kaatui matalammin sinä vuonna, kun kaupan alijäämä nousi kaikkien aikojen korkeimmaksi, mikä aiheutti INR: n paineen. Alijäämä on edelleen korkea, koska Intia on nettotuoja, ja tämä on pitänyt INR: ää paineen alaisena, mutta hyödykedollareiden tilanne on kääntynyt päinvastoin, koska tärkeimmät hyödykkeet ovat laskeneet viimeisen vuosikymmenen aikana. Tämän seurauksena myös Australian dollari on laskenut, ja vuodesta 2018 lähtien tilannetta on lisännyt Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen kauppasota.

Koronaviruksen puhkeaminen antoi AUD: lle toisen painalluksen, kun hyödykkeet romahtivat alaspäin, kun Yhdysvaltain raakaöljy putosi – 37,50 dollariin. Hyödykkeet ja riskit ovat kuitenkin parantuneet siitä lähtien, mikä on muuttanut Aussie-nousua. Intiassa alijäämä on edelleen korkea, kun taas inflaatio on myös noussut huomattavasti viime vuoden puolivälistä lähtien, ylittäen 6% lokakuusta 2020 lähtien. Tämän lisäksi Intian keskuspankki (RBI) on laskenut hintoja tänä vuonna, odotukset lisäleikkauksista, koska vastaaville toimille on tilaa. Kaikki tämä pitää INR: n paineessa, kun taas AUD: n tilanne on melko neutraali, joten nousutrendin odotetaan jatkuvan AUD / INR: ssä.

Tekninen analyysi – työntävätkö hallintoviranomaiset AUD / INR-tukea tuen alle?

 

200 SMA: ta pidettiin lävistyksestä huolimatta

Tekninen analyysi viittaa myös AUD / INR: n nousuun. Tärkein trendi on nouseva, ja liukuvat keskiarvot ovat tukeneet tätä paria kuukausikaaviossa 2000-luvun alusta lähtien. Trendi ei ollut liian voimakas 90-luvulla, mutta se kiihtyi 2000-luvulla ja vielä enemmän vuoteen 2013 asti. Hinta muodosti ylösalaisin vasaran kynttilänjalan vuonna 2013, mikä on käänteinen signaali, jonka jälkeen se alkoi peruuttaa alaspäin. Mutta 20 SMA: ta (harmaa) pidettiin tukena vuoteen 2014 asti, jolloin se hajosi. 100 SMA (vihreä) kuitenkin otti paikkansa, ja se työnsi tämän parin korkeammalle vuodesta 2015 vuoteen 2018, jolloin AUD: n vahingoittanut Yhdysvaltain ja Kiinan välinen kauppasota alkoi. Sitten tuli koronavirus, ja AUD / INR laski 41: een, vetäytyi yli 21 senttiä korkeimmasta 62,50: stä – vain kolmasosa arvosta.

 

Ensimmäisellä yrityksellä 20 SMA: ta pidettiin viikkokaaviossa

Kuitenkin alempi paluu päättyi 41: een, ja iso käänteinen tuli sen jälkeen. AUD / INR nousi yli 13 senttiä ja lähestyi 55: tä, mutta vetäytyi matalammaksi syyskuun viimeisellä viikolla. Vaikka vetäytyminen näyttää nyt viikoittaiselta kaaviosta, kun stokastinen indikaattori on melkein ylimyyty ja hinta on pudonnut 20 SMA: sta, mikä on muuttunut tueksi. Mutta tämän artikkelin yläosassa oleva kuukausittainen kaavio on nyt ostettu liikaa, ja alempi paluu saattaa jatkua syyskuun jälkeen, luultavasti siihen asti, kunnes hinta saavuttaa 100 SMA: n, joka on aiemmin toiminut tukena ja on nyt 50. Siellä 200 SMA ( violetti) seisoo viikoittaisessa kaaviossa, joten on todennäköistä, että paluu voi jatkua 50: een, ennen kuin nousutrendi jatkuu kokonaan.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me